Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Zodiac
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Zodiac » 15 jul 2013, 15:36

Ne valja to ,premalo novca ako će već da ide onda Gonzalo + 20 mil ali bi opet njegov dolazak vjerovatno značio Daniela na krilu tako da,ne valja :!:

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 15 jul 2013, 15:40

Zodiac je napisao/la:Ne valja to ,premalo novca ako će već da ide onda Gonzalo + 20 mil ali bi opet njegov dolazak vjerovatno značio Daniela na krilu tako da,ne valja :!:
Ne može i jare i pare ;)
Walk on, with hope in your hearts.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 15 jul 2013, 15:41

Šta će nam jare :mrgreen: .

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 15 jul 2013, 15:41

Meni se ne svidja zbog Higuaina :lol: Nek oni daju 45 miliona ne treba nam gonzalo. :mrgreen:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 jul 2013, 17:51

Mogao bi Pipita kod nas, uglavilo bi se nekako da i on i Dani igraju napadaca. Plus Higuain svojom kretnjom koja je sjajna omogucava Daniju da sa krila bude klasican inside forward a ne krilo. Mada ja bi opet Danija u centar da gledam. Ne bih imao nista protiv, Higuain je sjajan napadac, iako ga mnogi osporavaju, zbog ko zna kojih razloga, a momak sjajno igra i posle teze povrede, a pre nje je tek dominirao...

Echo kaze 20m za Shaqirija, funta naravno. Tu stvar jasna, ako ga Bayern zeli kao vrlo vaznog clana u klubu, od toga nema nista, ali Shaqiri zeli vise, ko zna sta ce tu biti. Za nas svakako sjajno pojacanje, nevidjeno mogao bih reci...

Charager
Kontakt:

Post Postao/la Charager » 15 jul 2013, 18:25

ja bi volio šakiri da dođe a za higuaina neznam

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 jul 2013, 18:35

Toby, Eriksen i Shakiri , moglo bi se reci onda da Liverpool grabi prva cetiri mjesta :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 jul 2013, 18:37

fukara87 je napisao/la:Toby, Eriksen i Shakiri , moglo bi se reci onda da Liverpool grabi prva cetiri mjesta :)
Samo prvi i treci, jer u tom slucaju, Eriksen je apsolutno nepotreban, ne bi imao gde da igra, jedino klupa a ine isplati se. Ma on je i sad nepotreban toliko, a kamoli ako dodje Shaqiri...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 15 jul 2013, 18:39

Gustavo prije Šaćira
Bernard prije Pipite
Toby prije Pape
Suarez za pare
Ako baš mora Šaćir onda prije Eriksena

To bi bio moj prijelazni rok
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 jul 2013, 19:11

Paradajz je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Toby, Eriksen i Shakiri , moglo bi se reci onda da Liverpool grabi prva cetiri mjesta :)
Samo prvi i treci, jer u tom slucaju, Eriksen je apsolutno nepotreban, ne bi imao gde da igra, jedino klupa a ine isplati se. Ma on je i sad nepotreban toliko, a kamoli ako dodje Shaqiri...
Eriksen jeste nepotreban ako umjesto njega dođu Bernard, Shaqiri ili neki bolji igrač, al' treba biti realan i reći da su konkurencija Eriksenu za tu poziciju AMF/CMF Coutinho, Henderson, Alberto i donekle Allen.Od svih je bolji osim Coutinha s kojim je tu negdje.
Ne računam Gerrarda i Lucasa koji već imaju svoje mjesto zagarantovano tu, Lucas jer je jedini PRAVI DMF u timu i kao takav nezavisno od forme je bolji na DMF i od Hendersona i od Allena a Gerrard jer je kapiten, legenda i igrač od kojeg iako ima 33 godine i dalje kreću sve akcije Liverpoola.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 jul 2013, 19:12

Toby, Šaćiri i Eriksen se zelene na TM-u. Njih trojica uz Higuaina, čak bi onda i ja počeo vjerovati u LP naredne sezone na Anfieldu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 jul 2013, 19:18

Daj Benzemu igrac za igraca kakav ba Higuain 8-) 8-)

Sve preko 10M za Kosovara bi bio cirkus....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 jul 2013, 19:23

Ponos Torina je napisao/la:Sve preko 10M za Kosovara bi bio cirkus....
Zbog cega ???

Nije potreban Eriksen ni najmanje ako dodju ovi sto ste naveli, koji ce nam djavo.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 jul 2013, 19:36

Paradajz je napisao/la:
Zbog cega ???

Nije potreban Eriksen ni najmanje ako dodju ovi sto ste naveli, koji ce nam djavo.
Zato sto je previse,nije se naigrao u Bayernu i sad to sto na njega ne racuna Guardiola mi bi kao trebali dati 20-25 M za njega i njima puniti kasu.....Radije bi dao kes za Di Mariju nego za Kosovara,mada mi je Shaqiri drag igrac ali previse para traze.....Ili mozda Insignea dovesti....

