HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Siroki4ever
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Siroki4ever » 22 maj 2009, 00:49

šb_pecara je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Ma Vlašiću trenutno treba podrška iz svih segmenata kako iz kluba tako i sa tribina , jednu stvar sam siguran a to je da će ekipa u subotu poginuti na terenu za pobjedu , a naravno da će i tribine napraviti svoje . Poraz od -31 ja bi volio da nije bilo baš tako ali mi je draže to nego da smo izgubili 5 razlike a polomilo se 3 igrača .Prije 10-ak dana sam bio u Aleksandrovcu i sve vas uvjeravam da se gore nemože dobiti utakmica kad sude ovakvi trećerazredni suci plus igokea što sam ponovio 10 puta ima odličnu ekipu . Velika stvar za subotu je to da imamo odmorne : Puljka,Thomasa,Grgata .
ma pusti ove kad su pobjeđivali najbolji smo ovako onako cim se izgubi utakmica svi losi nitko ne valja cccc :x
da velika prednost su odmorni puljko, thomas i grgat, a za igokeu svak tko se imalo kuži u košarku to zna...
pa sta nam vridi sto je Thomas odmoran kad u zadnje vrime nije skoro nikako ni igra, zato smo i losi..pa ovom Vlasicu da dovedu Mike Batistu on bi ga drza za klupi a igra bi sa Ruzicem ili Spraljom jer su Hrvati.kod nas je trener vic figura ali nadam se da uz pomoc 4000 najvijaca i nas neznalica moze pobiditi.
Zadnja izmjena: Siroki4ever, dana/u 22 maj 2009, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 maj 2009, 01:01

Siroki4ever je napisao/la:
šb_pecara je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Ma Vlašiću trenutno treba podrška iz svih segmenata kako iz kluba tako i sa tribina , jednu stvar sam siguran a to je da će ekipa u subotu poginuti na terenu za pobjedu , a naravno da će i tribine napraviti svoje . Poraz od -31 ja bi volio da nije bilo baš tako ali mi je draže to nego da smo izgubili 5 razlike a polomilo se 3 igrača .Prije 10-ak dana sam bio u Aleksandrovcu i sve vas uvjeravam da se gore nemože dobiti utakmica kad sude ovakvi trećerazredni suci plus igokea što sam ponovio 10 puta ima odličnu ekipu . Velika stvar za subotu je to da imamo odmorne : Puljka,Thomasa,Grgata .
ma pusti ove kad su pobjeđivali najbolji smo ovako onako cim se izgubi utakmica svi losi nitko ne valja cccc :x
da velika prednost su odmorni puljko, thomas i grgat, a za igokeu svak tko se imalo kuži u košarku to zna...
pa sta nam vridi sto je Thomas odmoran kad u zadnje vrime nije skoro nikako ni igra, zato smo i losi..pa ovom Vlasicu da dovedu Mike Batistu on bi ga drza za klupi a igra bi sa Ruzicem ili Spraljom jer su Hrvati.kod nas je trener vic figura ali nadam se da u pomoc 4000 najvijaca i neznalica moze pobiditi.
alo..Thomas je ozljeden bio lakse.zato nije ulazio..polako..necemo se sad preiprat ovako onako..sad je Vlasic tu i on je do kraja..svejedno..moramo ga svi podupirat,kao i cijelu ekipu...ako su dosli dovde,ajmo im pomoci da idu do kraja..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 maj 2009, 02:10

Normalno. I podrsku ce dobiti. Ocekujem punu Pecaru i atmosferu specificnu za nas.
...Život za Široki...

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 22 maj 2009, 23:04

Ne znam otkud meni da ce Siroki zijaniti sutra ali jednostavno imam taj feeling 8-) .
Ocekujuem i nerede nakon toga a sudijama bih preporucio pancirku, neki se polahko i distanciraju....helem sutra je velka lova u pitanju a znamo gdje je veca.
...sto li nema TV prenosa :idea:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 22 maj 2009, 23:15

ma kakvi neredi ali budu li suci srali bit ce ih nego tko sudi zna li mozda netko??????????? bit ce dvorana krcata sutra ljudi ima da sutra atmosfera bude najbolja posle one povijesne utakmice sa zvezdom!!! AJMO ŠIROKI PJEVAJMO SVI U GLAS, AJMO ŠIROKI POBIJEDI TI ZA NAS!!!!!!!!
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 22 maj 2009, 23:27

šb_pecara je napisao/la:ma kakvi neredi ali budu li suci srali bit ce ih nego tko sudi zna li mozda netko??????????? bit ce dvorana krcata sutra ljudi ima da sutra atmosfera bude najbolja posle one povijesne utakmice sa zvezdom!!! AJMO ŠIROKI PJEVAJMO SVI U GLAS, AJMO ŠIROKI POBIJEDI TI ZA NAS!!!!!!!!
Sudije - Duškaj, Jovanović i Obradović.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 maj 2009, 23:29

hannibal825 je napisao/la:
šb_pecara je napisao/la:ma kakvi neredi ali budu li suci srali bit ce ih nego tko sudi zna li mozda netko??????????? bit ce dvorana krcata sutra ljudi ima da sutra atmosfera bude najbolja posle one povijesne utakmice sa zvezdom!!! AJMO ŠIROKI PJEVAJMO SVI U GLAS, AJMO ŠIROKI POBIJEDI TI ZA NAS!!!!!!!!
Sudije - Duškaj, Jovanović i Obradović.

mislis duskaj jovanic obradovic :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 22 maj 2009, 23:31

Da, Bojan Jovanić... ispravka :)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 maj 2009, 23:35

hannibal825 je napisao/la:Da, Bojan Jovanić... ispravka :)

Vidim ja nesto ne stima mi tu nikako :)))
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 maj 2009, 04:42

Ah, stalni gosti. 8-)

Samo tiiiiiii samo tiiiiiii, zauvijek cu samo tebe bodritiiiiiii!!!
...Život za Široki...

