KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
dugo mi je trebalo da se smirim nakon ovoga... poraz sam ocekivao realno gledajuci odnos snaga ali slagao bih kada bi rekao da se nisam nadao da mozemo iznenaditi... i jesmo ali nedovoljno... igrali smo koliko nam je dule dozvolio, na trenutke sjajno a onda opet za par trenutaka kao da je drugi tim na terenu ne zna se ko pije a ko placa cim je partizan pocinjao igrati ozbiljniju odbranu. sezona obiljezena ovakvim porazima... tesko da to moze dobro zavrisiti i ja sam ubijeđen da smo mi ekipa koja ispada i ako smo uz malo pameti mogli biti u sredini tabele... a mozda bi najbolje i bilo da ispadnemo pa da se mozda nesto promijeni.
krivca za vecerasnji poraz ne treba traziti on se sam potrudio da to bude a to je ZLAJA JOVANOVIĆ i ja mislim da je vrijeme da igraci pocinju placati za ovakve gluposti i da se doticnom gospodinu uruci zahvalnica i noga u guzicu. meni je to tesko priznati ali cini mi se da je ars bio u pravu u vezi ovog pokusaja kosarkasa... on je jednostavno gubitnik i nema tu psihu da moze igrati na nekom ozbiljnijem nivou tako da je za njega i ovakva bosna prevelik zalogaj.
krivca za vecerasnji poraz ne treba traziti on se sam potrudio da to bude a to je ZLAJA JOVANOVIĆ i ja mislim da je vrijeme da igraci pocinju placati za ovakve gluposti i da se doticnom gospodinu uruci zahvalnica i noga u guzicu. meni je to tesko priznati ali cini mi se da je ars bio u pravu u vezi ovog pokusaja kosarkasa... on je jednostavno gubitnik i nema tu psihu da moze igrati na nekom ozbiljnijem nivou tako da je za njega i ovakva bosna prevelik zalogaj.
You are someone else I am still right here
- kupus army
- Kontakt:
mislim da nije fer sad samo pljuvati po bosni,ova igra je dokaz da se moze nesto napraviti,cestitke parezaninu jer vratio je bar malo nade u ovu ekipu,samo da se bacanja poprave.bosna je sigurno bolja ekipa od heliosa u to sam ubijedjen.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ja bih volio da se malo saberete i pročitate šta sve pišete.Pa nije Bosna izgubila utakmicu od panja već od ekipe koja je pobjedila vjerovatno budućeg prvaka Evrope (Barselona) i po treći put zaredom došla u završnicu Eurolige.Nismo imali sreće kod šuta za tri poena i šta sad.Sad treba da prijetimo ko neki i psujemo mater što nisu pobjedili jednu od najačih ekipa Evrope.Ma dajte ljudi saberite se.Prije utakmice 99 posto vas je najavljivalo laganu pobjedu Partizana.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nisam pisao al uvijek vjerujem u Bosnu ne kao neki. Ali ova veceras utakmica se trebala dobiti kod onih 6 sekundi i to sa procentom da Bosna dobije 99.99 %. Lagano Đurasoviću( kreten nije sposoban napravit faul) nogu i Jovanoviću.FRANK RIBERY je napisao/la:Ja bih volio da se malo saberete i pročitate šta sve pišete.Pa nije Bosna izgubila utakmicu od panja već od ekipe koja je pobjedila vjerovatno budućeg prvaka Evrope (Barselona) i po treći put zaredom došla u završnicu Eurolige.Nismo imali sreće kod šuta za tri poena i šta sad.Sad treba da prijetimo ko neki i psujemo mater što nisu pobjedili jednu od najačih ekipa Evrope.Ma dajte ljudi saberite se.Prije utakmice 99 posto vas je najavljivalo laganu pobjedu Partizana.
apsolutno stoji to... bosna je izgubila utakmicu od tima koji je za ovaj region institucija ali postavlja se pitanje kako i ko je izgubio... vrijeme je da određeni igraci budu "nagrađeni" za ono sto su uradili ove sezone. bosna je veceras pokazala da joj nije mjesto da dnu ali nazalost kasnu su povuceni neki dobri potezi. sto je najgore na kraju ce platiti oni koji nisu nista krivi ili su mnogo manje krivi od guzonja u upravi i pojedinih igraca. ja se samo bojim da parezanin ne ode nakon NLB lige jer to bi bilo previse...FRANK RIBERY je napisao/la:Ja bih volio da se malo saberete i pročitate šta sve pišete.Pa nije Bosna izgubila utakmicu od panja već od ekipe koja je pobjedila vjerovatno budućeg prvaka Evrope (Barselona) i po treći put zaredom došla u završnicu Eurolige.Nismo imali sreće kod šuta za tri poena i šta sad.Sad treba da prijetimo ko neki i psujemo mater što nisu pobjedili jednu od najačih ekipe Evrope.Ma dajte ljudi saberite se.Prije utakmice 99 posto vas je najavljivalo laganu pobjedu Partizana.
@glupost faul je napravljen bio ali to je sve pitanje srece i sudija i naravno znanja a dule i božić su preveliki majstori za ove situacije da mi nesto puno tu mozemo uraditi. tako da ja to i mogu oprostiti ali one gluposti u zadnjih nekoliko napada nikako
@ fera
Drug moj, ja mislim da faula nije bilo nikako fino se Božo pomjeri jer je se momak prepao tri slobodna bacanja da se ne dosudi Božiću.
Drug moj, ja mislim da faula nije bilo nikako fino se Božo pomjeri jer je se momak prepao tri slobodna bacanja da se ne dosudi Božiću.
procitaj duletovu izjavu poslije utakmice.Gluposti je napisao/la:@ fera
Ne zelim nista da komentarisem osim sljedece situacije:
5 sekundi ostalo do kraja teme
Bosna vodi 3 razlike
Dule okuplja petorku tricasa oko sebe,postavlja se akcija,pomocni trener Bosne gleda sastav Partizanove petorke,suti,ne govori Parezaninu,Parezanin kloc zamislite igracima govori da ne prave faul i da puste šut odnosno pravi naku kombinaciju da se brane od suta
Naravno lopta se izvodi,puca se i pogadja trica i onda mi recite kako je Parezanin dobar trener!!!
Ma da
Svi normalni treneri bi igracima rekli da prave odmah faul,ali Parezanin kaze pusti da sutaju,eto ti kloca od trenera
Umjesto da je napravio faul,2 slobodna pa sta bude

