NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Edi1919
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Edi1919 » 25 maj 2016, 20:58

:clap: Sve cestitke igracima NK JEDINSTVA na pobjedi..... :kafa: :njanjanja:

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 26 maj 2016, 01:04

Ispade Halid na kraju rasni napadac :D
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 maj 2016, 01:07

Halid je drvo kojem se mi uvijek vraćamo kad nemamo napadača.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 maj 2016, 01:47

Halid je naš Džeko :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 26 maj 2016, 02:20

Halid je dao 15 golova, drugi je strijelac lige. Voljeli ga, ne voljeli ga, morate ga postovati je su njegovi golovi nas sacuvali u ovoj šaban ligi.

Edi1919
Kontakt:

Post Postao/la Edi1919 » 28 maj 2016, 19:51

:bih: Cestitke sve igracima na pobjedi Danas,a Delic postaje masina za golove pa je i danas dao 2 gola ...hvala vam na seriji pobjeda... :clap:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 jun 2016, 17:26

Vracaj Mirzu napustio Slobodu,vracaj Vernesa Selimovica i Alena Dedića iz Čelika da se prosetamo ligom :mrgreen:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 jun 2016, 17:55

Bihac96 je napisao/la:Vracaj Mirzu napustio Slobodu,vracaj Vernesa Selimovica i Alena Dedića iz Čelika da se prosetamo ligom :mrgreen:
Kaze Fudo da nema para :lol:
Bitno je ocuvati kostur ovog tima, igrace poput Topica i Bagzija, sa ovim nasim momcima to je odlicna ekipa samo sto nemaju sta pokazati kad ih treniraju Karac i krava...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 jun 2016, 18:01

Ma zayebavam se ja,znam da od toga nema ništa kakva crna pojačanja :D

Ma da sad su izbori,po dosadašnjem iskustvu biće neke ambicije :lol: Ima u Borcu 2-3 igrača treba ih dovesti u Jedinstvo.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 jun 2016, 18:12

Bihac96 je napisao/la:Ma zayebavam se ja,znam da od toga nema ništa kakva crna pojačanja :D

Ma da sad su izbori,po dosadašnjem iskustvu biće neke ambicije :lol: Ima u Borcu 2-3 igrača treba ih dovesti u Jedinstvo.
Ma znam druze, ali realno mi bez neki temeljitih promjena u klubu necemo nikad na zelenu granu.
Dok su isti ljudi igrat cemo istu ligu.
Igraca na kantonu koliko hoces, samo mutavci ne znaju prepoznati igrace :facepalm:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 jun 2016, 18:26

Bubo zna sta Jedinstvu treba :lol:

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 06 jun 2016, 20:45

Vama prvo treba ambiciozan trener. Ne znam zasto ne bi pokusali sa mladim trenerom koji vodi Krajinu. Mislim da ima znanje i skolovan je trener,a u Cazinu samo se unistava jer mora igrati dogovorene utakmice koje uprava kluba dogovara i pravi ruglo od svega toga. Kakvim se je trenerima davalo sansu,nekima i po 5 puta,a imate decka u susjednom gradu koji je sigurno skolovan,ambiciozan i zeljan dokazivanja.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 jun 2016, 20:49

Ne znam za tog momka pa neću ništa reći ali od naših trenera jedini kome bih dao još jednu šansu jeste Evi :hmmmmm:

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 06 jun 2016, 20:52

Da. Pa eto ja ga poznajem. Momak voli raditi,voli nogomet,skoluje se,nadograduje se,samo sto ceka neku dobru priliku da pokaze svoje znanje. U Cazinu stvarno radi s mladom ekipom i dobro radi. Samo ga **** to sto igra masu dogovrenih utakmica,koje mu uprava dogovra i **** ga to sto je Krajina srozana na jako niske grane.

arabijskisupi
Kontakt:

Post Postao/la arabijskisupi » 07 jun 2016, 00:46

Radi se o Muhamedu Berberovicu, prošle godine bio pomoćni trener kadetske reprezentacije, ako se ne varam

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 07 jun 2016, 02:33

sekretar je napisao/la:Vama prvo treba ambiciozan trener. Ne znam zasto ne bi pokusali sa mladim trenerom koji vodi Krajinu. Mislim da ima znanje i skolovan je trener,a u Cazinu samo se unistava jer mora igrati dogovorene utakmice koje uprava kluba dogovara i pravi ruglo od svega toga. Kakvim se je trenerima davalo sansu,nekima i po 5 puta,a imate decka u susjednom gradu koji je sigurno skolovan,ambiciozan i zeljan dokazivanja.
Pa u Jedinstvu mu nista bolje ne bih bilo.Pa i kod nas ti je svaka druga tekma namjestena.Doduse sve nize su lige su ti takve pijace,pa ja ne znam sto se cudis tome.Sto se toga tice jedino se PL liga popravila,ali i tamo je pijaca u zadnjim kolima.

