Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 14 jul 2013, 23:58

Mislim da ce Ince doci kod nas odbio je Cardif,vjerovatno ceka nasu ponudu inace nebi odbio finu ponudu Cardifa i igranje u PL.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 15 jul 2013, 00:03

Ponos Torina je napisao/la:Mislim da ce Ince doci kod nas odbio je Cardif,vjerovatno ceka nasu ponudu inace nebi odbio finu ponudu Cardifa i igranje u PL.....
nezz cemu dovodjenje ince-a kad je, po meni, sterling bolji. A imamo i Ibe-a :D

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 15 jul 2013, 00:17

Gerrard produzio do 2015., pretpostavljam da mu je ovo posljednji ugovor koji ce potpisati kao igrac, ipak za dvije godine puni 35, ali ko zna, mozda bude imao jos snage :D
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 jul 2013, 00:19

On da izgura jos ovu sezonu, eventualno jos jednu, ali one tamo vec se mora traziti ozbiljna zamena za njega...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 jul 2013, 00:30

Otelo je napisao/la:Tacno mi se gadi procitat da neki navijac/simpatizer Liverpoola zeli Torresa nazad.

Suarez ispada los al on barem nece nas do deadline daya zavlacit i nece nam tick-tack sad odlucivat koga cemo dovest.Dat ce nam jedna mjesec vremena da prosvrljamo Evropu i J.Ameriku uzduz i poprijeko i da dovedemo nekog,a ne ko Torres ode u zadnji sat a vi dovedite po statistici.
zar neko jos misli da je Torres do zadnjeg dana zavlacio Liverpool :? ...pustite tu pricu za malu djecu, i kojom su vlasnici smirili navijace...oni su odlcino znali sta Torres zeli i to je i henry priznao nekoliko mjeseci nakon odlaska torresa kada je rekao da su bili neki igraci koji se nisu slagali sa njihovim dugogodisnjim planom...a Torres nije ko ovo urugvajsko smece koji ce svasta pricati i tako stavljati klub u nezgodnu situaciju, a i zahtjev za transferom nije dao na deadline day...nadam se da ce sto prije neki klub poslati dobru ponudu za ono smece, i da **** sto dalje od Liverpoola, osramotio je klub ko niko dosad, i jos sad glumi zrtvu :evil:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 15 jul 2013, 00:32

YNWA je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Tacno mi se gadi procitat da neki navijac/simpatizer Liverpoola zeli Torresa nazad.

Suarez ispada los al on barem nece nas do deadline daya zavlacit i nece nam tick-tack sad odlucivat koga cemo dovest.Dat ce nam jedna mjesec vremena da prosvrljamo Evropu i J.Ameriku uzduz i poprijeko i da dovedemo nekog,a ne ko Torres ode u zadnji sat a vi dovedite po statistici.
zar neko jos misli da je Torres do zadnjeg dana zavlacio Liverpool :? ...pustite tu pricu za malu djecu, i kojom su vlasnici smirili navijace...oni su odlcino znali sta Torres zeli i to je i henry priznao nekoliko mjeseci nakon odlaska torresa kada je rekao da su bili neki igraci koji se nisu slagali sa njihovim dugogodisnjim planom...a Torres nije ko ovo urugvajsko smece koji ce svasta pricati i tako stavljati klub u nezgodnu situaciju, a i zahtjev za transferom nije dao na deadline day...nadam se da ce sto prije neki klub poslati dobru ponudu za ono smece, i da **** sto dalje od Liverpoola, osramotio je klub ko niko dosad, i jos sad glumi zrtvu :evil:
Sule je **** i ja bi ga prodao i u Arsenal . Samo nek ode , da Bog da nam gledao za leđa gdje god da se okrene .

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 jul 2013, 00:33

HeKen je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Mislim da ce Ince doci kod nas odbio je Cardif,vjerovatno ceka nasu ponudu inace nebi odbio finu ponudu Cardifa i igranje u PL.....
nezz cemu dovodjenje ince-a kad je, po meni, sterling bolji. A imamo i Ibe-a :D
Heh nisu bolji od njega realno,Ince ima puno vise iskustva za razliku od Ibea i Sterlinga i dobro bi nam dosao umjesto idiota Downinga....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 jul 2013, 00:34

YNWA je napisao/la:

Boli mene ***** to sto su oni znali,bitno mi je kad je otisao i kako nas je s*ebao.Ovaj nas barem nece ostavit bez napadaca 2h prije kraja roka.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 jul 2013, 00:45

Arsenal boss Arsene Wenger is set to launch a £35 million bid for Liverpool’s Luis Suarez as a deal for Real Madrid striker Gonzalo Higuain stalls, according to a report in the Guardian.
It is reported the Gunners have contacted Suarez’s current employers to indicate a willingness to pay £30 million for the Uruguay international. However, Wenger has been told an offer would need to be closer to £40 million in order to be accepted.
Higuain, meanwhile, has reportedly agreed to personal terms in principal, but has been ordered to attend pre-season training in Madrid on Monday, fuelling speculation the protracted move to the Emirates is on the cusp on collapse.
Wenger is under pressure to spend big on a few key targets this summer, but insists he remains committed to a “healthy” balance on transfer fees.
"If you look closely, it looks to me that there are very high transfers now," Wenger told the Guardian.
There is a dual speed now. A very high level or no level at all. That's a big, worrying truth. Until now [this summer] you had £40 million, £50 million, £60 million [fees] or nothing at all. It's been under £10 million or around the big numbers. I don't think that's very healthy."
Biće uživancija gledati Suareza u dresu Arsenala, Reala, Chelsija i Bayerna naredne sezone. 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 jul 2013, 00:53

