Sinoć sam i ja od pouzdanog izvora saznao da se Elmir Pilav priklonio Vici.Već ranije mu se priklonio gotovo kompletan bošnjački korpus iz Saveza.MNON1987 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:02cisto onako raja nek zna, u sinocnjem cirkusu koji je nastao prilikom delegiranja sudija u NS BIH, doslo je do verbalnog okrsaja izmedju predstavnika hrvatskog i srpskog naroda(kako ovo ruzno zvuci), gdje je bivsi vojnik HVO Hrvoje Turudic, inace clan komiteta za delegiranje sudija(e cuj pripadnik HVO vodi fudbalsku premier ligu), javno, jasno i glasno ustao protiv delegiranja Luke Bilbije na utakmicu Borac - Zrinjski, cije bi delegiranje bilo oboreno, da Emir Pilav, nije podrzao prijedlog Roberta Zrilica(inace nekadasnjeg direktora Borca. znaci predsjednik saveza je nekadasnji direktor Borca, jedan od 3 delegata za delegiranje sudija je bivsi direktor Borca), te su preglasavanjem 2:1 bosnjacki i srpski clan komiteta za delegiranje sudija(ovo opet zvuci odvratno), preglasali Hrvoje Turudica te omogucili nastavak lakrdije koja se pokrenula od dolaska Vice Zeljkovica na mjesto predsjednika NS BIH.
po informacijama koje ja imam, Ivan Beus pokusava da stupi u kontakt sa Elmirom Pilavom, ali mu se isti ne javlja na telefon.
jedino sto "valja" u ovoj prici je da su se zateglni odnosi izmedju "srba" i "hrvata" u savezu, sto bi moglo valjati Sarajevu, dok ono sto ne valja ni Sarajevu ni bilo kome ko voli fudbal u ovoj drzavi je, da Emir Pilav je dokaz da potkupljivi balija je gori od ustase i cetnika, zajedno.
Koliko ima istine?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
I onako ih igraci ne ebu 5% uvijek im u kontra odu

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahaha šta oni imaju nekome puštati kada bi im bod bio upitan da igraju protiv DobrinjeSarajevoForza je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:03Šta drugo očekivati od "navijača" manjeg sarajevskog kluba, ljudi neće narednih 5 godina biti konkurenti ni za evropu, po starom sistemu bi igrali ligu za opstanak. Umjesto da pokušaju riješiti neke od mali milion svojih problema, oni će se tješiti našim neuspjehom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neće oni nikom puštat, ionako su loši, prodat jedino i to za kladare, pustit neće. Jedino da im naši ulete s malo love protiv Borca pa bod da pokušaju otkinuti.
Večeras očekujem 1:0 za nas, na jedvite jade, a Zrinjskom sretno do 3 bobe
Večeras očekujem 1:0 za nas, na jedvite jade, a Zrinjskom sretno do 3 bobe
Jednom od idiota je slika profila dijete kako kleči pred zatvorenom kapijom Koševa i drži se za rešetke. Kakva manipulacija djecom da bi nešta dokazali, jbt stavit dijete u položaj logoraša iz Omarske da bi skupljao lajkove po komentarima... Užas.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:06Svega imaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2021, 12:53Sta kazu na FB u komentarima, kaze Cioffi ubleha![]()
![]()
Od djecijih suza pa do gasenja ljubavi djeteta prema FK Sarajevu. LJUBAV PREMA FK SARAJEVU SE STICE NA TRIBINAMA!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ipak se zna gdje su pare otisle koje je Vico uplatioSarajevoForza je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:03Šta drugo očekivati od "navijača" manjeg sarajevskog kluba, ljudi neće narednih 5 godina biti konkurenti ni za evropu, po starom sistemu bi igrali ligu za opstanak. Umjesto da pokušaju riješiti neke od mali milion svojih problema, oni će se tješiti našim neuspjehom.

