Inter 1:2 Benfica
12' A. Milevski 1:0
13' J. Capdevila 1:1
82' E. Garay 1:2
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
new contract ponudi i to je tocyberstormking je napisao/la:Jel neko slucajno zna kako da dam povisicu igracu,dosla mi je obavijest da mi ja Mesut Ozil zabrinut jer zeli povisicu,eh sad ja bi mu je rado dao ali ne znam kako???
Kad smo vec kod Otta,izlazim iz Intera jbg ne mogu stici,pa eto ako je neko voljan da ga preuzme,ja sam ionako vecinu utakmica "iskulirao" a ako se dobro secam nisam nikoga ja doveo,samo sam prodao par indijanaca.*p!p!t@* je napisao/la:Pozdrav za Otta Rehagela ma ko to bio
Da li je i dalje mjesto slobodno?Devil je napisao/la:Kad smo vec kod Otta,izlazim iz Intera jbg ne mogu stici,pa eto ako je neko voljan da ga preuzme,ja sam ionako vecinu utakmica "iskulirao" a ako se dobro secam nisam nikoga ja doveo,samo sam prodao par indijanaca.*p!p!t@* je napisao/la:Pozdrav za Otta Rehagela ma ko to bio
Ja sam se odjavio,pa ne znam da li je neko uzeo.Martex je napisao/la:Da li je i dalje mjesto slobodno?Devil je napisao/la:Kad smo vec kod Otta,izlazim iz Intera jbg ne mogu stici,pa eto ako je neko voljan da ga preuzme,ja sam ionako vecinu utakmica "iskulirao" a ako se dobro secam nisam nikoga ja doveo,samo sam prodao par indijanaca.*p!p!t@* je napisao/la:Pozdrav za Otta Rehagela ma ko to bio
Ma uzimaš ti ovo drug. Ja nisam ulazio par kola i zezno ekipu, počeli gubiti, onda par promjena u ekipi i tek u zadnjih par tekmi redam pobjede. Sljedeće sezone će biti prava borba.senad_flamin je napisao/la:Zadnje kolo odlucje prvaka SportSport.ba lige velika borba se vodi izmedju Milana i Barse
Milan ima 80 bodova, dok Barca ima 78,Milan ima nesto bolju gol razliku +34 dok Barca +32
Milan u zadnjem kolu docekuje Man.City dok Barsa igra sa Interom koji veoma lose igra ove sezone.
Al eto nadam se da ce moj gradski rival dobit Barcu da mi olaksa ovu zadnju utakmicu ...
Sretno svima...
prihvatio sam teproximus je napisao/la:aplicirao sam za klub Atletico Madrid ako moze potvrda
imas samo score centre, to ti je nekako kao live, ali nije tacno u 9, nego kada ti dodje rezultatFKKrajina je napisao/la:Moze li mi ko pomoci. Kako da pratim utakmicu koju igram upravo? moze li se to?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.