AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
gambler1899
- Kontakt:
Re: AC Milan
Takoooo jeeeee
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav igrač, strašno strašno. Očekujem da ga Maldini počasti sa 5M najmanje u novom ugovoru
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Jesam vam rekao, opušteno, odgovaraju nam napadačke ekipe!
ŠAMPIONI !!!!!!!!!
ŠAMPIONI !!!!!!!!!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Mili Boze nakon 11 godina
Kakav je igrac Leao, dati mu sta god hoce, al kako su momci ovo odigrali kako su izginuli, kakav su presing odigrali, sve do jednog
Daj nam sad Zlatana citavo poluvrijeme nek se oprosti od fudbala sa nekim golom
Scudetto braco scudetto
Kakav je igrac Leao, dati mu sta god hoce, al kako su momci ovo odigrali kako su izginuli, kakav su presing odigrali, sve do jednog
Daj nam sad Zlatana citavo poluvrijeme nek se oprosti od fudbala sa nekim golom
Scudetto braco scudetto
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Kakva igra, sampionska, bravo momci nemam rijeci, i dalje smo u snu aferim....
Titula je jos malo pa abd tuu.......
Titula je jos malo pa abd tuu.......
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Cestitke.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Cestitke!
- OldFashioned
- Kontakt:
Pioli uvedi Zlatana, možda ga zadnji put gledamo. ON je itekako zaslužan za ovaj scudetto i sve dobro što nam se dešava!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav bedem su Tomori i Kalulu te Maignan. A koliko još mogu da napreduju, zastrašujuće
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Još 45 minuta braćo. Inshallah idemo do cilja.
Ovaj Milan od danas je kao onaj Milan sa početka sezone u prvih 15ak mečeva kad su gazili protivnike.
A onda su covid i povrede uzele danak pa je trebalo 9-10 mečeva da se poslože ponovno.
Ovaj Milan od danas je kao onaj Milan sa početka sezone u prvih 15ak mečeva kad su gazili protivnike.
A onda su covid i povrede uzele danak pa je trebalo 9-10 mečeva da se poslože ponovno.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ibra još da uđe i zabije te zaokruži ovu fenomenalnu sezonu!
BRAAAAVOOOOOOOOOOOOOOO!
BRAAAAVOOOOOOOOOOOOOOO!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kako su samo pokazali snagu kad je najvise trebalo 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad uvesti meč u mirne vode u prvih 15 minuta nastavka i onda dati šansu Zlatanu, Bennaceru, Rebić i Diazu.
Sta kazu zadnjih 5 kola nece milan uzeti 9-10 bodova pretezak raspored
Neki su se samo nadali, protutnjali smo kroz sve te prepreke
Neki su se samo nadali, protutnjali smo kroz sve te prepreke
Scudettooooo ☆☆☆☆☆
Leao vrijedi 3 zilijarde, pretrčali su 48.8km vs 45.3km Sassuolo što govori sve o želji, borbi, trudu. FENOMENALNO!
Daj nam Ibru u 2.pol, on je alfa i omrga svega: od 0-5 vs Atalante i dno dna prije 2 i po godine - do najluđeg Scudetta svih vremena!

Leao vrijedi 3 zilijarde, pretrčali su 48.8km vs 45.3km Sassuolo što govori sve o želji, borbi, trudu. FENOMENALNO!
Daj nam Ibru u 2.pol, on je alfa i omrga svega: od 0-5 vs Atalante i dno dna prije 2 i po godine - do najluđeg Scudetta svih vremena!
Perverzija 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cestitam momci
Uzivajte
Daj sad Ibru da sve izgori
Uzivajte
Daj sad Ibru da sve izgori
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.