Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Pogba
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Pogba » 24 jan 2021, 14:38

Romagnoli13 je napisao/la:
24 jan 2021, 14:34
Amerikanac gine za ekipu. Svaka čast momku.
slika
Paratici zna posao. Jeste da je kritikovan dosta u zadnje 2 godine, ali nije do njega, zavrnuli su pipu i pogubili se s idejama.
Još je upitno hoće li produžiti. Znamo da ga United i Pool žele.
Ali čovjek dovede Amera i Meriha npr. kad niko nije znao za njih.
Da ne govorimo o ovih 9 godina uspjeha s njegovim ogromnim doprinosom.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 24 jan 2021, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 24 jan 2021, 15:03

napoli gol iz svacionice
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 24 jan 2021, 16:05

Kakve budale rade ko komentatori. Govori nema Driesa Mertensa zbog korone a lik na klupi :rol:

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 24 jan 2021, 16:25

Kakav pas Zaccagnia :tokralju:

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 24 jan 2021, 16:37

Verona je sjajna cijelu sezonu.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 24 jan 2021, 16:42

Jurić :bow:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 24 jan 2021, 16:44

Jos jedan biser komentatora. "Juric je dobio zuti. Ne znam zasto." A sudija stoji kraj Zaccagnia i objasnjava mu da je podigao dres i da je zbog toga žuti :rol: Par trenutaka kasnije "Mozda je Zaccagni dobio zuti zbog skidanja dresa." :rol:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 jan 2021, 16:45

Napolitanci su veći luzeri i od nas čak
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 24 jan 2021, 16:50

Surreal je napisao/la:
24 jan 2021, 16:45
Napolitanci su veći luzeri i od nas čak
Lozano najgori igrac.Insigne los ove sezone.

Lozano mozda ima extra statistiku za krilnog napadaca ove sezone, ali lik je totalno ograničen igrač. Kad god sam ga gledao imao je problema sa pasovima i ubacajima, ili je očajan ubačaj ili pas u noge protivnika. Drugi aspekt njegove igre su kontre gdje 80% istih propadne zbog njega.

Danas je upropastio par odlicnih kontri, pri rezultatu 0 : 1 blokirao Demme-u šut sa nekih 12 metara koji bi sigurno zavrsio golom , uputio par lopti koje nisu ni udarac ni centaršut. U prvom poluvremenu iako je imao prednost u brzini u odnosu na Dimarca to nije iskoristeno osim onog gola u prvih 10 sekundi kad je Dimarco kiksao.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 24 jan 2021, 22:47

meepo je napisao/la:
24 jan 2021, 13:23
TheTruth34 je napisao/la:
24 jan 2021, 11:27
Diaz prevaga, stoperi tu negdje :rol: :rol:
Hakan i Diaz su trenutno bolji od Eriksena činjenica :)
VelaHavle je napisao/la:
24 jan 2021, 11:42
:urnebes:
Stoperi ni blizu Interovim.
Previše FIFA ?
Svako ima pravo na svoje misljenje i niko ti to ne moze zabraniti.
Ja licno mislim da je Interova odbrana granitna za Milanovu. Vezni red nije tu negdje vec je Inter sigurno bolji, medjutim mi imamo drugih problema. Hemija koju trener vodi u Interu nije nimalo dobra.
Vi da imate i najbolji dan ne biste uspjeli pobijediti Juventusa. Mi kad imamo ok i dobar dan mozemo se posamarati sa njima. Niko vas ne podcjenjuje, daleko od toga. Ovo sto Milan radi je super i realno overachievement.
Neka svi sacekaju da se odigra 38 kola i onda cemo suditi jer je Inter znao odigrati polusezonu vrhunski i biti prvi a onda zavrsi jedva 4. Jednostavno najgori period krece u drugoj polovini Februara i citav Mart. Nadam se da ce Milan i Inter ostati u utrci i da ce Juventus biti u vrhu, pa da gledamo borbu sa tri tima u vrhu.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 24 jan 2021, 22:54

Milan dobio Juventus u augustu 4-2, bez pola ekipe veći dio utakmice odlično parirali Juventusu prije 15ak dana. Pa dobili su Inter u prvom dijelu sezone. Ako ćemo tako gledati. No, nebitno, prvi dio sezone je završen, Milan je završio na prvom mjestu. Dakle odradili su najbolje prvi dio prvenstva, i ako su imali najviše problema sa povredama, koronom i suspenzijama. A to ne znači puno ako u nastavku prvenstva odigraju loše.