Igracima nije ocito

- ElCartel11
- Kontakt:
Ja ode svog malog preventivno prebiti, da mu ne bi sta takvo palo na pamet.skoroalen je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:13Jednom od idiota je slika profila dijete kako kleči pred zatvorenom kapijom Koševa i drži se za rešetke. Kakva manipulacija djecom da bi nešta dokazali, jbt stavit dijete u položaj logoraša iz Omarske da bi skupljao lajkove po komentarima... Užas.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:06Svega imaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2021, 12:53Sta kazu na FB u komentarima, kaze Cioffi ubleha![]()
![]()
Od djecijih suza pa do gasenja ljubavi djeteta prema FK Sarajevu. LJUBAV PREMA FK SARAJEVU SE STICE NA TRIBINAMA!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Husić se priklonio ViciHistoricar je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:07Sinoć sam i ja od pouzdanog izvora saznao da se Elmir Pilav priklonio Vici.Već ranije mu se priklonio gotovo kompletan bošnjački korpus iz Saveza.MNON1987 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:02cisto onako raja nek zna, u sinocnjem cirkusu koji je nastao prilikom delegiranja sudija u NS BIH, doslo je do verbalnog okrsaja izmedju predstavnika hrvatskog i srpskog naroda(kako ovo ruzno zvuci), gdje je bivsi vojnik HVO Hrvoje Turudic, inace clan komiteta za delegiranje sudija(e cuj pripadnik HVO vodi fudbalsku premier ligu), javno, jasno i glasno ustao protiv delegiranja Luke Bilbije na utakmicu Borac - Zrinjski, cije bi delegiranje bilo oboreno, da Emir Pilav, nije podrzao prijedlog Roberta Zrilica(inace nekadasnjeg direktora Borca. znaci predsjednik saveza je nekadasnji direktor Borca, jedan od 3 delegata za delegiranje sudija je bivsi direktor Borca), te su preglasavanjem 2:1 bosnjacki i srpski clan komiteta za delegiranje sudija(ovo opet zvuci odvratno), preglasali Hrvoje Turudica te omogucili nastavak lakrdije koja se pokrenula od dolaska Vice Zeljkovica na mjesto predsjednika NS BIH.
po informacijama koje ja imam, Ivan Beus pokusava da stupi u kontakt sa Elmirom Pilavom, ali mu se isti ne javlja na telefon.
jedino sto "valja" u ovoj prici je da su se zateglni odnosi izmedju "srba" i "hrvata" u savezu, sto bi moglo valjati Sarajevu, dok ono sto ne valja ni Sarajevu ni bilo kome ko voli fudbal u ovoj drzavi je, da Emir Pilav je dokaz da potkupljivi balija je gori od ustase i cetnika, zajedno.
Koliko ima istine?

- 19BordoBijeli46
Ovaj sa hz profilnoj sve im rekao ovi i dalje isto pisu hahahahahahahhskoroalen je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:13Jednom od idiota je slika profila dijete kako kleči pred zatvorenom kapijom Koševa i drži se za rešetke. Kakva manipulacija djecom da bi nešta dokazali, jbt stavit dijete u položaj logoraša iz Omarske da bi skupljao lajkove po komentarima... Užas.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:06Svega imaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2021, 12:53Sta kazu na FB u komentarima, kaze Cioffi ubleha![]()
![]()

A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Zamisli uzeo frajer sina, kaže dodji da te slikam ispred ograde, a o ovim prijašnjim postovima da ne pričam

- 19BordoBijeli46
Tacno u ovim komentarima na objavama Sarajeva mozes da naograjses da vise nikad normalan ne ostanes 

