Slažem se. Bio sam veliki protivnik njegovog transfera, i dalje jesam, ali je svojim doprinosom zaslužio respekt.xaviesta je napisao/la:Mathieu se ugradio u titulu golovima protiv Reala i Celte, oba gola za pobjedu. Znači bez njega se vrlo lako druga pjesma mogla pjevat barem kad je Primera u pitanju, tako da nema potrebe svrstavati ga zajedno sa Vermaelenom i Douglasom.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
napisao sam ja odmah poslije golova da je oprosten transfer iznos , nije samo golovima pomogao Barci , bio je solidan stoper citavu sezonu , puno bolji nego mnoge ublehe u proslosti , tipa dlakavog ukrajinca od 30mil, Chigrinskiy ili kako vec , onog brazilca Henriquea i slicnih pokusaja igraca .
Evo Braida izjavio da Pogba želi doći kod nas. Mrsko mi tražiti od koga su ovi naši preuzeli, ali valjda je vjerodostojan izvor.
Samo se bojim da se ne zavalimo ovim transferom. A, po meni, treba još desnog beka dovesti i krilo (bez obzira na Pedrovu odluku).
Samo se bojim da se ne zavalimo ovim transferom. A, po meni, treba još desnog beka dovesti i krilo (bez obzira na Pedrovu odluku).
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pogba bi dodao novu dimenziju ovom veznom redu. Protiv njegovog dolaska bih bio jedino u slučaju kada bi to značilo da ne bi imali dovoljno novaca da pojačaju deficitarne pozicije. Mada ovoj ekipi u ovom trenutku i ne treba mnogo, osim novih bekova i krila, i to za klupe.
To je to. Zamisli Pogba i Neymar.Donnie Darko je napisao/la:Pogba bi dodao novu dimenziju ovom veznom redu. Protiv njegovog dolaska bih bio jedino u slučaju kada bi to značilo da ne bi imali dovoljno novaca da pojačaju deficitarne pozicije. Mada ovoj ekipi u ovom trenutku i ne treba mnogo, osim novih bekova i krila, i to za klupe.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakva je situacija sa Denisom Suarezom? Jel na posudbi do kraja ove, ili do kraja sljedeće sezone? I da li imaju ovi pravo da ga otkupe za određenu cifru po okončanju posudbe?
Nisam vala ni ja vele nesto za Pogbu, al' daleko od toga da bih imao nesto protiv da dodje.
Kakva bi onda sredina bila, Busquets - Pogba - Raketa?
Ostaje Denis i iduću sezonu u Sevilli.Donnie Darko je napisao/la:Kakva je situacija sa Denisom Suarezom? Jel na posudbi do kraja ove, ili do kraja sljedeće sezone? I da li imaju ovi pravo da ga otkupe za određenu cifru po okončanju posudbe?
Mislim da sam negdje naletio da ga mogu otkupiti za 6 miliona, ali onda imamo i mi opciju da ga vratimo za 9.

Kako sinoć stade momčina ispred Godina.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
@mesilla, kapitenski (No.1 izbor aBd). 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Da, pošto Xavi vjerovatno ide, Iniesta postaje kapiten, a Messi zamjenik kapitena. Bussi lagano treći, a vjerovatno Pique četvrti.mandraX je napisao/la:@mesilla, kapitenski (No.1 izbor aBd).
Sinoć isto primijetih da je u nekoliko navrata organizovao igru, odnosno autoritativno rukom pokazao gdje lopta treba da ide u trenucima kad se Atletico bunkeraški branio.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 18 maj 2015, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pogba se mora dovesti. On je brend, uz Neymara najbolji mladi igrac na svijetu.Ako dodje, Barcelona bi imala obojicu 
27.10.2020
Pogba, onaj mali Laporte i onaj bek iz Torina Darmian...i naravno Adamu prešaltat' u A tim.
Ah, ne bi to ipak bilo realno prema protivnicima.
P.S. Rijesit se Montoye, Adriana i S. Roberta na posudbu u recimo Sevillu.
Ah, ne bi to ipak bilo realno prema protivnicima.
P.S. Rijesit se Montoye, Adriana i S. Roberta na posudbu u recimo Sevillu.
ja sam protiv pogbe ,ni pod koju cijenu ne bi volio momka vidit u barci jer to barci ne trebamandraX je napisao/la:Nisam vala ni ja vele nesto za Pogbu, al' daleko od toga da bih imao nesto protiv da dodje.
