Vidjet cemo,Maglaj je onako,domacinska ekipa,nešto poput Krivaje,teško ih je dobiti na strani.DamirT je napisao/la: ↑02 maj 2025, 20:04Ja sto sam upratio, taj trojac je falio, jer su jos uvijek odsutni Rustamov i Colakovic. Prvom pukao list, drugi slomio prst ja mislim. Muce se oni citavu polusezonu, pogotovo otkad nema Colakovica zadnje 4 utakmice. Moje misljenje je da sa ovom igrom tesko da mogu dobiti Maglaj.Amirutah1988 je napisao/la: ↑02 maj 2025, 19:41Nisam tàd gledao Bosnu,ali sam čitao da je Sloboda bukvalno bila odsutna na toj utakmici,a nmg da vjerujem da je Sloboda bila u full sastavu i da izgubi od Bosne sa toliko razlikeDamirT je napisao/la: ↑02 maj 2025, 18:54
Nisam gledao citavu utakmicu protiv Slobode, ali sumnjam da su igrali sa rezervama. Imali su problema sa povredama istina, ali je to ta ekipa sto uglavnom igra otkad su otisli Knezevic, Lukic i Tepic, mada ovaj zadnji nije nesto ni igrao puno. Znam da su falili Colakovic koji je klasa za skoro sve u ekipi, pa Rustamov, mislim i Dragicevic. Oni citavu drugu polusezonu igraju sa djecom od 17-18 godina. Sad da li je to do finansija pa su raskinuli sa pomenutim trojcem ugovor ili su mislili da mogu i sa djecom izboriti Evropu sto je samoubistvo, a to su dokazali citavu drugu polusezonu, ne znam.
Ne vjerujem da su igrali formalno, jer su se borili za Evropu.
Sad ne znam hoce li zavrsiti uopste i peti, pa da ganjaju pozivnicu kao prosle sezone, pod uslovom da Izvidjac ode u Evropsku ligu i da oni ili Konjuh uzmu kup.![]()
Ako izuzmemo Celik, najlosiji domacin u ligi. Samo 13 bodova osvojili.
Opet lako je Sloboda na svom parketu pobjedila Maglaj,ali tad su igrali dobro.
Maglaju treba pobjeda sa prilično velikom gol razlikom da bi bili bolji od Slobode.Krivaja ide u Banja Luku i sve sem poraza bi bilo mini senzacija.
Kad podvučeš crtu,Sloboda je prilicno sigurno peta a može više,zavisno od Sloge