Upravo.Nemanja86 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 09:40pa i nema baš neke analogije... Mislim, razumijem da možda nije umjesno reći, ali logički gledano, ima smisla, jer do hadža ima puno da se vozi (leti) jer je daleko.
Zezancija je u smislu da se dobro namjetio u onoj pozi, da mu je komotno i da sad može gdje hoće, i koliko hoće.
Edin Atić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Edin Atić
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Otkud ovo
https://sportsport.ba/kosarka/edin-atic ... ost/402148
Zar on nije bio produžio uovor sa IGokeom
Nista neobicno za Miska
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Odlično ako bude igrao redovno.Mirza25 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:25Otkud ovo
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Džile je preuzeo Budućnost, ako je on tražio Edina to je odlična vijest .Tracy3McGrady je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:27Odlično ako bude igrao redovno.Mirza25 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:25Otkud ovo
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
barem vise ne moram navijat za igokeu. vidjecemo moze li ga dzikic jos vise dici individualno. izgleda da je Buducnost uletila dobru lovu Igokei, a on je ima klauzulu u slucaju dobre ponude za njega licno i obestecenja klubu.
zanimljivo da je Buducnost raspustila skoro citavu ekipu, i vidjecemo koga ce jos potpisati osim Atica.
igrace eurocup
zanimljivo da je Buducnost raspustila skoro citavu ekipu, i vidjecemo koga ce jos potpisati osim Atica.
igrace eurocup
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Pulen je navodno takodje blizu Buducnosti.
Bojim se da nema lijeka za Atića, u smislu da se istakne kao pojedinac i da prestane bježati od odgovornosti i dopuštanja drugima da uzimaju šuteve koje bi on sam mogao i morao uzimati. Bojim se da nema tog trenera koji bi ga mogao osloboditi toga. Dakle, slijede epizodne uloge sa ograničenom slobodom. Igrač zadatka, a to svakako nije ono što se očekivalo od njega.
Dzikic je imao ulogu za Vrabca, tako da ne sumnjam da ce je i Atic kod njega imati, pogotovo sto je njihovo prvo pojacanje ove sezone. Dolazak Pullena mi je nelogican, mada se spominje se i Igokein Clemmons. U svakom slucaju, ovo je dobar iskorak u Edinovoj karijeri. Nek iskoristi ljeto da se pripremi sto bolje i da aBd dobro udje u narednu sezonu.
Korak naprijed u karijeri nema sta,Dzile ga je falio i u onim podcastima na SK tako da nema dileme da je on njegova zelja,samo naprijed 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Daj Bože da ovo bude iskorak u njegovoj karijeri. Odlazak u bolji klub za mene ne znači iskorak u karijeri gdje bi on ostao isti. Čisto sumnjam , osim ako se nešto drastično ne desi u njegovj glavi i sa psihom. On je in and out. Pojavi se, malo bljesne i onda nestane i sve to zahvaljući samome sebi i svom karakteru, tako da ja lično skoro slabo šta očekujem od njega, a imao sam više nadanja nego recimo u Musu.Ghuraba je napisao/la: ↑24 jun 2021, 13:10Dzikic je imao ulogu za Vrabca, tako da ne sumnjam da ce je i Atic kod njega imati, pogotovo sto je njihovo prvo pojacanje ove sezone. Dolazak Pullena mi je nelogican, mada se spominje se i Igokein Clemmons. U svakom slucaju, ovo je dobar iskorak u Edinovoj karijeri. Nek iskoristi ljeto da se pripremi sto bolje i da aBd dobro udje u narednu sezonu.
-
3isamagicnumber
- Kontakt:
Nisam siguran da je ovo korak naprijed, nadao sam se da ce napustiti aba-ligu i preci u neku bolju ligu. Mozda mu ovo najvise pase i nema apetit za vece stvari, zalosno ako je istina jer je mogao znacajno dalje dogurati ali nije ni ovo toliko slabo..
Cobbs, Atić i Micov u startnoj petorci protiv Studentskog Centra, jaka linija.
I ja sam se iznenadio tome, ali je i Barovic poceo (mislio sam da on ostaje u SC-u), sto bi znacilo da vjerovatno nisu ni blizi kompletni. Sve u sveme, dobro bi bilo ako se ispostavi da moze igrati zajedno s Micovom na parketu.
Jedan Popovic zabije 15 poena, a Atica nema nigdje...
Pobijedili Split 30 razlike, jedino se Atić nije upisao u strijelce.
Zabio je 5 poena, ali je zalosno da recimo jedan Milosevic (koji je U19) zabije 15-ak poena, a nas Edin se vjerovatno prepao uzeti koji sut pored bivsih euroligasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.