My TV.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Da hoce Zrinjski uzeti. Mogli su komotno i veleza i bili su i bolji ali su se ispromasivali bas. Prvo pobijedite Slobodu momci, izadjite i pobjedite
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ova sa zrinjskim cak i ne mora presudna biti,tu su tc,strumfovi,sloboda valja to sve dobiti njima a i oni igraju pod pritiskom, a zrinjski ce danas sigurno igrat na pobjedu evropa im visi a realno ovima fale tri igraca mogu ih dobiti (ako bude sudjenje kako treba)
Dobar si berac, samo je lose sto si one respiratore zavrsavoSanchez1987 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 16:25Dobar si ako to i zadrzis ili bar pola od toga,sa tatarom i amarom je imao ubjedljivo najbolju ekipu sramota bi bilo i da nije skupio,a kad su oni otisli mi smo i dalje bili bar isti ko borac po igracima a imali jos +13,znaci ja odem u maline nakupim dvije kante joj milina i krenem kuci padnem u potok sve se prospe, jesam li dobar berac malina ili los?Zoran28 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 23:48Otkud mu ? Od husre naslijedio ?zagorski je napisao/la: ↑09 maj 2021, 23:44
Smijesno sta raja lupeta svega mi.
Pa dovedi bilo kojem treneru extra igrace osvojice ovu ligu. Vinko i ovako ima sigurno ponajbolji roster u ligi,a imao je i +9 odnosno +13 na polisezoni i sve prokockao. Pa to Mladost ili Olimpik ne bi uradili.
Vinko je obicna,bezmuda **** od trenera.
Nisi napis'o da ie kvisling i chetnik![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Danas povratak na prvo mjesto aBd i tu ostajemo do kraja
Neko napisa da bi željkan mogao igrati sa juniorima do kraja Prvenstva...?
A zar stvarno ima bilo ko ozbiljan da misli da kone i u najjacem sastavu mogu nesto borcu...?
Pa, ako apsolviraju Zrinju danas ,ja sam ubijedjen da ce nas protiv željkana zayebavati,odnosno drzati nerjeseno do jedno 87 minute, a onda ce im se ovi plavi RVI igraci skloniti da ga zabiju...
A zar stvarno ima bilo ko ozbiljan da misli da kone i u najjacem sastavu mogu nesto borcu...?
Pa, ako apsolviraju Zrinju danas ,ja sam ubijedjen da ce nas protiv željkana zayebavati,odnosno drzati nerjeseno do jedno 87 minute, a onda ce im se ovi plavi RVI igraci skloniti da ga zabiju...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Danasnjom pobjedom protiv Slobode smo na korak do titule. Borac ne moze pobijediti Zrinjski i tacka.
(Naravno pricamo o ishodu u regularnin uslovima) !
(Naravno pricamo o ishodu u regularnin uslovima) !
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Uzimamo titulu sa 5 bodova vise od drugoplasiranog. Kup necemo uzet..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
25 golova u 36 utakmica, u nasoj ligi najbolji strijelac 12 golova za 29 utakmica.Historicar je napisao/la: ↑11 maj 2021, 09:23Da ovaj momak igra u Sarajevu i bude najbolji strijelac lige, baš me zanima za koliko bi ga prodali ? Inace, ugovor sa Radnikom mu istice u ljeto 2022.
![]()

Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 11 maj 2021, 09:27, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- 19BordoBijeli46
-
- Kontakt:
Bio je kratko i u Zvijezdi 09Nirton je napisao/la: ↑11 maj 2021, 09:2525 golova u 36 utakmica, u nasoj ligi najbolji strijelac 12 golova za 29 utakmica.Historicar je napisao/la: ↑11 maj 2021, 09:23Da ovaj momak igra u Sarajevu i bude najbolji strijelac lige, baš me zanima za koliko bi ga prodali ? Inace, ugovor sa Radnikom mu istice u ljeto 2022.
![]()
![]()

Oni uzimaju prosjecne igrace iz BIH, i prave najbolje strijelce lige(Haskic i ovaj), a gledaj sta mi dovodimo iz Srbije.Historicar je napisao/la: ↑11 maj 2021, 09:28Bio je kratko i u Zvijezdi 09Nirton je napisao/la: ↑11 maj 2021, 09:2525 golova u 36 utakmica, u nasoj ligi najbolji strijelac 12 golova za 29 utakmica.Historicar je napisao/la: ↑11 maj 2021, 09:23Da ovaj momak igra u Sarajevu i bude najbolji strijelac lige, baš me zanima za koliko bi ga prodali ? Inace, ugovor sa Radnikom mu istice u ljeto 2022.
![]()
![]()
![]()
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako samo bitan dan..
Igraj bordo-bijeli!
Igraj bordo-bijeli!
Mislim da će biti uspješniji Bilbija iz Zrinje nego ovaj iz BL.
Prevelik hendikep je izostanak Zilkića, Pavlovića i Šubića, to ni onaj kepec sudija ne može nadoknaditi...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
Mora se od necega zivjetiDenchi je napisao/la: ↑11 maj 2021, 08:28Dobar si berac, samo je lose sto si one respiratore zavrsavoSanchez1987 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 16:25Dobar si ako to i zadrzis ili bar pola od toga,sa tatarom i amarom je imao ubjedljivo najbolju ekipu sramota bi bilo i da nije skupio,a kad su oni otisli mi smo i dalje bili bar isti ko borac po igracima a imali jos +13,znaci ja odem u maline nakupim dvije kante joj milina i krenem kuci padnem u potok sve se prospe, jesam li dobar berac malina ili los?![]()
![]()
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Može, nažalost. Prvenstveno zbog toga jer nema velike razlike u kvaliteti između ekipa u ligi.
Danas samo pozitivno, mi dobijamo 2:0 a Zrinjski će izvući bod u Banja Luci, recimo 1:1.