Bosna vodi 3 razlike
Dule okuplja petorku tricasa oko sebe,postavlja se akcija,pomocni trener Bosne gleda sastav Partizanove petorke,suti,ne govori Parezaninu,Parezanin kloc zamislite igracima govori da ne prave faul i da puste šut odnosno pravi naku kombinaciju da se brane od suta
Naravno lopta se izvodi,puca se i pogadja trica i onda mi recite kako je Parezanin dobar trener!!!
Ma da
Svi normalni treneri bi igracima rekli da prave odmah faul,ali Parezanin kaze pusti da sutaju,eto ti kloca od trenera
Umjesto da je napravio faul,2 slobodna pa sta bude

IQ retarda iznosi -10, i bit ce napravljena reportaza o tome na Discovery-u. Svi glavni gradovi bivse nam drzave (mislim na NLB ligu) imaju odlicne ekipe koje imaju veliki respekt u Evropi, jedino Sarajevo nema zahvaljuci glupanima koji imaju IQ kao sto je gore napisano.
Oni svake godine ugoste najbolje igrace Evrope uzivaju u odlicnoj kosarci, samo mi zbog glupana u upravi i na terenu imamo nesto slicno drzavnom prazniku kada ugostimo Partizan, Cibonu, Olimpiju.
Oni svake godine ugoste najbolje igrace Evrope uzivaju u odlicnoj kosarci, samo mi zbog glupana u upravi i na terenu imamo nesto slicno drzavnom prazniku kada ugostimo Partizan, Cibonu, Olimpiju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma trebali su ih udarati i čupati prije nego su i izveli loptu ikako. Stvarno sramota da dozvole onakav šut. Nestvaran poraz, fakat. Ali zaslužen. Propustiti onoliko šansi za pobjedu znači moliti da budeš poražen.Gluposti je napisao/la:@ fera
A ako je Parežanin tražio da ne prave faul, jedini argument za takvu odluku bi bio taj da bi Partizan išao da namjerno promaši drugo. A u toj situaciji su možda imali i više šanse, obzirom na svoje visoke igrače i njihovu "skočnost".
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
evo da se ukljucimu u raspravu stvarno mislim da niko ne moze opravdati da imas vodstvo o 3 razlike 6 sekundi do kraja zato sto durasovic zaboravio faulirati bozica ili jos gore fulati 3 slobodna bacanja pri vodstvu od 2 kosa razlike to mogu izgubiti ekipe koje nemaju ni glavu ni rep a mozga nimalo poslije ove vecerasnje utakmice barem ja mislim tako zavrsio se projekat DJL IMAMOVIC EVROPSKA BOSNA AL U K...RCU retardi fuj 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
mdss je napisao/la:evo da se ukljucimu u raspravu stvarno mislim da niko ne moze opravdati da imas vodstvo o 3 razlike 6 sekundi do kraja zato sto durasovic zaboravio faulirati bozica ili jos gore fulati 3 slobodna bacanja pri vodstvu od 2 kosa razlike to mogu izgubiti ekipe koje nemaju ni glavu ni rep a mozga nimalo poslije ove vecerasnje utakmice barem ja mislim tako zavrsio se projekat DJL IMAMOVIC EVROPSKA BOSNA AL U K...RCU retardi fuj
Nije zaboravio fulati,vec nije smio
