Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

nerkolfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la nerkolfc » 16 jul 2013, 22:07

WHAT MAN BELIEVES MAN CAN ACHIEVE !
slika
slika

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 jul 2013, 22:33

Nemojte si laskati...

Isti takvi su simpatizeri Arsenala. Nema nikakve razlike. Vec 7 godina uzastopno najavljuju trofeje i nista.

Rekao bih da je to vise do naseg mentaliteta (balkanskog). Skloni smo preuvelicavanju svakom smijeru.

Od samozavaravanja nema nista, jedino se mozes nasikirati kada sretnes realnost. A znamo da je to lose zdravlje.

U fudbalu je sve moguce. Al ako ovaj Liverpul bude cetvrti, to ce biti iznenadjenje, veliko iznenadjenje...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 jul 2013, 23:08

Valencia je napisao/la:Nemojte si laskati...

Isti takvi su simpatizeri Arsenala. Nema nikakve razlike. Vec 7 godina uzastopno najavljuju trofeje i nista.

Rekao bih da je to vise do naseg mentaliteta (balkanskog). Skloni smo preuvelicavanju svakom smijeru.

Od samozavaravanja nema nista, jedino se mozes nasikirati kada sretnes realnost. A znamo da je to lose zdravlje.

U fudbalu je sve moguce. Al ako ovaj Liverpul bude cetvrti, to ce biti iznenadjenje, veliko iznenadjenje...
Svi mi znamo da prvih 5-6 ekipa ima individualno bolje igrace nego mi . Ne moras nam dolaziti ovdje i baljezgati kako trebamo davati 40+ miliona na igrace ako hocemo LP . To nije jedini put . Ne sjecam se da su Napoli il' Dortmund davali tolike sume novca za pojedince da bi dospjeli tamo gdje jesu .

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 jul 2013, 23:19

nerkolfc je napisao/la: Svi mi znamo da prvih 5-6 ekipa ima individualno bolje igrace nego mi . Ne moras nam dolaziti ovdje i baljezgati kako trebamo davati 40+ miliona na igrace ako hocemo LP . To nije jedini put . Ne sjecam se da su Napoli il' Dortmund davali tolike sume novca za pojedince da bi dospjeli tamo gdje jesu .
+1

Vrlo pametno sroceno, nesto sto bih i ja rekao. Scouting pre svega je najbitniji, a ne trositi pare kao sto je to LFC u proslosti radio, ili nedavno bolje reci...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 jul 2013, 23:46

Ja bih volio kada bi mogli sastaviti komentar koji zahtjeva malo vise mozganja...

Bundesligu i Seriu A ne mozete porediti sa EPL. Prva ima Bajern kao super mocan tim, a druga je u rasulu. U takvim ligama je mnogo lakse doplivati na vrh ili do vrha. U EPL imate tri super mocna kluba i dva koja su veoma blizu. Liverpul ima neuporedivo tezi posao od Napolija.

Dortmund je opet prica za sebe. Ono sto su oni uradili je uspjelo jos samo Ajaksu i Portu u posljednjih 20 godina. Napravili su u dvi godine vrhunske od anonimnih igraca.

Liverpul vec ima dobro poznata imena, za koje svi znamo ko su i koliko mogu. Potpuno razlicita situacija od one u kojoj je bio Dortmund.

Sto se tice Liverpulovog skautinga nedavna proslost pokazuje da je najgori u EPL.

Liverpul nema vremena da postepeno gradi tim. Igraci kao Suarez ne zele cekati i uludo profuckati karijeru. Nece zeljeti cekati nijedan drugi igrac koji dodje na njegov nivo i kojeg veliki klubovi budu zeljeli. Dzerard je prica za sebe. Takvi kao on su iznimka koja ne potvrdjuje pravilo.

Ja stvarno ne vidim nista sto bi ulijevalo optimizam glede Liverpulove blize buducnosti...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 16 jul 2013, 23:49

nerkolfc je napisao/la:
"The young lads look after the oldies and the oldies look after the young'uns! We've got a great team spirit and that will continue." - S.G.
Ovo bi moglo biti dobro ze ekipu sljedece sezone ako zelimo napredovati .

