FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 11 maj 2021, 13:07

MNON1987 je napisao/la:
11 maj 2021, 13:02
cisto onako raja nek zna, u sinocnjem cirkusu koji je nastao prilikom delegiranja sudija u NS BIH, doslo je do verbalnog okrsaja izmedju predstavnika hrvatskog i srpskog naroda(kako ovo ruzno zvuci), gdje je bivsi vojnik HVO Hrvoje Turudic, inace clan komiteta za delegiranje sudija(e cuj pripadnik HVO vodi fudbalsku premier ligu), javno, jasno i glasno ustao protiv delegiranja Luke Bilbije na utakmicu Borac - Zrinjski, cije bi delegiranje bilo oboreno, da Emir Pilav, nije podrzao prijedlog Roberta Zrilica(inace nekadasnjeg direktora Borca. znaci predsjednik saveza je nekadasnji direktor Borca, jedan od 3 delegata za delegiranje sudija je bivsi direktor Borca), te su preglasavanjem 2:1 bosnjacki i srpski clan komiteta za delegiranje sudija(ovo opet zvuci odvratno), preglasali Hrvoje Turudica te omogucili nastavak lakrdije koja se pokrenula od dolaska Vice Zeljkovica na mjesto predsjednika NS BIH.
po informacijama koje ja imam, Ivan Beus pokusava da stupi u kontakt sa Elmirom Pilavom, ali mu se isti ne javlja na telefon.
jedino sto "valja" u ovoj prici je da su se zateglni odnosi izmedju "srba" i "hrvata" u savezu, sto bi moglo valjati Sarajevu, dok ono sto ne valja ni Sarajevu ni bilo kome ko voli fudbal u ovoj drzavi je, da Emir Pilav je dokaz da potkupljivi balija je gori od ustase i cetnika, zajedno.

Koliko ima istine?
Sinoć sam i ja od pouzdanog izvora saznao da se Elmir Pilav priklonio Vici.Već ranije mu se priklonio gotovo kompletan bošnjački korpus iz Saveza.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 maj 2021, 13:08

Napapijri je napisao/la:
11 maj 2021, 12:56
Inace, sinoc su nase vrle komsije posjecene na treningu od strane postenih navijaca i receno im je da Borac moraju pustiti.
I onako ih igraci ne ebu 5% uvijek im u kontra odu :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2021, 13:09

SarajevoForza je napisao/la:
11 maj 2021, 13:03
Napapijri je napisao/la:
Inace, sinoc su nase vrle komsije posjecene na treningu od strane postenih navijaca i receno im je da Borac moraju pustiti.
Šta drugo očekivati od "navijača" manjeg sarajevskog kluba, ljudi neće narednih 5 godina biti konkurenti ni za evropu, po starom sistemu bi igrali ligu za opstanak. Umjesto da pokušaju riješiti neke od mali milion svojih problema, oni će se tješiti našim neuspjehom.
Hahaha šta oni imaju nekome puštati kada bi im bod bio upitan da igraju protiv Dobrinje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 maj 2021, 13:12

Neće oni nikom puštat, ionako su loši, prodat jedino i to za kladare, pustit neće. Jedino da im naši ulete s malo love protiv Borca pa bod da pokušaju otkinuti.

Večeras očekujem 1:0 za nas, na jedvite jade, a Zrinjskom sretno do 3 bobe

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 maj 2021, 13:13

19BordoBijeli46 je napisao/la:
11 maj 2021, 13:06
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
11 maj 2021, 12:53
Sta kazu na FB u komentarima, kaze Cioffi ubleha :urnebes: :urnebes:
Svega ima :rol: Od djecijih suza pa do gasenja ljubavi djeteta prema FK Sarajevu. LJUBAV PREMA FK SARAJEVU SE STICE NA TRIBINAMA!
Jednom od idiota je slika profila dijete kako kleči pred zatvorenom kapijom Koševa i drži se za rešetke. Kakva manipulacija djecom da bi nešta dokazali, jbt stavit dijete u položaj logoraša iz Omarske da bi skupljao lajkove po komentarima... Užas.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 maj 2021, 13:17

