FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Srna među 8 kandidata za desnog braniča Barcelone
Txiki Begiristain, sportski direktor Barcelone, pripremio je treneru Josepu Guardioli ''skraćeni'' popis od 8 nogometaša koji kandidiraju za pojačanje katalonskog giganta na poziciji desnog braniča, saznaje El Mundo Deportivo...
Ovaj sportski dnevnik iz Barcelone doznaje da Barcelona traži tehnički potkovanog i ofenzivno orijentiranog desnog braniča, fizički snažnog i moćnog. Te karakteristike zadovoljava i hrvatski reprezentativac Darijo Srna, kapetan ukrajinskog Šahtara, koji se nalazi na Begiristainovom popisu.
Uz 27-godišnjeg Srnu, na listi potencijalnih pojačanja španjolskog i europskog prvaka još su Emmanuel Eboué (26 - Arsenal), Cicinho (29 - Roma), César Azpilicueta (19 - Osasuna), Zdenek Grygera (29 - Juventus), Jonás Gutiérrez (26 - Newcastle), Rafinha (23 - Schalke) i Andoni Iraola (27 - Athletic).
Guardiola bi, dakle, trebao odlučiti koji bi od ovih osam nogometaša bio najbolje rješenje za osnaženje obrane svoje momčadi.
Txiki Begiristain, sportski direktor Barcelone, pripremio je treneru Josepu Guardioli ''skraćeni'' popis od 8 nogometaša koji kandidiraju za pojačanje katalonskog giganta na poziciji desnog braniča, saznaje El Mundo Deportivo...
Ovaj sportski dnevnik iz Barcelone doznaje da Barcelona traži tehnički potkovanog i ofenzivno orijentiranog desnog braniča, fizički snažnog i moćnog. Te karakteristike zadovoljava i hrvatski reprezentativac Darijo Srna, kapetan ukrajinskog Šahtara, koji se nalazi na Begiristainovom popisu.
Uz 27-godišnjeg Srnu, na listi potencijalnih pojačanja španjolskog i europskog prvaka još su Emmanuel Eboué (26 - Arsenal), Cicinho (29 - Roma), César Azpilicueta (19 - Osasuna), Zdenek Grygera (29 - Juventus), Jonás Gutiérrez (26 - Newcastle), Rafinha (23 - Schalke) i Andoni Iraola (27 - Athletic).
Guardiola bi, dakle, trebao odlučiti koji bi od ovih osam nogometaša bio najbolje rješenje za osnaženje obrane svoje momčadi.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- alan_kardec
- Kontakt:
Važna vijest:
Dani Alves posjetio estetskog hirurga.Nije više klempav.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
a dobro se sjetio, sa onim ušima je mogao poletitialan_kardec je napisao/la:Važna vijest:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
zato je i bio brz...vidjeces ga sad...
sad jos gore izgledaalan_kardec je napisao/la:Važna vijest:

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Nista od debija Ibre nema ga ni na klupi
ni njega ni Henrya,ni Xavia nema na klupi
pocetni sastav:
Pinto,Montoya,Fontas,Maxwwel,Puyol,Sergio B.,Toure,Gudjohnsen,Pedro,Jeffren,Bojan

pocetni sastav:
Pinto,Montoya,Fontas,Maxwwel,Puyol,Sergio B.,Toure,Gudjohnsen,Pedro,Jeffren,Bojan
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
e jbggmiky_hz je napisao/la:Nista od debija Ibre nema ga ni na klupini njega ni Henrya,ni Xavia nema na klupi
pocetni sastav:

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- el-fighter
- Kontakt:
Ej hebiga, ja čuvao limit da mogu gledat Ibrin debi, počinje utakmica, kad ono drugi sastavizlazi. Zamalo se nešlagirah. Znači još ćemo čekati da vidimo Ibrakadabraku u svom debiju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ima ga na klupi, uletio sam na justintv i uocio ga i izbaci me nakon 25 sec kaze dosta ljudi iz tvoje drzave ima... imal ko kakav link da ovo ne trazi pls!!!!!
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj
Ja gledam ovdje isto je justintv ali ne trazi premiumAdebisi je napisao/la:ima ga na klupi, uletio sam na justintv i uocio ga i izbaci me nakon 25 sec kaze dosta ljudi iz tvoje drzave ima... imal ko kakav link da ovo ne trazi pls!!!!!

I ja sam vidio Ibrahimovica na klupi mada nije najavljen,i prvo nije imao presvlaku uopste na sebi ko ostali igraci,evo sad je obukao presvlaku za rerezve pa mozda i zaigra
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- eliminator
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
Uh kakva akcija. Ev sad ugledah Ibrahimovića, izgleda da će ipak zaigrat.eliminator je napisao/la:vodi city 1:0 strasna akcija
Velež do groba života mi moga
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako neko ima digitalnu tv, ima tekma na thoru, na nekom rumunskom programu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
poluvrijeme gubimo 1-0 ocekivano sa ovim sastavom,mada je City mozda 2-3 puta presao centar,cini mi se da bi im sa prvim timom 3 ko sale uvalili....
Ibra se zagrijava,cini se da ce ipak debitovati
Ibra se zagrijava,cini se da ce ipak debitovati

- bilalinho2
- Kontakt:
puyol izasao usao mladi fontas ja mislim umjesto njega
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
hej miky da se zahvalim za link, al me ova djeca nerviraju, ebo im pas majku... ibra ce haman uci pa da im ocitamo bukvicu!
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj
- nidjo_barca
- Kontakt:
evo Ibreeee a i Messiaa 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ma samo naprijed, drugo poluvrijeme je vase
Ide sve ko po loju osim realizacije
- odnosi se na City, barcu ionako niko ni ne primjecuje 

Ide sve ko po loju osim realizacije

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hoce li taj gol vise???
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.