Sjedio sam blizu klupe Bosne i fino kloc Parezanin kaze nemojte faul praviti,vec igrajte odbranu i nake šeme pravi

koji retardi i trenre i igraciJanez je napisao/la:mdss je napisao/la:evo da se ukljucimu u raspravu stvarno mislim da niko ne moze opravdati da imas vodstvo o 3 razlike 6 sekundi do kraja zato sto durasovic zaboravio faulirati bozica ili jos gore fulati 3 slobodna bacanja pri vodstvu od 2 kosa razlike to mogu izgubiti ekipe koje nemaju ni glavu ni rep a mozga nimalo poslije ove vecerasnje utakmice barem ja mislim tako zavrsio se projekat DJL IMAMOVIC EVROPSKA BOSNA AL U K...RCU retardi fuj
Nije zaboravio fulati,vec nije smio
Sjedio sam blizu klupe Bosne i fino kloc Parezanin kaze nemojte faul praviti,vec igrajte odbranu i nake šeme pravi
![]()

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Steta za Bosnu, velika. Iznenadio sam se utakmicom i svime, al, na kraju, ipak ocekivani/uracunati poraz u glavama ljudi pred utakmicu, pa, ne treba od toga praviti problem i famu kao da je kraj svijeta. Bosna ionako treba svoju priliku traziti u drugim utakmicama, realno. Mada je naravno sve nekakvo nikakvo kad se ovako izgubi...
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 15 mar 2010, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:IQ retarda iznosi -10, i bit ce napravljena reportaza o tome na Discovery-u. Svi glavni gradovi bivse nam drzave (mislim na NLB ligu) imaju odlicne ekipe koje imaju veliki respekt u Evropi, jedino Sarajevo nema zahvaljuci glupanima koji imaju IQ kao sto je gore napisano.
Sjajno nema šta, ali zaboravljaš jednu stvar: Cibona je pred bankrotom i u takvoj situaciji da nije sigurna da će igrati uopšte ligu za prvaka i u kakvom sastavu.Crvena Zvezda ima 10 mil eura duga.Split je u ligi za opstanak i vrlo je moguće čak i ispadanje u drugu ligu, Olimpiji je u istoj situaciji kao i Cibona.Pa ako i igraju sa velikim klubovima neće još dugo sa ovakvim poslovanjem.Niko neće da kaže da dva najveća sponzora su pretrpila veliku štetu u recesiji.Pa Kanton izdvaja mizerna sredstva za sport i onda je za sve kriv Imamović bez koga uz dužno poštovanje bi se klub ugasio već sredinom sezone.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 16 mar 2010, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
@FRANK RIBERY
Kakve to ima veze molim te sa odlukom Parezanina da dozvoli da Partizan puca tricu i tako utakmicu odvede u produzetke
Imamovicu svaka cast,ali ne moze on novca donijeti i dati,koliko Konakovic,Bukva i Raznatovic mogu ukrasti
Kakve to ima veze molim te sa odlukom Parezanina da dozvoli da Partizan puca tricu i tako utakmicu odvede u produzetke
Imamovicu svaka cast,ali ne moze on novca donijeti i dati,koliko Konakovic,Bukva i Raznatovic mogu ukrasti

