Pa jbg i corav bi vidio, ali sta cemo da ostavimo ovakoRule_hz je napisao/la:Koji klubovi moj solinas i sam vidis kako to ide ne pije nam to vode nikako vjeruj mi vidis umjesto da se promjeni prijedskednik saveza on biva izabran jednoglasno od teladi u savezu a koji ce to klubovi da se ujedine maximum 5 6 gdje su ostali ?

Ma druze da jedan istupi I kaze dosta uzdrmo bi javnost da kaze dosta kriminalu istupamo iz lige. ..jedan a ne 5-6..
Nije problem u njima, nego u nama. ..mnogim klubovima I odgovara ovako. ..
Pa zamisli da tih 5-6 klubova posalje pismo potpisano od tih klubova I kaze kod nas se liga igra za politiku, nacionalnost bira sampiona, molimo vas ispitajte pokrali su pare nakon SP. ..dosta za tornado u BiH fudbalu. ..
Za ovo sto cu ti reci nemam dokaze jbg, ali mi smo morali pustiti titulu Zrinjskom. ....kup Radniku. ....pa pogledaj samo revans u Bijeljini. ..samo ce ti se reci. ..
Nije Husic otisao onako. ...receno je uzmite ali necete dobiti licencu I opet ce igrati koga mi odredimo. ..rekli mu povuci rucnu igrate evropu I pokrij se usima. ....
A izaci ce kada tada sve na vidjelo.
Moramo reagovati svi zajedno inace. ..kakva nam je buducnosti. .cemu se nadati. ..pa boli me du. E za nacionalnost ja bi gol skocio sa balkona da hoce Siroki Zrinjski Borac u grupnu fazu a kamoli Zeljo Sarajevo. .....Sloboda nebitno. ...pa ja sam se radovao jbt kada ste vi Atromitos otresli bolan jer to je dobro za sve nas. ....
Samo zajedno promjene su moguce.