Tiago se pokazao kao dobar s obzirom na sve očekivao sam više od njega no nema dovoljno mišićne mase svaki evropljanin izgleda to mora proć sljedeće godine će sigurno biti puno bolji moguće je da ima sličnu putanju u NBA karijeri kao Scola
San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: San Antonio Spurs
Ovo više nije ni zanimljivo imamo +6 u odnosu na Lakerse mislim da e domai teren osiguran s tim da Lakersi igraju užasnu košraku no ne treba ih podcijenit
Tiago se pokazao kao dobar s obzirom na sve očekivao sam više od njega no nema dovoljno mišićne mase svaki evropljanin izgleda to mora proć sljedeće godine će sigurno biti puno bolji moguće je da ima sličnu putanju u NBA karijeri kao Scola
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bas sam ih i ja htio usporediti,jos su i obojica ime stvorili u Tau Keramici,i Scola je imao problema na pocetku,kasnije je to sve doslo na svoje,postao vrlo solidan NBA igrac,al morao je i on pregrmiti ovakve stvari,to mu u Evroligi niko nije mogao uraditiLBJ MVP je napisao/la:Ovo više nije ni zanimljivo imamo +6 u odnosu na Lakerse mislim da e domai teren osiguran s tim da Lakersi igraju užasnu košraku no ne treba ih podcijenit![]()
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Malo sam zapostavio ovu temu, kao i sve na forumu, ali evo me opet
Protiv Denvera lagana pobjeda, sutra protiv Toronta.. Vjerovatno pobjeda sa dvocifrenom razlikom, ali pobjeda je pobjeda, pa makar bila i jedan poen.
PARKER DOMINIRA!
Protiv Denvera lagana pobjeda, sutra protiv Toronta.. Vjerovatno pobjeda sa dvocifrenom razlikom, ali pobjeda je pobjeda, pa makar bila i jedan poen.
PARKER DOMINIRA!
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ma Parker dere guzove no jeste vidjeli onu bananu Manua nad Carmelom i ono polaganje 2+1 iza leđaSexmachineboy je napisao/la:Malo sam zapostavio ovu temu, kao i sve na forumu, ali evo me opet![]()
PARKER DOMINIRA!
Btw fin kraj potpisa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Hahaha
Nego od kako sam ja došao na ovu temu napisano oko 30 stranica. Prije mene napisali ste samo 15.
Nego od kako sam ja došao na ovu temu napisano oko 30 stranica. Prije mene napisali ste samo 15.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Jbg spamerSexmachineboy je napisao/la:Hahaha![]()
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ko mi je pomogao u tome?LBJ MVP je napisao/la:Jbg spamerSexmachineboy je napisao/la:Hahaha![]()
Ja sam dobar čovjek volim pomagat pitaj koga hoćešSexmachineboy je napisao/la:Ko mi je pomogao u tome?LBJ MVP je napisao/la:Jbg spamerSexmachineboy je napisao/la:Hahaha![]()
Nego od kako sam ja došao na ovu temu napisano oko 30 stranica. Prije mene napisali ste samo 15.![]()
![]()
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Hahaha, zato i imaš gotovo 2500 postova..LBJ MVP je napisao/la: Ja sam dobar čovjek volim pomagat pitaj koga hoćeš![]()
Za godinu dana to je malo samo 6,5 dnevno dok ti imaš 16 dnevnoSexmachineboy je napisao/la:Hahaha, zato i imaš gotovo 2500 postova..LBJ MVP je napisao/la: Ja sam dobar čovjek volim pomagat pitaj koga hoćeš![]()
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Prije raspusta imao 7 dnevno. Ali sada koristim priliku maximalno.LBJ MVP je napisao/la: Za godinu dana to je malo samo 6,5 dnevno dok ti imaš 16 dnevno
Ja prije raspusta 4 dnevnoSexmachineboy je napisao/la:Prije raspusta imao 7 dnevno. Ali sada koristim priliku maximalno.LBJ MVP je napisao/la: Za godinu dana to je malo samo 6,5 dnevno dok ti imaš 16 dnevno
Večeras laka utakmica u kojoj ne očekujem probleme očekujem da Blair ima monstoruznu noć
Da ja vec postavim:
36:6
Odlicna igra od pocetka do kraja,nisu se previse ni oznojili,rutinska pobjeda
36:6
Odlicna igra od pocetka do kraja,nisu se previse ni oznojili,rutinska pobjeda
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Upravo utakmica kakvu sam ocekivao...
Bez obzira sto se radi o Torontu i sto se mislilo "lako cemo", znao sam da ce biti guravo. Jednostavno, previse opusteno se udje u utakmicu, kao da ce protivnik sam sebe pobijediti. I rezultat je uzasno prvo poluvrijeme uz -11. Na poluvremenu su skontali da je vrag odnio salu i naravno, poceli su igrati kako znaju...
U svakom slucaju, izvukli smo solidnu pobjedu, obzirom na igru i eto nas na 36-6
Bez obzira sto se radi o Torontu i sto se mislilo "lako cemo", znao sam da ce biti guravo. Jednostavno, previse opusteno se udje u utakmicu, kao da ce protivnik sam sebe pobijediti. I rezultat je uzasno prvo poluvrijeme uz -11. Na poluvremenu su skontali da je vrag odnio salu i naravno, poceli su igrati kako znaju...
