Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 01 maj 2010, 23:26

Sedam savova na glavi Dzeke :shock: poslije ove tekme.
Kaze da ih je jos toliko,nema sanse da propusti ovu zadnju tekmu.
Valja dokazati ko je tata u BL :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 02 maj 2010, 08:31

džeko je zasluzio titulu najboljeg strijelca njemacke lige

ako je slucajno ne osvoji ove godine onda ce mozda sljedece sa bayernom ko zna :D

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 maj 2010, 09:48

Dzeko mora imati gol vise u odnosu na Kislinga.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 02 maj 2010, 10:02

kingfaruk je napisao/la:Moj novi klip.
[youtube][/youtube]
Dobar clip :D svaka cast :D.
--Pametnij popusta--

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 maj 2010, 10:32

MaliMemo je napisao/la:Jel opet najbolji strijelac lige ?
Dijeli prvo mjesto sa Kiesslingom.
@kingfaruk
Svaka čast na klipu.
FK Pjetlovi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 maj 2010, 18:07

majestic24 je napisao/la:Dzeko mora imati gol vise u odnosu na Kislinga.
Ne mora moze je podijeliti kao i Barba onomad.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 02 maj 2010, 18:12

[youtube][/youtube]
Kraj drama :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 02 maj 2010, 18:47

[youtube][/youtube]
svaka cast za klip.sta recii majstorrrrrrrr ...najezim se kad vidim da neko sa ovakvom lakocom zabija golovee...kako fudbal kad gledas ovakve igrace izgleda jednostavan....bravo dzekooo kralju dijamantu nassss....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 maj 2010, 23:35

Fantastičan klip, svaka ti čast na trudu a svaka čast Edinu što ti je pripremio materijal ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 03 maj 2010, 09:56

[youtube][/youtube]
Super si ovo napravio, cestitam ;)
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 03 maj 2010, 11:35

Man City daje 40 mill za Edina?
BLUE NATION.

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 03 maj 2010, 11:40

Santa Cruz, Adebayor, Tevez, Bellamy, (Džeko). Ko bi igrao? Bolja mu je opcija Chelsea, naravno ako je ovo sve istina. U tandemu sa Drogbom ..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 maj 2010, 12:26

S obzirom da se planiraju riješiti(kako pišu mediji) Santa Cruza i Adebayora, mogao bi uz Teveza biti udarni dvojac. No, City će u slučaju neuspjeha(mislim da će opet biti u borbi za Europa ligu) opet dovesti napadače, tako da...Bolje da ostane u Wolfsburgu, nego da ide u City.
Mada, i dalje "navijam" da ga vidim u dresu Man. Utd-a.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 03 maj 2010, 12:56

joj citam ovo na jednom nasem portalu i ne mogu vjerovat koliko gresaka a ko uoci neka kaze :) Steve McClaren preuzima Wolfsburg?
Nakon što je sa Twenteom osvojio titulu prvaka Nizozemske engleski trener Steve McClaren bi mogao već tokom ove sedmice postati trener ekipe za koju igraju naši Edin Džeko i Zvjezdan Misimović.
Činjenica da nije uspio odvesti Englesku na Evropsko prvenstvo 2008. godine je u sjenu bacila njenog bivšeg selektora Stevea McClarena, ali on se na najbolji način vratio na scenu i postao jedan od tražnijih trenera kontinenta. Malo ko je u to vjerovao, ali McClaren je sa Twenteom osvojio titulu prvaka Nizozemske.

Već od samog njegovog dolaska na klupu ne baš tako slavnog kluba je bilo jasno da će bivši trener Middlesbrougha pokušati od Twentea napraviti respektabilan klub, a kruna na njegov rad je stigla juče klada je ovaj klub iz grada Enschedea sa bodom više od Ajaxa stigao do svog drugog naslova u istoriji.

Uspjesi McClarena nikome nisu promakali te su tako poslednjih dana vlasnici Tottenhama spominjali njegovo ime kao moguću zamjenu za Gianfranca Zolu, a zagriženi za njegove usluge su i u Sportingu iz Lisabona. No kako sada stvari stoje bivši selektor Gordog Albiona će ipak završiti u njemačkoj Bundes ligi.

Njega kao novog trenera žele i Hamburg i Hoffenheim no čini se da bi već tokom ove sedmice mogao zavšriti na klupi ekipe Wolfsburga koja mu je ponudila najbolje uslove. Napomenimo da prošlogodišnjeg prvaka Njemačke nakon odlaska Armina Veha sa klupe vodi mladi trener Lorenz-Gunther Kostner.

Izdaćemo saopštenje tokom sledeće sedmice i mislim da će identitet našeg novog trenera biti zaista veliko iznenađenje za mnoge ljude. – riječi su sportskog direktora Vukova Dietera Hoenessa koji problema sa trenerom ima od kraja prošle sezone kada je klub napustio Felix Magath.

Sve u svemu, veliki su izgledi da Steve McClaren od naredne sezone sa klupe ka novim uspjesima vodi Wolfsburg ili možda neki drugi klub jer se u Twenteu siguno neće zadržati. Istini na volju, ni u Wolfsburgu se vjerovatno neće zadržati naši Džeko i Misimović koji bi engleskom stručnjaku mnogo značili.

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 03 maj 2010, 13:13

kristian je napisao/la:joj citam ovo na jednom nasem portalu i ne mogu vjerovat koliko gresaka a ko uoci neka kaze :) Steve McClaren preuzima Wolfsburg?
Nakon što je sa Twenteom osvojio titulu prvaka Nizozemske engleski trener Steve McClaren bi mogao već tokom ove sedmice postati trener ekipe za koju igraju naši Edin Džeko i Zvjezdan Misimović.
Činjenica da nije uspio odvesti Englesku na Evropsko prvenstvo 2008. godine je u sjenu bacila njenog bivšeg selektora Stevea McClarena, ali on se na najbolji način vratio na scenu i postao jedan od tražnijih trenera kontinenta. Malo ko je u to vjerovao, ali McClaren je sa Twenteom osvojio titulu prvaka Nizozemske.

