Kup Bosne i Hercegovine 2018/2019.
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2018/2019.
Kad će se znati za TOŠK i domaćinstvo ili je bilo već, a ja nisam upratio ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Danas im je trebala komisija biti. Oni na temi pisu da vjerojatno igraju u Zenici. Sluzbeno nema nista josLik je napisao/la:Kad će se znati za TOŠK i domaćinstvo ili je bilo već, a ja nisam upratio ?
It's better when it's live
Pa da, rekoše cetvrtak. Vidjećemo, valjda sutra bude zvanična odluka.hlive je napisao/la:Danas im je trebala komisija biti. Oni na temi pisu da vjerojatno igraju u Zenici. Sluzbeno nema nista josLik je napisao/la:Kad će se znati za TOŠK i domaćinstvo ili je bilo već, a ja nisam upratio ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Fudbalski klub Sloga Gornje Crnjelovo zatražio je pomjeranje termina prve utakmice polufinala Kupa BiH.
Sloga se u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine sastaje sa liderom bh. šampionata, ekipom Sarajeva, a rukovodstvo kluba iz Gornjeg Crnjelova zatražilo je od Saveza da se prva polufinalna utakmica koja je trebala biti odigrana 03. aprila. 2019. godine pomjeri za sedam dana kasnije, odnosno 10. april. 2019. godine.
Razlog zbog kojeg se Sloga odlučila na ovaj zahtjev jeste uakmica 21. kola Prve lige RS-a koju Sloga treba odigrati 03. aprila, odnosno, tačno na isti dan kada je predviđeno igranje prve utakmice polufinala Kupa BiH.
Iz Sloge su poručili da je Sarajevo saglasno sa promjenom termina, tako da odluka ostaje samo na Nogometnom savezu BiH.
Dobra stvar da Sarajevo u derbi udje odmorno,valjda NSBIH ovo usvoji.
Sloga se u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine sastaje sa liderom bh. šampionata, ekipom Sarajeva, a rukovodstvo kluba iz Gornjeg Crnjelova zatražilo je od Saveza da se prva polufinalna utakmica koja je trebala biti odigrana 03. aprila. 2019. godine pomjeri za sedam dana kasnije, odnosno 10. april. 2019. godine.
Razlog zbog kojeg se Sloga odlučila na ovaj zahtjev jeste uakmica 21. kola Prve lige RS-a koju Sloga treba odigrati 03. aprila, odnosno, tačno na isti dan kada je predviđeno igranje prve utakmice polufinala Kupa BiH.
Iz Sloge su poručili da je Sarajevo saglasno sa promjenom termina, tako da odluka ostaje samo na Nogometnom savezu BiH.
- Evolve
- Kontakt:
Nesto se mora odgodit, nemogu igrati dvije utakmice, KUP utakmica je puno realnija opcija nego prvenstvena...
NK Široki Brijeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slogi su već dopustili jednom ovo jer su bili na pripremama.amypitar je napisao/la:Fudbalski klub Sloga Gornje Crnjelovo zatražio je pomjeranje termina prve utakmice polufinala Kupa BiH.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zvanično kup utakmica ne može u Tešnju, i ok mogu razumiti imaju neka pravila.... ali puno losiji stadioni imaju na kojima se vec igra PL. Jadno od saveza. Ali nisam nista drugo ni očekivao.
Bolje da ste u Tuzlu, da me Sarma vodi na utakmicu. PAJEL?tesanj91 je napisao/la:Zvanično kup utakmica ne može u Tešnju, i ok mogu razumiti imaju neka pravila.... ali puno losiji stadioni imaju na kojima se vec igra PL. Jadno od saveza. Ali nisam nista drugo ni očekivao.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Neka jednu utakmicu igraju prije podne.Evolve je napisao/la:Nesto se mora odgodit, nemogu igrati dvije utakmice, KUP utakmica je puno realnija opcija nego prvenstvena...

Odvešće jedino ako ćeš ti finansirati sve živo i mrtvo, nema bratko za biberaPenaltiky je napisao/la:
Bolje da ste u Tuzlu, da me Sarma vodi na utakmicu. PAJEL?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nek dopuste opet, necemo se ljutitiMortemHz je napisao/la:Slogi su već dopustili jednom ovo jer su bili na pripremama.amypitar je napisao/la:Fudbalski klub Sloga Gornje Crnjelovo zatražio je pomjeranje termina prve utakmice polufinala Kupa BiH.

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Reko sam mu da se sutra javi za vruć burek i hladno pivo. E sad jel registrovao u onom spamu.Osim13 je napisao/la:Odvešće jedino ako ćeš ti finansirati sve živo i mrtvo, nema bratko za biberaPenaltiky je napisao/la:
Bolje da ste u Tuzlu, da me Sarma vodi na utakmicu. PAJEL?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Široki-TOŠK najvjerojatnije na Arenasport
Tošk je zadnji puta na domaćem terenu poražen u 10-om mjesecu 2017.... šteta što savez neda da igramo na domaćem terenu
Sada i bez toga 'najvjerojatnije'...ASBiH u srijedu od 17hhlive je napisao/la:Široki-TOŠK najvjerojatnije na Arenasport
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo vrijedi pogledati.tm01hzne je napisao/la:Sada i bez toga 'najvjerojatnije'...ASBiH u srijedu od 17hhlive je napisao/la:Široki-TOŠK najvjerojatnije na Arenasport

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nije 17 nego 16 satitm01hzne je napisao/la:Sada i bez toga 'najvjerojatnije'...ASBiH u srijedu od 17hhlive je napisao/la:Široki-TOŠK najvjerojatnije na Arenasport
Na programu AS je pisalo prijenos u 17h ali su ispravili...hlive je napisao/la:Nije 17 nego 16 satitm01hzne je napisao/la:Sada i bez toga 'najvjerojatnije'...ASBiH u srijedu od 17hhlive je napisao/la:Široki-TOŠK najvjerojatnije na Arenasport
Kao prvo utakmica je u 16h. Ako itko zna valjda ja znam.tm01hzne je napisao/la: Na programu AS je pisalo prijenos u 17h ali su ispravili...
Druga stvar eo gledam tv raspored Arene i pise 16:00
Sve ok...jučer kada sam prvi put pogledao pisalo je 17hhlive je napisao/la:Kao prvo utakmica je u 16h. Ako itko zna valjda ja znam.tm01hzne je napisao/la: Na programu AS je pisalo prijenos u 17h ali su ispravili...
Druga stvar eo gledam tv raspored Arene i pise 16:00
Trenutno korisnika/ca: Balorda, kogmagie46 i 24 gosta.