Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
covjek je trenutno sad razgovaro telefonom sa njim i on je krenuo autom za zenicu a ne autobusom sa igracima!!!! i da nece igrati!!!!!!!!!!!!Principatus je napisao/la:Ko to kaze da nece igrati Miske? Moze biti, ali iskreno vjerujem tek kad pocne utakmica, to jeste 30 min do utakmice.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- malacarsijabl
- Kontakt:
url=http://i.imagehost.org/view/0896/DZEKO_SUPERMEN_copy]
[/url]
dok je njega,vjerujem...
SRETNO ZMAJEVI!

dok je njega,vjerujem...
SRETNO ZMAJEVI!
reporter avaza na terenu u zenici!!!!!!!!!!!Kaka_Real je napisao/la:izvor???vrebac86 je napisao/la:evo potvredo je 100% misimovic ne igra,,,,,,steta
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Sretno Ljiljani, zelim vam svu srecu ovog svijeta !
Pomozi Allahu dragi....
Pomozi Allahu dragi....
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Sretno Zmajevi
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Jos nema info da li miske igra, zato zacepite!!!!!!!!!!!!!!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da misle da su kod kuceBOSNA JE ZAKON je napisao/la:sinoc sam istrazivao taktiku navijanja, onda sam dosao do zakljucka da treba samo hukati, derati, ponasati se kao majmun, režati, ma sve, da Portugalci misle da su u divljini

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Principatus
- Kontakt:
Na Hayatu kazu upravo da jos uvjek neznaju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne igra šteta, al nadam se da će Medunjanin i Pjanić prije svega imati pored važnosti utakmice još veći motiv da se dokažu i da će odigrati na nivou, zna i Pjanić proigrati - asistirati itekako, bitno je da Dzeko i Vedo realizuju sve ono sto im se servira, jer više nemamo sansu za popravni..
I neko je prije spomenuo navijanje da "hučemo" ko majmuni pa čovječe njihova repka puna crnaca odmah bi se uvrijedili i trazii kazne za nas od FIFE, dovoljno je da im zvizdi 15.000 ljudi svaki put kad prime loptu bice to dovoljno
SRETNO MOMCI

I neko je prije spomenuo navijanje da "hučemo" ko majmuni pa čovječe njihova repka puna crnaca odmah bi se uvrijedili i trazii kazne za nas od FIFE, dovoljno je da im zvizdi 15.000 ljudi svaki put kad prime loptu bice to dovoljno
SRETNO MOMCI

Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
- Stone Island
- Kontakt:
Zavidim ti.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:sinoc sam istrazivao taktiku navijanja, onda sam dosao do zakljucka da treba samo hukati, derati, ponasati se kao majmun, režati, ma sve, da Portugalci misle da su u divljini

Ja se citav dan tresem, ko da je -10. 
Sretno Zmajevi!

Sretno Zmajevi!
- edvin_199
- Kontakt:
Ko se ne treseDinoTM je napisao/la:Ja se citav dan tresem, ko da je -10.
Sretno Zmajevi!

----------Van der sar-----------
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
Pravi je Baho...trebamo ga zvati Be-ha umjesto Ba-ho;)
Nego,ja bih volio vise nego ista da Cirino iznenadjenje za veceras bude-tri spica,sa OBAVEZNO Muslimovicem u prvih 11.Taj covjek je zasluzio mjesto u repki i daj Boze da to bude Cirino iznenadjenje.
Pjanic i Medunjanin su mladi momci ,JAKO dobre kondicije i uz tri klasicna centarfora ne simnjam da prgsvom Portugalu mogli ubaciti jedno 3-4 komada..insallah...
Molimo Svevisnjeg da nam veceras "vrati"svu onu "srecu"koju ne imadosmo prosle subote u Lisabonu i da veceras svaka lopta upucena ka golu zavrsi U GOLU a ne na stativama i preckama gola prgavih i poganih,podmuklih"zvjezda"kolonije" zvane Potrugal!I da slavimo zasluzeno,"barem"sa tri razlike,koliko"zasluzismo"jos u Lisabonu!
AMIN JA RABBI!
PS:OBAVEZNO bih cijelu tekmnu pustao muziku na stadionu,hajmo Bosno Hajmo Hercegovino dok traje tekma (kao i oni nama onu svoju "limenu glazbu"),da ohrabri nase momke kako bi mogli porobiti kolonijaliste iz Portugala !
Nego,ja bih volio vise nego ista da Cirino iznenadjenje za veceras bude-tri spica,sa OBAVEZNO Muslimovicem u prvih 11.Taj covjek je zasluzio mjesto u repki i daj Boze da to bude Cirino iznenadjenje.
Pjanic i Medunjanin su mladi momci ,JAKO dobre kondicije i uz tri klasicna centarfora ne simnjam da prgsvom Portugalu mogli ubaciti jedno 3-4 komada..insallah...
Molimo Svevisnjeg da nam veceras "vrati"svu onu "srecu"koju ne imadosmo prosle subote u Lisabonu i da veceras svaka lopta upucena ka golu zavrsi U GOLU a ne na stativama i preckama gola prgavih i poganih,podmuklih"zvjezda"kolonije" zvane Potrugal!I da slavimo zasluzeno,"barem"sa tri razlike,koliko"zasluzismo"jos u Lisabonu!
AMIN JA RABBI!
PS:OBAVEZNO bih cijelu tekmnu pustao muziku na stadionu,hajmo Bosno Hajmo Hercegovino dok traje tekma (kao i oni nama onu svoju "limenu glazbu"),da ohrabri nase momke kako bi mogli porobiti kolonijaliste iz Portugala !
Zadnja izmjena: edinko, dana/u 18 nov 2009, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Jao kako ga Alzir zavali.......jes mi godra, ovu Egipcani su papci.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
treba mi link za tekmu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
mali bilbija briljira za omladinsku selekciju bih...postigao i gol treba je igrati veceras...
Po portugalskim informacijama, Miske u sastavu!!!
ČELIK SERIF MUBAREK OLSUN!!!
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
ko nije gledao, molim vas pogledajte, ja plako, tek maloprije vidio
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
BILINO POLJE PUNO i sve "gori"..pjeva se" Bol Boluje Portugal...."
...NIKADA ovoliko pjesme nije bilo..Boze na hair i na dobro!!!!

Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.