Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la harishp » 28 okt 2009, 00:15

Bas ko tebi mater :shock: Direkt u oci :o
Holandija je mala ............ali fakat istina velika
U Alkmaru tri godine sam zivio bio i svako je svakog znao mali gradic a ovaj uhljup uvjek navracao u par ,,nasih,, lokala.Prema tome ne pisi nesto u ono sto nisi upucen.
Glumis nekog advokata vazda a nemas pojma zasto.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 okt 2009, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 28 okt 2009, 00:17

šta hoćeš da kažeš...(slobodno pošalji pp za ovo prvo , obrazloži)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2009, 00:22

no rules je napisao/la:šta hoćeš da kažeš...(slobodno pošalji pp za ovo prvo , obrazloži)
Tebi fakat ni knjiga nije dovoljna :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 28 okt 2009, 00:53

joj necu nista vise reci protiv ovog harisa,covjek ko zasticen ko medvjed.a mozda nekom zena od ovih trzla na njega,pa brisu sve sto napises realno protiv njega.samo hocu da kazem ovim strucnjacima,sto misle da cemo najebat od portugala,kakve sve zvijezde imaju.sto ste ba smijesni,pricate o kvaliteti nekog deca i nanija.pa vidi se da vecina ovdje veze nemaju,pa bolan taj deco,dok je vodio glavnu rijec u barsi,ljudi sa onakvim sastavom,nista osvojili nisu,i da gvardiola nije otjero ****,unistio bi barsu.rezultati su vidljivi vec sljedece godine bili.isto nani,cirkus igrac,ringispil.da bogda nam od njih prijetila najveca opasnost,onda bi smio garantovati da cemo proci.pa taj portugal,je na silu dosao u baraz,samo zato sto,gdje ce aman svjetsko proci bez one kurve ronalda.ako budemo pametni,vrlo lako bi mogli proci,ne treba taj portugal precijeniti,jer pogledamo li malo u zadnjih godinu dana,njihova reprezentacija a isto tako i klubovi su u velikom padu.svaka ozbiljnija reprezentacija moze nadigrati portugal.nama glavna opasnost iskreno prijeti.od simaoa,i od sudija koji ce siljiti prekrsaje onoj kurvi i iz prekida jer smo tu losi.molim boga da deco bude kljucni faktor,odmah bi uzeo kredit da kupim karte u juznoj africi.
VOLIM TE ŽELJO

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 28 okt 2009, 00:58

jordan 23 je napisao/la:joj necu nista vise reci protiv ovog harisa,covjek ko zasticen ko medvjed.a mozda nekom zena od ovih trzla na njega,pa brisu sve sto napises realno protiv njega.samo hocu da kazem ovim strucnjacima,sto misle da cemo najebat od portugala,kakve sve zvijezde imaju.sto ste ba smijesni,pricate o kvaliteti nekog deca i nanija.pa vidi se da vecina ovdje veze nemaju,pa bolan taj deco,dok je vodio glavnu rijec u barsi,ljudi sa onakvim sastavom,nista osvojili nisu,i da gvardiola nije otjero ****,unistio bi barsu.rezultati su vidljivi vec sljedece godine bili.isto nani,cirkus igrac,ringispil.da bogda nam od njih prijetila najveca opasnost,onda bi smio garantovati da cemo proci.pa taj portugal,je na silu dosao u baraz,samo zato sto,gdje ce aman svjetsko proci bez one kurve ronalda.ako budemo pametni,vrlo lako bi mogli proci,ne treba taj portugal precijeniti,jer pogledamo li malo u zadnjih godinu dana,njihova reprezentacija a isto tako i klubovi su u velikom padu.svaka ozbiljnija reprezentacija moze nadigrati portugal.nama glavna opasnost iskreno prijeti.od simaoa,i od sudija koji ce siljiti prekrsaje onoj kurvi i iz prekida jer smo tu losi.molim boga da deco bude kljucni faktor,odmah bi uzeo kredit da kupim karte u juznoj africi.
Nemoj vise druze Boga ti jedinog !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 28 okt 2009, 10:44

haris je tito ima da razvaljuje sa pjanom i misketom u buducnosti !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 28 okt 2009, 11:19