Ma kod mene im ove izjave vise ne piju vode. Kod nas, kakav god je rezultat, uvijek je u timu atmosfera sjajna; rek'o bi covjek samo sto nisu trofej podigli, a ono... :roll: Nek oni na terenu pokazu da se razumiju, to je bitno, a ne da izgledaju kao da prvi put igraju jedni s drugima.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 jul 2013, 23:51

roma koja isto ne igra evropu dovodi strotmana, a kako je krenulo liverpul ce sa lukasom leivom krenuti u novu sezonu

ne mogu fakat da vjerujem da ljudi u klubu ne vide taj ogroman napadacki minus kod doticnog kloca
nema potpisa

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jul 2013, 23:56

Lav ce jos dugo biti glavna uzdanica na sredini terena, Liverpool ne gubi kada on igra. Nasa hamajlija. 8-)

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 16 jul 2013, 23:58

Valencia je napisao/la:
Sto se tice Liverpulovog skautinga nedavna proslost pokazuje da je najgori u EPL.
Ja stvarno ne vidim nista sto bi ulijevalo optimizam glede Liverpulove blize buducnosti...
kako mislis najgori a doveli su jednog Luisa Suareza koji je sad igracina kojeg bi svi zeljeli vidjeti u timu
Ti i ne trebas da vidis nista sto ulijeva optimizam,ko si to ti da gledas taj optimizam.Kakve koristi ima Liverpool sto ti vidis ili ne vidis optimizam i Liverpoolovu buducost.
Zadnja izmjena: youngredcomps, dana/u 17 jul 2013, 00:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jul 2013, 23:59

Liverpoolu je sezonama unazad glavni problem ta klupa. Konacno se i to rjesava. Sada je vrijeme da kao slag na tortu dodju 2 vrld klas igraca. :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 jul 2013, 00:04

OTNYS_YNWA je napisao/la:Lav ce jos dugo biti glavna uzdanica na sredini terena, Liverpool ne gubi kada on igra. Nasa hamajlija. 8-)
apsolutno, kako se razvio u igraca liverpul je redovan ucesnik lige prvaka
nema potpisa

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 17 jul 2013, 00:05

Barret potvrdio zainteresovanost Liverpoola za Bernarda.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jul 2013, 00:09

To sto Liverpool ne igra ligu prvaka nema nikakve veze sa Lavom. Uostalom, povjerenje koje dobija je sasvim dovoljan dokaz da postoje ljudi koji cijene njegov rad i napredak.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 17 jul 2013, 00:14

Admir_Sa je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Lav ce jos dugo biti glavna uzdanica na sredini terena, Liverpool ne gubi kada on igra. Nasa hamajlija. 8-)
apsolutno, kako se razvio u igraca liverpul je redovan ucesnik lige prvaka
sta tebe briga dal je redovan il nije,isto kao sto i mene nije briga dal je roma redovan ucesnik il nije.Ako smo mi zadovoljni sa njim(navijaci i ljudi u klubu)zasto se onda bas ti moras javiti.

P.S.
Bilo bi dobro kad bi od Suarezovih para doveli Xerdana i Bernarda.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 17 jul 2013, 00:17

Downing odbio preci u West Ham, koji je nudio 8 miliona funti za njega, jer se zeli boriti za svoje mjesto u timu :lol:
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 17 jul 2013, 00:21

nummaLFCŽ je napisao/la:Downing odbio preci u West Ham, koji je nudio 8 miliona funti za njega, jer se zeli boriti za svoje mjesto u timu :lol:
slika

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jul 2013, 00:22

nummaLFCŽ je napisao/la:Downing odbio preci u West Ham, koji je nudio 8 miliona funti za njega, jer se zeli boriti za svoje mjesto u timu :lol:
mogao se je i tamo borit :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 jul 2013, 00:24

Ma kad mu na kraju priprema Rodgers kaze da je visak onda ce zavrsiti u Middlesbrough i tamo ce biti starter...Krpelju odlaziiiiiiiiiiiiiiiiii :evil: :evil: :evil:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 17 jul 2013, 00:26

Pustio korjenje :lol:
Zna li neko do kad on ima ugovor ?
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 17 jul 2013, 00:28

A ko si ti da mene pitas ko sam ja :)?

E svasta...

Suarez nije bio nikakvo otkrice. Za njega je znao cijeli svijet. Znalo se da je dobar igrac. Htio ga je i Totenhem, ali je on smatrao da je Liverpul bolji klub. Tu se zajebao.

Nemoj samo da nabrajam Liverpulove fule... Nemam vremena, valja ici spavati.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.