FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jagomir fkt nekin danima u mjesecu da pristup internetu svojim korisnicima jer sve ostalo je neobjašnjivo
- Riquelme1921
- Kontakt:
A šta ako mi ne osvojimo kup?TeaM87 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:26Obecan nam je kup u zamjenu za ovo sto smo radili u FSKS (citaj bili na Vicinoj strani), jos pocetkom sezone je sve dogovoreno, naravno da nije dogovoreno ko ce s kim igrati i ko ce koga kako proci, to je na kraju krajeva i nebitno, bitno je da nam je obecan kup, a da zauzvrat budemo dobri sa savezom.
Takodjer, jedan clan uprave je privatno jako blizak sa Vicom, poslovno saradjuju. A sad kad je u pricu uslo i potencijalno ulaganje saveza u zapadnu tribinu, tek sad cemo raditi ono sto Vico kaze.
Sudite mojim rijecima za pola godine, i ja sam bio u soku.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Najveci problem Zeljeznicara su mahaluse dok je takvih blizu kluba nikad mi necemo napraviti neki iskorak
Zato Zrinjski dobro fukncionise zna se ko je tata, a ko su sinovi
Nadam se da ce 3cu uvaliti pitarima i da mi poprave ovu poganu sedmicu
Zato Zrinjski dobro fukncionise zna se ko je tata, a ko su sinovi
Nadam se da ce 3cu uvaliti pitarima i da mi poprave ovu poganu sedmicu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mi moramo sto prije poceti praviti Jug.
Mi za derbij imamo oko 9500 za svoje navijace,a na utakmici protiv Igmana,Sirokog ili Sloge je bilo 11-12 hiljada.
Znaci svugdje u svijetu derbi je prilika da privuces neke nove gledatelje i navijace samo u nasem slucaju ne mogu doci ni oni standardni jer ce 2000-2500 nasih navijaca ostati bez karte.
Mi za derbij imamo oko 9500 za svoje navijace,a na utakmici protiv Igmana,Sirokog ili Sloge je bilo 11-12 hiljada.
Znaci svugdje u svijetu derbi je prilika da privuces neke nove gledatelje i navijace samo u nasem slucaju ne mogu doci ni oni standardni jer ce 2000-2500 nasih navijaca ostati bez karte.
-
- Kontakt:
Baš tako i onda će opet te navijače pozivati na utakmice protiv gore navedenih timova,a za derbi realno dođu mnogi koji i nemaju nikakve veze sa Željom,već eto hoce da idu na derbi.Ejnur je napisao/la: ↑19 feb 2025, 18:33Mi moramo sto prije poceti praviti Jug.
Po meni je rijesenje 1 clan = 1 karta
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
-
- Kontakt:
Tuzno je sto clanovi skupstine, uprave, igraci, treneri sredjuju karte ljudima koji nisu clanovi. Na zalost sve prolazi ispod radara.. fuj.
Zasto ne puste vise karata za jug,recimo i onaj donji sektor bi se napunio glat...
Danas sam kupio 3 karte bez clanske,nije me niko nista pitao(Jug).
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
Rjesenje je omoguciti na aplikaciji svakom clanu da kupi kartu. U 2025 godini je smijesno da se mora cekati po sat vremena u redu da bi se karta uzela. Jos smo napravili nekakvu biletarnicu koju ne koristimo.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- dubioza144
- Kontakt:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Od ukupnog broja aktivnih članova jedan broj ima i sezonske karte, a uslov za kupovinu njih je članstvo u klubu. Ti koji su iskoristili pogodnost članstva da kupe sezonsku ulaznicu ne bi trebali imati pravo kupovine ulaznica za utakmicu protiv pitara jer ustvari se jedino na toj utakmici pojavi problem. Pretpostavljam da je u sistemu navedeno ko pored članske ima i sezonsku. Naravno ostali članovi bi imali pravo na kupovinu samo jedne ulaznice u utakmicama protiv pita i u Europskim utakmicama.
Jeste se razvezali oko karata, kupis godisnju i miran si.
Sve sto zelim vidjeti u subotu jestr borba do zadnje minute. Obe ekipe su dobre trenutno i mislim da cemo gledati napadacki i brz fudbal na obe strane. Naravno zelim vise lopti u njihovoj mrezi na kraju!
Sve sto zelim vidjeti u subotu jestr borba do zadnje minute. Obe ekipe su dobre trenutno i mislim da cemo gledati napadacki i brz fudbal na obe strane. Naravno zelim vise lopti u njihovoj mrezi na kraju!
Loše je to. Mislim da članove treba nagraditi, pogotovo i nosioce sezonskih - koliko god karata hoće. I što se mene tiče nek traže lične podatke za ljude koji će doći. Vlasnici članskih i sezonskih karata su ljudi koji rade najveći marketing među rajom...Valter je napisao/la: ↑19 feb 2025, 21:59Od ukupnog broja aktivnih članova jedan broj ima i sezonske karte, a uslov za kupovinu njih je članstvo u klubu. Ti koji su iskoristili pogodnost članstva da kupe sezonsku ulaznicu ne bi trebali imati pravo kupovine ulaznica za utakmicu protiv pitara jer ustvari se jedino na toj utakmici pojavi problem. Pretpostavljam da je u sistemu navedeno ko pored članske ima i sezonsku. Naravno ostali članovi bi imali pravo na kupovinu samo jedne ulaznice u utakmicama protiv pita i u Europskim utakmicama.
Lose je i to.samo jedan clan jednu kartu...dosegli smo nivo da nam kapacitet stadiona skoro ima broj aktivnih clanski..zbog tiga ce se samo one povecavati,a stimurednik je napisao/la: ↑20 feb 2025, 08:57Loše je to. Mislim da članove treba nagraditi, pogotovo i nosioce sezonskih - koliko god karata hoće. I što se mene tiče nek traže lične podatke za ljude koji će doći. Vlasnici članskih i sezonskih karata su ljudi koji rade najveći marketing među rajom...Valter je napisao/la: ↑19 feb 2025, 21:59Od ukupnog broja aktivnih članova jedan broj ima i sezonske karte, a uslov za kupovinu njih je članstvo u klubu. Ti koji su iskoristili pogodnost članstva da kupe sezonsku ulaznicu ne bi trebali imati pravo kupovine ulaznica za utakmicu protiv pitara jer ustvari se jedino na toj utakmici pojavi problem. Pretpostavljam da je u sistemu navedeno ko pored članske ima i sezonsku. Naravno ostali članovi bi imali pravo na kupovinu samo jedne ulaznice u utakmicama protiv pita i u Europskim utakmicama.
I godisnje...
- mamonelafo
- Kontakt:
HAJDE ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Pretuzno je sto klub fol naglasi da je prodaja samo za aktivne članove a da pri tome niko ti ni ne trazi clansku pri kupovini...
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin, perodeformero, UltraSa46 i 66 gostiju.