Za koliko para ga je Bayern doveo sad da ga mi placamo duplo ili troduplo na osnovu toga sto je presjedio na klupi....

Sto se tice Eriksena meni je svejedno hoce li ili nece najbitnije je dovesti kvalitet u odbrani pa onda planirati sta dalje...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 jul 2013, 20:32

slika

Proud to be Red 8-)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

mercenary
Kontakt:

Post Postao/la mercenary » 15 jul 2013, 20:41

nerkolfc je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Tacno mi se gadi procitat da neki navijac/simpatizer Liverpoola zeli Torresa nazad.

Suarez ispada los al on barem nece nas do deadline daya zavlacit i nece nam tick-tack sad odlucivat koga cemo dovest.Dat ce nam jedna mjesec vremena da prosvrljamo Evropu i J.Ameriku uzduz i poprijeko i da dovedemo nekog,a ne ko Torres ode u zadnji sat a vi dovedite po statistici.
zar neko jos misli da je Torres do zadnjeg dana zavlacio Liverpool :? ...pustite tu pricu za malu djecu, i kojom su vlasnici smirili navijace...oni su odlcino znali sta Torres zeli i to je i henry priznao nekoliko mjeseci nakon odlaska torresa kada je rekao da su bili neki igraci koji se nisu slagali sa njihovim dugogodisnjim planom...a Torres nije ko ovo urugvajsko smece koji ce svasta pricati i tako stavljati klub u nezgodnu situaciju, a i zahtjev za transferom nije dao na deadline day...nadam se da ce sto prije neki klub poslati dobru ponudu za ono smece, i da **** sto dalje od Liverpoola, osramotio je klub ko niko dosad, i jos sad glumi zrtvu :evil:
Sule je **** i ja bi ga prodao i u Arsenal . Samo nek ode , da Bog da nam gledao za leđa gdje god da se okrene .
Za OTela : nas sta se meni druze vise gadi ...meni se vise gadi to sto liverpool vec 3-4 godine zaredom ne gledam u ligi prvaka al gledam kojekave bate borisove,zenite,anzije...guzonjinje sinove.... treba care nekad progutat ponos sto se kaze, zazmirit na jedno oko, samo da bi se vratilo u ligu prvaka...zato sam reko vratio bi torresa kad bi normalno on pristao....a suareza dat chelsiju ..a oni nama torresa i 25-30 miliona....trzisna vrijednost toressa se sad procjenjuje na 20 miliona .... torresa kad smo prodavali chelseju njegova forma je bila vec pala drasticno a ipak smo ga tusnuli za 50 miliona.... ako je on tada u takvoj formi vrijedio 50 miliona onda i suares u trenutno j formi vrijedi 50 + miliona. Uprava liverpoola je imala sjajan plan a to je da je vec dogovorila transfer suares u liverpool prije nego sto su saznali da je torres podnio transfer request...to po meni govori da je suares trebao bit doveden da igra u tandemu sa suaresom a ne da bude njegova zamjena...svi znamo da je zamjena za torresa nazalost bio carrol ( znamo svi kako je to proslo ) ...uglavnom moj zakljucak je da ako izgubimo suareza bolje da ga tusnemo chelseju nego realu a evo zasto to kazem... vise bi volio torresa i pare nego higuaina i pare...chelsea ce u novoj sezoni zavrsiti ispred nas na tabeli vjerovatno bilo to sa suarezom ili bez suaresa....drugo je to sto mislim da bi torres procvjetao ponovo pod rezimom BRa kao glavni spic napadac ( sturidge nazalost na klupu )...svi vidimo da BR voli takve tehnicki potkovane napadace tipa suareza, torresa teveza,aguera itd...slabo igra na ubacaje tako da to ima smisla...taj napadac nemora biti visok uopste, samo mora biti brz,borben i tehnicki potkovan, dobar sut i dribling i to je to....Nadam se da do kraja prelaznog roka BR shvatiti da u ovom timu nma mjesta za borinija cak ni na klupi..neka ga proda, i onda u napadu cemo imati Sturidga , Suaresovu zamjenu i Aspasa cak.... sto se tice eriksena tu sam nekako podijeljen, volio bi da dodje jer je jak potencijal a opet ako dodje to ce poremetit coutinha na poziciji AMCa... vise bi volio da doje shaqiri od eriksena...jer moze igrat AMLa,DL bas univerzalan igrac... allena prodat , borinija prodat, suaresa prodat...kupit napadaca 20 + gol napadaca, shaqirija, defanzivnog veznog, i stopera.... to su neke moje zelje.... mislim da ako suarez ode ko god da dodje bice to dobar odabir i ne trebamo bit zabrinuti za golove...kazem to zato jer ove godine na osnovu igraca koji su dovedeni imamo vise balansiranu momcad nego prosle sezone....ove godine taj teret postizanja golova nece biti samo na suaresu ili na kome god ga zamjeni....ove godine ocekujem 10 + golova od Aspasa , sturidge 20 + , Ibe, sterling + 7-8, gerard, coutinho 5 + i napadac koji zamjeni suaresa 15-20 + .... napad po meni nije problem zasad nego veza i odbrana...borini,allen i downing ja ih nemogu gledat vise u liverpoolu , neznam za vas :)) ... pozz