A Interu je veći problem što pregaze Juventus, a onda ne mogu meda protiv mrtvog Udinesa. Milan relativno lahko dobija te slabije protivnike. Što je strašno bitno. Jer tokom sezone imaš 8 velikih utakmica, a 30 ovih "manjih"..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 24 jan 2021, 23:21

tiffoso je napisao/la:
24 jan 2021, 22:47
Ja licno mislim da je Interova odbrana granitna za Milanovu.
Milan dosad primio 22 gola, a Inter 23 bas je granitna ta odbrana :thumbup:
tiffoso je napisao/la:
Vi da imate i najbolji dan ne biste uspjeli pobijediti Juventusa.
4:2 prosle sezone. :thumbup: Izgleda da ne pratis talijansku ligu uopste ;)
Milan je ove sezone fasovao od Juveta a vidi i u kojem sastavu je bio Milan i ko je sve nedostajao. Calabria (bek) igrao u veznom redu.
tiffoso je napisao/la:
Ovo sto Milan radi je super i realno overachievement.
Mislim stvarno glup komentar, ali fkt glup komentar. Milan je drugi dio prosle sezone zavrsio s najvise bodova. Cak su ja mislim imali i najbolju odbranu. Govorim za drugi dio sezone.To što Milan ima tebi nepoznate mlade igrače ne znaci da je overachivement vec je znak da nova uprava radi nesto kako treba.

tiffoso je napisao/la:
Vezni red nije tu negdje vec je Inter sigurno bolji, medjutim mi imamo drugih problema.
Barella,Brozovic i mozda Eriksen ,ali on nije nista pokazao , naspram Hakana,Kessie i Bennacera i ti stvarno mislis da je Interov vezni red bolji ? :)
Izvini druže ali nijedan od tih nabrojani nije ni blizu Hakana kad je u pitanju broj kreirani sansi i generalno same kreativnosti. A da ne govorim da vi imate Sensia koji je vazda povrijeđen, Gileta koji je nesto bolji igrac od Krunica , Vidala koji je truba , Vecina koji je isto tako truba , a Milan ima mladog Diaza koji je jako talentovan, Krunica i Meite na klupi. Ja ne znam kako moze Inter imati bolji vezni red ali hajde :thumbup:

Inter bez Barelle,Lukakua i Hakimia je prosjecan tim. I navijaci Intera samo trebaju da mole za njihovo zdravlje inace bi i top 4 bio upitan.

EDIT: Zaboravi Tonalia u veznom redu :)

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 jan 2021, 23:24

meepo je napisao/la:
24 jan 2021, 23:21
tiffoso je napisao/la:
Ja licno mislim da je Interova odbrana granitna za Milanovu.
Milan dosad primio 22 gola, a Inter 23 bas je granitna ta odbrana :thumbup:
tiffoso je napisao/la:
Vi da imate i najbolji dan ne biste uspjeli pobijediti Juventusa.
4:2 prosle sezone. :thumbup: Izgleda da ne pratis talijansku ligu uopste ;)
Milan je ove sezone fasovao od Juveta a vidi i u kojem sastavu je bio Milan i ko je sve nedostajao. Calabria (bek) igrao u veznom redu.
tiffoso je napisao/la:
Ovo sto Milan radi je super i realno overachievement.
Mislim stvarno glup komentar, ali fkt glup komentar. Milan je drugi dio prosle sezone zavrsio s najvise bodova. Cak su ja mislim imali i najbolju odbranu. Govorim za drugi dio sezone.To što Milan ima tebi nepoznate mlade igrače ne znaci da je overachivement vec je znak da nova uprava radi nesto kako treba.

