Poruka once againfilip13 je napisao/la:.
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Svakako legitimniji **** od jednog clanka i videa.Moja greska jbg. Ali i dalje igraci dobro nizi u prosjeku nego sada.[/quote]Sarmelino je napisao/la:Jbg,ja provjerio na basketballreferencefilip13 je napisao/la:Jbg nije do mene, do bleacher reporta je.Sarmelino je napisao/la:
u njegovoj rookie sezoni svih 8 ekipa lige su imale bar dvojicu igraca visokih 206 i vise cm,ukupno je bilo 18 takvih igraca u ligi tako da ti ta prica nimalo ne stoji
Mada se meni cini da sam jos negdje procitao za te visine, ali eto..
to da
Donnie Darko je napisao/la:
aaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
- IlCapitano
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ovaj franceski je nekada pisao dobre clanke... cuj boston pobjednik sto nije nista mijenjao... a svi zivi analiticari su to okarakterisali da su oni najveci gubitnici jer su mogli napasti cavse...filip13 je napisao/la:http://telesport.telegram.hr/kolumne/co ... u-zasjedi/
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:ovaj franceski je nekada pisao dobre clanke... cuj boston pobjednik sto nije nista mijenjao... a svi zivi analiticari su to okarakterisali da su oni najveci gubitnici jer su mogli napasti cavse...filip13 je napisao/la:http://telesport.telegram.hr/kolumne/co ... u-zasjedi/
podrzava ga i Gee ispodobruca i sl. , mada se ja apsolutno slazem sa tobom, mogao je dobiti i Cousinsa ili Noeala za kikiriki a to bio veliki napredak.
Eto ako nije Cousinsa zbos Stevensa , onda sigurno Noeala da bude odbranbena smetnja (makar ga i rentao pola sezone) + Butlera , kako sam cuo Bird je trazio previse za George-a , a Ainge nije uopste nista ni nudio Chicagu za Butlera , pa ovi kao povukli da je za bilo kakav trade, a garantujem da bi ga Chicago dao , ovaj top pick + Smart + Aminu + neki jos mladji igrac.
1
Bil ti dao 2 picka Netsa (oba vrlo vjerovatno top 3), Smarta, Browna (jos jednog top 3 picka) i Crowdera/Bradleya za Butlera il Georgea (i jos ti George najavljuje da mu se igra samo u Indiani il Lakersima) ? Toliko vrijede klase tipa LeBrona sa 25 godina, a Butler i George sigurno ne. S ovim potpisima Cavsa, ne bi Boston mogao nista njima i da su doveli nekog od ove dvojice. Na ljeto ce sigurno cijena obojici bit manja, imat ce prostor da potpisu jos nekog na max (Griffina recimo) i bolje je u tom slucaju sacekati ljeto nego se zaletit ko budala i ostat bez svih resursa koje imas i opet biti nedovoljno dobar da dobijes Brona.KK_Bosna je napisao/la:ovaj franceski je nekada pisao dobre clanke... cuj boston pobjednik sto nije nista mijenjao... a svi zivi analiticari su to okarakterisali da su oni najveci gubitnici jer su mogli napasti cavse...filip13 je napisao/la:http://telesport.telegram.hr/kolumne/co ... u-zasjedi/
nije bitno sta bih ja, svi analiticari su rekli da je boston napravio glupost, navijaci bostona misle da je ainge napravio glupost.... ali eto, franceski i tvoj uzor za "copy/paste" misljenja su konta cilog svita, da budu posebni, jelde...Epidaurus je napisao/la:Bil ti dao 2 picka Netsa (oba vrlo vjerovatno top 3), Smarta, Browna (jos jednog top 3 picka) i Crowdera/Bradleya za Butlera il Georgea (i jos ti George najavljuje da mu se igra samo u Indiani il Lakersima) ?KK_Bosna je napisao/la:ovaj franceski je nekada pisao dobre clanke... cuj boston pobjednik sto nije nista mijenjao... a svi zivi analiticari su to okarakterisali da su oni najveci gubitnici jer su mogli napasti cavse...filip13 je napisao/la:http://telesport.telegram.hr/kolumne/co ... u-zasjedi/
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Haj pokusaj jednom razmislit malo, a ne ko june u obalu se zalijetat; Imas realno dobru ekipu al ekipu koja Cavsima ne moze nista na 4 dobijene i imas fenomenalne resurse za dovest 2 all stara putem trejda u normalnim uslovima. Jel fakat mislis da George il Butler vrijede toga sto su Pacersi/Bullsi trazili za njih ? Znaci 3 top 5 picka i jos 2 odlicna igraca rotacije na fenomenalnim ugovorima. Najgore od svega sto te ni George ni Butler ne lansiraj u rang Cavsa, pogotovo ne nakon ovih potpisa Derona i Boguta. Doveo bi igrace koji bi te ucvrstili na drugom mjestu istoka al opet ne bi bio dovoljno dobar da Cavse uzmes i jos bi se odrekao svih resursa koje imas. Vjerovatno je Ainge trebo ispast debil ko GM Knicksa kad je trejdovao pola ekipe za Mela da bi navijaci bili zadovoljni.KK_Bosna je napisao/la:
nije bitno sta bih ja, svi analiticari su rekli da je boston napravio glupost, navijaci bostona misle da je ainge napravio glupost.... ali eto, franceski i tvoj uzor za "copy/paste" misljenja su konta cilog svita, da budu posebni, jelde...