velez_mostar je napisao/la:
jordan 23 je napisao/la:joj necu nista vise reci protiv ovog harisa,covjek ko zasticen ko medvjed.a mozda nekom zena od ovih trzla na njega,pa brisu sve sto napises realno protiv njega.samo hocu da kazem ovim strucnjacima,sto misle da cemo najebat od portugala,kakve sve zvijezde imaju.sto ste ba smijesni,pricate o kvaliteti nekog deca i nanija.pa vidi se da vecina ovdje veze nemaju,pa bolan taj deco,dok je vodio glavnu rijec u barsi,ljudi sa onakvim sastavom,nista osvojili nisu,i da gvardiola nije otjero ****,unistio bi barsu.rezultati su vidljivi vec sljedece godine bili.isto nani,cirkus igrac,ringispil.da bogda nam od njih prijetila najveca opasnost,onda bi smio garantovati da cemo proci.pa taj portugal,je na silu dosao u baraz,samo zato sto,gdje ce aman svjetsko proci bez one kurve ronalda.ako budemo pametni,vrlo lako bi mogli proci,ne treba taj portugal precijeniti,jer pogledamo li malo u zadnjih godinu dana,njihova reprezentacija a isto tako i klubovi su u velikom padu.svaka ozbiljnija reprezentacija moze nadigrati portugal.nama glavna opasnost iskreno prijeti.od simaoa,i od sudija koji ce siljiti prekrsaje onoj kurvi i iz prekida jer smo tu losi.molim boga da deco bude kljucni faktor,odmah bi uzeo kredit da kupim karte u juznoj africi.
ne eto pusticu tebe da nas prosvijetlis.ti bolan imas veliki problem.jako si nametljiv,i cim neko ima drugacije misljenje,dobijes napade.iskreno dosta dobrog ti napises,ali reko sam ti vec jednom,imas i sranja koja se ne mogu trpit.sta to ja sad nisam napisao realno kralju,ne izvini molim te portugal je u vrhunskoj formi,oni su vec na svijetskom prvenstvu,samo mi to jos ne znamo,ronaldo je u najboljoj formi,razvaljuje,porto je ponovo prvak europe,u finalu uzeo benfiku.znas na koga me podsjecas,kao da ti je umjesto tog lijepog grba veleza,stoji grb zrinjskog,kako si zadojen svojim misljenjem,podsjecas na zadojene ultrase.sta god neko reko,ti moras kontra,dobro kralju mlijeko je crno.
VOLIM TE ŽELJO