Otelo je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

Boli mene ***** to sto su oni znali,bitno mi je kad je otisao i kako nas je s*ebao.Ovaj nas barem nece ostavit bez napadaca 2h prije kraja roka.
ovaj ce svojim jezikom otjerati mnoge igrace od Liverpoola, osim ako ne mislis da mozemo dovesti neko veliko pojacanje sad kad najbolji igrac ne prestaje pricati kako zeli otici :roll: i jos na taj nacin smanjuje cijenu, da je Torres tako uradio ne bi dobio 50 miliona za njega, a mozda ovo smece ne bi htjelo ni doci u Liverpool...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 15 jul 2013, 01:03

Jesmo li se mi ikako povezivali sa Muniainom. Odlican igrac samo koliko bi kostao :)

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 15 jul 2013, 01:04

Guardian pise da bi Arsenal uskoro trebao poslati ponudu od 35m funti za Suareza. Mi navodno trazimo 40 tako da je najbolje za sve da se nademo na 37-38m. Arsenal dobija sjajnog igraca, Suarez dobija odlazak i LPa a mi zlata vrijedan novac (blizu 44m eura) te izbjegavanje drame i nepotrebnih izjava sljedecih godinu dana.

Za taj novac dovesti dva kvalitetna igraca (nebritanca) i uci u novu sezonu sa kakvim-takvim sansama za... Znate vec sta. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 15 jul 2013, 01:10

Bertrand je napisao/la:Guardian pise da bi Arsenal uskoro trebao poslati ponudu od 35m funti za Suareza. Mi navodno trazimo 40 tako da je najbolje za sve da se nademo na 37-38m. Arsenal dobija sjajnog igraca, Suarez dobija odlazak i LPa a mi zlata vrijedan novac (blizu 44m eura) te izbjegavanje drame i nepotrebnih izjava sljedecih godinu dana.

Za taj novac dovesti dva kvalitetna igraca (nebritanca) i uci u novu sezonu sa kakvim-takvim sansama za... Znate vec sta. :mrgreen:
Echo je napisao da Liverpool hoce vise para za njega nego za Torresa , on ako ne preda zahtjev za transfer , ocekujem minimum 45 miliona funti .

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 15 jul 2013, 01:27

bogami se ovo nesto opasno muti, ne povezujemo se ni sa kim evo vec skoro 10 dana (osim ovo malo sa eriksenom ali nista to). Bit ce samo bum aBd dan-dva prije zavrsenog transfera hehe.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 15 jul 2013, 01:36

Pa realno i ja bi trazio vise,ko' moze doci poslje da nas pojaca.Tko to moze doci pa da budemo jaci et'.Ako ode ko' god dodje u minusu smo,cisto i onak da se zna da neku zvijezdu privuci ne mozemo koja je bolja od njega a takvih je vrlo malo.
"You'll Never Walk Alone"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 jul 2013, 01:48

Koga vi REALNO vidite kao dostojnu zamjenu za Suareza (osim Muriela koji je vec pominjan)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 15 jul 2013, 01:51

gaston je napisao/la:Koga vi REALNO vidite kao dostojnu zamjenu za Suareza (osim Muriela koji je vec pominjan)
Džeko ? :D Nadam se da bi se mogao dovesti Lamela u ekipu , jer imamo Sturridga i Aspasa u vrhu napada .

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 jul 2013, 01:55

Iskreno, msm da je teesko dostupan igrač koji bi mogao da ponovi Suarezovu prethodnu sezonu (ne mislim na ban :mrgreen: )
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 15 jul 2013, 02:05

gaston je napisao/la:Iskreno, msm da je teesko dostupan igrač koji bi mogao da ponovi Suarezovu prethodnu sezonu (ne mislim na ban :mrgreen: )
Golova će biti , to je bar sigurno . Da je nama pokrpiti drugi kraj terena i bit ce dobro .

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 jul 2013, 02:05

Zamena za Suareza ne postoji, i to mora da se kaze. Igrac istih kvaliteta, kapaciteta i isti tip igraca kao on, takvog na marketu ne mozemo naci ni za 50m. Ali, mozemo naci kvalitetne mlade igrace, krilne igrace koji ce igrati diferentniju rolu od njega i koji u buducnosti mogu biti velika klasa.

Ince ne dolazi u obzir, niti cemo ga platiti 8m, jako prosecan igrac sa prosecnim potencijalom, Sterling i Ibe vec sad jaci igraci. Ne znam odakle vam to...

I da, ako Suarez ode, ako mislite da niko ne moze da ponovi sezonu kao on sto se golova tice, varate se. Dani je 20+ gol potencijal.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.