FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
75
49%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
12%

Ukupno glasova: 154

NoDi80
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la NoDi80 » 20 feb 2025, 15:45

19vendetta87 je napisao/la:
20 feb 2025, 15:25
Pablo11 je napisao/la:
20 feb 2025, 15:22
Galic defanzivno ne moze zvake u dzep staviti.
Za Odinaku je Carvajal licno
Realno jedan od najboljih desnih bekova koje smo imali u zadnjih 10 godina
Zao mi ga nekad bude kad mora gole dole i mislim da je sigurno jedan od igraca koji najvise pretrce po utakmici
Mislio sam da Odinaka moze desno krilo, medjutom tanak je jos puno i treba raditi na kretnjama najvise (ima dobre predispozicije), a na beku ne moze opepeliti Galicu
Odinaki treba neko ko je trenirao Viscu da ga nauci neke stvari i bice top igrac
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 20 feb 2025, 16:07

kod nas se raja uvijek nameraci na jednog igraca i ne popusta. trenutno je to galic, a momak nicim nije zasluzio takav tretman.

galic je nas daleko najspremniji i najkonstantiji igrac. to sto je ofanzivno limitiran, sto nema centarus ok, ali shvatite da ima i to ne bi bio u plbih uopste, a kamo li u zelji.

TvrtkoPrvi
Kontakt:

Post Postao/la TvrtkoPrvi » 20 feb 2025, 16:11

svemalim1 je napisao/la:
20 feb 2025, 16:07
kod nas se raja uvijek nameraci na jednog igraca i ne popusta. trenutno je to galic, a momak nicim nije zasluzio takav tretman.

galic je nas daleko najspremniji i najkonstantiji igrac. to sto je ofanzivno limitiran, sto nema centarus ok, ali shvatite da ima i to ne bi bio u plbih uopste, a kamo li u zelji.
Ma sta znaju levati, takvi obicni navijaju za real Madrid i poznavaju fudbal koliko ja astronomiju... Gale najspremniji igrac i vidjet ćete to u subotu aBd. Stavit ce ih sve u djep

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 20 feb 2025, 16:17

Pablo11 je napisao/la:
To sigurno, ali ako hocemo ozbiljni da postanemo za nesto vise, moramo uraditi upgrade na ljeto sto se bekova tice.
Fk Željezničar.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 20 feb 2025, 17:26

slika

:bow:
Fk Željezničar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 20 feb 2025, 18:14

Pablo11 je napisao/la:
20 feb 2025, 17:26
slika

:bow:
Lijepo izgleda
Svaka cast nadam se da ce tako nesto uraditi oko cijelog stadiona
Ovo gore nekim panelima moze se fino pokriti ili onom specijalnom ceradom kao alianz arena i stadion ce biti bas bas prelijep i sad je da se ne lazemo
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 feb 2025, 18:23

NoDi80 je napisao/la:
20 feb 2025, 15:45
Pablo11 je napisao/la:
Realno jedan od najboljih desnih bekova koje smo imali u zadnjih 10 godina
Zao mi ga nekad bude kad mora gole dole i mislim da je sigurno jedan od igraca koji najvise pretrce po utakmici
Mislio sam da Odinaka moze desno krilo, medjutom tanak je jos puno i treba raditi na kretnjama najvise (ima dobre predispozicije), a na beku ne moze opepeliti Galicu
Odinaki treba neko ko je trenirao Viscu da ga nauci neke stvari i bice top igrac
Nakon Srdjana Stanica, daleko najbolji bek u zadnjih desetak godina.
Marin Galic!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 feb 2025, 18:27

TeaM87 je napisao/la:
20 feb 2025, 13:39
Riquelme1921 je napisao/la:
19 feb 2025, 17:22
TeaM87 je napisao/la:
19 feb 2025, 16:26

Obecan nam je kup u zamjenu za ovo sto smo radili u FSKS (citaj bili na Vicinoj strani), jos pocetkom sezone je sve dogovoreno, naravno da nije dogovoreno ko ce s kim igrati i ko ce koga kako proci, to je na kraju krajeva i nebitno, bitno je da nam je obecan kup, a da zauzvrat budemo dobri sa savezom.

Takodjer, jedan clan uprave je privatno jako blizak sa Vicom, poslovno saradjuju. A sad kad je u pricu uslo i potencijalno ulaganje saveza u zapadnu tribinu, tek sad cemo raditi ono sto Vico kaze.