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 28 okt 2009, 13:14

jordan 23 je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
ne eto pusticu tebe da nas prosvijetlis.ti bolan imas veliki problem.jako si nametljiv,i cim neko ima drugacije misljenje,dobijes napade.iskreno dosta dobrog ti napises,ali reko sam ti vec jednom,imas i sranja koja se ne mogu trpit.sta to ja sad nisam napisao realno kralju,ne izvini molim te portugal je u vrhunskoj formi,oni su vec na svijetskom prvenstvu,samo mi to jos ne znamo,ronaldo je u najboljoj formi,razvaljuje,porto je ponovo prvak europe,u finalu uzeo benfiku.znas na koga me podsjecas,kao da ti je umjesto tog lijepog grba veleza,stoji grb zrinjskog,kako si zadojen svojim misljenjem,podsjecas na zadojene ultrase.sta god neko reko,ti moras kontra,dobro kralju mlijeko je crno.
Ovako...nisam te mislio uvrijediti ,samo sam boldirao razloge moje digresije...napisao si post u kojem spominjes Portugal kao da je neka nizerazredna ekipa ,a uz to sam sebe demantiras ovim :"pricate o kvaliteti nekog deca i nanija.pa vidi se da vecina ovdje veze nemaju,pa bolan taj deco,dok je vodio glavnu rijec u barsi"...
po mom skromnom misljenju kako neki igrac kojeg si ti nazvao "glavnim u Barsi" moze imati epitet "slabog",a uz to je sadasnji prvotimac jednog Chelsea...,zatim ovo "vidi se da vecina ovdje veze nemaju"...aludirajuci na ljude koji pisu o snazi Portugala ,a ja sam jedan od tih...znaci da mene isto tako nazivas neznalicom...i td
Nisam uopce jedan od onih koji bezrazlozno kontriraju da bi se njegovi postovi isticali ,mislim da sam jako objektivan ,i da pisem onako kako mislim ,a ne onako kako bi trebalo napisati da bi se bilo prihvatljivim.
Da se malo osvrnem jos na Portugal...iskreno druze ,ja sanjam utakmicu protiv te ekipe ,sanjam da se moja repka nadje na SP ,ne mogu docekati prvu utakmicu baraza ,svakoga dana s nekim razgovaram o tome ,i zelim da budem jako optimistican ,i vjerujem da mozemo proci uz veliku dozu srece ,ali statistika ,realnost ,vrijednost ,snaga ,tradicija ,apsolutno sve je na njihovoj strani ,tu je i FIFA ,tu su Eusebio ,i C.Ronaldo ,i veliki uticaj u svijetu nogometa ,sportska ,nogometna nacija ,igraci koji cine kostur vecine najjacih ekipa na svijetu ,svi ljubitelji nogometa su culi za njihove igrace ,svi ih svrstavaju u ekipu koja ce se boriti za postolje na SP...i jako je nerealno u tvom kontekstu pisati o njima ...i to je ono na sto sam se osvrnuo.
Nema potrebe da me svrstavas ,pa makar i hipoteticki u red navijaca novonastalog ,nacionalnom netrpeljivoscu zadojenog kluba ,koji kotira par godina ,i koji na sve nacine pokusava da umanji vrijednost moje domovine u cijem takmicenju participiraju ,jer Rodjeni su jedinstvena grupa navijaca kojoj pripadam.
Licno mislim da moras malo realnije gledati na stvari ,to je sve ,pozdrav tebi!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2009, 13:39

I kakve to sad ima veze sa Harkanom :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BINJACKA
Kontakt:

Post Postao/la BINJACKA » 28 okt 2009, 13:48

IZGLEDA DA I NAS CIRO SLUSA POMALO.HARIS JE PRAVI IGRAC A I COVJEK.HARE POKAZI DA SE NISMO DZABA "SVADJALI"NA FORUMU ZBOG TEBE.ZABI MAJKE TI PORTUGALCIMA GOL I IDI U ISTORIJU. :arrow: :roll:

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 28 okt 2009, 13:53

Ne mogu vjerovati da neko ima hrabrosti i bez imalo stida napisati ove nebuloze..Pa moj veliki stručnjaće, Deco je za tvoju informaciju osvojio ligu prvaka sa dva različita kluba, bio proglašen MVP (valjada znaš šta to znaći) lige prvaka i igrao u takvim klubovima koji u tvom albumu samoljepljivih sličica koje još uvijek skupljaš, zauzimaju posebna mjesta...količina tvojih nebuloza se mjeri kilogramima i jedna od mojih največih želja je da se uvede neki test prilikom izdavanja dozvole za priključak na internet, nešto kao vozački samo sa malo jačim psiho testovima i testovima inteligencije...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2009, 14:01

Svako ima pravo na misljenje,kritiku ili pohvalu.Tako da omalovazavanje clanova na forumu ma kakvi im natpisi bili nema mjesta .Moze malih ali cistih faulova :mrgreen:
Za mene licno Deco je poput kluba Milana ima ime,ima titule,poznat je u svjetu,moze svakoga nadigrati ali isto tako moze i uprskati do bola.I to je citava prica.
@BINJACKA ako bi se na taj nacin upisao u istoriju i da njegovim golom odemo na svjetsko,presao bi preko svega i potpisao ovaj post.
,,Ali daj boze kceri da te pasa ozeni,, :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 28 okt 2009, 18:41

harishp je napisao/la:Svako ima pravo na misljenje,kritiku ili pohvalu.Tako da omalovazavanje clanova na forumu ma kakvi im natpisi bili nema mjesta .Moze malih ali cistih faulova :mrgreen:
Za mene licno Deco je poput kluba Milana ima ime,ima titule,poznat je u svjetu,moze svakoga nadigrati ali isto tako moze i uprskati do bola.I to je citava prica.
@BINJACKA ako bi se na taj nacin upisao u istoriju i da njegovim golom odemo na svjetsko,presao bi preko svega i potpisao ovaj post.
Harisshp da ti nije curu opalio haris u Alkmaru pa ga toliko mrzis? :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2009, 18:43

