tuzlak1987 je napisao/la:Slobodin problem je sportski segment, igraci ne znaju skupljati bodove, muce se ne mogu zabiti gola. Kada je tijesna utakmica ispadaju naivci i ne uzmu bod vec prime gol iz nicega.
Dug se vraca, reprogram potpisan. Ne moze sve preko noci.. Potrebno je samo poraditi na igrackom kadru i to je to. Nije sada situacija da pred gostovanje se ne mogu sabrati ili da nema marke u klubu pa da sramoti ligu i slabi je. Samo je promasen prelazni rok.
Stadion nije problem, teren je iznad prosjecnog kvaliteta lige. Tribina se gradi sporo ali se bar gradi nesto.
Zato ne znam sto bi trebali na restart?
Liga jos nije formirana, ima Zvijezda iz RS koja ima pare da udje i Sloga koja ima pare. Naredne godine ce liga poprimiti svoj pravi oblik.
Tuzlak ba kakav sportski segment, I demagogija .
Imas u ekipi jednog odlicnog mladog golmana poput Muminovica, imas Mehmedagica stopera jednog od boljih u ligi, imas Ordagica koji je ponajbolji veznjak lige, I cija je jedina nesreca ili nedostatak sto igra u Slobodi. .
Imas Krpica koji je svoj kvalitet dokazao davno, imas Lazevskog, imas 6-7 "vrhunskih"igraca za ovu ligu, I NEMOZES OPUCATI PO GOLU
Placa se reprogram, ma je li,ti bio vidio. ....zasto onda savez jos drzi sretstva od evrope I ne da nam novac. ...
Pricas o utopiji a kada kome zatreba vade presude iz latice, sto, dvjesto hiljada ma koliko treba samo reci. ...
Drze nas u saci I rade sta hoce. ...imas najgori stadion u drzavi. ..sjever nije zavrsen, prokisnjava, stolice truhnu, prilaz neadekvatan, imas 180 rupa betonskih koje kazu kostale 1.5 mil. ...hajde. ...de. ...
Imas zapad koji treba rusiti, dok se sam nije urusio I pobio narod. ..
Nemamo mi problem u sportskom segmentu, jer taj segment je izbacio Mitrovica, Okanovica, Mesica, Husejnovica, Mesanovica Alena, Enesa Mesanovica, Jasmina Mesanovica, Osmanhodzica, Crnogorca, Lamesica, Joldica, Nikolica, I mnoge druge. ....
Problem je u samoj skupstini, organizaciji kluba,samim temeljima funkcionisanja Slobode gdje svako dodje napravi milion minusa I lagano odseta. ...bez odgovornosti. ...uvjek mi trazimo krivca, trener igraci, sisonja,senad, slaba posjeta,vrijeme, polozaj jupitera, samo ne tamo gdje treba. ...gdje je korjen svih problema. ....Sloboda se mora reorganizovati iz temelja I odmaknuti od politike I uticaja Jasmina Imamovica prije nego zakucao zadnji ekser u kovceg Slobode.
Treba nam statut, investitor, bilo sta samo ne ovo sto imamo vec 25 godina jer provjereno. ...NE FUNKCIONISE