FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dr.adnan » 16 jul 2017, 18:45

S momcima je na azijsku turneju otišao i Miroslav Klose. Haman se nova funkcija u Bayernu smiješi :)
Sent from my Philips Smart TV.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 jul 2017, 18:48

BetFair, official partner of Arsenal FC, has lowered their betting odds on a transfer of Alexis Sanchez to Bayern to 1,33.
Extremely low and way lower than a transfer to City.
Evo malo za meze.

Bayern je odbio da proda Sanchesa Milanu (tamo ga je ponudio njegov agent Mandes) i hoće samo posudbu tamo gdje može dobiti minute da igra.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 16 jul 2017, 20:23

Koliko god taj transfer bio nepotreban pored svih igraca koje smo nagomilali, jos uvek sam cvrsto uveren da ce se iznebuha ostvariti. Ono neki marifetluk.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 jul 2017, 20:29

Mislim da je City njegova jedina želja. Pare, Engleska, LP, Pep. Problem je Arsenal, zato u ovim zadnjim izjavama i stavlja teret na Arsenal da mu dozvole tamo da ode. Arsenal sa ovim pojačanjima i ne igranjem LP juriša, po zadnju šansu, da uzme EPL u eri Wengera, i pojačavanje direktnog konkurenta sa WC igračem bi bio samo pucanj sebi u koljeno. Zato i ima problem sa Arsenalom. A još lafo traži ekipu gdje će jurišati na LP a ovamo nama tražio neralnu platu i uslove.
Rummenigge: "I can confirm that Milan are interested in Renato Sanches, but we hadn't reached an agreement yet!"
To je to što se tiče napada (daj veznog :mrgreen: )
"We've agreed with the coach that there will be no more additions in attack. That makes no sense."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 jul 2017, 00:12

Za R. Sanchesa Rummenigge kaže da Milanova ponuda nije odgovarajuća. Znači tu se čak razmišlja i o prodaji. Donekle razumljivo, jer s jedne strane bi momku trebalo pružiti još prilike, a s druge kako ga sada čekati kada su nova pojačanja stigla. Neki kažu nije dobio Renato prilike, pa dobio je dovoljno da vidimo da npr tempo u ovoj ligi slabo može pratiti. Tu su neki deficiti koje nije lako otkloniti. Tempo u BuLi, kao i engleskoj ligi je mnogo brži nego npr u Španiji ili Italiji. U Španiji se igra tehnički dotjeraniji fudbal. S tim tempom u Njemačkoj se Sanches skoro nikako nije snašao. A opet mladom igraču bi i trebalo pružiti priliku, samo nisu baš mali argumenti ni ti koji govore da bi ga možda sad trebalo prodati, jer šta ako on opet stagnira još jednu sezonu. Poslije ga više ne možeš ni prodati, pa je baš propala investicija.

A često se u zadnje vrijeme spominje kako Ribery nije za 90 minuta i kako ne bi trebao ili neće imati veću minutažu. Ja sam siguran, da ako ne dođe baš do ovih promjena u formaciji, takičkoj postavci da će on imati dosta veliku minutažu i ne vidim ja to baš njegovo veliko nazadovanje. Ono utakmica što je Ribery odigrao prošle sezone je bilo sasvim solidno. Druga je stvar što su neki procijenili da je Riberyju nestalo "zraka" u Madridu, vrlo rano i slično. O tome se već govorilo. Međutim, imao je on jako dobrih partija tokom prošle sezone, a koje je počinjao otpočetka.

A što se Comana tiče, u tog momka opšte ne sumnjam i tog momka treba bacati u vatru u velikim utakmicama. U pretprošloj sezoni je napravio sjajne poteze u susretu protiv Juvea. Momak zna dosta toga s loptom i to je ta razlika npr u odnosu na Sancheza, kod Francuza se brzo primjetilo da on zna. Samo Comanova zadnja sezona, nije bila kao ona prethodna, bila je slabija. Iako se i u tim malobrojnim susretima u kojima je dobivao priliku, pokazalo da može biti bitan. Jedan od primjera je susret u Berlinu protiv Herthe, gdje je njegovom izmjenom došla svježina i stiglo se do izjednačenja, gdje je on bio asistent ako se ne varam. Coman je prošao određeni proces, ne mora on iz početka sve prolaziti. Njemu samo treba opet više minutaže, kao u pretprošloj sezoni.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 17 jul 2017, 06:20

Kalle kaže da nije trener kriv što se Sanches nije snašao, trebao je da se više trudi da uspije (Kalle, prijatelju, koliko si se potrudio ili bar tvoji igrači, trener ili pomoćni trener, kojeg nije bilo, ili sportski direktor, kojeg nema, da malcu pomognu da se integriše? Malcu koji je za njemačku i njenu kulturu samo čuo u školi i koji ima 18 godina (po držanju i manje) i prije godinu je bio amater.). I također je rekao da će poslije Kine vidjeti šta sa njim, ostanak, posudba i u najgorem slučaju prodaja ali uz dobru cijenu. (Posudbe sa opcijom kupnje nemaju smisla, bolje je prodati odmah ili ostati kad je već tako. Mislim da se on želi prodati (prije se to odlučilo) jer da se mislilo o ostanku Rudy se ne bi dovodio.).

Uli je u drugom intervjuu stavio pritisak na Karla govoreći da su njemu ispunili želju dovođenjem Jamesa, da igrača ne poznaju, vjeruju Karlu, i ako kojim slučajem ne uspije da će Karlo osjetiti našu "ljutnju".

