samir_tm87 je napisao/la:stavite zmajevima jedan go za sada...niste pritefterili legendi jedan go!!!
Ispravljeno.Hvala na obavjesti.Inace bi me legenda sikkkkkkkkkkk
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
samir_tm87 je napisao/la:stavite zmajevima jedan go za sada...niste pritefterili legendi jedan go!!!
Ma nadoknadit ces ti to.A BIHfan i ja svakako na toj tabeli smo pri dnuadnan24 je napisao/la:E jest ovo bezveze...oni pogrijesili sa rezultatima i zbog toga mi ostajemo bez golova ovo kolo...jest da uzimamo 3 boda ali ipak vazna je i ova trka za prvog strijelca![]()
A Adnanu se taman smiješili golovi.adnan24 je napisao/la:E jest ovo bezveze...oni pogrijesili sa rezultatima i zbog toga mi ostajemo bez golova ovo kolo...jest da uzimamo 3 boda ali ipak vazna je i ova trka za prvog strijelca![]()
123456 je napisao/la: Ma nadoknadit ces ti to.A BIHfan i ja svakako na toj tabeli smo pri dnu
Claus je napisao/la:
A Adnanu se taman smiješili golovi.Imao si jedan osiguran, a i drugi je na dobrom putu. Ko zna, možda bi leg'o i hat-trick.
Ma ne možete vi meda.LBJ MVP je napisao/la:Izgleda da možemo još pobjeć misliocima nakon ovog kola
Đe Međedi neće moć meda__Liedson__ je napisao/la:Ma ne možete vi meda.LBJ MVP je napisao/la:Izgleda da možemo još pobjeć misliocima nakon ovog kola
E jbg Samire izjednačiše ovi ,neće nas nikako ove sezone ,Fiorentina primi gol ,Grnada ne može da zabijesamir_tm87 je napisao/la:stavite zmajevima jedan go za sada...niste pritefterili legendi jedan go!!!
1:1Faraon iz Visokog je napisao/la:Krivaja zabija ko lud,strasno pojacanjeidemo po pobjedu
legenda reala je napisao/la:E jbg Samire izjednačiše ovi ,neće nas nikako ove sezone ,Fiorentina primi gol ,Grnada ne može da zabijesamir_tm87 je napisao/la:stavite zmajevima jedan go za sada...niste pritefterili legendi jedan go!!!
Osto još tebi ovaj Montpelier 0:2 ,valjda će ostati ovako iako teško![]()
Pobjego sam Edu na listi![]()
3:2 bi nas pobjedili da je ostalo regularno. Eto pisi da sam i ja dao gol.adnan24 je napisao/la: A upravo to...sad ce vjerovatno sve da se poklopi do kraja![]()
Al' haj' nema veze...valjda ce se vratiti negdje
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=1469" onclick="window.open(this.href);return false;Johnyx95 je napisao/la:Sve sem 3:1 za Juventus i uzimamo bod na strani.
Koliko je najviše golova jedan igrač dao u sezoni ?
Kolega brzidefender je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=1469" onclick="window.open(this.href);return false;Johnyx95 je napisao/la:Sve sem 3:1 za Juventus i uzimamo bod na strani.
Koliko je najviše golova jedan igrač dao u sezoni ?
15

ma hajd bolan, mi budemo prvi, vi drugi i rahat svi u prvu ligu udjemoLBJ MVP je napisao/la:Dobro je bod na gostima.Tjeramo se još s ovim misliocima dobro se drže![]()
Collegegunner i fuhrer podržite me malo u zadnih par tekmi vam forma opada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.