Mislis ovako nesto.
Kovacevic
Dupovac- Adukor - Milicevic
Hodzic-Djokanovic-Susic- Fanimo
Mustedanagic
Handzic-Mesanovic
Najrealnija postava je @GiSova.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislis ovako nesto.
Nešto ne očekujem da će sloboda biti ofanzivna, zato mislim daHebibović koji je brži i prodorniji od Hodžića koji možda može bolje djelovati sa Fanimom u paru, isto tako i Sušić je kreativniji i koji može više napraviti prema naprijed od Pejovića, koji 2 pasa u 90 minuta napravi kako treba..vedinjo98 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 16:11Hebib na beku je samoubistvo, Susic i Zinedin je vezna linija sa 0 trke ne moze Andrej sve sam.
Govori se da Djokanovic nije skroz spreman, zato mislim da je tesko. Gadi mi se pomisao da igra Pejovic, ali Tino em ne trci em usporava igru. Mi danas nemamo izgovor i moramo igrati hrabro, a ne kukavicki kao sto je Vinku obicaj.NisamInSajder je napisao/la: ↑11 maj 2021, 16:13Ispravka. Andrej, moze sve sam. Dokazao je prvo poluvrijeme protiv Tuzle. Pejovic defanzivno nije postojao.
Bas i ja sad gledam, boze sacuvaj, sta sve nece uraditiskoroalen je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:13Jednom od idiota je slika profila dijete kako kleči pred zatvorenom kapijom Koševa i drži se za rešetke. Kakva manipulacija djecom da bi nešta dokazali, jbt stavit dijete u položaj logoraša iz Omarske da bi skupljao lajkove po komentarima... Užas.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:06Svega imaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2021, 12:53Sta kazu na FB u komentarima, kaze Cioffi ubleha![]()
![]()
Od djecijih suza pa do gasenja ljubavi djeteta prema FK Sarajevu. LJUBAV PREMA FK SARAJEVU SE STICE NA TRIBINAMA!
Ne brini, nismo ni mi “sirocad” u savezu. Isto tako nemoj mislit ni da smo bas tako “naivni”. Nista se ne zapostavlja niti se ikad zapostavljalo i tu bi zavrsio pricu na tu temu..bordobijeli je napisao/la: ↑11 maj 2021, 16:11Daj Boze da bude tako. Al Dinamo je Dinamo pa ih sudije poguraju kad treba, pa imaju lokomotivu koja skine nekog od konkurenta, imaju ljude u savezu, pa na drzavnom nivuo, politicki itdbadboy je napisao/la: ↑11 maj 2021, 16:06Budalastine i prepucavanja. Uzimanje dnevnih aktuelnih tema za ubiranje jeftinih politickih poena, pogotovo sad kad SNSD nema vlast u BL. Fudbal i kosarka ne mogu u istu recenicu kad je u pitanju stvaranje uspjesnog projekta, uslovi i investicije koje su za to potrebne kao i vrijeme. Nije ovo 2000-ta da ko onomad Leotar, nakrcas klub igracima Zvezde i Partizana i osvojis prvenstvo (ni tad nije bilo gazenja). Ovaj isti Dodik je prije samo nekoliko godina gurnuo Borac u drugu ligu. Mlacenje prazne slame. Samo da mi preguramo ova cetiri kola. Naucilo se dosta iz ove sezone. Bit cemo jaci duplo od bilo koga!!
I to je mnogo bitan segment a nasi ga zapostavljaju, glupi smo ako mislimo mi cemo igrati fudbal a oni nek rade sta hoce.
Vidio jutros
Aha, postavio je neko jutros, vrh slika
Eto oni sad k'o CZ imaju ekipu, pare itd. Daj molim te, imaju prosječnu ekipu i sudije i to je to.bordobijeli je napisao/la: ↑11 maj 2021, 15:56Prije par mjeseci pisao i naravno bio glupi bošnjoFoux87 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 22:46Veću glupost sumnjam da sam pročitao hej čuj Borac da bude kao CZ (mogu biti u namještanju) kvalitetnim pojačanjima, dobrim radom u akademiji i dobrim nastupima u Europi In Sha Allah oni će nam gledati leđa živi bili pa vidjeli.bordobijeli je napisao/la: ↑26 apr 2021, 21:59Borac ce postati sto je crvena zvezda u Srbiji projekat koji svi stite,politika, savez. Borac vec sad ima ogroman budzet zahvaljujući vladi rs i imat ce zasticen status od vice u NS BIH. Nece oni napraviti uspjeh Zvezde ne govorim o tome nego o nacinu na koji ce isplivati a to je finansiranje politicko i maksimalna kontrola NS BIH. Nazalost vidim ih ispred nas u naredne 4 godine.
Trenutno korisnika/ca: kanarinac, mire971, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Proximic, Vanja8 i 59 gostiju.