Sudite mojim rijecima za pola godine, i ja sam bio u soku.
A šta ako mi ne osvojimo kup?
Nista, ja cu se popisat sam sebi usta, nalijepit ove iz kluba sto sire dezinformacije i evo ti predlozi sta jos :mrgreen:
Ti decko trebas da ohanes sa glupostima i sbb kbb, glumis nekog insajdera radi paznje na forumu. Mozda i kakvog doktora da posjetis.
Sta imamo mi svi sto ces se pisati sebi u usta kada pravis stetu i klubu i nama svojim djecijim pisanjem.
Organizuj kakve proteste, bojkot, svadjaj se sa samim sobom mozda ti lakse bude.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

segasega1
Kontakt:

Post Postao/la segasega1 » 20 feb 2025, 19:21

Pustajte jos juga da napunimo i stepenice donje nek sve gori.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 20 feb 2025, 19:42

Ne mogu docekati da Zeljeznicar igra grupnu fazu
Zamisli Zeljeznicar Milan igraju
Ja mislim da bi 10.000 nasih navijaca otislo u Milan
To nam treba samo da pomjerimo i svoju granicu
Novi narastaji bi masovno dolazili na tribine i dosta toga pozitivnog bi se desilo
Zamisljam vec sad kao protiv Plzena svi ko jedan samo puno vise ljudi
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 20 feb 2025, 21:35

segasega1 je napisao/la:
20 feb 2025, 19:21
ne moze jug ne da policija niti ce kad vise dati nakon onih ulijetanja na teren na derbiju, a ni sigurnost se ne moze garantovati jer vi se naslo barem dvadeset ljudi da kamenuju protivnicke igrace

segasega1
Kontakt:

Post Postao/la segasega1 » 20 feb 2025, 22:04

TefalTava je napisao/la:
20 feb 2025, 21:35
segasega1 je napisao/la:
ne moze jug ne da policija niti ce kad vise dati nakon onih ulijetanja na teren na derbiju, a ni sigurnost se ne moze garantovati jer vi se naslo barem dvadeset ljudi da kamenuju protivnicke igrace
Niđe veze,pa i sad bude dosta raje sa strana stoji.Kako je protiv Veleza prosle godine moglo..

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 20 feb 2025, 22:32

segasega1 je napisao/la:
20 feb 2025, 22:04
TefalTava je napisao/la:
20 feb 2025, 21:35
segasega1 je napisao/la:
Niđe veze,pa i sad bude dosta raje sa strana stoji.Kako je protiv Veleza prosle godine moglo..
jedno je velez a drugo su evropske i derbi utakmice nece policija nikada dozvoliti to pa imaš ove kabine i cudesa za pretrese a da ocekujes da puste donji dio juga

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 20 feb 2025, 22:42

A to je drugo jer je nas mup nesposoban . Prosli derbi korteo bio nesto puno ranije sad ne mogu da se sjetim koliko prije derbija dosli mi na kosevo govori nam vodja sjedite vi cekat cemo jos minimalno pola sata prerano smo dosli . A mup naredio kad ce biti korteo jos je pozurivao kroz one ciglane. Pretprosli derbi kupao se u hiljadu voda kad je bio na grbavici red katastrofa stavili tamo sa zapada. I jos otvorili ulaz sat i po prije tekme i pustali nesto pravo sporo skoro psrosjek minuta po osobi. I onda skontali da je ne moguce to uradit jer ce poceti utakmica a ljudi jos uvijem cekaju u redu. Pa su onda pustali sve zive i bile brze kontrole . Uglavnom sarajevski mup je poprilicno los u organizaciji derbija.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 20 feb 2025, 22:49

Pact1921 je napisao/la:
20 feb 2025, 22:42
A to je drugo jer je nas mup nesposoban . Prosli derbi korteo bio nesto puno ranije sad ne mogu da se sjetim koliko prije derbija dosli mi na kosevo govori nam vodja sjedite vi cekat cemo jos minimalno pola sata prerano smo dosli . A mup naredio kad ce biti korteo jos je pozurivao kroz one ciglane. Pretprosli derbi kupao se u hiljadu voda kad je bio na grbavici red katastrofa stavili tamo sa zapada. I jos otvorili ulaz sat i po prije tekme i pustali nesto pravo sporo skoro psrosjek minuta po osobi. I onda skontali da je ne moguce to uradit jer ce poceti utakmica a ljudi jos uvijem cekaju u redu. Pa su onda pustali sve zive i bile brze kontrole . Uglavnom sarajevski mup je poprilicno los u organizaciji derbija.
Nisu losi nego kriminalni. Samo unistavaju dobru pricu koja je napokon opet zivnula jer vidimo vece interesovanje za utakmice nego prije 5 6 godina. I onda dodje objava korteo 4 sata prije tekme, nekakve kabine na ulazima i slicno.. i sta je rezultat, opet imas bakljade sto znaci da im te kabine i uvjerovanje nekih satnixa kad xe ko doci na stadion nije nista drugo nego predstava za javnost i maltretiranje ljudi koji dolaze na stadion jer se kerovi prema svim ljudima koji dolazr na stadion ponasaju kao da su svi poljski huligani, a prema tim huliganima kao da su obicni navijaci.

