Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Nereba nam vidal.zapravo treba ali dajgle plate o kojoj se prica kad je u pitanju njegov prelazak kod nas.,180.000.mislim da bi to nilo neposteno prema ostalim igračima.npr carricku koji je dao dosta toga klubu.das mu tolku platu o toliko ha platis.po mom mišljenju bolje dovest de jonga.igrao je u našoj ligi i dobar bio.dakle ne moramo brinuti dal ce mu liga odgovarat dal ce ga mucit ppvrede itd itd...a herrera nek bude nas kreator igre.a kad se povredi ima ko zamjeniti par tekmi.to je moje misljenje.i takodje mislim da velke pare se samo daju za napadača i krila jer oni trebaju da gaze sve pred sobom.ja po ko zna koji put kazem da bu man utd trebao da kupuje u njemačkoj konačno.ima dobrih igrača,kladih a nisu toliko skupi.mi dajemo za viđala tolke pare a mislim da se za te pate mogu dovedti dva vrhunska igrača u njemačkoj.evo primjer bender bvb,subotić bvb,draxler schalke,
I sta mislite o onom holandjaninu sto je igrao na prvenstvu.winaldum.po mom mišljenju kad god je igrao bio je dobar.mogo bi i on biti alternativa za viđala a i nebi bio ptetjerano skup
Oprostite na greškama u pisanju jer pisem pteko telefona.
Zar on nije AMF ?vidic je napisao/la:I sta mislite o onom holandjaninu sto je igrao na prvenstvu.winaldum.po mom mišljenju kad god je igrao bio je dobar.mogo bi i on biti alternativa za viđala a i nebi bio ptetjerano skup
Pa polako ljudino gdje si navalio. Uvijek se oznojim kad krenem čitati postove kao što je ovaj tvoj prvi. 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Winaldum...Mislim da moze igrati centralnog veznog.jer pogledaj kako je odigro zadnju svoju tekmu u brazilu i mislim da je to upravo protiv brazila.dobar bio u odbrani,vadio lopte,smireno iznosi lopte i ima dobar pregled igre.jak je na nogama.
Izvor najnovijih glasina nisu engleski, vec strani mediji, tacnije La Stampa. Slicno je bilo od pocetka prelaznog roka - mediji u Engleskoj sute, jer nista ne dobijaju od Uniteda.Celikovac je napisao/la:Sta je bilo decki, preskup vam de Jong pa idete na Vidala?Ja ne razumijem kako ovoliko mozete nasjedati na patke poznatih otockih medijskih lozionicara....
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Inace, Vidal dolazi. Najgore cuvana tajna jos od... Oduvijek.
Misliš kao ona tajna o potpisnu Sneijdera?Trasimaco je napisao/la:Inace, Vidal dolazi. Najgore cuvana tajna jos od... Oduvijek.
Tri noćne more od transfera: Snijeder, Hazard i sada Vidal 
Ustvari može četiri: Lucas Moura.

Ustvari može četiri: Lucas Moura.
Ne treba zaboraviti ni ovoga

Znatno drugacije je to bilo. Nigdje nije bilo nekih izvora zbog kojih bih se bas mogao zamisliti.LvG je napisao/la:Misliš kao ona tajna o potpisnu Sneijdera?Trasimaco je napisao/la:Inace, Vidal dolazi. Najgore cuvana tajna jos od... Oduvijek.
Sam Vidal je spomenuo United, trener njegovog nacionalnog tima je to spomenuo i sve sto se desava izmedju mi ima nekog smisla - njegovo koljeno kao razlog zadrske naprimjer. Sta god fanovi Juventusa pricali, tom klubu treba lova, a Vidal bas i ne toliko. Imaju oni igraca koji mogu igrati njegovu poziciju (i to dobro), te je pravo vrijeme da uzmu pare sad kad je trazeni igrac na vrhuncu.
Re: $: Manchester United F.C.
braco je napisao/la:
Sjeća li se neko onog bosanca prije nekoliko godina što je igrao u Unitedu? Ja mislim da se Zahirović preziva, baš me zanima šta se desilo sa njim.
Ja se sjecam sa FM mangera konto da je bot :/
Kako je krenulo u sezonu cemo uci sa maksimalnim ucinkom iz pre season-a.. kakav matori lisac, majku mu
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Mladi City - United i golcina Wilsona!

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
a ja lika pretrca pola postave i dade golEPL je napisao/la:

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
To nije sve City - United 1:4 4x Wilsontopnik1 je napisao/la:a ja lika pretrca pola postave i dade golEPL je napisao/la:

Wilson 4 gola. 

Going on up to a spirit in the sky...
Vermaelen to united DONE DEAL. 100k pw. Van Gaal promised him place in starting lineup
A.F.C. Bournemouth!
+ Vidal...rambo16 je napisao/la:Vermaelen to united DONE DEAL. 100k pw. Van Gaal promised him place in starting lineup
Herrera, Shaw, Vermaelen, Vidal...
De Jong. Cuardado, Hummels?

Vi jos o Vidalu, pobogu...
Bolje da se okrenemo realnim metama nego sto trosimo prelazni rok, ako je vjerovati medijima, na igrace koje klub ne pusta, scenario koji smo do sada vec vidjali i koji smo se trebali truditi izbjeci.
Verm? Pa eto, nije lose ali ni blizu onoga sto nam treba. Dobrodosao sigurno jeste, ako dodje, ali nama treba Hummels, i taj kalup.

Bolje da se okrenemo realnim metama nego sto trosimo prelazni rok, ako je vjerovati medijima, na igrace koje klub ne pusta, scenario koji smo do sada vec vidjali i koji smo se trebali truditi izbjeci.
Verm? Pa eto, nije lose ali ni blizu onoga sto nam treba. Dobrodosao sigurno jeste, ako dodje, ali nama treba Hummels, i taj kalup.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.