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 jul 2013, 21:09

Blago tebi :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 15 jul 2013, 21:16

slika

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 jul 2013, 21:27

@mercenary :
Za OTela : nas sta se meni druze vise gadi ...meni se vise gadi to sto liverpool vec 3-4 godine zaredom ne gledam u ligi prvaka al gledam kojekave bate borisove,zenite,anzije...guzonjinje sinove.... treba care nekad progutat ponos sto se kaze, zazmirit na jedno oko, samo da bi se vratilo u ligu prvaka...zato sam reko vratio bi torresa kad bi normalno on pristao....a suareza dat chelsiju ..a oni nama torresa i 25-30 miliona....trzisna vrijednost toressa se sad procjenjuje na 20 miliona .... torresa kad smo prodavali chelseju njegova forma je bila vec pala drasticno a ipak smo ga tusnuli za 50 miliona.... ako je on tada u takvoj formi vrijedio 50 miliona onda i suares u trenutno j formi vrijedi 50 + miliona. Uprava liverpoola je imala sjajan plan a to je da je vec dogovorila transfer suares u liverpool prije nego sto su saznali da je torres podnio transfer request...to po meni govori da je suares trebao bit doveden da igra u tandemu sa suaresom a ne da bude njegova zamjena...svi znamo da je zamjena za torresa nazalost bio carrol ( znamo svi kako je to proslo ) ...uglavnom moj zakljucak je da ako izgubimo suareza bolje da ga tusnemo chelseju nego realu a evo zasto to kazem... vise bi volio torresa i pare nego higuaina i pare...chelsea ce u novoj sezoni zavrsiti ispred nas na tabeli vjerovatno bilo to sa suarezom ili bez suaresa....drugo je to sto mislim da bi torres procvjetao ponovo pod rezimom BRa kao glavni spic napadac ( sturidge nazalost na klupu )...svi vidimo da BR voli takve tehnicki potkovane napadace tipa suareza, torresa teveza,aguera itd...slabo igra na ubacaje tako da to ima smisla...taj napadac nemora biti visok uopste, samo mora biti brz,borben i tehnicki potkovan, dobar sut i dribling i to je to....Nadam se da do kraja prelaznog roka BR shvatiti da u ovom timu nma mjesta za borinija cak ni na klupi..neka ga proda, i onda u napadu cemo imati Sturidga , Suaresovu zamjenu i Aspasa cak.... sto se tice eriksena tu sam nekako podijeljen, volio bi da dodje jer je jak potencijal a opet ako dodje to ce poremetit coutinha na poziciji AMCa... vise bi volio da doje shaqiri od eriksena...jer moze igrat AMLa,DL bas univerzalan igrac... allena prodat , borinija prodat, suaresa prodat...kupit napadaca 20 + gol napadaca, shaqirija, defanzivnog veznog, i stopera.... to su neke moje zelje.... mislim da ako suarez ode ko god da dodje bice to dobar odabir i ne trebamo bit zabrinuti za golove...kazem to zato jer ove godine na osnovu igraca koji su dovedeni imamo vise balansiranu momcad nego prosle sezone....ove godine taj teret postizanja golova nece biti samo na suaresu ili na kome god ga zamjeni....ove godine ocekujem 10 + golova od Aspasa , sturidge 20 + , Ibe, sterling + 7-8, gerard, coutinho 5 + i napadac koji zamjeni suaresa 15-20 + .... napad po meni nije problem zasad nego veza i odbrana...borini,allen i downing ja ih nemogu gledat vise u liverpoolu , neznam za vas :)) ... pozz
Do boldanog sam te citao jer bi i navijaci Evertona shvatila da je klub Liverpool vise igraca i vise te LP i da nista nije vrijedno gazenja ponosa Liverpoola,pozdrav
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jul 2013, 21:35

Ponos Torina je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:
Zbog cega ???

Zato sto je previse,nije se naigrao u Bayernu i sad to sto na njega ne racuna Guardiola mi bi kao trebali dati 20-25 M za njega i njima puniti kasu.....Radije bi dao kes za Di Mariju nego za Kosovara,mada mi je Shaqiri drag igrac ali previse para traze.....Ili mozda Insignea dovesti....

Za koliko para ga je Bayern doveo sad da ga mi placamo duplo ili troduplo na osnovu toga sto je presjedio na klupi...

Di Maria je obični panj za kojeg bi Real tražio minimalno 25-30 mil.

Shaqiri je došao u Bayern za 12 mil i u prošloj sezoni je imao solidnu minutažu s obzirom da mu je konkurencija u vidu Robbena i Riberya pa i Mullera.Odigrao je 39 utakmica postigao 8 golova i 13 asistencija a tek mu je 21 godina.

Bayern ga nema namjeru slati ni na posudbu a da ne govorim o nekoj prodaji.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 6 gostiju.