i ta sredina busquets pogba raketa je prosto nemoguca ,bez jednog igraca koji je tehnicar i koji zna smirit igru koji je pravi kreativac nema od toga nista.ta sredina bi bila dva puta gora od ove sadasnje sa iniestom .da nemas busquetsa ili rakete mogo bi pogba a ovako isti tip igraca
pogba je transfer za psg man city real. barca moze za te pare dovesti npr silvu i kovacica ili andersona
ili kokea i kovacica ma bezbroj kombijacija ,dva igraca za 90 ,100 miliona lagano mozes uzet i da ne brines vise za vezni red a sa pogbom nista ne rijesavas ama bas nista .sta si dobio sa pogbom ,zamjenu za iniestu ???zamjenu za xavija ??lik nit je jedno nit je drugo
zato sto dalje od barce ,nek placaju 100 miliona seici neki,dosta od barce ,ne treba sad ko perez krenut svake sezone uzimat zvijezde samp
vidi rakete za 18 miliona igracinu uzeo,ne treba gledat cijene i dovoditi igrace na silu sastavljat ekipu ,pametno odabrat prema potrebama ekipe a ne gomilat neke zvijezde.
zato se meni ne svidja barto isto dijete kreno za pogbom ,svi ga traze pa hajmo i mi a sto ti ne treba nema veze ba .
a ovaj braida ne zna nista drugo osim u italiji trazit igrace ,ima carko i drugih zemalja .
niko me ne moze ubijediti da je bolje uzeti pogbu za 100 miliona nego npr. davida silvu i malog kovacica ,ili kokea i andersona iz lacija
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Vjerojatno. Ipak se to tek ocekuje za godinu dana pa ima vremena. Moze Rafinha izrast u finog igraca, Iniesta sumnjam da moze vise od iduce sezone.mandraX je napisao/la:Nisam vala ni ja vele nesto za Pogbu, al' daleko od toga da bih imao nesto protiv da dodje.
Pogba je vrhunski igrac, nema sumnje, ali meni je zelja i dalje Marco Veratti. Stariji samo godinu, a cini mi se mnogo zreliji igrac, igrac koji je vodja momcadi za razliku od Pogbe. Marco je igrac koji i u ovom sistemu bolje lezi nasoj igri.
Marco je defanzivna zvijer, igrac koji je tako odgovoran u svojoj igri da takvih igraca malo danas ima.
Eventualno Modric, Kroos ili Thiago. Ali ovaj ima samo 23 godine. Ima vec par sezona vrhunskog nogometa iza sebe. Najvazniji igrac PSG-a.
Prakticki novi Xavi. Mozda nije atraktivan kao Pogba, ali za ovu Barcu bi bio bolje rijesenje. Igrac koji je vrhunski u oba pravca, koji diktira tempo, bez kojeg se ne moze zapocet niti jedan napad. Pas igrac, jos jedan forte koji nam odgovara, ne tezi kompliciranju, uvijek ima rjesenje u glavi.
Igrac koji tek ulazi u svoj prime i samo se Bogu molim da ga Madrid ne uzme. Jer ako uzme nayebali smo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
@Lillard to svi znamo, ali više puta je rečeno da Verratti ne ide nigdje ovo ljeto, bilo od Nassera, Blanca ili njega samog.
Prosle godine potpisao novi poboljsani ugovor. Tesko, gotovo nemoguce, da cemo ga uspjeti dovesti.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- IlCapitano
- Kontakt:
Džaba se palite na ili potpuno izmišljenu izjavu ili debelo izvučenu iz konteksta, ovo za Braidu govorim. Nigdje u talijanskim medijima niko ništo slično nije prenio, a prije dva dana je Braida bio u Juventusovom hotelu prije utakmice sa Interom.
Pogba ne želi nikud, niti Juventus želi da ga pusti bilo gdje. Osim u slučaju ponude koja obara rekord to se ni ne razmatra.
Uostalom, mislim da vama od svih ovih zainteresovanih za Pogbu on najmanje odgovara u trenutnom kadru i stilu igre.
EDIT: I ne znam zašto mislite da je nemoguće dovesti Verrattija, a Pogbu jeste.

Pogba ne želi nikud, niti Juventus želi da ga pusti bilo gdje. Osim u slučaju ponude koja obara rekord to se ni ne razmatra.
Uostalom, mislim da vama od svih ovih zainteresovanih za Pogbu on najmanje odgovara u trenutnom kadru i stilu igre.
EDIT: I ne znam zašto mislite da je nemoguće dovesti Verrattija, a Pogbu jeste.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Juve posluje dobro, al' mu opet trebaju pare za kupovinu. Prodas Pogbu, dovedes 2-3 odlicna igraca u svakoj liniji - super racunica.IlCapitano je napisao/la:Džaba se palite na ili potpuno izmišljenu izjavu ili debelo izvučenu iz konteksta, ovo za Braidu govorim. Nigdje u talijanskim medijima niko ništo slično nije prenio, a prije dva dana je Braida bio u Juventusovom hotelu prije utakmice sa Interom.
EDIT: I ne znam zašto mislite da je nemoguće dovesti Verrattija, a Pogbu jeste.![]()
Cast Juveu, ali Pogbi treba vise izazova, svakako da ce u Italiji dominirat i vise nije zanimljivo.
Pisao sam maloprije post o mogucim transferima, al' me forum syebo, na ljeto cemo o tome
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.