Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Vrh vrhova na balkanu svaka mu cast!
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Glupost.amerosm je napisao/la:I ako sam njegov veliki kriticar, ukoliko nakon vecerasnje utakmice ne ode vani, nista od njegovoe karijere.
Svaka cast za vecerasnju utakmicu.
Hajduk gotovo sigurno ide u grupnu fazu.Znaci sest jakih utakmica i jakih protivnika.
Kud ce mu bolja ''izlozba''za jaci klub.
A to o gotivljenju,gotivis Petrica ili takve a ne gotive se nasi igraci.Pogotovo oni koji to nisu zasluzili.
P.S Dajte mu njegovu prirodnu poziciju u repci.A ne da se rasprdzava kako je jedan ofanzivac napravio gresku na njemu totalno neprirodnoj poziciji.To bi bilo isto ti staviti V.N na poziciji stopera.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 avg 2010, 22:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ima i ta mjestaZa_raju je napisao/la:Bez premca najjaci igrac na balkanu19TM87 je napisao/la:ibro bez premca najaci igrac hajduka
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Još da na početku utakmice nije pogodio stativu, tj. da je lopta ušla u gol bio bi to strašan hattrick Ibre. Sa 3 atraktivne golčine, i asistencijom.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ma kud ces vise od njeg veceras,pa sve je on ono i uradio da ga nije bilo mozda bi ga hajduk veceras i pusio sa 2-3 gola razlike...RiNo je napisao/la:Još da na početku utakmice nije pogodio stativu, tj. da je lopta ušla u gol bio bi to strašan hattrick Ibre. Sa 3 atraktivne golčine, i asistencijom.
lako je bilo Petit-u 98 u finalu dati treci gol Brazilu kad ih je Zidan razmontirao

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
ako sljedecu utakmicu ne postigne pogodak imam osjecaj da ce se toliko pljuvacke usmjeriti od ovih forumskih strucnjaka prema njemu da ce nastupiti poplava kao i na temi o zvjezdanu....
onda bi ta pozicija bila umjesto misimovica...a od toga nema nista jer misimovic je dokazan igrac,,,
Imao je i na kraju savršenu šansu za hattrick. Predivno primio loptu na nekih 6-7 metara i izblokiraše mu volej. A ona asistencija mu je bila 90% gola. Kakav Beckham.RiNo je napisao/la:Još da na početku utakmice nije pogodio stativu, tj. da je lopta ušla u gol bio bi to strašan hattrick Ibre. Sa 3 atraktivne golčine, i asistencijom.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
pa meni kad bi Miske prvi put poceo setkat po terenu izasao bi a na njegovo mjesto ovog velemajstora ha ya...ne zivi se od stare slave...Samo sumnjam da bi Pape to imao mu*a uraditi!gruezi je napisao/la:onda bi ta pozicija bila umjesto misimovica...a od toga nema nista jer misimovic je dokazan igrac,,,
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
njega bi volio u rep. vidjeti na misimovicevoj poziciji,a ovaj nek malo odmori...
[/quote]

Por que ? Por que somos los mejores...
- majestic24
- Kontakt:
Komentari o Ibri s jednog hrvatskog portala
"onaj ibričić je boggggg...čovjek već sad vridi 10mil evra, takvog igrača hajduk nije imao već godinama, 80. neka minuta on trči koda je tek ušao na teren, strašno..."
"IBRO LEGENDO!!!"
"Ibricic je monstrum! Osim sta je da dva (i to kakva dva, pogotovo drugi), asistira za jednoga on je jos i dva puta tamo ukliza i spasija gol na kraju utakmice, svaka ti cast majstore!"
"Bravo MAJSTORI s mora....Ibro legendooo"
"onaj ibričić je boggggg...čovjek već sad vridi 10mil evra, takvog igrača hajduk nije imao već godinama, 80. neka minuta on trči koda je tek ušao na teren, strašno..."
"IBRO LEGENDO!!!"
"Ibricic je monstrum! Osim sta je da dva (i to kakva dva, pogotovo drugi), asistira za jednoga on je jos i dva puta tamo ukliza i spasija gol na kraju utakmice, svaka ti cast majstore!"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ibričić je najbolji igrač u Hajduku od odlaska Nike Kranjčara.majestic24 je napisao/la:Komentari o Ibri s jednog hrvatskog portala
"IBRO LEGENDO!!!"

Ovaj Sharbini je kanta... ne vrijedi ništa.
...što je više lome to je volim jače...
Drago mi je da ovaj momak dokazuje da je sve ono sto sam pisao za njega istina.Bravo,majstore!Stvarno je Hajducko srce.
Ibro dominira!

Ibro dominira!
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Ibro legenda...
Drugi gol, rijetko viđen na svjetskoj fudbalskoj sceni...
Drugi gol, rijetko viđen na svjetskoj fudbalskoj sceni...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Stvarno je odigrao odličnu utakmicu, svaka mu čast.
Bundes liga plače za njim, Ibro zahvali se Hajduku i put pod noge.
- majestic24
- Kontakt:
Zeli on osvojiti HNL. Tu je vec 5-6 sezona i nece da ode bez naslova.zlatan.edvin je napisao/la:Stvarno je odigrao odličnu utakmicu, svaka mu čast.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Nek osvoji s Hajdukom hrvatsku ligu uzme kup malo se probije u Evropi i onda neka ide u Bayern,Salke mozda u Juve ili Atletico to su klubovi za njeg !zlatan.edvin je napisao/la:Stvarno je odigrao odličnu utakmicu, svaka mu čast.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
To je sigurno onaj Mr.Good ili kako god se je zvao ostalih puta. Kako mu se samo da biti toliki levatharishp je napisao/la:Glupost.amerosm je napisao/la:I ako sam njegov veliki kriticar, ukoliko nakon vecerasnje utakmice ne ode vani, nista od njegovoe karijere.
Svaka cast za vecerasnju utakmicu.
Hajduk gotovo sigurno ide u grupnu fazu.Znaci sest jakih utakmica i jakih protivnika.
Kud ce mu bolja ''izlozba''za jaci klub.
A to o gotivljenju,gotivis Petrica ili takve a ne gotive se nasi igraci.Pogotovo oni koji to nisu zasluzili.
P.S Dajte mu njegovu prirodnu poziciju u repci.A ne da se rasprdzava kako je jedan ofanzivac napravio gresku na njemu totalno neprirodnoj poziciji.To bi bilo isto ti staviti V.N na poziciji stopera.

Steta sto igra za losu ekipu kosto Hajduk...
Volio bi ga vidjeti u bolju ligu i klub
Volio bi ga vidjeti u bolju ligu i klub
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.