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 23 maj 2009, 07:28

znaci opet onaj debeli cccc, al nema veze bude li opet onako sudio zna sto ga ceka :twisted: dosao je i taj dan uuuuuuf MORAMO POBIJEDITI da udjemu u tu nlb ligu... ocekujem od puljke najbolju utakmicu veceras nadam se da me nece razocarati, AJMO ŠIROKI
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 23 maj 2009, 09:17

Nema šta, vidimo se tamo...pa pijemo kafu...Frankovu :)
Dolazim sa malom grupicom navijača Igokee, i ako Bog da, da već jednom neko pobjedi u gostima ;)

kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la kelecevic » 23 maj 2009, 12:50

hannibal825 je napisao/la:Nema šta, vidimo se tamo...pa pijemo kafu...Frankovu :)
Dolazim sa malom grupicom navijača Igokee, i ako Bog da, da već jednom neko pobjedi u gostima ;)
iz aleksandrovca krece desetak auta za siroki.svi su uvjereni u pobjedu

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 23 maj 2009, 13:25

Ako ce mo realno Igokea je bolji tim, s obzirom da je Puljko donji, Grgat u padu (treba ga samo malo isprovocirati i zbogom koncentracijo) nasuprot njima McCaskil leti, Vuksanovic ubija, Taylora i Castlea ako krene to je kraj....a ima jos njih...koje je samo bosna uspjela zaustaviti.
Eh bice gangi zalopojki u Sirokom nocas :oops:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 maj 2009, 13:27

šb_pecara je napisao/la:znaci opet onaj debeli cccc, al nema veze bude li opet onako sudio zna sto ga ceka :twisted: dosao je i taj dan uuuuuuf MORAMO POBIJEDITI da udjemu u tu nlb ligu... ocekujem od puljke najbolju utakmicu veceras nadam se da me nece razocarati, AJMO ŠIROKI
evo ga opet sudije krive vec unaprijed,a sta ga ceka molim vas da ne budete smijesni nista se nece desiti,a ja kazem nek pobijedi bolji,po meni sanse su jednake,samo neki osjecaj imam da ce aleksandrovcani biti bolji na kraju,nemojte mi zamjeriti ali imaju bolju ekipu od vas realno,i cak im je i onaj starac amal proigrao,ali vidjet cemo,ali vidimo sada ko neda prijenos,bosna ce se prenositi u utorak u finalu koje ce biti skroz nevazno,a mislim da tu nijedna ekipa aposlutno nema sta da trazi.........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 23 maj 2009, 13:36

Ko sudi veceras?
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 maj 2009, 14:35

aseemic je napisao/la:Ko sudi veceras?
Jovanic,Duskaj,Obradovic

pise ti gore iznad..prvo malo prelistaj pa pitaj ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 23 maj 2009, 14:47

Kevin je napisao/la:
aseemic je napisao/la:Ko sudi veceras?
Jovanic,Duskaj,Obradovic

pise ti gore iznad..prvo malo prelistaj pa pitaj ;)
Nemoj tako, bices i ti proglasen kompleksasem...

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 23 maj 2009, 16:44

neno#4 je napisao/la:
šb_pecara je napisao/la:znaci opet onaj debeli cccc, al nema veze bude li opet onako sudio zna sto ga ceka :twisted: dosao je i taj dan uuuuuuf MORAMO POBIJEDITI da udjemu u tu nlb ligu... ocekujem od puljke najbolju utakmicu veceras nadam se da me nece razocarati, AJMO ŠIROKI
evo ga opet sudije krive vec unaprijed,a sta ga ceka molim vas da ne budete smijesni nista se nece desiti,a ja kazem nek pobijedi bolji,po meni sanse su jednake,samo neki osjecaj imam da ce aleksandrovcani biti bolji na kraju,nemojte mi zamjeriti ali imaju bolju ekipu od vas realno,i cak im je i onaj starac amal proigrao,ali vidjet cemo,ali vidimo sada ko neda prijenos,bosna ce se prenositi u utorak u finalu koje ce biti skroz nevazno,a mislim da tu nijedna ekipa aposlutno nema sta da trazi.........
ja nisam rekao da su suci unaprijed krivi a ti ako ne znas citat ja ti tu ne mogu pomoci postoje ustanove za to!!! a ako cemo realno bolji su i od bosne sigurno

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 23 maj 2009, 17:09

mozda su individualno jaci a bolji tim nisu...sta je to igokea uradila ove sezone pa pokazala da je bolji tim od bosne...bili 1 u ligi 13 i 3 u ligi 8...a s druge strane imas 7 ekipu nlb lige, prvaka lige 8 i osvajaca kupa....to sto su u jednoj tekmi kod kuce bolje odigrali i pobjedili nista ne znaci...bosna ce svakako pokazati u finalu da je bolja ekipa ukoliko igosi prodju...ukoliko se ipak desi da igosi uzmu pehar onda cu ja prvi priznat da su ove godine najbolji....bez obzira na sve veceras bi volio da siroki pobjedi i udje u finale...sretno!!
I feel devotion!!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.