tiffoso je napisao/la:
Vezni red nije tu negdje vec je Inter sigurno bolji, medjutim mi imamo drugih problema.
Barella,Brozovic i mozda Eriksen ,ali on nije nista pokazao , naspram Hakana,Kessie i Bennacera i ti stvarno mislis da je Interov vezni red bolji ? :)
Izvini druže ali nijedan od tih nabrojani nije ni blizu Hakana kad je u pitanju broj kreirani sansi i generalno same kreativnosti. A da ne govorim da vi imate Sensia koji je vazda povrijeđen, Gileta koji je nesto bolji igrac od Krunica , Vidala koji je truba , Vecina koji je isto tako truba , a Milan ima mladog Diaza koji je jako talentovan, Krunica i Meite na klupi. Ja ne znam kako moze Inter imati bolji vezni red ali hajde :thumbup:

Inter bez Barelle,Lukakua i Hakimia je prosjecan tim. I navijaci Intera samo trebaju da mole za njihovo zdravlje inace bi i top 4 bio upitan.
Vidis,drzi se ove lige jer ti ovo ide ,mani se Hardena i onih gluposti tamo. :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 24 jan 2021, 23:32

A sve cu razumit al da neko osporava da je milanu ovo trenutno "overachievment" to ne mogu..pa covjece malo realnosti ****, samo se vrati na pocetak sezone i vrati film u glavi sta si ocekivao koji ce milan zavrsit...ako si mislio da ce bit prvi u prvom mjesecu e onda ****. Ne treba ni pokusavat vodit neku raspravu

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 24 jan 2021, 23:33

delinjo je napisao/la:
24 jan 2021, 23:24
Vidis,drzi se ove lige jer ti ovo ide ,mani se Hardena i onih gluposti tamo. :mrgreen:
:tralala:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 jan 2021, 23:36

Ma ovo sto Milan radi je nevjerovatno,moze biti slcuajnost 10 utakmica,oni godinu dana ovako igraju,mozda su u godinu dana 3,4 utakmice izgubili ako i toliko,ne postoji ekipa sa boljom statistikom,to ne moze biti slucajno.

Mada kad vidim onog Castela kako vec u prvoj postavi odmah me vrati na onaj nemocni Milan.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 24 jan 2021, 23:44

delinjo je napisao/la:
24 jan 2021, 23:36
Ma ovo sto Milan radi je nevjerovatno,moze biti slcuajnost 10 utakmica,oni godinu dana ovako igraju,mozda su u godinu dana 3,4 utakmice izgubili ako i toliko,ne postoji ekipa sa boljom statistikom,to ne moze biti slucajno.

Mada kad vidim onog Castela kako vec u prvoj postavi odmah me vrati na onaj nemocni Milan.
Juve kad je uzeo 2012 titulu nije bio overachivment ili sreca vec su ljudi uradili prave stvari te sezone,sredili upravu, doveli trenera koji je tad bio perspektivan ,uradili pametne transfere, a sve dotad igrali kao Milan prethodnih sezona i zavrsavali van top 4.

Sto se Castija tiče jbg dobilo ga se kao kusur za Susa :rol: Ali ne moze se svaki problem adresirati preko noci.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 jan 2021, 23:51

meepo je napisao/la:
24 jan 2021, 23:44
delinjo je napisao/la:
24 jan 2021, 23:36

Juve kad je uzeo 2012 titulu nije bio overachivment ili sreca vec su ljudi uradili prave stvari te sezone,sredili upravu, doveli trenera koji je tad bio perspektivan ,uradili pametne transfere, a sve dotad igrali kao Milan prethodnih sezona i zavrsavali van top 4.

Sto se Castija tiče jbg dobilo ga se kao kusur za Susa :rol: Ali ne moze se svaki problem adresirati preko noci.
Buraz ja kad njega vidim,odmah me automatski vrati na onaj stari Milan,ne znam nije da pratim sad svaku tekmu Milana ,kakav je njegov ucinak uopste ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 24 jan 2021, 23:52

Kao sto sam i najavljivao dokazat ce se da je Milan dobro prosralo pa su na vrhu sad a i jer je konkurencija daleko od jake. Juve ih nacjepa kuci, Atalanta ih deklasirala kuci, znaci takva ekipa ne zasluzuje Scudetto.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 jan 2021, 23:53

Navijacima Milana naglo narasla muda. Ispade sad turcin i Kessie nekakvi igraci.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.