Već od samog njegovog dolaska na klupu ne baš tako slavnog kluba je bilo jasno da će bivši trener Middlesbrougha pokušati od Twentea napraviti respektabilan klub, a kruna na njegov rad je stigla juče klada je ovaj klub iz grada Enschedea sa bodom više od Ajaxa stigao do svog drugog naslova u istoriji.

Uspjesi McClarena nikome nisu promakali te su tako poslednjih dana vlasnici Tottenhama spominjali njegovo ime kao moguću zamjenu za Gianfranca Zolu, a zagriženi za njegove usluge su i u Sportingu iz Lisabona. No kako sada stvari stoje bivši selektor Gordog Albiona će ipak završiti u njemačkoj Bundes ligi.

Njega kao novog trenera žele i Hamburg i Hoffenheim no čini se da bi već tokom ove sedmice mogao zavšriti na klupi ekipe Wolfsburga koja mu je ponudila najbolje uslove. Napomenimo da prošlogodišnjeg prvaka Njemačke nakon odlaska Armina Veha sa klupe vodi mladi trener Lorenz-Gunther Kostner.

Izdaćemo saopštenje tokom sledeće sedmice i mislim da će identitet našeg novog trenera biti zaista veliko iznenađenje za mnoge ljude. – riječi su sportskog direktora Vukova Dietera Hoenessa koji problema sa trenerom ima od kraja prošle sezone kada je klub napustio Felix Magath.

Sve u svemu, veliki su izgledi da Steve McClaren od naredne sezone sa klupe ka novim uspjesima vodi Wolfsburg ili možda neki drugi klub jer se u Twenteu siguno neće zadržati. Istini na volju, ni u Wolfsburgu se vjerovatno neće zadržati naši Džeko i Misimović koji bi engleskom stručnjaku mnogo značili.
Evo sta sam ja primjetio, mozda sad ja grijesim :D:
1. gianfranco zola ne trenira Tottenham
2.Ako je ovaj Gunther Kostner sa 58 godina mlad sta je star covjek :D.
3. Ima par stamparskih greski al hajd nije to ni bitno toliko :D.
Zadnja izmjena: armin90, dana/u 03 maj 2010, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
--Pametnij popusta--

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 03 maj 2010, 13:17

volio bih da Džekson osvoji tiitulu najboljeg strijelca bundeslige, jer puno bi se lakse davali novci kad imas taj epitet, zasluzio je i jednostavno je prestrasno kad covjek vidi koliko on ustvari jos moze napredovati...

najbolji Džekin gol ove godine prema mom misljenju:

[youtube][/youtube]

prestrašan finiš :mrgreen:
Semper Fidelis

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 maj 2010, 14:09

Iako se spominju kao tim koji jedini moze dati 40 miliona za Dzeku, City nije tim za naseg dijamanta. Vidjeli smo sta se desilo sa Santa Cruzom, koji skoro pa i nije dobio sansu. Iako je cifra velika mislim da postoji jos nekoliko klubova koji mogu dati te nofce za Dzeksona. Prije svih jedan Chelsea, United, Bayern, Real......
Zna se da je njegova zelja Milan, ali tesko da ce doci do tog transfera, s obzirom da su ovi zadovoljni Huntelarom.
Prijelazni rok se blizi pa cemo vidjeti sta ce od svega na kraju biti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 03 maj 2010, 14:13

omerbavarac je napisao/la:Iako se spominju kao tim koji jedini moze dati 40 miliona za Dzeku, City nije tim za naseg dijamanta. Vidjeli smo sta se desilo sa Santa Cruzom, koji skoro pa i nije dobio sansu. Iako je cifra velika mislim da postoji jos nekoliko klubova koji mogu dati te nofce za Dzeksona. Prije svih jedan Chelsea, United, Bayern, Real......
Zna se da je njegova zelja Milan, ali tesko da ce doci do tog transfera, s obzirom da su ovi zadovoljni Huntelarom.
Prijelazni rok se blizi pa cemo vidjeti sta ce od svega na kraju biti.
Ja licno ne bi volio da predje u Man City, sto se tice Santa Cruza on je mislim i doso radi para,a ne da igra jer ni on nezna kad se naigro zadnji put,ali ne bi volio u Man City da ode iz razloga sto oni prave ekipu od para, a tako se tesko uspjeva naravno ne nemoguce primjer je Chelsea ali su oni po meni bili racionalniji i normalniji od Man City-a dok ovi pretjeruju ali eto vidjet cemo.
Sigurno je jedno Dzeko zna sta je najbolje za njeg, a mi mozemo vako da pametujemo koliko nam volja. :mrgreen: :mrgreen:
--Pametnij popusta--

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 03 maj 2010, 14:15

fixator je napisao/la:volio bih da Džekson osvoji tiitulu najboljeg strijelca bundeslige, jer puno bi se lakse davali novci kad imas taj epitet, zasluzio je i jednostavno je prestrasno kad covjek vidi koliko on ustvari jos moze napredovati...

najbolji Džekin gol ove godine prema mom misljenju:

[youtube][/youtube]

prestrašan finiš :mrgreen:
Slazem se da je ovo jedan od najboljih :D, majstor pravi :D.
--Pametnij popusta--

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 maj 2010, 14:26

Dobar Subotić, ma šta dobar, odličan 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], denza, forgempp i 27 gostiju.