Gosp. čelnicima kluba treba predložiti da i tebi nađu neko mjesto u klubu! Sve znaš i u sve se razumiješ. Ne samo što se tiče igrača, nego i trenera. Počev od fizičke spreme igrača, taktike, formacije, zamjena, toga šta Tan misli, ko je najbolje trenersko rješenje i 1000 razloga protiv Musemića i Karića. Imam osjećaj da svoje komplekse liječiš na drugima, pa bih te zamolio da se pogledaš u ogledalo i počneš živjeti svoj život a ne tuđi!1L8F9C2 je napisao/la:Hvala Mahiru Karicu na "7" asistencija ali neka ga doticni trener vodi kuci onako nespremnog. Husref svakako nece biti trener poslije 19 kola a razloga je hiljadu. Zasto je tesko provjeriti informaciju da su ljudi koje je Tan poslao ostali ogorceni radom strucnog staba.Pa ako neko misli da su oni dosli turisticki ovdje i pratili treninge varaju se. Oni su bili na zadatku a njihov izvjestaj pocinje sa realizacijom nakon 19 kola. Meho Kodro je jako zagrijan i velike su sanse da se to realizuje pogotovo sad kad se ima para, samo su njemu postavili uslov a to je da ekipa bude spremna, jer neprihvatljivo je u danasnje vrijeme imati nespremnu ekipu. I da nije se zvizdalo Tadejevicu ni Jefticu vec Husrefu sto drzi Karica u igru a vadi ovog drugog.Mario je svakako zbog povrede izasao.
Hajde molim te objasni ovo, i ako mi nadjes te asistencije za Komazeca u zadnjih 5 utakmica ja cu otici sa foruma odmah. Moze biti da je nekad asistirao(Olimpic) ali mi ovo "TRPA" nikako jasno nije pa se pitam sta sam to propustiobagra je napisao/la:Ne znam sto vas vecina poljuje po Mahiru Karicu momak vam je prvi asistent u ekipi, on je doveden kao krilo, a ne kao centalni napadac sto ga je Husref stavljao na pocetku. Sada je konacno na pravoj poziciji i nemilosrdno trpa Komazeca i kompaniju sa svojim loptama
Ove Karićeve asistencije je očito neko tek tako napisao, samo me ćudi da mu i ovaj jedan gol ne izbrišu. Pa svako imalo normalan i objektivan zna da se te cifre ne pišu tek tako...
Naprijed MOJE SARAJEVO, naprijed MOJI HORDAŠI, ali PRAVI I ISKRENI... Sva podrška Musemiću,Kariću, Todoroviću i cijeloj ekipi da ne valjate i ne znate ne bi bili drugi i ginuli na terenu