FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Bojim se da će Lewa srušiti rekord od prošle godine. Bolji napadač od Gerda Mullera definitivno.
Sad ce te napasti nostalgicari, brace yourself.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kako je naš EMCM zahvalan igrač 
Chupo jedini od ovih klupadzija i pojacanja koji zna lopte, dobra rezerva.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Čupo je uvijek bio odlična rezerva
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Chupo idealan backup.
Uspio ih je Nagelsman malo probuditi u drugom poluvremenu ali opet to nije nivo na kojem mogu i moraju biti.
Uspio ih je Nagelsman malo probuditi u drugom poluvremenu ali opet to nije nivo na kojem mogu i moraju biti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Treča utakmica zaredom u kojoj se igra loše prvo i bolje drugo poluvrijeme. Igralo se protiv slabije ekipe pa je na kraju rezultat sve zakamuflirao. Nadat se da će se problemi nazad nekako riješiti, jer odbranu pa skoro čitavu sezonu igramo nestvarno loše.
Hernandez, Pavard, Upamecano, Sule, Richards, Nianzou..e jesu nam i opcije u odbrani, da je barem Davies tu i nadam se da neće izgubiti na brzini nakon ovih problema sa srcem.
Pa bitno je na dnevnoj bazi. Ali ako neko to sedmicama/ mjesecima komentariše, negoduju, onda se radi o neznalici ili pubertetliji.
Nisam ovu rapsodiju
Hasan je produžena ruka velikog Ulija Hoenessa i on će sve više ličiti njemu. Treba dobar zemljotres da se desi pa da se Uli nešto ne pita, samim tim i Hasan.
Vom Jäger zum Gejagten
Drugo poluvrijeme je bilo standardno dobro protiv ovih polu-ekipica, igrali smo 3-5-2, jer nam je trebao rezultat.geronimo je napisao/la: ↑20 feb 2022, 19:07Pa bitno je na dnevnoj bazi. Ali ako neko to sedmicama/ mjesecima komentariše, negoduju, onda se radi o neznalici ili pubertetliji.
Nisam ovu rapsodijugledao, ali po vašim komentarima sve se da vidjeti.
Hasan je produžena ruka velikog Ulija Hoenessa i on će sve više ličiti njemu. Treba dobar zemljotres da se desi pa da se Uli nešto ne pita, samim tim i Hasan.
Zanimljivo je da smo opet bili slabiji u 4-2-3-1, ali ja mislim da je to generalno jer Omar Richards nije dorastao zadaku da igra lijevog beka u ovom sistemu, za razliku od Daviesa koji sve pokriva i ofanzivno i defanzivno, tako da bih ja ipak potpisao da je naša najbolja formacija 4-2-3-1, sa Goretzkom i Kimmichom u sredini, Daviesom na lijevom beku i ovo ostalo kako se već rotiraju.
Tolisso mjesec dana out i ovo je vjerovatno i kraj njegove epizode u Bayernu šteta što i on ode džaba na ljeto.
Gravenberch iz Ajaxa se sve više spominje. Nisam ga puno gledao, ali odgovara filozofiji dovođenja mlađih talentovanih igrača.
Mogu takvi ići besplatno, slobodno otvoren im put. U ovih 4-5 godina ni blizu nije pokazao zašto su svojevremeno oborili transfer rekord. Niti kontrole lopte, niti duel igre, niti robusnosti, niti defanzivnih sposobnosti, pokrivanja prostora, niti pas igre. Ne znam gdje bih ovakvog veznjaka svrstao, nema niti jedan elemenat igre da se može reći evo to zna. Znao je uletiti iz drugog plana, i znao je na momenat dobru dugu loptu dati, ponekad i bombu opaliti. A na sve ove bezidejnosti su došle i povrede.
Još jedan od odlazećih, Sule, danas dobru partiju svojim ulaskom dao, iako je i on od sveg svog velikog potencijala ostao isto ono što je bio kao kada je tek došao, s tim da mu koncentracija u silaznoj putanji, bio i ostao igrač rotacije, nestabilan, nekonstantan.
Inače moramo se ovo ljeto riješavati ovakvih igrača, inače odosmo u prosjek, sada se tu nakupilo dosta toga. Ova dvojica idu u pravi čas, ali mora se tu još poraditi: sabicer, roka, sar i to je dovoljno, a jedan pravi vrsni robusni veznjak koji pokriva prostor, a zna i sigurno stati na loptu bi nam pravo legao, kao i jedan pokretljiviji desni bek, Pavard po ovom u zadnje 2 godine je mjera za rezervnog beka.