ne pricam ni o gerogeu ni o butleru vec o tome da su cousinsa mogli dovesti za kikiriki.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@epi A ti stvarno mislis da ce Bogut i Deron imati znacajne uloge u CLE kad dodje PO? I otkud sada da se pominje da su CHI i IND trazili oba pika koje ima BOS?Koliko znam,spominjao se jedan,a ni taj Ainge nije htio dati.
Stevens nije htio Cousinsa, zasto ne bih znao al je Ainge ispostovao odluku trenera.
@Nezalaganje
Isto ko sto Frye nije imao nikakvu ulogu u PO prosle godine. Vidio sam negdje, a cini mi se i daj e @Rio pisao, da su trazili oba picka za nekog od njih dvojice. Za Georgea se po meni svakako nije isplatilo davat ni taj jedan pick kad je naglasio fino da ce dogodine produziti samo s Indianom il Lakersima.
@Nezalaganje
Isto ko sto Frye nije imao nikakvu ulogu u PO prosle godine. Vidio sam negdje, a cini mi se i daj e @Rio pisao, da su trazili oba picka za nekog od njih dvojice. Za Georgea se po meni svakako nije isplatilo davat ni taj jedan pick kad je naglasio fino da ce dogodine produziti samo s Indianom il Lakersima.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A gdje je Frye bio u finalu, jedinoj "opasnoj" seriji za CLE?Protiv onih ostalih cu i ja sa Jamesom,Irvingom i Loveom imati dobru rolu.
Svi znamo da loptu u CLE(posebno ce to slucaj biti u POu) dominiraju James i Irving i tesko da ce obojica istovremeno biti van igre,jer to nije slucaj cijelu sezonu.E ako je tako,postavlja se onda pitanje koga drzati u 2. petorci kad budu kompletni!?Shumperta koji odlicno sutira za 3 ove sezone i koji im je jedan od boljih defanzivaca ili Williamsa koji sutira 35% trojku i nije kakav defanzivac!?Jefferson,Korver,Bogut/Frye ce biti uz Jamesa ili Irvinga bez dileme.Sto se tice Boguta,on ce im dati bolju odbranu u 2.petorci,ali isto tako i "ubiti" spaceing koji im je toliko bitan,posebno Jamesu.
Svi znamo da loptu u CLE(posebno ce to slucaj biti u POu) dominiraju James i Irving i tesko da ce obojica istovremeno biti van igre,jer to nije slucaj cijelu sezonu.E ako je tako,postavlja se onda pitanje koga drzati u 2. petorci kad budu kompletni!?Shumperta koji odlicno sutira za 3 ove sezone i koji im je jedan od boljih defanzivaca ili Williamsa koji sutira 35% trojku i nije kakav defanzivac!?Jefferson,Korver,Bogut/Frye ce biti uz Jamesa ili Irvinga bez dileme.Sto se tice Boguta,on ce im dati bolju odbranu u 2.petorci,ali isto tako i "ubiti" spaceing koji im je toliko bitan,posebno Jamesu.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nikad NIKO nije pisao oba picka !Epidaurus je napisao/la:Stevens nije htio Cousinsa, zasto ne bih znao al je Ainge ispostovao odluku trenera.
@Nezalaganje
to je ovdje neko lupio na forumu
- Kobe Bryant
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:A gdje je Frye bio u finalu, jedinoj "opasnoj" seriji za CLE?Protiv onih ostalih cu i ja sa Jamesom,Irvingom i Loveom imati dobru rolu.
dobro dodje neko ko te moze zamijeniti 8-10 min , a Deron to moze , sve sto je Livingston npr. radio sa GSW prosle godine to je veliki bonus.
A Korver ce biti X faktor ako bude u foemi kao zadnje tekme , bolji je nego Allen u Miamiu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.