Po mojim saznanjima a sigurna su, Zeljo je vec kupljen od strane Borca . Znaci veceras im je kljucna sa Zrinjom zato su isli na siguricu sa sudijom. Volio bih da me demantuju. Ali od ovog prvenstva svima za nauk da bude Tuzla Sloboda Celik Zeljo peti deseti kad im bude trebalo za Evropu opstanak nebitno , nasi igraci ima da daju 150 posto da ih dobiju.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
zajebavace malog u skoli sutra
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- 19BordoBijeli46
A sta ces ocekivati? Mitomani ne kontaju da je ova titula Borca udar na integritet Bosne i Hercegovine. Ali sta ces, balije ko balije. Sebi bi odmagali dok ih kolju drugi sa strane. Tacno se nikad necemo opametiti.Gomis99 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:26Po mojim saznanjima a sigurna su, Zeljo je vec kupljen od strane Borca . Znaci veceras im je kljucna sa Zrinjom zato su isli na siguricu sa sudijom. Volio bih da me demantuju. Ali od ovog prvenstva svima za nauk da bude Tuzla Sloboda Celik Zeljo peti deseti kad im bude trebalo za Evropu opstanak nebitno , nasi igraci ima da daju 150 posto da ih dobiju.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- 19BordoBijeli46
Evo sad su poceli ove momke sto podrzavaju gasenje nazivati botovima

Pa moraju uzet da bi na kladari dobili
Nisu uzeli 13 utakmica bice kvota 15 na njih

-
- Kontakt:
Ja nisam vjerovao da Vico toliko stima do zadnjih par kola. Ali kad vratim malo film dok se Borac borio za evropu zrtve su bili konkurenti za evropu a mi smo bili postedjeni a sad kad su skontali da mogu uzeti titulu i igrati ligu prvaka zrtve smo postali i mi. Redovno njihovi protivnici se ciljano kartoniraju i samim tim im je lakse igrati. Plus poneki nepostojeci faul za njih, penal i sl.
Ne kazem da imaju losu ekipu, imaju ekipu kao i vecina klubova u gornjem dijelu ali pomalo ih guraju i zato su sad prvi.
Mi smo pomalo krivi jer nismo pobjedjivali dok ovi nisu skontali da je bolje u ligu prvaka nego u ovu drugu ligu jbg
Ne kazem da imaju losu ekipu, imaju ekipu kao i vecina klubova u gornjem dijelu ali pomalo ih guraju i zato su sad prvi.
Mi smo pomalo krivi jer nismo pobjedjivali dok ovi nisu skontali da je bolje u ligu prvaka nego u ovu drugu ligu jbg
Zato dodje isti taj Vico sa svojim savezom i kazni ih za parolu Generalu. Koji licemjeri satro patriotevedinjo98 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:29A sta ces ocekivati? Mitomani ne kontaju da je ova titula Borca udar na integritet Bosne i Hercegovine. Ali sta ces, balije ko balije. Sebi bi odmagali dok ih kolju drugi sa strane. Tacno se nikad necemo opametiti.Gomis99 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:26Po mojim saznanjima a sigurna su, Zeljo je vec kupljen od strane Borca . Znaci veceras im je kljucna sa Zrinjom zato su isli na siguricu sa sudijom. Volio bih da me demantuju. Ali od ovog prvenstva svima za nauk da bude Tuzla Sloboda Celik Zeljo peti deseti kad im bude trebalo za Evropu opstanak nebitno , nasi igraci ima da daju 150 posto da ih dobiju.
Tako je. Gurali su Borac u Evropu i zrtve su bili klubovi koji su bili na putu Borcu. Medjutim tu mi uletimo sa nizom losih rezultata i Borac dodje u priliku da se bori za titulu pa se otvore apetiti. Vico preusmjeri snage zinula zicagu i na titulu. Proble je sto su sad postali toliko ofirni da su navukli komplet javnost i gotovo sve klubove na ledja jer u sustini nema kluba koji nije ostecen u guranju Borca sto kartoniranjem sto kojekakvim penalima itd. Al vjerujujem da ce sve to sa opsirnim materijalom i dokazima doci do UEFAe pa ce onda biti plakanja!!!!Tatamata1946 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:33Ja nisam vjerovao da Vico toliko stima do zadnjih par kola. Ali kad vratim malo film dok se Borac borio za evropu zrtve su bili konkurenti za evropu a mi smo bili postedjeni a sad kad su skontali da mogu uzeti titulu i igrati ligu prvaka zrtve smo postali i mi. Redovno njihovi protivnici se ciljano kartoniraju i samim tim im je lakse igrati. Plus poneki nepostojeci faul za njih, penal i sl.
U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.