Ljudi su lako zaboravili tvoju dominaciju prosle godineNerminovic je napisao/la:@Pegi10 koji si ti kralj, konaco dobio onaj jedan bod koji sam trazioHvala ponosu Sane, ziv i zdrav bio castim te sa snusom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ljudi su lako zaboravili tvoju dominaciju prosle godineNerminovic je napisao/la:@Pegi10 koji si ti kralj, konaco dobio onaj jedan bod koji sam trazioHvala ponosu Sane, ziv i zdrav bio castim te sa snusom
Ovaj Hendo je ko onaj Aliens lik. Samo vidi Srbe i Srbstvo oko sebe.Tribalian je napisao/la:Hendo je napisao/la:Ali kako srbi to sve znaju upakovati.
Boli te briga Neutral, ionako će za 30 godina Trib i Dantes pisati kako si ti srbin i kako si srpska kanta godine a adminovi korjeni su iz Srbije.koliko ti nemas smisla ni za trolanje ni za provociranje. Cuj za njega da pisem da je Srbin ko da se radi o nekom pametnom coveku pa da ga svojatam.
![]()
Adminovi koreni iz Srbije??? Opet kazem, nije tebi lako, sto zbog niske inteligencije sto zbog nepismenosti.
Ne brini nista Hendo , nece niko ni tebe ni njega pisati u Srbe, vas bi se i sopstveni narod odrekao.
Heller je napisao/la:S čim su te kokice osam kermi bog te ****, porcija pečenja je jeftinija
zinula mu guza na 8 kermi, pa jel kolektor il nije,pazi gifa i patnjeHeller je napisao/la:Ne kontam poentu posta. Raduješ li se dresu?
Znači klovn si iz patriotskih razloga, Alal ti veraHigh je napisao/la:Dresu Reprezentacije Bosne i Hercegovine, moje zemlje - svakako. Zarađen je na osnovu predavanja srbofilima (istodobno mrziteljima Šehera i BiH), Pavelićevim frajlicama i sličnim kicošima. Znam da je to ništa naspram tvoje sreće, kad ti bace osam markica i zakite te srpskim dresom i Toholjovim skladanjem.
Ostani mi poselamljen, a mi ćemo ti, jer smo dobre duše, baciti koju kokicu. Ta nismo cicije.
****** imo sam 15 godina kad sam se registrovo znaci, Srednja, prvo guzenje, faks, drugi faks, poso, sve uz SS.baKawhi je napisao/la:Ma forum je super. Ja sam odrastao uz forum. Najkritičniji dio života sam proveo ovdje.
Ostalo ne pratim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.