U svakom slucaju, izvukli smo solidnu pobjedu, obzirom na igru i eto nas na 36-6
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Toronto 95- San Antonio 104

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Post-Game Quotes
Spurs Head Coach Gregg Popovich
On the game - “We had twelve turnovers for fifteen points in the first half. We were 0-15 on jump shots. Our defensive coverage was poor. Our mental and physical focus were both poor in the first half. I thought Coach Triano came out with a great game plan and they executed it with precision, with physicality and we were awful in all those regards and just took it to us. In the second half, we got back in the game because we played very, very good team defense. People started paying attention and taking some pride in individual and team “D” and those stops generated offense and that was the ball game.”
Blair in the thirOn the lift from DeJuan d - “DeJuan, he was worrying too much about being perfect; about where to be on the court instead of just competing and playing. I thought in the third quarter, he just went out and had fun and played basketball and did a great job for us.”
DeJuan Blair
On relaxing in the second half - “I just came out with a lot of intensity, just playing. I wasn’t thinking about no mistakes, I was just coming out and playing.”
On if he was trying to be too perfect in the first half - “That’s what I always do. I always try to be too perfect. Once I get through my head that everybody’s not perfect, I’ll be okay. I just went out there in the second half and didn’t think. I think too much, that’s what I do, so it’s going to be hard to get that out, but at the same time, the less I do it, the better I’ll be.”
On the key to his play in the last two games - “Like I’ve been saying, consistency. I just got to keep playing, keep working hard every day and it’s paying off on the court. I feel great, my body feels great, my game feels great and I just got to keep it up at the end of the year.”
Manu Ginobili
On if it was the Raptors’ zone or a matter of missing shots in the first half - “I think it was a bit of both. We missed a lot of open shots and we’re a little passive. We didn’t attack as aggressively as we should have against that kind of zone, so we kind of helped them.”
On the adjustments the Spurs made defensively in the second half - “Aggressiveness I would say. We tried to create more movement like blitzing [DeMar] DeRozan or fronting [Andrea] Bargnani just to get everybody more involved or more aggressive and then we rebounded better, so it was a matter of intensity. I think we did a much better job in the second half, 53 in the first and 40 I think in the second is a big difference.”
On Antonio McDyess - “He’s a big part of what we do. Our starting power forward is DeJuan [Blair] and he’s playing great, but he’s young and sometimes we need some experience and some years in the court. [Antonio McDyess] is playing great defense, very reliable in those 15 to 18-footers. He’s dunking again after a few years, so he’s giving us a big lift and we’re very happy with him.”
George Hill
On making the first three pointer in the fourth quarter - “It was nice. Coach put the lid on the basket, he wants us to work on our rebounding. The whole first half I think we did a great job rebounding and then he finally took the lid off for us. It felt great when the first one went in and then after that, it started to drop and things started to change.”
On what changed defensively in the third quarter - “I think communication. We started to talk even more, everyone started to help each other out. When defending a pass, another one stepped up and we communicated. I think we didn’t communicate a lot in the first half and then we did in the second half.”
Post-Game Video Raptors Game 1-19-11
Coach Pop
http://www.nba.com/spurs/multimedia/110119_pop.html
Manu Ginobili
http://www.nba.com/spurs/multimedia/..._ginobili.html
George Hill
http://www.nba.com/spurs/multimedia/110119_hill.html
DeJuan Blair
http://www.nba.com/spurs/multimedia/110119_blair.html
Sweet Pass: Ginobili to Blair
http://www.nba.com/video/games/spurs...s=iref:nbahpt2
Highlights
http://www.nba.com/video/games/spurs...s=iref:nbahpt2
Sve je do pristupa,samo smo bili agresivniji u drugom poluvremenu i nije bilo vecih problema,a sada slijede Nicksi i osveta za onih 128 poena,što je najviše što su Spursi primili od kada je Timi draftovan 1997...
Lakersi imaju 7 poraza više ali i dvije utakmice više,što znači da smo nekih 6 utakmica ispred...sasvim dovoljna zaliha za drugi teži dio sezone,mada i Lakersi su imali lagan raspored do sada...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ispunila mi se željaLBJ MVP je napisao/la:Ja prije raspusta 4 dnevnoSexmachineboy je napisao/la:Prije raspusta imao 7 dnevno. Ali sada koristim priliku maximalno.LBJ MVP je napisao/la: Za godinu dana to je malo samo 6,5 dnevno dok ti imaš 16 dnevno![]()
Večeras laka utakmica u kojoj ne očekujem probleme očekujem da Blair ima monstoruznu noć
Duncan objasnio neke stvari Amareu 
E drago mi je sto smo ove nalozene mlatnuli, igrali su protiv nas onu prvu utakmicu k'o da im zivoti zavise od nje...
Nismo im vratili istom mjerom, ali 8. pobjeda u nizu je tu, a oni nek produze do Oklahome i pusu se Durantovcima...
Blair opet zvijerski, Duncan dijelio lekcije, itd...
Parker i Jefferson opet zadali onu alley-oop carlamu, a sam Tony poceo opet i po tricama udarat...
Uglavnom, 37-6
Nismo im vratili istom mjerom, ali 8. pobjeda u nizu je tu, a oni nek produze do Oklahome i pusu se Durantovcima...
Blair opet zvijerski, Duncan dijelio lekcije, itd...
Parker i Jefferson opet zadali onu alley-oop carlamu, a sam Tony poceo opet i po tricama udarat...
Uglavnom, 37-6
Mnogo smo jaki 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.