Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 15 jul 2013, 21:36

Ponos Torina je napisao/la:
Zato sto je previse,nije se naigrao u Bayernu i sad to sto na njega ne racuna Guardiola mi bi kao trebali dati 20-25 M za njega i njima puniti kasu.....Radije bi dao kes za Di Mariju nego za Kosovara,mada mi je Shaqiri drag igrac ali previse para traze.....Ili mozda Insignea dovesti....

Za koliko para ga je Bayern doveo sad da ga mi placamo duplo ili troduplo na osnovu toga sto je presjedio na klupi....

Sto se tice Eriksena meni je svejedno hoce li ili nece najbitnije je dovesti kvalitet u odbrani pa onda planirati sta dalje...
On je za Bayern odigrao sjajno sve sto je igrao. Plus je mlad i jaci od Eriksena i svestraniji, a 5m razlika. U stvari nema razlike u ceni jer je Ajax prosle sezone trazio 20m, sada kada je ostala jedna godina u ugovoru moraju da smanje tu cenu. Shaqiri takodje ima potencijal da bude bolji od Di Marie, a mladji je, i ne vidim sto bi davali 20m za Di Mariju kada ce nam Shaqiri pruziti isti ili bolji kvalitet na duze staze, pa i odmah u prvoj sezoni.

Bayern ga je platio ispod cene, za samo 10m kada je on vredeo bar 15m. Posle utakmica za najveci klub trenutno, na evropskoj sceni i Bundesu, njegova cena ce naravno porasti. Strasan je to potencijal, i za takve uvek moras pljunuti lovu. Evo, pre bi dao za njega 20m nego za Bernarda koji je jos nedokazan igrac na evropskom tlu.

Ako je moguce, bolje dovesti njega nego Eriksena koji i nije fit za nas sistem i moze samo u sredini da igra, dok ovaj moze sve u napadu.

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 15 jul 2013, 21:39

"Liverpool managing director Ian Ayre has confirmed the club rejected an offer from Arsenal for Luis Suarez and remain determined to keep hold of the Uruguay international!"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 jul 2013, 21:43

Fala bogu neko da potvrdi iz kluba, a ne da nagadjamo da li nas Wenger ili mediji zajebavaju. Sad je pitanje sta li Wenger pokusava, da li provocira Real, ili stvarno zeli da dovede Suareza (totalno neverovatno).

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 jul 2013, 21:49

Šuška li se igdje kolika bi plata trebala biti Gerardu po novom ugovoru?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 jul 2013, 22:29

Eriksen odbio Neverkuzen ako je verovati Voetbalu, a pouzdani su. Ostaje taj u Ajaxu izgleda...

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 15 jul 2013, 22:34

After the Evra incident, it was very difficult to convince people about the 'real' Luis Suarez. Things had improved but then the incident involving Ivanovic was another blow.
Izvor:SkySports
:mrgreen:

Fakat je opičen čovjek. K'o da je neko namjesto njega ugriz'o Ivanovića i okrivio njega. :lol:

Mislim da vas Suarez napušta (da li nažalost ili naradost vrijeme će reći), al' kako napisah na temi Arsenala ja bih volio da Higuain dodje u Arsenal. Suarez jeste bolji igrač i napadač, al' Higuain je više "arsenalovski".

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 15 jul 2013, 22:52

kako je krenulo Higuain ce zavrsit kod nas a Suarez u RM,treba izganjati 20 milona jos da mozemo dovesti Xerdana i necemo biti oslabljeni i onako Suarez nece igrati na pocetku sezone
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 jul 2013, 22:55

gaston je napisao/la:slika

Proud to be Red 8-)
Srce mi k'o Rusija :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 jul 2013, 23:19

Paradajz je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:
Zato sto je previse,nije se naigrao u Bayernu i sad to sto na njega ne racuna Guardiola mi bi kao trebali dati 20-25 M za njega i njima puniti kasu.....Radije bi dao kes za Di Mariju nego za Kosovara,mada mi je Shaqiri drag igrac ali previse para traze.....Ili mozda Insignea dovesti....

Za koliko para ga je Bayern doveo sad da ga mi placamo duplo ili troduplo na osnovu toga sto je presjedio na klupi....