Av av kerovi, daj boze da se to ikad promijeni, nnima ne odgovara da ima puno ljudi na stadionima.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 20 feb 2025, 23:02

E čuj Galić igrač, nije u stanju da napravi prevagu protiv Vareša, kamoli protiv nekog malo ozbiljnijeg kluba...
Pa sigurno jedan od najgorih desnih bekova uključujući i sve moguće rezerve i igrače koji su po potrebi nastupili na toj poziciji.
Atletičar naš
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 20 feb 2025, 23:28

Mamba21 je napisao/la:
20 feb 2025, 23:02
E čuj Galić igrač, nije u stanju da napravi prevagu protiv Vareša, kamoli protiv nekog malo ozbiljnijeg kluba...
Pa sigurno jedan od najgorih desnih bekova uključujući i sve moguće rezerve i igrače koji su po potrebi nastupili na toj poziciji.
Atletičar naš
Ko gleda siru sliku,Galic je sasvim prosjecan igrac. Nego smo mi navikli da svasta uzdizemo jer je svasta proslo kroz klub zadnjih 7/8 godina pa i moze se reci da je dobar. Nema tri utakmice da je povezao sa dobrim centarsutem. Defanzivno zalijetanje ko u pjetlicima ne treba ni komentarisati.
Fk Željezničar.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 20 feb 2025, 23:32

Pablo11 je napisao/la:
20 feb 2025, 23:28
Mamba21 je napisao/la:
20 feb 2025, 23:02
Atletičar naš
Ko gleda siru sliku,Galic je sasvim prosjecan igrac. Nego smo mi navikli da svasta uzdizemo jer je svasta proslo kroz klub zadnjih 7/8 godina pa i moze se reci da je dobar. Nema tri utakmice da je povezao sa dobrim centarsutem. Defanzivno zalijetanje ko u pjetlicima ne treba ni komentarisati.
A ne znam jedni ga pljuju jedni ga uzdizu . Evo moje iskreno misljenje o galicu . Momak je prosao kroz nase omladinske skole otisao u zrinju pa po nekim tamo klubovima nije vazno. Zeljo kad je bio u najgoroj situaciji on je dosao zajedno sa cocalicem i mulalicem ono 2022. Kad pogledamo kakvu igru je igrao sinisa stevanovic prije njega iz sezone u sezonu i ljudi su bili zadovoljni ja ne znam sto sad pljuju galica.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

pravopis
Kontakt:

Post Postao/la pravopis » 20 feb 2025, 23:46

Valter je napisao/la:
19 feb 2025, 21:59
Od ukupnog broja aktivnih članova jedan broj ima i sezonske karte, a uslov za kupovinu njih je članstvo u klubu. Ti koji su iskoristili pogodnost članstva da kupe sezonsku ulaznicu ne bi trebali imati pravo kupovine ulaznica za utakmicu protiv pitara jer ustvari se jedino na toj utakmici pojavi problem. Pretpostavljam da je u sistemu navedeno ko pored članske ima i sezonsku. Naravno ostali članovi bi imali pravo na kupovinu samo jedne ulaznice u utakmicama protiv pita i u Europskim utakmicama.
pravilno se pise u stvari

MarcosSenna
Kontakt:

Post Postao/la MarcosSenna » 21 feb 2025, 03:05

Baš gledam prije 3 godine derbi na otvaranju proljetnog dijela sezone 21/22, kad je Zec dokrajčio pitare koji su u odnosu na naše letili terenom, i to onom golčinom sa ćoška 16 za 2:0, za nas igrali :

J.Bender - Silema Wander (Malta)
M. Galić - FK Željezničar
E. Cocalić - penzija
A. Kosorić - Romanija (1. liga RS)
L. Malić - Željezničar B. Luka (1. liga RS)
H. Hajdarević - Radnik Surdulica (2. liga Srbije)
A. Hodžić - Manisa FK (2. liga Turske)
N. Mekić - Sloga Doboj
S. Bekrić - penzija
S. Štilić - penzija
Š. Rešić - Tošk Tešanj
---------------
O. Beća - Radnik Hadžići
B. Šehić - Radnik Hadžići
A. Vučenović - Radomlje (igra malo i loše)
E. Zec - penzija

Ako smo ih tukli sa ovim sastavom, što ne bi mogli sadašnjim. Kad se bolje pogleda, to su sve drugoligaški igrači i penzioneri, guralo se na iskustvo ovih što su se vratili i neki fanatizam a realno kvalitet je bio jedva za sredinu tabele. Sada kad se pogleda ekipa ipak ima glavu i rep, ima više kvaliteta, pametnije se rade ugovori, tako da ima razloga za optimizam. Da ne spominjem igrače poput Drlje (2. liga Slovenije), H.Gasal (Travnik 1. liga F), Stjepan Vego (Čapljina - 2. liga Federacije)... Samo ne mogu prežaliti da jedino što je valjalo poput Santosa, Amoaha, Armina Hodžića da su sve trojica otišli besplatno, to je bila umjetnost nesposobnosti.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: elSaik, greenwood, Levin, sassari, zlatandr i 63 gosta.