de ba ohlade jasno se culo da je reko "niko nesmije preci centar, odmah faul nad njim pravite" ja cuo svojim usima preko tv-a...i onda crto tu liniju centra gdje niko nesmije prici nepricaj sranjaJanez je napisao/la:Ne zelim nista da komentarisem osim sljedece situacije:
Bosna vodi 3 razlike
Ma da
Umjesto da je napravio faul,2 slobodna pa sta bude![]()
Da imalo znas i pratis kosarku,znao bi da se moze praviti faul nad igracem i prije nego se lopta izvedeahmiiic je napisao/la:de ba ohlade jasno se culo da je reko "niko nesmije preci centar, odmah faul nad njim pravite" ja cuo svojim usima preko tv-a...i onda crto tu liniju centra gdje niko nesmije prici nepricaj sranjaJanez je napisao/la:Ne zelim nista da komentarisem osim sljedece situacije:
Bosna vodi 3 razlike
Ma da
Umjesto da je napravio faul,2 slobodna pa sta bude![]()
Parezanin da je veliki strucnjak i trener znao bi da vidi koji je igrac u petorci koja se spremala da udje najslabiji bio nocas na liniji za slobodna bacanja i da se na njemu iste sekunde pravi faul ako treba bacanjem na pod
Ali jock,Parezanin nake svoje šeme odbrane pravi
De ba ne rise

Edit..
Za tvoju informaciju,svi igraci Partizana su presli centar samo tako,dok su ih igraci Bosne gledali i pustali ko duhove

Zadnja izmjena: Janez, dana/u 15 mar 2010, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
I šta je zaključak?Bilo što je bilo,utakmica iza nas,još jedan poraz,htjelo se priznati ili ne,očekivan,idemo dalje,šanse i dalje postoje i to realne može se reći.Olimpiji gori pod nogama da obezbijede final four,te ja vodeći se tom računicom računam na sigurnu pobjedu zmajčeka nad Heliosom,što bi nas uz očekivan poraz u Podgorici dovelo u situaciju da utakmica za Crvenom Zvezdom odlučuje o opstanku u ligi gdje ja ipak očekujem pobjedu,pa bilo kakvu i mogućnost da osiguramo NLB ligu i naredne sezone ali sa velikim remontom u svim strukturama kluba,počevši od predsjednika,preko mnogih dr.pozicija kao što je PR kluba,direktorske fotelje,pa do naravno igračke križaljke.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
sut bozica za tri poena je bio forsiran,vidjelo se da tu nema neke uigrane akcije,jer je nakon ubacene trice ostalo 5 sekundi koje je iskoristio suad koji je pretrcao jednog igraca,dodao jovanovicu koji nako bezveze baca loptu prema kosu i kraj regularnog dijela
dule je htio pustiti bosnu,ali dzaba to nasim idiotima sad pricati
dule je htio pustiti bosnu,ali dzaba to nasim idiotima sad pricati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.