Kaze da ih je jos toliko,nema sanse da propusti ovu zadnju tekmu.
Valja dokazati ko je tata u BL
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dobar clipkingfaruk je napisao/la:Moj novi klip.
[youtube][/youtube]
Dijeli prvo mjesto sa Kiesslingom.MaliMemo je napisao/la:Jel opet najbolji strijelac lige ?
Ne mora moze je podijeliti kao i Barba onomad.majestic24 je napisao/la:Dzeko mora imati gol vise u odnosu na Kislinga.
Kraj dramakingfaruk je napisao/la:Moj novi klip.
[youtube][/youtube]
svaka cast za klip.sta recii majstorrrrrrrr ...najezim se kad vidim da neko sa ovakvom lakocom zabija golovee...kako fudbal kad gledas ovakve igrace izgleda jednostavan....bravo dzekooo kralju dijamantu nassss....kingfaruk je napisao/la:Moj novi klip.
[youtube][/youtube]
Super si ovo napravio, cestitamkingfaruk je napisao/la:Moj novi klip.
[youtube][/youtube]
Evo sta sam ja primjetio, mozda sad ja grijesimkristian je napisao/la:joj citam ovo na jednom nasem portalu i ne mogu vjerovat koliko gresaka a ko uoci neka kazeSteve McClaren preuzima Wolfsburg?
Nakon što je sa Twenteom osvojio titulu prvaka Nizozemske engleski trener Steve McClaren bi mogao već tokom ove sedmice postati trener ekipe za koju igraju naši Edin Džeko i Zvjezdan Misimović.
Činjenica da nije uspio odvesti Englesku na Evropsko prvenstvo 2008. godine je u sjenu bacila njenog bivšeg selektora Stevea McClarena, ali on se na najbolji način vratio na scenu i postao jedan od tražnijih trenera kontinenta. Malo ko je u to vjerovao, ali McClaren je sa Twenteom osvojio titulu prvaka Nizozemske.
Već od samog njegovog dolaska na klupu ne baš tako slavnog kluba je bilo jasno da će bivši trener Middlesbrougha pokušati od Twentea napraviti respektabilan klub, a kruna na njegov rad je stigla juče klada je ovaj klub iz grada Enschedea sa bodom više od Ajaxa stigao do svog drugog naslova u istoriji.
Uspjesi McClarena nikome nisu promakali te su tako poslednjih dana vlasnici Tottenhama spominjali njegovo ime kao moguću zamjenu za Gianfranca Zolu, a zagriženi za njegove usluge su i u Sportingu iz Lisabona. No kako sada stvari stoje bivši selektor Gordog Albiona će ipak završiti u njemačkoj Bundes ligi.
Njega kao novog trenera žele i Hamburg i Hoffenheim no čini se da bi već tokom ove sedmice mogao zavšriti na klupi ekipe Wolfsburga koja mu je ponudila najbolje uslove. Napomenimo da prošlogodišnjeg prvaka Njemačke nakon odlaska Armina Veha sa klupe vodi mladi trener Lorenz-Gunther Kostner.
Izdaćemo saopštenje tokom sledeće sedmice i mislim da će identitet našeg novog trenera biti zaista veliko iznenađenje za mnoge ljude. – riječi su sportskog direktora Vukova Dietera Hoenessa koji problema sa trenerom ima od kraja prošle sezone kada je klub napustio Felix Magath.
Sve u svemu, veliki su izgledi da Steve McClaren od naredne sezone sa klupe ka novim uspjesima vodi Wolfsburg ili možda neki drugi klub jer se u Twenteu siguno neće zadržati. Istini na volju, ni u Wolfsburgu se vjerovatno neće zadržati naši Džeko i Misimović koji bi engleskom stručnjaku mnogo značili.
Ja licno ne bi volio da predje u Man City, sto se tice Santa Cruza on je mislim i doso radi para,a ne da igra jer ni on nezna kad se naigro zadnji put,ali ne bi volio u Man City da ode iz razloga sto oni prave ekipu od para, a tako se tesko uspjeva naravno ne nemoguce primjer je Chelsea ali su oni po meni bili racionalniji i normalniji od Man City-a dok ovi pretjeruju ali eto vidjet cemo.omerbavarac je napisao/la:Iako se spominju kao tim koji jedini moze dati 40 miliona za Dzeku, City nije tim za naseg dijamanta. Vidjeli smo sta se desilo sa Santa Cruzom, koji skoro pa i nije dobio sansu. Iako je cifra velika mislim da postoji jos nekoliko klubova koji mogu dati te nofce za Dzeksona. Prije svih jedan Chelsea, United, Bayern, Real......
Zna se da je njegova zelja Milan, ali tesko da ce doci do tog transfera, s obzirom da su ovi zadovoljni Huntelarom.
Prijelazni rok se blizi pa cemo vidjeti sta ce od svega na kraju biti.
Slazem se da je ovo jedan od najboljihfixator je napisao/la:volio bih da Džekson osvoji tiitulu najboljeg strijelca bundeslige, jer puno bi se lakse davali novci kad imas taj epitet, zasluzio je i jednostavno je prestrasno kad covjek vidi koliko on ustvari jos moze napredovati...
najbolji Džekin gol ove godine prema mom misljenju:
[youtube][/youtube]
prestrašan finiš