A mi bi ga sklanjali, a sad ce nam i var uvesti

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Srbi su od posla nema sta onaj Begic 8godina nista nije napravio jos su uzeli pare za SP iza Vice se makar nesto vidi
Od posla jer mogu otimati i krasti, to je jedini razlog. Sada su im veći budžeti radi Arene. Liga nam se vratila u mračni period radi sistemskog namještanja, rezultati reprezentacije nikad lošiji. Tereni užasne kvalitete, tenderi preko kojih su već milioni ukradeni.
O tome i ja govorim pa primjer ti je i Sarajevski aerodrom ELvedin BEgic je tehnicki direktor vec duzi niz godina kao i u Nogometnom savezu predsjednik i dodje Alan Bajic zadnje 3godine i preporodi aerodrom..cinjenica je da sa Vicom i reprezentacija ima sve uslove treniraju sve ok al rezultata nema nije Vico za to kriv nesposobni treneri kurcobolja igracahurem je napisao/la: ↑08 sep 2023, 14:53Morto, svi mi znamo koliko je Vico namazan i ti i ja možemo osporavati dotičnog koliko hoćemo, da tereni nisu neke kvalitete, ovo, ono...
Ali je činjenica da imamo bolje terene nego sto su bili prije godinu dana, kao što je činjenica da je Begić ostao, da mi te terene ne bismo vidjeli ni za 10 godina.
O namještanju je smiješno pričati i nesto Vici prisivati kad su jednaka namjestanja gledana i prije Vice. Ko tvrdi drugačije onda se s takvim nema sta polemisati.
Poenta je da se povlači paralela izmedju Bosnje (Begića) i Srbina (Vice) i da je vidljivo da Vico bolji posao radi, a sto je u biti žalosno saznanje. Bolji lopov koji krade ali nesto i uradi, nego lopov koji krade a ništa ne uradi.
Eh sad, da li smo mogli pričati o nekom trećem licu kao predsjedniku, to je dr.tema.
Kakve Vico ima veze sa rezultatom reprezentacije? Pa pola igraca ti igra u Turskoj i Saudijskoj Arabiji, u ligi petice nemas 3-4 igraca. Ispodprosjecan roster i nemas koga boljeg pozvati, to je reanost. Lako je bilo otici na SP u Brazil kad su Dzeko i Pjanic bili u najboljim godinama i kad si imao jos desetak dobrih igraca, tipa Ibisevic, Begovic. Ne moze ih Vico sad stvoriti.MortemHz je napisao/la: ↑08 sep 2023, 13:34Od posla jer mogu otimati i krasti, to je jedini razlog. Sada su im veći budžeti radi Arene. Liga nam se vratila u mračni period radi sistemskog namještanja, rezultati reprezentacije nikad lošiji. Tereni užasne kvalitete, tenderi preko kojih su već milioni ukradeni.
Porodično vezan sa predsjednikom entiteta bez kojeg se nijedna odluka na nivou države ne može donijeti što je protivno UEFA-i.
Da sad ne spominjem mračnu prošlost i nasilje, droga kao i albanske pelene lošeg kvalitete koje je radio gdje mu ništa nisi mogao radi vepra.
"Titula nam ne treba jer bosna nije nasa drzava! Republika SRPSKA! Aj Borac!"
Samo je pitanje ko ce biti u VAR sobi.Sheyi je napisao/la: ↑19 jul 2023, 14:03https://www.nfsbih.ba/vijesti/predsjedn ... ocijacija/
A mi bi ga sklanjali, a sad ce nam i var uvesti![]()
Kazem ja neki dan, vico je uzor nasem bosnji, mnogo inteligentan momak koji drzi bosnjacki i srpski lobi pod guzicom, cak je uspio i zavarati navijace kao sto se moze vidjeti kako na forumu tako i na utakmicama reprezentacije, fali se svaki njegov potez a svi mi koji pratimo nasu ligu i reprezentaciju 15+ godina znamo da smo se vratili u najmracnije dobaMortemHz je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:05Nikada nije bilo tako hureme, apsolutno ni blizu. Kažem opet, radi više jer tako više i otme a samo liga i reprezentacija tako ispaštaju. Imaš radioaktivne terene i ukradene milione na osnovu toga. Nije to ''ovo ono'' već činjenica. Nisam nikada povlačio paralelu između narkomana i Begića, pa svi znaju da Begić radi druge stvari i da ga fudbal nikada previše nije zanimao, zato se i nije ništa dešavalo.
Ovo je sistemska politička pljačka i favoriziranje jednog kluba, ja to ne mogu podržati.
Ne gledaš siru sliku, ti vidiš neki teren urađen i tebi je to ok, sav sretan. Poštujem ali ja se neću i ne mogu spustiti tako nisko, to nisam ja.
Hvala.Virtu4l je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:27Vico Zeljković treba biti primjer svim budućim predsjednicima Saveza iz bošnjačkog korpusa da se sve može stići, možeš krasti, biti korumpiran i doprinositi fudbalu. Begić je znao samo ovo prvo.
Premijerligaši dobijaju nikad više novca, rade se tereni, reflektori, potpisuju se debeli marketinški ugovori, uzima se veliki novac za TV prava i od sljedeće sezone uvodimo VAR. UEFA se maksimalno muze, kao nikad ranije, Čeferin nam daje sve što zatražimo i generalno ništa ne trpi. Čak se u njegovom mandatu jedan klub prvi put u istoriji plasirao u grupe evropskog takmičenja.
Mrlja na njegov rad je samo suđenje u Premijer ligi, ali sve se to dešavalo i ranije. Najbolja ekipa u državi je šampion i tabela ne bi bila mnogo drugačija i da imamo najbolje moguće suđenje.
Zeljković mi djeluje kao da gradi karijeru na ovoj funkciji i da sebi pravi zalog za budućnost. Reprezentacija ne trpi, a paradoks je da se na kraju ispostavilo da je selektor kojeg je on odabrao - bio odličan i da smo nakon dugo vremena igrali fudbal.
Kao što rekoh na početku, ovo treba biti škola svakom narednom Begiću da se može i krasti i ulagati u fudbal.
Vidi se da nemaš pojma.Hansestadt je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:48Sarajlije su samo sampioni, da ti sloze pricu. Ako paziljivo citas iznad ovoga, i kakvom vrstom retorike se sluzi, to bi ti bilo ko kad bi neko napisao: Pod vodstvom Begica se BiH plasirala na Svjetsko Prvenstvo, jedino pravo takmicenje i to necemo viditi za narednih 50 godina. Znaci ta vrsta price.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.