Sto se tice Eriksena meni je svejedno hoce li ili nece najbitnije je dovesti kvalitet u odbrani pa onda planirati sta dalje...
On je za Bayern odigrao sjajno sve sto je igrao. Plus je mlad i jaci od Eriksena i svestraniji, a 5m razlika. U stvari nema razlike u ceni jer je Ajax prosle sezone trazio 20m, sada kada je ostala jedna godina u ugovoru moraju da smanje tu cenu. Shaqiri takodje ima potencijal da bude bolji od Di Marie, a mladji je, i ne vidim sto bi davali 20m za Di Mariju kada ce nam Shaqiri pruziti isti ili bolji kvalitet na duze staze, pa i odmah u prvoj sezoni.

Bayern ga je platio ispod cene, za samo 10m kada je on vredeo bar 15m. Posle utakmica za najveci klub trenutno, na evropskoj sceni i Bundesu, njegova cena ce naravno porasti. Strasan je to potencijal, i za takve uvek moras pljunuti lovu. Evo, pre bi dao za njega 20m nego za Bernarda koji je jos nedokazan igrac na evropskom tlu.

Ako je moguce, bolje dovesti njega nego Eriksena koji i nije fit za nas sistem i moze samo u sredini da igra, dok ovaj moze sve u napadu.
Sto se kvaliteta tice Shaqiri je odlican ali opet 20M+ za njega je previse i opet znam da je ovo patka nad patkama sto se tice Kosovara tako da ne vrijedi raspravljati o njemu uopste niti ga trazimo niti ce doci niti ce ga Bayern pustiti ;)

Di Maria je realna meta taman se moze kroz Suarezov transfer dogovoriti saradnja sa njim ili Benzemom(mozda) sve u svemu opcija je dosta samo ih treba fino sagledati i odluciti sta je najbolje...

Sto se tice Bernarda tu se ne slazem sa tobom kakve veze ima sto je on nedokazan igrac na Europskom tlu masa takvih igraca je isto dosla bez imalo iskustva pa se pokazala u najboljem svejtlu:Ramires,Luiz,Oscar itd....
Kupovina Bernarda i spajanje njega i Coutinha bi bio perfektan potez mislim da bi najbolje svjetske odbrane imale problema sa ova dva strasna Brazilca.....Bernard slican Neymaru samo vise timski igrac kao i Coutinho,mogu mjenjati svoje pozicije tokom cijele utakmice i tako protivnicku odbranu dovesti do ludila....

Sto se tice Eriksena njega ce da ganjaju zadnjih dana prelaznog roka za neku sicu dok Ajax sigurno nece popustati i onda ce zavrsiti u nekom srednjem timu.....

Zadnja godina ugovora za njega dati najvise 10M ni centa vise nije Ronaldinho iz najboljih dana...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 15 jul 2013, 23:22

Di Marzio kaze da hocemo Matrija, mozda I najpouzdaniji novinar, uvijek bez greske. Naravno to je sve u slucaju da Suarez napusti klub.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 15 jul 2013, 23:32

Zašto Matri :o :o :o

Gotivan mi je kao čovjek, no velika je krampa od igrača
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 jul 2013, 23:56

@Ponos

Nedokazan, sto ne znaci los, nisam rekao da nece uspeti, procitas neke moje postove videces da bi rado zeleo da dodje. Ali kada se uporede on i Shaqiri, radije Shaqiri za te pare.

Ovo za Matrija, zaista ne znam koliko je to tacno, gotivan lik, jos gotivniju ribu ima, ali kao igrac prosek...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 jul 2013, 00:10

Matri je dobar igrac ali sumnjam da bi se snasao u EPL,ima odlicnu figuru i jak je u duelu zna dat gol ali cisto sumnjam u njegov dolazak,Italijani se nesto lose snalaze u Liverpoolu....Vjerovatno bi bio zamjena sumnjam da ce nesto biti od ovog transfera ali otom potom...

Paradajz@ nisam bio par dana na forumu pa tako da nisam vidio sta si pisao o njemu :mrgreen: :mrgreen:
Uglavnom nemoj misliti da sam te napao ili nesto slicno ;) Meni je svejedno ko ce doci bitno je da ovaj tim podigne na visi nivo i da gine na terenu!
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 16 jul 2013, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jul 2013, 00:11

Bez Italijana molim vas :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 jul 2013, 00:24

Liverpool managing director Ian Ayre has told Bloomberg the club have targets in mind should Luis Suarez leave the club this summer – but he said Arsenal's bid had been rejected and he remains hopeful the Uruguayan will stay at Anfield. Suarez has made no secret of his desire to leave the Reds during the current transfer window, citing Champions League football as key to his ambitions.
Both Arsenal and Real Madrid are believed to be interested in the striker, with reports having emerged on Sunday that the Gunners had submitted a second offer of £35 million for the Uruguayan. Ayre has confirmed Arsenal have lodged a bid, but he is hopeful Liverpool can persuade their star player to remain on Merseyside.

