jordan 23 je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:jordan 23 je napisao/la:joj necu nista vise reci protiv ovog harisa,covjek ko zasticen ko medvjed.a mozda nekom zena od ovih trzla na njega,pa brisu sve sto napises realno protiv njega.samo hocu da kazem ovim strucnjacima,sto misle da cemo najebat od portugala,kakve sve zvijezde imaju.sto ste ba smijesni,pricate o kvaliteti nekog deca i nanija.pa vidi se da vecina ovdje veze nemaju,pa bolan taj deco,dok je vodio glavnu rijec u barsi,ljudi sa onakvim sastavom,nista osvojili nisu,i da gvardiola nije otjero ****,unistio bi barsu.rezultati su vidljivi vec sljedece godine bili.isto nani,cirkus igrac,ringispil.da bogda nam od njih prijetila najveca opasnost,onda bi smio garantovati da cemo proci.pa taj portugal,je na silu dosao u baraz,samo zato sto,gdje ce aman svjetsko proci bez one kurve ronalda.ako budemo pametni,vrlo lako bi mogli proci,ne treba taj portugal precijeniti,jer pogledamo li malo u zadnjih godinu dana,njihova reprezentacija a isto tako i klubovi su u velikom padu.svaka ozbiljnija reprezentacija moze nadigrati portugal.nama glavna opasnost iskreno prijeti.od simaoa,i od sudija koji ce siljiti prekrsaje onoj kurvi i iz prekida jer smo tu losi.molim boga da deco bude kljucni faktor,odmah bi uzeo kredit da kupim karte u juznoj africi.
Nemoj vise druze Boga ti jedinog !
ne eto pusticu tebe da nas prosvijetlis.ti bolan imas veliki problem.jako si nametljiv,i cim neko ima drugacije misljenje,dobijes napade.iskreno dosta dobrog ti napises,ali reko sam ti vec jednom,imas i sranja koja se ne mogu trpit.sta to ja sad nisam napisao realno kralju,ne izvini molim te portugal je u vrhunskoj formi,oni su vec na svijetskom prvenstvu,samo mi to jos ne znamo,ronaldo je u najboljoj formi,razvaljuje,porto je ponovo prvak europe,u finalu uzeo benfiku.znas na koga me podsjecas,kao da ti je umjesto tog lijepog grba veleza,stoji grb zrinjskog,kako si zadojen svojim misljenjem,podsjecas na zadojene ultrase.sta god neko reko,ti moras kontra,dobro kralju mlijeko je crno.
Ovako...nisam te mislio uvrijediti ,samo sam boldirao razloge moje digresije...napisao si post u kojem spominjes Portugal kao da je neka nizerazredna ekipa ,a uz to sam sebe demantiras ovim :
"pricate o kvaliteti nekog deca i nanija.pa vidi se da vecina ovdje veze nemaju,pa bolan taj deco,dok je vodio glavnu rijec u barsi"...
po mom skromnom misljenju kako neki igrac kojeg si ti nazvao "glavnim u Barsi" moze imati epitet "slabog",a uz to je sadasnji prvotimac jednog Chelsea...,zatim ovo
"vidi se da vecina ovdje veze nemaju"...aludirajuci na ljude koji pisu o snazi Portugala ,a ja sam jedan od tih...znaci da mene isto tako nazivas neznalicom...i td
Nisam uopce jedan od onih koji bezrazlozno kontriraju da bi se njegovi postovi isticali ,mislim da sam jako objektivan ,i da pisem onako kako mislim ,a ne onako kako bi trebalo napisati da bi se bilo prihvatljivim.
Da se malo osvrnem jos na Portugal...iskreno druze ,ja sanjam utakmicu protiv te ekipe ,sanjam da se moja repka nadje na SP ,ne mogu docekati prvu utakmicu baraza ,svakoga dana s nekim razgovaram o tome ,i zelim da budem jako optimistican ,i vjerujem da mozemo proci uz veliku dozu srece ,ali statistika ,realnost ,vrijednost ,snaga ,tradicija ,apsolutno sve je na njihovoj strani ,tu je i FIFA ,tu su Eusebio ,i C.Ronaldo ,i veliki uticaj u svijetu nogometa ,sportska ,nogometna nacija ,igraci koji cine kostur vecine najjacih ekipa na svijetu ,svi ljubitelji nogometa su culi za njihove igrace ,svi ih svrstavaju u ekipu koja ce se boriti za postolje na SP...i jako je nerealno u tvom kontekstu pisati o njima ...i to je ono na sto sam se osvrnuo.
Nema potrebe da me svrstavas ,pa makar i hipoteticki u red navijaca novonastalog ,nacionalnom netrpeljivoscu zadojenog kluba ,koji kotira par godina ,i koji na sve nacine pokusava da umanji vrijednost moje domovine u cijem takmicenju participiraju ,jer Rodjeni su jedinstvena grupa navijaca kojoj pripadam.
Licno mislim da moras malo realnije gledati na stvari ,to je sve ,pozdrav tebi!