BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Onaj ko misli da je Sarajevo trebalo veceras barem neriješeno odigrat nek se liječi podhitno.
Isto tako i oni koji porede Sarajevo i Zvezdu koja je državni projekat i koja plaća igrače kao sto su Marko Marin i Richmond Boakye i opet su gola qrcina veceras protiv smiješne Suduve gdje Semir Kerla nosi broj 10 ne mogu da dominiraju.
Na kraju reci cu samo koliko para toliko muzike, kad budu naši klubovi dovodili milionska pojačanja onda ce i biti skalpova, sve dok je Milanović iz Krupe bomba transfer roka daj Boze da se prođe i neki klub sa Malte.
Isto tako i oni koji porede Sarajevo i Zvezdu koja je državni projekat i koja plaća igrače kao sto su Marko Marin i Richmond Boakye i opet su gola qrcina veceras protiv smiješne Suduve gdje Semir Kerla nosi broj 10 ne mogu da dominiraju.
Na kraju reci cu samo koliko para toliko muzike, kad budu naši klubovi dovodili milionska pojačanja onda ce i biti skalpova, sve dok je Milanović iz Krupe bomba transfer roka daj Boze da se prođe i neki klub sa Malte.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dobro je jer je veliki Celtic... kako ljudi pricaju kao da je Real Madrid gostovao na Kosevu a ne prosjecna ekipa iz velike Skotske Premier Lige.BoixosNois1899 je napisao/la:Ne znam kako da ekipa odigra dobro, kada primiš 3 onako bizarna i smiješna gola, ne možeš ama baš nikako staviti naslov "Dobro izdanje Sarajeva".
Ali to je onaj naš mentalitet. Porazi se slave kao pobjede.
Nasi mediji 2019. (slican post sam napisao i prosle godine
)
-Pocetak igranja nasih klubova u Europi: “Herojski poraz naseg predstavnika”
-Kad svi poispadaju nakon dva pretkola LP i EL: “Krak BiH fudbala, sta i kako dalje” ?
-Pocetak igranja nasih klubova u Europi: “Herojski poraz naseg predstavnika”
-Kad svi poispadaju nakon dva pretkola LP i EL: “Krak BiH fudbala, sta i kako dalje” ?
Zadnja izmjena: exampLe., dana/u 09 jul 2019, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
- WestTrebina
- Kontakt:
1. Treneri, toga kod nas uopste nema. Ovdje se igra fudbal koji se u ostatku svijeta igrao prije 30-40 godina, tj u vrijeme dok su ovi nasi tzv strucnjaci/treneri pocinjali svoje fudbalske karijere. A oni su dovoljno glupi da ne shvataju da je ta vrsta fudbala odavno izumrla.
2. Psiholozi, nasim djevojcicama koji se bave ovim sportom trebaju ozbiljni psiholozi da im ugrade bar malo samopouzdanja i da ih ubjede da skoti, njemci, rusi i ostali nisu vanzemaljci i da su ljudi od krvi i mesa isto kao i mi. Da muda ne ostavljaju kod kuce kad igraju protiv njih.
3. Kondicionisti , to kod nas jos nije otkriveno.
4. Skole fudbala u kojima ce raditi ljudi koji su bar na TV gledali moderni fudbal ili bar ga igrali na video igricama, a ne nekakve “legende” koje llubovi uhljebe samo zbog izmisljenih zasluga iz proslosti.
5. Mediji koji igraju veliku ulogu u unistavanju svega pa tako i sporta
2. Psiholozi, nasim djevojcicama koji se bave ovim sportom trebaju ozbiljni psiholozi da im ugrade bar malo samopouzdanja i da ih ubjede da skoti, njemci, rusi i ostali nisu vanzemaljci i da su ljudi od krvi i mesa isto kao i mi. Da muda ne ostavljaju kod kuce kad igraju protiv njih.
3. Kondicionisti , to kod nas jos nije otkriveno.
4. Skole fudbala u kojima ce raditi ljudi koji su bar na TV gledali moderni fudbal ili bar ga igrali na video igricama, a ne nekakve “legende” koje llubovi uhljebe samo zbog izmisljenih zasluga iz proslosti.
5. Mediji koji igraju veliku ulogu u unistavanju svega pa tako i sporta
Malme izbaci Celtic, Kopenhagen Atalantu. To takvi timovi ponead mogu. Nasi timovi ne mogu ni kad im se stvari poklope. Da je Sarajevo krenulo ofanzivnije primilo bi jos 3 gola, ili da je teren bio u dobrom stanju. Celtic igrao od noge do noge, i to je tesko na teskom terenu, jer pas igra ima i svoje rizike, lopta zastopa, i otvara se prostor za kontru. Sarajevu je teren odgovarao jer nije ni imao igre, igra se svodila da protivnik pogrijesi. I ja bi istu taktiku imao jer bi tako izbjegao veci poraz.