SarajevoForza je napisao/la:
11 maj 2021, 13:03
Napapijri je napisao/la:
Šta drugo očekivati od "navijača" manjeg sarajevskog kluba, ljudi neće narednih 5 godina biti konkurenti ni za evropu, po starom sistemu bi igrali ligu za opstanak. Umjesto da pokušaju riješiti neke od mali milion svojih problema, oni će se tješiti našim neuspjehom.
Ipak se zna gdje su pare otisle koje je Vico uplatio :rol:
Igracima nije ocito :tokralju:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 maj 2021, 13:18

skoroalen je napisao/la:
11 maj 2021, 13:13
Svega ima :rol: Od djecijih suza pa do gasenja ljubavi djeteta prema FK Sarajevu. LJUBAV PREMA FK SARAJEVU SE STICE NA TRIBINAMA!
Jednom od idiota je slika profila dijete kako kleči pred zatvorenom kapijom Koševa i drži se za rešetke. Kakva manipulacija djecom da bi nešta dokazali, jbt stavit dijete u položaj logoraša iz Omarske da bi skupljao lajkove po komentarima... Užas.
Ja ode svog malog preventivno prebiti, da mu ne bi sta takvo palo na pamet.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 11 maj 2021, 13:18

Historicar je napisao/la:
11 maj 2021, 13:07
MNON1987 je napisao/la:
11 maj 2021, 13:02
cisto onako raja nek zna, u sinocnjem cirkusu koji je nastao prilikom delegiranja sudija u NS BIH, doslo je do verbalnog okrsaja izmedju predstavnika hrvatskog i srpskog naroda(kako ovo ruzno zvuci), gdje je bivsi vojnik HVO Hrvoje Turudic, inace clan komiteta za delegiranje sudija(e cuj pripadnik HVO vodi fudbalsku premier ligu), javno, jasno i glasno ustao protiv delegiranja Luke Bilbije na utakmicu Borac - Zrinjski, cije bi delegiranje bilo oboreno, da Emir Pilav, nije podrzao prijedlog Roberta Zrilica(inace nekadasnjeg direktora Borca. znaci predsjednik saveza je nekadasnji direktor Borca, jedan od 3 delegata za delegiranje sudija je bivsi direktor Borca), te su preglasavanjem 2:1 bosnjacki i srpski clan komiteta za delegiranje sudija(ovo opet zvuci odvratno), preglasali Hrvoje Turudica te omogucili nastavak lakrdije koja se pokrenula od dolaska Vice Zeljkovica na mjesto predsjednika NS BIH.
po informacijama koje ja imam, Ivan Beus pokusava da stupi u kontakt sa Elmirom Pilavom, ali mu se isti ne javlja na telefon.
jedino sto "valja" u ovoj prici je da su se zateglni odnosi izmedju "srba" i "hrvata" u savezu, sto bi moglo valjati Sarajevu, dok ono sto ne valja ni Sarajevu ni bilo kome ko voli fudbal u ovoj drzavi je, da Emir Pilav je dokaz da potkupljivi balija je gori od ustase i cetnika, zajedno.

Koliko ima istine?
Sinoć sam i ja od pouzdanog izvora saznao da se Elmir Pilav priklonio Vici.Već ranije mu se priklonio gotovo kompletan bošnjački korpus iz Saveza.
Husić se priklonio Vici :crazy:

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 11 maj 2021, 13:20

skoroalen je napisao/la:
11 maj 2021, 13:13
Ovaj sa hz profilnoj sve im rekao ovi i dalje isto pisu hahahahahahahh :rol: :rol: :rol: :rol:
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 11 maj 2021, 13:23

Zamisli uzeo frajer sina, kaže dodji da te slikam ispred ograde, a o ovim prijašnjim postovima da ne pričam
:rol: :rol: :rol:

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 11 maj 2021, 13:24

Tacno u ovim komentarima na objavama Sarajeva mozes da naograjses da vise nikad normalan ne ostanes :rol:

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 11 maj 2021, 13:26

Po mojim saznanjima a sigurna su, Zeljo je vec kupljen od strane Borca . Znaci veceras im je kljucna sa Zrinjom zato su isli na siguricu sa sudijom. Volio bih da me demantuju. Ali od ovog prvenstva svima za nauk da bude Tuzla Sloboda Celik Zeljo peti deseti kad im bude trebalo za Evropu opstanak nebitno , nasi igraci ima da daju 150 posto da ih dobiju.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 11 maj 2021, 13:26

zajebavace malog u skoli sutra
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 11 maj 2021, 13:28

Kakve se sve gluposti pisu...

