sta fali gani i juznoj korejiFinn je napisao/la: ↑20 nov 2022, 18:59Katar-SenegalCipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 nov 2022, 18:57Koliko se bunite zbog jedne reprezentacije![]()
Pa sve će ostale utakmice biti top.
Iran-Vels
Tunis-Australija
Kostarika-Japan
Gana-Južna Koreja
Biće more negledljivih utakmica u grupama.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
jaran mi je napisao da je već od polovine drugog stadion bio poluprazan. bijeli čaršafi su velikom većinom napustili stadion
E zamisli kad je tebi to zatucana kultura, a normalno ti je kad vidis nekoga sa stomacinom u potkosulji kako smrdi i **** svima materMunjirkaPFC je napisao/la: ↑20 nov 2022, 17:59Sou ukrali mandrili u navijackom bloku Katara. Nigdje zene, gomila pe*era koji skacu ko majmuni, kakva zatucana kultura, kome FIFA dade svjetsko![]()

To haman vise govori o tebi..
Kad’ jednom prodje sve...
Pa neće ove gore nabrojane utakmice biti negledljive, ako prva eto jedino bude.
U ostalim parovima su reprezentacije koje puno bolje znaju s loptom, a znaju više i trkački i po pitanju borbenosti pokazati nego Katar.
Katar je toliko mlaka reprezentacija da je to nevjerovatno. Nema tu žara nimalo. A nekako su se i zbunili jer u prvih par minuta su u duelima bili odlučniji. Poslije se i to sve raspalo.
I nekako se možda S. Arabija vodila kao jedna od najslabijih reprezentacija, ali definitivno je to Katar.
Hoće li se u njima šta probuditi u nastavku da se bar malo sastave s loptom to je pitanje..
Zadnja izmjena: effe_sa, dana/u 20 nov 2022, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Tako sam i ja nekad bio nalozen na prvenstvo, uzivaj jer vec sljedece neces gledati istim ocimaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 nov 2022, 18:57Koliko se bunite zbog jedne reprezentacije![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

Ja čekam nokaut, nimalo nisam emotivan sto se tice grupne faze
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Haj ovo sve, al morz i slaven musa komentarisu ovu utakmicu
Dok su pricali mutirani su bili, ono zdrav razum ne moze slusati.

Dok su pricali mutirani su bili, ono zdrav razum ne moze slusati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Rekao mi je jedan forumaš da se godinama ohladi strast za nogometom, ali kod mene je obrnuto, barem zasad.harden je napisao/la: ↑20 nov 2022, 19:10Tako sam i ja nekad bio nalozen na prvenstvo, uzivaj jer vec sljedece neces gledati istim ocimaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 nov 2022, 18:57Koliko se bunite zbog jedne reprezentacije![]()

A i na sljedećem nećeš imati domaćina koji će kvalitetom ovako negativno odskakati od ostalih.
2026. Tajland - BeninFinn je napisao/la: ↑20 nov 2022, 18:59Katar-SenegalCipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 nov 2022, 18:57Koliko se bunite zbog jedne reprezentacije![]()
Iran-Vels
Tunis-Australija
Kostarika-Japan
Gana-Južna Koreja
Biće more negledljivih utakmica u grupama.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Kako će ti opadati strast kad imate top10 ekipa na prvenstvu.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 nov 2022, 19:13Rekao mi je jedan forumaš da se godinama ohladi strast za nogometom, ali kod mene je obrnuto, barem zasad.harden je napisao/la: ↑20 nov 2022, 19:10Tako sam i ja nekad bio nalozen na prvenstvo, uzivaj jer vec sljedece neces gledati istim ocimaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 nov 2022, 18:57Koliko se bunite zbog jedne reprezentacije![]()
Pa sve će ostale utakmice biti top.![]()
A i na sljedećem nećeš imati domaćina koji će kvalitetom ovako negativno odskakati od ostalih.

Ja nisam mogao spavati pred Brazil 2014 doslovno. Da je još jednom do dočekat pa vakat i u zemlju.

-
- Kontakt:
Ne znam kakav će biti sistem kvalifikacija za ovo sljedeće na kojem nastupa 48 reprezentacija.
A i kad razmislim, to povećavanje broja će ubijati draž, zamisli npr. 8 azijskih ekipa na SP-u.
Kakav je ovaj Carslbergov korner na Vilsu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sve je zbog para.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 nov 2022, 19:22Ne znam kakav će biti sistem kvalifikacija za ovo sljedeće na kojem nastupa 48 reprezentacija.
A i kad razmislim, to povećavanje broja će ubijati draž, zamisli npr. 8 azijskih ekipa na SP-u.
Mislim da bi mogli uskoro vidjeti SP u Kini.
⚜️~⚜️~⚜️
- baboedindzeko09
- Kontakt:
To je islamofobija, oni su zaostali kozojebi, a južnoamerikanci normalni ljudi naročito iz ovih zemalja alla Ekvador, Venezuela i slične gdje AK47 kupiš na trafici kao da je XBonDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 nov 2022, 18:47Meni je prejak ovaj anti arapski narativ na pdf-u.
Mislim ovako se može i za svaki narod pričati.
Kada bi ljudi samo znali kakvi su divlji ljudi Južnoamerikanci, gdje se redovno djeci i zenama sijeku glave po favelama. Doslovno dzehenem na zemlji.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Teško će Kinezi skoro dobiti jer prije njih šansu imaju Evropljani, Južnoamerikanci i Afrikanci.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 nov 2022, 19:26Sve je zbog para.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 nov 2022, 19:22Ne znam kakav će biti sistem kvalifikacija za ovo sljedeće na kojem nastupa 48 reprezentacija.
Mislim da bi mogli uskoro vidjeti SP u Kini.
Čitao sam da Maroko ima ozbiljne namjere za 30. godinu, tu su još neke zajedničke kandidature Južnoamerikanaca. Kina mi djeluje isto zicer u idućih 20 godina. Od Evropljana su idući Englezi vjerovatno.
Kakva Kina, njihovo ulaganje u fudbal je prošlo. Australija bi bila simpa, no vremenska zona...
Španija i Portugal aBd 2030.
Španija i Portugal aBd 2030.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Sarajevo, Zenica, Mostar i Tuzla po jedan svjetski stadion do 2030. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.