slobodo slobodo na k.... te nabodo
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ti kao i ostali (strucnjaci) neznate sta je dobar igrac dok ne zabije go i dok ne asistira (al bitno je priznati!!!) ....pojeo sam g.ovno milion puta sto se Stane tice al drago mi je da je veceras demantirao prave fudbalske znalce (mada to radi zadnjih par tekmi)...nesjecam se kada sam ovako lijep fudbal gledao na grbavici...helenejse, lijepo vece!!!Željovac je napisao/la:Vidim da se nedovoljno hvali partija Stanića za kojeg sam do ovih zadnjih 5 utakmica smatrao da se ne zna hljeba najest', kao i mnogi. Jednostavno nije ni pokazivao suprotno.
Elem, Srđane Staniću, SVAKA TI ČAST!!!
Moram i da Cocu pohvalim za fantastičnu reakciju u najtežoj mogućoj situaciji! Mangup!
Svaka čast tvome prijatelju, neka razgovara i sa ostalima.Seyo_TM je napisao/la:Ti kao i ostali (strucnjaci) neznate sta je dobar igrac dok ne zabije go i dok ne asistira (al bitno je priznati!!!) ....pojeo sam g.ovno milion puta sto se Stane tice al drago mi je da je veceras demantirao prave fudbalske znalce (mada to radi zadnjih par tekmi)...nesjecam se kada sam ovako lijep fudbal gledao na grbavici...helenejse, lijepo vece!!!Željovac je napisao/la:Vidim da se nedovoljno hvali partija Stanića za kojeg sam do ovih zadnjih 5 utakmica smatrao da se ne zna hljeba najest', kao i mnogi. Jednostavno nije ni pokazivao suprotno.
Moram i da Cocu pohvalim za fantastičnu reakciju u najtežoj mogućoj situaciji! Mangup!
Moj prijatelj je razgovarao sa Bekricem prije Veleza oko prodavanja i rekao mu da se ovakvom igrom nece prodati, otad....evo vec dvije tekme igra dobro...za prvu (mostar) su mi rekli da je dobar bio. veceras sam vidio da je ne prepoznatljiv (pozitivno)...psiha je cudo!!!
Pa kad je igrao zadnjih 28 minuta! hahaha Jesi gledao utakmicu???Zna li neko sto nije ograo Colic?Baron je napisao/la:Svaka cast na igri sinoc, jos samo da u utorak prodjemo velez...
Inace, moram pokuditi Lazara.Centarfor nije opucao po golu za 90 minuta.
Sve ostalo je bilo OK, A POSEBNO IGRA U PRVOM POLUVREMENU.
Ja bi da pokudim i Mehica. I on je centarfor i igrao je 28 minuta manje od Lazara a nije opucao po golu ..ekom je napisao/la:Pa kad je igrao zadnjih 28 minuta! hahaha Jesi gledao utakmicu???Zna li neko sto nije ograo Colic?Baron je napisao/la:Svaka cast na igri sinoc, jos samo da u utorak prodjemo velez...
Inace, moram pokuditi Lazara.Centarfor nije opucao po golu za 90 minuta.
Sve ostalo je bilo OK, A POSEBNO IGRA U PRVOM POLUVREMENU.
i Culum koji moze prevagu donijet u jacim utakmicama.nikad_izvini je napisao/la:Čini se da smo našli, ili ipak nismo, formaciju koja nam odgovara![]()
Nejse, kažu da moramo igrati sa dva špicaNe vidim razlog. Sinoć smo igrali sa jednim i bili smo opasni po gol.
SelimoviČ je igrao zadnjeg veznog i mene oduševio. Bekrić je igrao centralnog veznog, Bučan, Stanić i Bešlilja kao ofanzivci sa ubacivanjima, Mešanović najistureniji. Još kad nam se vrate oni koji nedostaju(Serdarević, Višća, Rovčanin, Čolić, biće slatkih dilema oko sastava)
Ups, zaboravih Mešića
Ja sam bio cuo pistaljku, al reko nije valjda:D19TM87 je napisao/la:NAPOKON jedna utakmica gdje sam mogao odahnuti nakon prvih 45'...golovi pali u pravo vrijeme kad kazem pravo vrijeme dobro je sto je i sloboda dala tako rano gol pa je mozda i to probudilo nase igrace...necu nikog da izdvajam jer su se svi zalagali tako...mmomcima kapa dole za sinoc pruzeno
btw: kako sam se sjebao kad se spustila koreografija, pogledam na semafor da vidim kolko smo minuta drzali kad imam sta vidjet 0-1
Nisam stručnjak, ali je Stanić ranije bio mrtva katastrofa. Nikad nije im'o nijedan prodor, izboren faul, ništa! Sjećam se samo da je na derbiju lijepo izbacio Bučana kod prvog gola. Fakat je bio loš! Pa hvalio sam ga nakon Travnika gdje nije zabio gol. Napamet pišeš! A što se Bekrićeve renesanse tiče, ovo moram da napišem. Amar mu je prije utakmice rek'o otprilike ovako: "Zadnji put te nisam htio vaditi iz igre, ali sad ako ništa ne uradiš do 25. - e minute, izvešću te da ti svi zvižde. Još ću te nogom nabit'! Boli me k... što ti pravim pritisak, gore od ovog dosad ne možeš! K'o p... se kriješ iza igrača!"Seyo_TM je napisao/la:Ti kao i ostali (strucnjaci) neznate sta je dobar igrac dok ne zabije go i dok ne asistira (al bitno je priznati!!!) ....pojeo sam g.ovno milion puta sto se Stane tice al drago mi je da je veceras demantirao prave fudbalske znalce (mada to radi zadnjih par tekmi)...nesjecam se kada sam ovako lijep fudbal gledao na grbavici...helenejse, lijepo vece!!!Željovac je napisao/la:Vidim da se nedovoljno hvali partija Stanića za kojeg sam do ovih zadnjih 5 utakmica smatrao da se ne zna hljeba najest', kao i mnogi. Jednostavno nije ni pokazivao suprotno.
Moj prijatelj je razgovarao sa Bekricem prije Veleza oko prodavanja i rekao mu da se ovakvom igrom nece prodati, otad....evo vec dvije tekme igra dobro...za prvu (mostar) su mi rekli da je dobar bio. veceras sam vidio da je ne prepoznatljiv (pozitivno)...psiha je cudo!!!