Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 14 jul 2013, 19:47

Pa ne, ispasce da ga ja ne volim, i da mislim da je los, naprotiv, momak je dobar igrac, ali to su neke mane na terenu koje on konstantno pokazuje, i zbog koje nije toliko trazen, plus ga Ajax precenjuje.

Ja sam proslo leto bas zeleo da ga dovedemo, ali ga nisam gledao puno. Pa sam pogledao par meceva ove sezone, i uvideo da momak ima bas mana u igri. Najvise se istice ta letargicnost na terenu, nije on smiren, on je jednostavno po prirodi ladovina, a vamo puca pod pritiskom. Sa Dancima na WC su od njega ocekivali cuda, poredili ga za Laudrupom, i pukao je. Na Euru ista prica, mada se malo popravio. Evo u kvalifikacijama ista prica, nigde ga nema. A najveci pritisak je kad igras za repku, pogotovo kada si glavni igraci kada o tebe ocekuju novog Laudrupa.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 jul 2013, 19:55

Da necemo mi mozda Alberta gledati vecinom na DMF-u sljedece sezone?
PS: Ne zelim vise da se opterecujem tim transferima, posebno ne Suarezom. Je*o me svak ako ja ne bih uradio ono sto je Mancini uradio sa Tevezom, pa nek ide igrati golfa godinu dana dok se ne opameti. Istina je da nismo mocni kao taj City pa da se nadje neka zamjena, ali treba mu isto uraditi jer je djubre kakvog nema sa ovim izjavama.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 14 jul 2013, 20:01

Ako sam dobro opazio, Alberto pas nije pogresio protiv Prestona, ijedan. Videcemo, ekperimentisace BR sa njim u pripremnim, ali bi voleo da ga vidim u AMC roli, i uopste malo ofanzivnijim rolama.
Jbt, bas imamo dosta opcija u igri, to je ono sto je BR od pocetka trazio, dubina i klupa. A dolaze jos dva igraca minimum...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 jul 2013, 20:17

Strasno podsjeca na Owena ( onog iz Liverpoola :mrgreen: )
" onclick="window.open(this.href);return false;

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 14 jul 2013, 20:22

Ko sto kaze Jimmy ( ako se ne varam ) :mrgreen: , najbolje bi bilo da se prestanemo brinuti oko transfera.

Ja jedva čekam da počne nova sezona jer imam filing da će ovaj "novi" Liverpul sve da iznenadi
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 14 jul 2013, 20:44

OTNYS_YNWA je napisao/la:Strasno podsjeca na Owena ( onog iz Liverpoola :mrgreen: )
" onclick="window.open(this.href);return false;
Tek sad vidim kakve su odbrane u Brazilskoj ligi. Smiješno u najmanju ruku.
Mislim vidi se da ovaj momak zna igrati, ali u Evropi je to 4x teze.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

mercenary
Kontakt:

Post Postao/la mercenary » 14 jul 2013, 21:13

Ljudi sta mislite prodat Suareza Chelsea-u a zauvrat uzet Torresa nazad i jedno 25 miliona. Onda za tih 25 miliona dovest TObyja i Eriksena. Tako nam i dalje ostane 25 miliona za potrosit od vlasnika...od tih para kupit lijevog beka i defanzivnog veznog i eto ti ga ...

Jbga ja bi i oprostio Torresu i preso preko onog sto je podnio transfer request....nije ni ovaj **** nista bolji od njega vidim po prici njegovoj...al opet kontam ako suares ode bolje vratit Torresa provjerenog napadaca koji je za vrijeme dok je bio u Liverpoolu bio u top 3 napadaca u Evropi u to vrijeme nego da se dovodi Yilmaz il neko van Engleske.... mislim da bi i torres se htio vratit u liverpool, zamisljam torresa u spicu , iza njega countinjo,lijevo sterling, desno aspas :D...dobrota.... a volio bi i da suares ostane u engleskoj da mu mogu *ebavat mater kad bude igro protiv Liverpoola :).... Sad je samo pitanje da li bi Mourinho i chelsea pristali na takvu razmjenu igrac plus kes

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 jul 2013, 21:17

Bolje vratiti Ngoga :D

Charager
Kontakt:

Post Postao/la Charager » 14 jul 2013, 21:19

ILI RAYANA BABELA

mercenary
Kontakt:

Post Postao/la mercenary » 14 jul 2013, 21:22

OTNYS_YNWA je napisao/la:Bolje vratiti Ngoga :D
Ma on je los bio uvijek, bolje vratit Florant - Sinama Pongolle-a :D uvijek sam ga gotivio

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jul 2013, 21:56

Tacno mi se gadi procitat da neki navijac/simpatizer Liverpoola zeli Torresa nazad.

Suarez ispada los al on barem nece nas do deadline daya zavlacit i nece nam tick-tack sad odlucivat koga cemo dovest.Dat ce nam jedna mjesec vremena da prosvrljamo Evropu i J.Ameriku uzduz i poprijeko i da dovedemo nekog,a ne ko Torres ode u zadnji sat a vi dovedite po statistici.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 14 jul 2013, 22:46

Pozz Redsi . Na prodaju Liverpool komplet 2013/14 (Made in Thailand), oficijalna replika, sve prosiveno odlicno uradjeno , ja koristim od prosle sezone , evo godinu peri deri. Ako je ko zainteresovan na pm , 100 polyester itd.

Cijena kompleta : 50 KM

slika

slika

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 14 jul 2013, 23:08

Djaba nabrajate te stare igrace kad nijedan ne moze sa Barosem i Djibrilom :D Nikad ovog drugog prezalit necu, ne znam da mi je ijedan Liverpoolov napadac tako gotivan bio :) Doduse bilo ih je ali su mi se ogadili svi na kraju :mrgreen:

Ali imali smo promasaja sto se napadaca tice, to je nevjerovatno. Mellor, Sinama Pongolle, Morientes, N'gog, Voronin, Robbie Keane, Carroll itd itd... Ne zna se koji je gori bio u Liverpoolu :lol:
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 jul 2013, 23:09

Liverpool have agreed a deal to sign highly rated Spanish youngster Pedro Chirivella from Valencia
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jul 2013, 23:11

Sjeo bi na ko budali samar:

slika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 jul 2013, 23:13

Cini mi se da je dosao za 2 miliona, odlican posao. 8-) E jesmo udarili po Spancima, bice nesto od njih. :)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 jul 2013, 23:13

OTNYS_YNWA je napisao/la:Cini mi se da je dosao za 2 miliona, odlican posao. 8-) E jesmo udarili po Spancima, bice nesto od njih. :)
La Liga side demanding £3.5m for the midfielder, but Reds could hold out for £2m and let the dispute go to a tribunal
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 14 jul 2013, 23:14

OTNYS_YNWA je napisao/la:Cini mi se da je dosao za 2 miliona, odlican posao. 8-) E jesmo udarili po Spancima, bice nesto od njih. :)
Kao da nam je Rafa trener a ne BR
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 14 jul 2013, 23:39

treba CB/LB i jedan DMF,za ostale pricekat Januar,ko zna ko ce se pojavit/popravit a ko propast/ozlijedit
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 14 jul 2013, 23:40

joj da li ce sta biti od onog Bernanda :).
Ako dovedu Toby-a "samog" to znaci da se eriksen nece dovoditi (ako uopste i dovedu Toby-a :D )

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.