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 11 maj 2021, 13:29

Gomis99 je napisao/la:
11 maj 2021, 13:26
Po mojim saznanjima a sigurna su, Zeljo je vec kupljen od strane Borca . Znaci veceras im je kljucna sa Zrinjom zato su isli na siguricu sa sudijom. Volio bih da me demantuju. Ali od ovog prvenstva svima za nauk da bude Tuzla Sloboda Celik Zeljo peti deseti kad im bude trebalo za Evropu opstanak nebitno , nasi igraci ima da daju 150 posto da ih dobiju.
A sta ces ocekivati? Mitomani ne kontaju da je ova titula Borca udar na integritet Bosne i Hercegovine. Ali sta ces, balije ko balije. Sebi bi odmagali dok ih kolju drugi sa strane. Tacno se nikad necemo opametiti.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 11 maj 2021, 13:30

Evo sad su poceli ove momke sto podrzavaju gasenje nazivati botovima :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 11 maj 2021, 13:31

Stroj1946 je napisao/la:
11 maj 2021, 13:12
Neće oni nikom puštat, ionako su loši, prodat jedino i to za kladare, pustit neće. Jedino da im naši ulete s malo love protiv Borca pa bod da pokušaju otkinuti.

Večeras očekujem 1:0 za nas, na jedvite jade, a Zrinjskom sretno do 3 bobe
Pa moraju uzet da bi na kladari dobili
Nisu uzeli 13 utakmica bice kvota 15 na njih :D

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 11 maj 2021, 13:33

Ja nisam vjerovao da Vico toliko stima do zadnjih par kola. Ali kad vratim malo film dok se Borac borio za evropu zrtve su bili konkurenti za evropu a mi smo bili postedjeni a sad kad su skontali da mogu uzeti titulu i igrati ligu prvaka zrtve smo postali i mi. Redovno njihovi protivnici se ciljano kartoniraju i samim tim im je lakse igrati. Plus poneki nepostojeci faul za njih, penal i sl.
Ne kazem da imaju losu ekipu, imaju ekipu kao i vecina klubova u gornjem dijelu ali pomalo ih guraju i zato su sad prvi.
Mi smo pomalo krivi jer nismo pobjedjivali dok ovi nisu skontali da je bolje u ligu prvaka nego u ovu drugu ligu jbg

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 11 maj 2021, 13:35

vedinjo98 je napisao/la:
11 maj 2021, 13:29
Gomis99 je napisao/la:
11 maj 2021, 13:26
A sta ces ocekivati? Mitomani ne kontaju da je ova titula Borca udar na integritet Bosne i Hercegovine. Ali sta ces, balije ko balije. Sebi bi odmagali dok ih kolju drugi sa strane. Tacno se nikad necemo opametiti.
Zato dodje isti taj Vico sa svojim savezom i kazni ih za parolu Generalu. Koji licemjeri satro patriote

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 11 maj 2021, 13:42

Tatamata1946 je napisao/la:
11 maj 2021, 13:33
Ja nisam vjerovao da Vico toliko stima do zadnjih par kola. Ali kad vratim malo film dok se Borac borio za evropu zrtve su bili konkurenti za evropu a mi smo bili postedjeni a sad kad su skontali da mogu uzeti titulu i igrati ligu prvaka zrtve smo postali i mi. Redovno njihovi protivnici se ciljano kartoniraju i samim tim im je lakse igrati. Plus poneki nepostojeci faul za njih, penal i sl.
Ne kazem da imaju losu ekipu, imaju ekipu kao i vecina klubova u gornjem dijelu ali pomalo ih guraju i zato su sad prvi.
Mi smo pomalo krivi jer nismo pobjedjivali dok ovi nisu skontali da je bolje u ligu prvaka nego u ovu drugu ligu jbg
Tako je. Gurali su Borac u Evropu i zrtve su bili klubovi koji su bili na putu Borcu. Medjutim tu mi uletimo sa nizom losih rezultata i Borac dodje u priliku da se bori za titulu pa se otvore apetiti. Vico preusmjeri snage zinula zicagu i na titulu. Proble je sto su sad postali toliko ofirni da su navukli komplet javnost i gotovo sve klubove na ledja jer u sustini nema kluba koji nije ostecen u guranju Borca sto kartoniranjem sto kojekakvim penalima itd. Al vjerujujem da ce sve to sa opsirnim materijalom i dokazima doci do UEFAe pa ce onda biti plakanja!!!!
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.