Čak i klubove sa Malte ponekad nekoga u Europi namuče i iznenade.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 09 jul 2019, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvi smo mi luzeri i kakav gubitnicki mentalitet imamo pa to je strašno jbt...svaka naša ekipa treba prije tekme u evropi kod konzilija psihijatara otic....kakve pripreme i fudbal...cccc...pa jbt majka i fudbal al prošle sezone oni beogradski četnici kad su igrali protiv realno prestrasnog liverpula ljudi hladno ispalise u pripremi utakmice u studiju da su oni j e b e n a zvezda i da mogu parirati liverpulu...i dobise ih hladno....slušam večeras onog g o v nj i v o g komentatora i naše stogodisnje p i c k a s t e izjave tipa "dobro je ovo "....jel dosta više jbt...cccc
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Stvarno ko god je zadovoljan ovim zivi u teskoj zabludi. Nebitno koji je klub u pitanju, mi smo amateri sto se tice toga i tacka. Celtic veceras nije igrao sa 40% snage garantujem zivotom. Da su poceli trcati kao sto mogu i znaju ovo bi krah bio teski. A to ce uraditi u Glasgowu
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.
Ista se priča ponavlja svake godine a ništa se ne mijenja, ovo su sve iste priče kao što su bile nakon Borusije M, Atalante, Kukesija, Zete, Metalurga, Maribora, Makabija...
Neke lige napreduju ozbiljno (Luksemburg, Litvanija) a neki poput BiHPL stagniraju ili postaju gori.
Neke lige napreduju ozbiljno (Luksemburg, Litvanija) a neki poput BiHPL stagniraju ili postaju gori.
Ja samo ne znam kako ono moze biti penal za Sarajevo?Ono nikad ti sudija ne bi svirao kao penal jer je igrac prvo dosao do lopte pa igraca zakacio
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Moj Husrefe vi a i svi ostali timovi iz BiH već evo 20 i kusur godina u pripremnom periodu."Mi smo još uvijek u pripremnom periodu i nismo u takmičarskoj formi", rekao je Musemić
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nije penal, prvi je dosao do lopte.DamirT je napisao/la:Ja samo ne znam kako ono moze biti penal za Sarajevo?Ono nikad ti sudija ne bi svirao kao penal jer je igrac prvo dosao do lopte pa igraca zakacio
Ali kada Sarajevo u drugoj polovini nije ni prismrdio golu Celtica, moraju naci nekakav izgovor.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 09 jul 2019, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dok udemo u takmicarsku formu,Isa A.S ce nas docekatiBoixosNois1899 je napisao/la:Moj Husrefe vi a i svi ostali timovi iz BiH već evo 20 i kusur godina u pripremnom periodu."Mi smo još uvijek u pripremnom periodu i nismo u takmičarskoj formi", rekao je Musemić
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Mnogi ne shvataju da smo mi evropsko dno, jedan mali nivo iznad Gibraltara, San Marina, Farskih Otoka, Andore a u nivou ili cak bliže ispod nivoa Armenije, Malte, Luksemburga, Irske.
Da bi dobili neku top ekipu treba imati pare i uložiti ih ne samo u ekipu, nego u jos dosta stvari. Ne mozes dobiti Celtica, a najbolji igrac ekipe Mersudin Ahmetovic.
Da bi dobili neku top ekipu treba imati pare i uložiti ih ne samo u ekipu, nego u jos dosta stvari. Ne mozes dobiti Celtica, a najbolji igrac ekipe Mersudin Ahmetovic.
MES QUE UN CLUB!
Luzerski mentalitet jer si izgubio od 5X jačeg protivnika 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Cak ce i Kosovo proci jedno pretkolo LP (ne racunam pretkvalifikacije),nego neki nas klub.Mada ne treba poredit Celtic i neki TNS.Ljudi se od 2-0 za par minuta vratise na 2-2,i da se igralo jos 5 minuta preokrenuli bi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije zato,nego zato sto to slavis kao uspjehMokes je napisao/la:Luzerski mentalitet jer si izgubio od 5X jačeg protivnika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Idi makar pokusaj yebat sta umjesto sto yebes ovdje ljude u mozak sa svojim biserima...Vucevich je napisao/la:Dobro je jer je veliki Celtic... kako ljudi pricaju kao da je Real Madrid gostovao na Kosevu a ne prosjecna ekipa iz velike Skotske Premier Lige.BoixosNois1899 je napisao/la:Ne znam kako da ekipa odigra dobro, kada primiš 3 onako bizarna i smiješna gola, ne možeš ama baš nikako staviti naslov "Dobro izdanje Sarajeva".
Ali to je onaj naš mentalitet. Porazi se slave kao pobjede.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Koji strucnjaci za sudjenje...Prvo igrac Celtica jeste dosao prvi do lopte,ali ona ostaje aktivna,jer nije dodao do svog igraca,u tom momentu se rusenje protivnickog igraca kažnjava kao kazneni udarac jer se smatra sprijecavanjem dolaska u posjed na nedozvoljen nacin...Vucevich je napisao/la:Nije penal, prvi je dosao do lopte.DamirT je napisao/la:Ja samo ne znam kako ono moze biti penal za Sarajevo?Ono nikad ti sudija ne bi svirao kao penal jer je igrac prvo dosao do lopte pa igraca zakacio
Ali kada Sarajevo u drugoj polovini nije ni prismrdio golu Celtica, moraju naci nekakav izgovor.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma dobro pa vidite i ko ove stvari komentariše.. teške neznalice
Oni bi rekli i luzerski mentalitet kad bi i sa Realom igrali jer je to jedina floskula koju su pokupili.
Oni bi rekli i luzerski mentalitet kad bi i sa Realom igrali jer je to jedina floskula koju su pokupili.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.