"We had an offer which is fairly public from Arsenal," Ayre said in quotes tweeted by journalist Tariq Panja. "We said no to that offer, and as far as we’re concerned he turns up for training when he's due back, and we'll move forward on that basis. I've heard him say it would great to have an opportunity to play for Arsenal and likewise Real Madrid, but he certainly hasn't called me up and said he wants to leave. We get offers for lots of our players at different times. Unless we get to a situation where that player absolutely doesn't want to be here and we don’t want him to be here then that's a different kettle of fish. Right now we'd love to see Luis put on a Liverpool shirt for this season and beyond and we hope that once he gets back things will settle down.

If Suarez does leave, however, Ayre is adamant the club will be able to move quickly to find his replacement.

This is an ambitious young player,” he said. “He’s talked in the media about wanting to play in the Champions League and all these things. It’s our job to convince Luis that this is the right place to achieve those things. In every position on the pitch we have a fairly good idea of who are the best players available at what price in the event one of our players leaves, but that doesn’t mean we’re painting a negative scenario. It just means you’re planning well, which is what people expect.

Ayre believes the club’s transfer activity, including the arrivals of players such as Simon Mignolet and Iago Aspas, shows Liverpool can still attract top players who are confident the club is heading in the right direction, and is hopeful the new additions can convince Suarez the club has the quality to challenge at the top end of the Premier League.

Ayre also expects manager Brendan Rodgers to make more signings before the new season starts, especially after missing out on new Borussia Dortmund signing Henrikh Mkhitaryan, whom Ayre said the Reds had been "absolutely interested" in signing.
We’ve brought in great players who recognise we’re not in the Champions League but see the size of this club, see the size of the opportunity and what we’re trying to build and want to be part of it,” he said.
He added: “We’ve got other people in our sights and we’ll keep plugging away, but we’ll do some more business, there’s no doubt about that.

If Suarez does remain, Ayre does not expect the former Ajax forward to receive a negative reception from Reds fans after he completes the remainder of his ongoing ten-match ban for biting Branislav Ivanovic, despite his public declarations and flirtations with other clubs.

I don’t think anyone will be against him at this point,” Ayre said. “He only needs to do what he did last season and everyone will feel he’s in the right place and he should carry on getting the support that he deserves and gets from Liverpool. We’d love to see Luis put on a Liverpool shirt for this season and beyond and we hope that once he gets back things will settle down.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 16 jul 2013, 00:30

Nek nam Bayern ponudi Shaqirija i Gustava za Suareza, možda još koji miliončić :mrgreen:
Walk on, with hope in your hearts.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 jul 2013, 00:32

artemis77 je napisao/la:Nek nam Bayern ponudi Shaqirija i Gustava za Suareza, možda još koji miliončić :mrgreen:
Njih dvojica i dosta :)

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 16 jul 2013, 00:35

nerkolfc je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:Nek nam Bayern ponudi Shaqirija i Gustava za Suareza, možda još koji miliončić :mrgreen:
Njih dvojica i dosta :)
a, mogli smo Xherdana dovest kad mu je cijena bila dosta manja, čak smo se "borili" za njega :(
Walk on, with hope in your hearts.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 jul 2013, 00:44

Kako ce da nas izlevate sa ovim trampama kad je Suarez u pitanju pogotov ako budemo poslovali sa Bayernom :roll: :roll: :roll: Shaqiri,Gustavo + 20M ispod nema price ;) kad imaju para neka i potrose 8-)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 jul 2013, 00:46

Ponos Torina je napisao/la: Paradajz@ nisam bio par dana na forumu pa tako da nisam vidio sta si pisao o njemu :mrgreen: :mrgreen:
Uglavnom nemoj misliti da sam te napao ili nesto slicno ;) Meni je svejedno ko ce doci bitno je da ovaj tim podigne na visi nivo i da gine na terenu!
Ne mislim da si me napao. Jer da mislim tako, drugaciji odgovor bi dobio u to budi siguran... :) Nisi ti nista pogresno napisao, i normalno je ako mislis da ne treba dati 20m za Shaqirija, ja postujem to misljenje.
Takodje se slazem za Eriksena...

Ayre je objasnio situaciju, Suarez ne ide nigde za sada, tok kakav sam i ocekivao i govorio da ce biti osim ako se Real ne umesa, a ne vidim ni najmanju naznaku da to urade dok ne prodaju Pipitu ili Benza...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.