FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Costa 50 miliona . ko hoce nek izvoli ha ya-. Neko bi za Moratu 80, Za Jamesa 70, a za Costu jel da se plati 25
Kurko
Kurko
Ako nam je prioritet da zaradimo nasuprot apgrejda ekipe onda je normalno da se cjenkamo do kraja.
-
schickeria
- Kontakt:
Ma leon je nas ,to je zakljucena prica
Mada tek od dogodine ,cak mu je i low savjetovao da ostane jos godinu u schalkeu radi kontinuiteta ,nedavno je i efenberg slicno pricao....real je zakasnio
Mi vec imamo pet veznjaka thiago vidal tolisoso rudy sanchez ,potonji ce dobiti jos jednu sansu a ako ne uspije prodat cemo ga i dovesto goretzku
Iako se ne bih cudio da se i vidal proda dogodine ako dode neka super ponuda ,ipak ulazi u neke godine pa da leon bude zamjena za njega ,iako je to sve skupa daleka buducnost pa ne treba trcati pred rudo
Mada tek od dogodine ,cak mu je i low savjetovao da ostane jos godinu u schalkeu radi kontinuiteta ,nedavno je i efenberg slicno pricao....real je zakasnio
Mi vec imamo pet veznjaka thiago vidal tolisoso rudy sanchez ,potonji ce dobiti jos jednu sansu a ako ne uspije prodat cemo ga i dovesto goretzku
Iako se ne bih cudio da se i vidal proda dogodine ako dode neka super ponuda ,ipak ulazi u neke godine pa da leon bude zamjena za njega ,iako je to sve skupa daleka buducnost pa ne treba trcati pred rudo
Izgleda da smo Witsela htjeli.
The 28-year-old has said that Carlo Ancelotti is interested in signing him to Bayern Munich, but Tianjin boss Cannavaro turned down the German side’s efforts.
Speaking to *** Witsel said: “Everyone thinks that coming here, I [would] get forgotten.
“I’ll give you an example, it’s exclusive… Two weeks ago, Carlo Ancelotti called Fabio Cannavaro and asked him if he could contact me.
“He wanted me at Bayern. This is proof that you are not forgotten in high-level European football on the pretext that you are playing in China.
“But Cannavaro replied to Ancelotti that he needed me. I have to take this into account, it is also he who brought me
He added: “If he [Cannavaro] had given me the green light to negotiate? Bayern is Bayern … I could go to Juventus, but Bayern is still a notch above.
Spamm
Mene da se pita ja bi doveo Jesea Rodrigueza kao back-up napadača, koliko je grohnuo u karijeri, ne bi se ni on sam bunio da bude u Bayernu na klupi.
Daj Pizarra na sezonu, tata igre.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Dolazak Goretzke je jos uvijek daleko od realizacije. TM pravi kombinacije ako ode u Real, gdje bi igrao i u kojoj formaciji. Previse smo pasivni ovaj prelazni rok. Jos uvijek ni krila, ni napadaca, ni Goretzke, a pripreme krenule.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
schickeria
- Kontakt:
Ma vjerujem da je sve dogovoreno sa leonovim agentom ,moguce da mediji potenciraju stvar da bi nas natkerali da odemo iskesiramo ali to nije cilj ove godineFRANK RIBERY je napisao/la:Dolazak Goretzke je jos uvijek daleko od realizacije. TM pravi kombinacije ako ode u Real, gdje bi igrao i u kojoj formaciji. Previse smo pasivni ovaj prelazni rok. Jos uvijek ni krila, ni napadaca, ni Goretzke, a pripreme krenule.
Slicna je prica bila sa lewiem
- anelbavarac
- Kontakt:
Krimosi haman zavrsili sa pojacanjima. 
I ja mislim, ako se Costa ne proda, da više neće niko doći. Gnabry će biti bekap napadač/krilo, sa Mullerom, i možda Sanches ode i to je to.
Sto bi se reklo: tresla se gora, rodio se mis.sljivo je napisao/la:I ja mislim, ako se Costa ne proda, da više neće niko doći. Gnabry će biti bekap napadač/krilo, sa Mullerom, i možda Sanches ode i to je to.
Iskreno ocekivao sam vise, ali sve su prilike da ce i tako biti kako si napisao. Od velikih pojacanja izgleda nista. Uprava je izabrala put kojim zeli krenuti i treba to prihvatiti. Mislim da je greska ali nista se tu uciniti ne moze. Dok talenti stasaju odose ovi iskusniji i opet popunjavaj te pozicije.
Nista, jedino sto bi trebalo uciniti je zamijeniti trenera. S ovim cemo izgubiti samo jos jednu godinu, a da je konkurencija jaca izgubili bi i Bl. Umjesto njega, dovesti covjeka koji ce pravilno razvijati ove mlade i kojima ce davati sanse i omoguciti im da ostvare potencijal. Carlo je trener koji nade polaze u iskustvo, a da se u potpunost promijeni u ovim godinama je neozbiljno ocekivati.
Spamm
-
schickeria
- Kontakt:
Neki igraci koji su prosli kroz anceloteve ruke imaju drugacije misljenje od vecine vas
http://www.90min.com/posts/4953728-hern ... er-players
http://www.90min.com/posts/4953728-hern ... er-players
Naravno da je bilo slucajeva kao Crespo ali sami smo se uvjerili da covjek preferira iskusne igrace tipa Alonso. Ja nisam protiv toga ako je rijec o bitnim utakmicama. Ove u BL, kao protiv Eintracht-a, Darmstad-a i slicnih, treba dati Sanchesu i Comanu sansu.
Karlo je treniro Krespa prije 20 godina, kad ništa ni blizu nije isto kao danas i kad je Karlo imao 20 godina manje, gdje je bio otvoren za sve, imao više energije i u kojem nije bio isklesan u trenera koji ima stav i sistem po kojem radi kao danas recimo. Staviti u kontekst Italiju prije 20 godina i danas Njemačku sa omladinom koja ni po čemu nije isto odgajana, totalno drugačijeg stila života i same igre je pogreška.
Bild | Bayern have turned their attention to Hoffenheim right-back Jeremy Toljan (22). Real Madrid are interested in the player too
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Hej, počele su i pripreme 
Neuer neće ići na turneju (od 16 do 28 jula), oporavlja se. On je onda protiv Reala dva puta slomio nogu.
Ostali se vraćaju 10tog, tj u ponedjeljak, osim onih koji su igrali ovaj kup konf. (Vidal, Kimmich, Sule, Rudy) i U21 prvenstvo (Sanches i Gnabry).
Neuer neće ići na turneju (od 16 do 28 jula), oporavlja se. On je onda protiv Reala dva puta slomio nogu.
Ostali se vraćaju 10tog, tj u ponedjeljak, osim onih koji su igrali ovaj kup konf. (Vidal, Kimmich, Sule, Rudy) i U21 prvenstvo (Sanches i Gnabry).
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bas slabo pratim...evo i prijateljsku odigrali jucer. I za koji dan ce sa nekim nizeligasom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Steta sto na ovim pripremama nece biti ovih novajlija ( sem Tolissa). Ono najzanimljivije na predsezonskim utakmicama su upravo utisci koji ostavljaju novi igraci, te mogu cak i povjerenje trenera osvojiti. Veliki minus za pridoslice zbog propusta istih.
Spamm
Juventus navodno želi Costu na posudbu 10 mil s opcijom otkupa 30 mil.Mislim da treba odyebati torineze s ovim cigančenjem oko cijene.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Drugačije ga nećeš ni prodati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.