noah je napisao/la:
harishp je napisao/la:Svako ima pravo na misljenje,kritiku ili pohvalu.Tako da omalovazavanje clanova na forumu ma kakvi im natpisi bili nema mjesta .Moze malih ali cistih faulova :mrgreen:
Il mozda tebe kad ga branis :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 28 okt 2009, 19:07

harishp je napisao/la:
noah je napisao/la:
Il mozda tebe kad ga branis :mrgreen:
Pa ja u milanu a on nije nikad vamo dosho a ni ja tamo :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2009, 19:11

Samo se ti tjesi........Ja sam vec napisao razlog zasto te uhljupe i prelivode nemogu.
A sad sto tebi treba crtati ili nekom drugom manje vise :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 28 okt 2009, 19:16

harishp je napisao/la:Samo se ti tjesi........Ja sam vec napisao razlog zasto te uhljupe i prelivode nemogu.
Ma ti si previse drastičan al **** ga postujem tvoje misljenje.. Pusti covjeka nek se dokaze. :ugeek:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2009, 19:23

noah je napisao/la:
harishp je napisao/la:Samo se ti tjesi........Ja sam vec napisao razlog zasto te uhljupe i prelivode nemogu.
Ma ti si previse drastičan al **** ga postujem tvoje misljenje.. Pusti covjeka nek se dokaze. :ugeek:
Pustice ga Ciro,a mozda i nece :roll:
I ja kazem da repka nije ekipa ,,ljudina,ljudstva,, ili merhamet oragnizacija.
Cim imamo Ciru na klupi i onakav savez sve govori.
Ali red nekakav bi trebao da postoji i ne ispisavati se po igracima koji su zasluzili ovaj baraz radi nekih koji bi i repku i drzavu a i obraz prodali za saku para.A jos uz to i nisu Ronalda ili Messi da bi se sve moralo vrtiti oko njih-Kontas.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 28 okt 2009, 21:17

Previse ste prasine digli oko Medunjanina, momka koji je u zadnje 4 utakmice odigrao 6 minuta i eto posrecilo mu se zabio lijep gol, ne bi niko bio sretniji od mene kad bi on bio nasljednik Barbareza ili nesto kasnije Bajramovica ali samo kazem spustite se malo na zemlju i sagledajte cinjenice, statistiku, a ona kaze da je Medunjanin jedan sasvim prosjecan igrac(barem zasad) ali ko zna, neka je dobio poziv pa cemo vidit sta zna i umije.

Sto se tice Portugala posto vidim da ste fulili temu skroz, ali opet moram da kazem nesto o tom "slabom" Decu ili Naniju, pogledajte im statistiku, znaci asistencije, golovi, i onda to sve saberite i oduzmite i dobijete svjetske igrace, zato nemojte puno pametovat i skretat sa teme da ja ne bi pusku vadio :D
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 28 okt 2009, 23:36

tropico je napisao/la:
Ne mogu vjerovati da neko ima hrabrosti i bez imalo stida napisati ove nebuloze..Pa moj veliki stručnjaće, Deco je za tvoju informaciju osvojio ligu prvaka sa dva različita kluba, bio proglašen MVP (valjada znaš šta to znaći) lige prvaka i igrao u takvim klubovima koji u tvom albumu samoljepljivih sličica koje još uvijek skupljaš, zauzimaju posebna mjesta...količina tvojih nebuloza se mjeri kilogramima i jedna od mojih največih želja je da se uvede neki test prilikom izdavanja dozvole za priključak na internet, nešto kao vozački samo sa malo jačim psiho testovima i testovima inteligencije...
daj boze da im deco bude glavni igrac... po meni lik je u uzasnoj formi zadnje 3 sezone.. to sa portom je proslost... sadasnjost je da sam ja licno bio najsretniji kad je otisao iz barce.. a bgm ni u chelsea-u se nije bog zna sta naigro... 8-)
ser del barça es el millor que hi ha !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.