Leva je nstvaran, u životnoj formi, fantastično koliko golova daje i koliko je zapažen uvijek, pokretljiv, a u pravi čas na pravom mjestu. Rekao bih da boljeg napadača nikad nismo imali, osim Gome Maria.
E bitan je tu u svemu Oli Kahn, koji jeste da je pogotovo na početku svog preuzimanja pozicije predsjednika upravnog odbora davao dosta intervjua, bio prisutan, o dosta stvari zauzimao stav. Onako više sada tu prepušta Hasanu prvu liniju, što i nije čudno jer Hasan jeste sportski direktor , a ovaj mu opet jeste boss i ne mora se toliko miješati uvijek. S tim što čemo vidjeti koliko će Kahn preuzimati ključne akcije koje je pravio Kalle. A eto do sada je Kahn i hvalio taj dobri odnos s Hasanom, ali opet hoće li to uvijek biti harmonično, pitanje je (pogotovo ako Hasan bude lutao, bahatio se i bude više ovako šakljivih, kritičnih perioda). Ne znam da li se baš u svemu slažu.
A Uli se za razliku od Kallea nije povukao skroz, jer je još član nadzornog odbora i ima uticaj i na druge članove. Samo mislim da će se Oli koliko-toliko gledati da distancira od njega vremenom, dok Hasan vjerovatno to ne bi nikad ni htio, jer da Ulija nije bilo ovaj nikad ne bi ni bio sportski direktor.
Doduše i Rummenigge je i pored tog povlačenja, nedavno dodao začine, poput tih komentar o Sueleu, što isto nije bilo baš produktivno. Ali on se bar manje petlja...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sule ode besplatno,kakva je to sramota za klub I kakva nesposobnost.Pa skoro su svi znali da mu se ne planira produziti ugovor,sto ga ne prodase lani da se bar uzme tih nekih 15-20 mil.Sva ova Hasina rabota a I ostatka kluba djeluje nesposobno I letargicno makar sto se Transfer Politike tice.
VOLIM BAYERN
Besplatno otišli Alaba,Sule i uskoro Tolisso čekanje da igrači uđu u zadnju godinu ugovora pa da onda pregovaraju je glup način vođenja transfer politike.Na ovim igračima smo ugrubo izgubili 50-80 mil.Kad treba dovesti pojačanje onda ide priča mora se trošiti racionalno zbog pandemije itd a što nam igrači idu džaba nema veze.
Hasan mora o tome povesti računa zato su sad krenuli ranije sa produženjima ugovora Coman,Kimmich i Goretzka.
Hasan mora o tome povesti računa zato su sad krenuli ranije sa produženjima ugovora Coman,Kimmich i Goretzka.
Mi smo jedini klub od liga petice da igraci (Davids i Goretzka) ne igraju radi problema sa korona virusom, Coman zavrsio utakmicu i izgleda se povredio u autobusu, isto tako i Neuer normalno zavrsio utakmicu. Tolisso sastavio tri utakmice i sigurno ga nece biti dva mjeseca.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Goretzka ima problema sa koljenom. Njegov izostanak nije povezan sa koronom.
I am not yet born; O hear me.
Al je prije koljena imao koronu i problem sa disanjem, Davids problem sa srcem jedini igrac u najacim ligama da se nije oporavio od gripe ali to se desava zadnji 7-8 god. da poslije zimske pauze krenu povrede i to vrlo cudne.Bundesliga je napisao/la: ↑21 feb 2022, 12:19Goretzka ima problema sa koljenom. Njegov izostanak nije povezan sa koronom.
Pocele se vidjeti posljedice od steroida sto su im se davali dok je Hansi bio tu, a mi se cudili misicimaSane10 je napisao/la: ↑21 feb 2022, 13:55Al je prije koljena imao koronu i problem sa disanjem, Davids problem sa srcem jedini igrac u najacim ligama da se nije oporavio od gripe ali to se desava zadnji 7-8 god. da poslije zimske pauze krenu povrede i to vrlo cudne.Bundesliga je napisao/la: ↑21 feb 2022, 12:19Goretzka ima problema sa koljenom. Njegov izostanak nije povezan sa koronom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.