FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ne znam za vas, al ja kad vidim postavu da nema Lahma tu desno, i jos kad skontam da ga nece nikad vise biti. Nije to to. valja se nekako navici na to, samo pitanje je kako 
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
I jos kad znas da ce tu biti klasicni zadnji vezni (Kimmich), jos teze se navici.Scholl je napisao/la:Ne znam za vas, al ja kad vidim postavu da nema Lahma tu desno, i jos kad skontam da ga nece nikad vise biti. Nije to to. valja se nekako navici na to, samo pitanje je kako
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Imam neki osjećaj za filing da će ovaj Tolisso biti najbolje pojačanje ove godine.
-
schickeria
- Kontakt:
Evo i hummels izjavio da je kimmich izvrstan na beku i da je to i pokazao na confederacijskom kupu i da ce uz vrijeme biti sve bolji i bolji ,dajmo momku sansu ne znam zasto ste se toliko srusili na njega
Nama treba back up za lewia srednje kvalitete ,bez toga nema smisla svako drugo razglabanje,zamjena klase chicharita ili wagnera je nuznost
Nama treba back up za lewia srednje kvalitete ,bez toga nema smisla svako drugo razglabanje,zamjena klase chicharita ili wagnera je nuznost
- farinelli123
- Kontakt:
Sad ce uprava Arsenala da kazni Aleksisa zbog flerta s drugima tako sto ce da ga posalje 3 godine na pozajmicu dok se ne opameti i postane lojalan klubu i navijacima. A znajuci nasu upravu mogli bi da mu pruzimo pribeziste i oplemenimo ga njemackom disciplinom. i eto zamenjskog napadaca.
•
Daj Ibru kao backup pa da zavrsimo sa prelaznim rokom.
U kinu povuc dva slepera dresova I tamo tusit I ubit pare, prijateljske su za levate
A zašto bi tromi boateng imao prednost u odnosu na martina?
Humels i martin su nenadyebiv par.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Tako je, ni meni nije jasno zasto Boatenga guraju ispred Martina.sekerbay je napisao/la:A zašto bi tromi boateng imao prednost u odnosu na martina?
Kad znamo kvalitete njegove.
Mia San Mia
Martinez je na osnovu prosle sezone zasluzio prvu postavu. Na osnovu zasluga igraci trebaju igrati, a Boateng ako hoce da bude prvotimac nek se potrudi na treninzima i prestane kmecati u medijima. Tandem Hummels-Javi sasvim dobro izgleda i ne vidim zasto bi Boateng automatski imao privilegiju da bude u prvih jedanaest.
Da se razumijemo, znam da je imao problema s povredama, ali nije fer prema Martinezu koji se nametnuo. Uz to, Boatenga smatram odlicnim stoperom ( ne WC, ali stepenicu ispod), ali ako zeli da bude standardan mora podici nivo igre u odnosu na minulu sezonu.
Da se razumijemo, znam da je imao problema s povredama, ali nije fer prema Martinezu koji se nametnuo. Uz to, Boatenga smatram odlicnim stoperom ( ne WC, ali stepenicu ispod), ali ako zeli da bude standardan mora podici nivo igre u odnosu na minulu sezonu.
Spamm
Gnabry i zvanicno u Hoffi na posudbi godinu dana.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nigdje nisam rekao da nije. Jedan od mojih najdrazih igraca Bayerna. Samo sam naglasio da ukoliko ima nedoumice ko treba da igra, neka se pogleda prosla sezona.R32 je napisao/la:Martinez je uvijek bio dobar.!
Spamm
Javi i Boa se mogu porediti samo u kom sistemu je jedan bolji od drugog, drugačije ne, Javi, recimo, i nije štoper po prirodi što je ozbiljan argument u poređenju. Boatengu odgovarju Pep/Low sistemi koji su ga i promovisali u WC dok ovo kod Karla se vide svi nedostaci istog u igri klasičnog štopera. Ono što ste svi primjetili i bode u oči je postavljanja i kretnje u igri na postavljenu odbranu, užas. Prošle godine šta god je odigro imao je kiks, dva po tekmi. U Karlovom sistemu Javi mi je približniji štoperu nego li je to Boa iako i on nije baš najbolji sa brzinom i sa kretnjama.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Pred Javijem je peta sezona u zadnjoj liniji, tip ima 28, koliko mu vremena još treba da postane i zvanično štoper?
Ovdje i dalje svi sanjaju da ga gledaju kao DMa pa zatoFeldmarschall je napisao/la:Pred Javijem je peta sezona u zadnjoj liniji, tip ima 28, koliko mu vremena još treba da postane i zvanično štoper?
Boa ostaje trenirati u Minhenu, propusta turneju po Aziji.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prije nego što smo doveli Jamesa u igri je bio i Di Maria za kojeg se zbog godina (29) nismo odlučili za transfer.
Ko neće ići u Kinu:
- Neuer
- Ulreich
- Boateng
- Kimmich
- Vidal
- Sule
- Sanches
- Robben
Ko neće ići u Kinu:
- Neuer
- Ulreich
- Boateng
- Kimmich
- Vidal
- Sule
- Sanches
- Robben
-
schickeria
- Kontakt:
Sanchez?sljivo je napisao/la:Prije nego što smo doveli Jamesa u igri je bio i Di Maria za kojeg se zbog godina (29) nismo odlučili za transfer.
Ko neće ići u Kinu:
- Neuer
- Ulreich
- Boateng
- Kimmich
- Vidal
- Sule
- Sanches
- Robben
Osim ako ne ostvari transfer u meduvremenu
Mislim da je Rudy umjesto Sanchesa.
-
schickeria
- Kontakt:
Rudy ne ide u kinu sanchez putuje osim ako ne dode do promjene njegovog statusasljivo je napisao/la:Mislim da je Rudy umjesto Sanchesa.
4ti smo nogometni klub po forbesu sa porilicnim zaostatkom za unitedom barcom i realom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.