Sto se tice tog nekog kvalitetnog trenera sa kantona toga mi nemamo,za razliku od igraca.Jedini koji moze vodit klub je Benjo Kljucanin,ostalo nista.Toga iz Krajine ne poznam pa ne mogu sudit,to sto je bio u junoriskoj repki pomocni trener nista ne znaci,i Kecalovic je pomocni trener juniorske repke pa je qarina od trenera,imao je priliku vodit Jedinstvo i cista 0 je.Sto se Evija tice,isto tako vodio je Jedinstvo i to imao je jako kvalitetnu ekipu(nikad jacu u zadnjih 10-tak godina)pa smo vidjeli kakvu je igru imao,sve tekme je dobio one koje su bile dogovorene.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 07 jun 2016, 02:39

Evi otjeran jer je zahtjevao red, rad, disciplinu i jer se je pobunio oko sastava. Usprotivio se "nadredjenim", nije htio da igraju tatini sinovi vec samo najspremniji.

I ja slobodno mogu reci, gledajuci tekme koje je Benjo Kljucanin vodio, kao i prosle trenere sa kantona, da mi nemamo dobrog trenera na Usk.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 jun 2016, 02:47

Bihac96 je napisao/la:
sekretar je napisao/la:Vama prvo treba ambiciozan trener. Ne znam zasto ne bi pokusali sa mladim trenerom koji vodi Krajinu. Mislim da ima znanje i skolovan je trener,a u Cazinu samo se unistava jer mora igrati dogovorene utakmice koje uprava kluba dogovara i pravi ruglo od svega toga. Kakvim se je trenerima davalo sansu,nekima i po 5 puta,a imate decka u susjednom gradu koji je sigurno skolovan,ambiciozan i zeljan dokazivanja.
Pa u Jedinstvu mu nista bolje ne bih bilo.Pa i kod nas ti je svaka druga tekma namjestena.Doduse sve nize su lige su ti takve pijace,pa ja ne znam sto se cudis tome.Sto se toga tice jedino se PL liga popravila,ali i tamo je pijaca u zadnjim kolima.

Sto se tice tog nekog kvalitetnog trenera sa kantona toga mi nemamo,za razliku od igraca.Jedini koji moze vodit klub je Benjo Kljucanin,ostalo nista.Toga iz Krajine ne poznam pa ne mogu sudit,to sto je bio u junoriskoj repki pomocni trener nista ne znaci,i Kecalovic je pomocni trener juniorske repke pa je qarina od trenera,imao je priliku vodit Jedinstvo i cista 0 je.Sto se Evija tice,isto tako vodio je Jedinstvo i to imao je jako kvalitetnu ekipu(nikad jacu u zadnjih 10-tak godina)pa smo vidjeli kakvu je igru imao,sve tekme je dobio one koje su bile dogovorene.
Evi se tada ništa pitao nije, ali ništa. Nikakvu riječ nije vodio.
Garantujem da bi mogao biti bolji od svih domaćih trenera.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 07 jun 2016, 02:50

Ma sve je uredu sto je on zahtjevao da igraju najbolji,i najspremniji.Evi mi je mnogo drag lik,ali pokazao je da nema on tog kvaliteta da vodi jednu ekipu koja bi pucala na prvo mjesto.

Nama ne treba dobar trener,trenera je lako naci.Ono sto nama treba je sposobni ljudi koji znaju kako se klub vodi.Pa yebo te imali smo Katalinica,doveli Sharbinija,Nadarevica imali top ekipu i opet glupani iz uprave kupovali utakmice.Pa koji si qurac davao silne pare na te igrace ako mislis kupovat utakmice.Kad su shvatili da ti ne treba tako jaka ekipa za namjestene utakmice onda su otpustili one sto su imali najveca primanja.To ti je ta politika Jedinstva da ljudi ne znaju vodit klub.

FKKRAJINACAZIN
Kontakt:

Post Postao/la FKKRAJINACAZIN » 07 jun 2016, 13:49

Bihac96 je napisao/la:

Taj momak je vodio Krajinu u sezoni kada je Krajina bila jesenji prvak i na polusezoni su odustali od PL.(Jedinstvo su 3x pobijedili tada).Tada su u Krajini bili Cahtarevic,Mirvic,Sahinovic,Dizdaric,Abdihodzic.Krajinu je napustio iduce sezone cim je uprava dogovorila 6-7 utakmica pa su i ispali te godine.U Krajinu se vratio kada je Krajina bila zadnja u Drugoj ligi Federacije ZAPAD,kada su je pobjedjivali i Brekovica i Vrnograc.Tada je,kad je dosao, Krajina u drugoj polusezoni pobijedila 10 utakmica i 1 nerijesenu,bez poraza i zavrsila kao drugoplasirana.Sljedecu sezonu su citavu bili u vrhu ali uprava nije bila za veci rang pa je Novi Travnik otisao u Prvu ligu FBiH.Ove sezone,Krajinu je doveo do prvog mjesta i plasmana u baraz uz svo protivljenje uprave koja ne zeli u veci rang pa ce biti interesantno gledati te utakmice baraza akda ekipa igra a uprava protiv nje. :hmmmmm: :hmmmmm:
Koliko znam skoluje se redovno,educira,ide na PROFI program,mlad je i dosta prati trendove.Mozda najbolje o njemu mogu reci ovi igraci iz Bihaca koje je trenirao a i sada imaju 2-3 iz Bihaca koji igraju u Krajini.
Po treninzima koje vodi,vidi se da je to sa smislom,da je nesto novo i da pokusava pratiti metode danasnjih treninga

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], izdzezveubrazil, Proximic i 10 gostiju.