Vrijede.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Imal neko 2 juga ?
Samo hrabro danas bez odstupanja
-
- Kontakt:
Ovo je utakmica za grad, za navijače i za sam klub.
Zato želimo da ginete za svaku loptu, da natopite dres znojem i da igrate do zadnje minute bez obzira na rezultat. Zato hladne glave srce na teren pobjeda neće izostati! VOLIM TE ŽELJOO!

Zato želimo da ginete za svaku loptu, da natopite dres znojem i da igrate do zadnje minute bez obzira na rezultat. Zato hladne glave srce na teren pobjeda neće izostati! VOLIM TE ŽELJOO!
Napred Zeljo moj moj zivote samo jako....
Hrabro, jako bez kompromisa. Pametno i brzo.
Mozete i hocete.
Sretno i volim te Zeljo
Mozete i hocete.
Sretno i volim te Zeljo
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Gluposti kao protiv Zrinjskog i u prvom mecu sa Sarajevom,svesti na minimum. Boljevic danas moze biti igrac odluke,samo ako ne bude usporavao igru.
Dokle su oni Brazilci,mozda mi je promaklo,posto sam u poslu bio proteklih dana.
Hajde da dodjes sredinom Maja,pravi se jedna super stvar u vezi Zelje,pa cemo se dogovorit,ako mozes naravno.
... i naprijed i naprijed da slavimo daj go,daj go,daj go,i nek se baklje pale kad padne da plane i trpaj te levate i dalje i dalje ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ...
Samo pametno danas...
VTŽ
Samo pametno danas...
VTŽ
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- WeekendOffender
- Kontakt:
Sretno danas, nadam se da cemo biti u utakmici svih 90 minuta a ne samo jedno poluvrijeme
Curva Sud
-
- Kontakt:
Prodajem jedan jug kome treba u pp.
Istok 80, Sjever 60, Jug, 40, Zapad 150, pa ko hoce nek se javi u PP.
BarbareZeljin je napisao/la: ↑22 feb 2025, 11:45Gluposti kao protiv Zrinjskog i u prvom mecu sa Sarajevom,svesti na minimum. Boljevic danas moze biti igrac odluke,samo ako ne bude usporavao igru.
Dokle su oni Brazilci,mozda mi je promaklo,posto sam u poslu bio proteklih dana.
Hajde da dodjes sredinom Maja,pravi se jedna super stvar u vezi Zelje,pa cemo se dogovorit,ako mozes naravno.
Reče Ćorić da Brazilci imaju kvalitet i da će im trebati malo vremena.
Što se utakmice tiče, biće tu teških perioda kad će nas pritisnuti da nećemo moći disati. Samo strpiljivo i pametno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Očekujem čak da će pitari prvi dat gol a da ćemo mi okrenut u drugom poluvremenu.Virtu4l je napisao/la: ↑22 feb 2025, 13:57BarbareZeljin je napisao/la: ↑22 feb 2025, 11:45Gluposti kao protiv Zrinjskog i u prvom mecu sa Sarajevom,svesti na minimum. Boljevic danas moze biti igrac odluke,samo ako ne bude usporavao igru.
Reče Ćorić da Brazilci imaju kvalitet i da će im trebati malo vremena.
Što se utakmice tiče, biće tu teških perioda kad će nas pritisnuti da nećemo moći disati. Samo strpiljivo i pametno.
Šošić na tribinama, potukao se sinoc negdje u gradu.
Jesi li prodao ulaznice, kažu da idu k'o halva.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.