Karlo, moj si čovjek, svaka čast šta god bude, da nisi trener sad bi Brandta gledao u Bayernu (Iako ću iduće godine). Sasvim sam siguran da se naši treneri malo ili nimalo pitaju u vezi igrača koji se dovode i pojačanja koja trebaju što je velika greška ukoliko se vjeruje treneru i od njega zahtjeva neki iznadprosječan rezultat. Na žalost James je izuzetak, nije pravilo.

Hajd, sa desnim bekom sam se pomirio, ali još nema bekap napadača (kojeg neće biti) niti sportskog direktora (pročitati intervju Sammera od neki dan i vidjeti koliko je funkcija sd-a bitna). Ja ne mogu da razumijem kako se dosad nije shvatilo da niko, efikasno ni blizu, trenutno ne može mijenjati Lewu i da je on, ofanzive radi, najvažniji i najbolji naš igrač. Ukoliko se on povrijedi ili presauga kao prošle godine to je automatski kraj svih nadanja u LP, a ako se povrijedi, ne daj Bože, na duže onda, možda, i Bundeslige.

Coman me je impresionirao na Kupu. Na žalost, kad uleti Robbery u formu, i uz Jamesa kao novu opciju, kad dođe bitno, on će opet biti zakucan na klupu.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 jul 2017, 12:19

Zasto se krimosi ne pozabave rezervnim napadacem i sportskim direktorom?
Tek sad se vidi koji je gubitak odlazak Sammera.

Prodaja Renata ne dolazi i obzir, zasluzio je jos jednu sansu.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 17 jul 2017, 17:43

anelbavarac je napisao/la:Zasto se krimosi ne pozabave rezervnim napadacem i sportskim direktorom?
Tek sad se vidi koji je gubitak odlazak Sammera.

Prodaja Renata ne dolazi i obzir, zasluzio je jos jednu sansu.
Nece se dovoditi rezervni napadac ,u klubu tvrde da ce lewi igrati 95 posto utakmica i da nema smisla za 2-3 utakmice dovoditi zamjenu za poljaka ..Sto je bilo lani?Rummenige tvrdi da je njemacka bila svjetski prvak sa mullerom u spici a nije bilo tako vec je napadaca igrao miroslav klose.....

Sanchez je otpao ,vise nije u kombinacijama,za sportskog direktora se vjerujem ceka da se lahm malo ohladi i da ce on to preuzeti u buducnosti ,za sada te poslove obavlja reschke ....

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 17 jul 2017, 19:09

Onaj ko poredi Muller i Njemacku, Kimmicha i Njemacku sa Karlovim Bayernom i njima dvojicom taj nema pojma o fudbalu. Neko to moze operditi samo kad ne zna sta ce a nema drugog odgovora.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 17 jul 2017, 20:04

Pozz..drugovi,posebno gospodi staroj klapi ovog pdf:D Stefan Efenberg@,@,farineli@,Klare@,thuktazal@,C.foward,F.RIBERY@.... i za jos par momaka da ne nabrajam .... neka mi ne zamjere. :D

Dugo me nije bilo na forumu Iako sam svoje povlacnje najavio, na kraju prosle sezone ,odlucio sam produziti aktivnu forumsku karijeru za jos jednu godinu,ovaj put def. finalnu ,posljednju na ovom forumu ,na zalost nekih ,a srecu drugih. :D :mrgreen:

Nisam bas u zadnje vreme bio miljenik slobodnog vremena ,ali evo pokusavam pofatiti sve informacije ,dosta se izgleda toga izdesavalo u vezi i oko nase institucije,osobito na polju trasfera a bome i na nasem i pdf : :D ...
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jul 2017, 20:10

:D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 17 jul 2017, 20:13

Saurman je napisao/la:
:D :cool: :salut: pozz.brate i ti si u onoj kategoriji gore pomenute gospode .pozz
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 17 jul 2017, 20:14

slika

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 jul 2017, 20:23

Pozz ljudino i tebi. :salut:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jul 2017, 22:11

Karlo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
:D :cool: :salut: pozz.brate i ti si u onoj kategoriji gore pomenute gospode .pozz
Pozz piši više još je rano za oproštaj od foruma. :D Stara garda je još uvijek tu jedino Sekerbay hvata krivine mahala po chatu i ganja ženke. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 jul 2017, 22:22

Ja baš kontam danas gdje je legenda Karlo.
Još mrtvi Jube fasovao u finalu a njega nigdje :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 jul 2017, 22:37

Karlo :tokralju:

Dobrodošao nazad, tacno si falio :salut:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 18 jul 2017, 09:27

Karlo je živ :tokralju:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 18 jul 2017, 11:28

Karlo je gejpeder. Sve je pozdravio samo mene jok.

Bayern...
Nešto kontam zašto je karlo doveo ove silne igrače sredine terena...
Samo je jedno logično objašnjenje, a to je balans.
Ako je naša igra do sad išla barem 89,9% preko krila, sad hoćemo da se to smanji na nekih 60%
To je jedino objašnjenje. Puna podrška karlu
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 18 jul 2017, 12:48

Karlo druze ko te negovori da se vratis na ovu zagadjenu temu,pojedinci su je bukvalno pretvorili u hejtanje i degradiranje Bayerna,uprave i svega sto je njemacko :-D ,realno preko mjere.
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []