Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

sukisp
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la sukisp » 30 dec 2008, 19:34

Suvise je tu subjektivni stvari.
Ja sam 99% siguran da bi ako bi kodro ostao desio slucaj bake.
odlicna repka,zvucna imena,dobra atmosfera ali bi taktike bile ,,dodzemi da vrisnem,,
kodri najbolji strelac jedan od zadnjih igraca damjanovic :shock:
podsijeca me na Bakinog libera ;) :lol:
ciro je usr,ao one dvije tekme protiv spanije i turske mislim na taktiku.
Mada protiv spanije koja god taktika da je vile nosaju i mnogo jace repke.
Pronasao caku i taktiku protiv ovih manji.
e sad svi smo misljenja ako bude udarao taktiku i protiv belgije u belgiji kao na domacem terenu da bi se mogli nadati pozitivnom rezultatu.
posto je protiv slovenije koja nije naivna repka to proradilo.
Golova smo primili ali ne zbog taktike nego odbrambenog kvaliteta.
Misljenja sam da treba ostaviti repku na miru zajedno sa ovim uhljupom od covijeka.
Ne zato sto je to zasluzio,nego sto bi savez doveo ako ne goreg onda sigurno istog a atmosfera bi otisla u tri lijepe materine.
Ali isto tako kljucati u mozak ove iz saveza na bilo kojoj tekmi nedati im mira ni u jednom slucaju

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 30 dec 2008, 19:36

sukisp je napisao/la:Suvise je tu subjektivni stvari.
odlicna repka,zvucna imena,dobra atmosfera ali bi taktike bile ,,dodzemi da vrisnem,,
e sad svi smo misljenja ako bude udarao taktiku i protiv belgije u belgiji kao na domacem terenu da bi se mogli nadati pozitivnom rezultatu.
Misljenja sam da treba ostaviti repku na miru zajedno sa ovim uhljupom od covijeka.
Ne zato sto je to zasluzio,nego sto bi savez doveo ako ne goreg onda sigurno istog a atmosfera bi otisla u tri lijepe materine.
Ali isto tako kljucati u mozak ove iz saveza na bilo kojoj tekmi nedati im mira ni u jednom slucaju
POTPISUJEM! :D

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 30 dec 2008, 22:40

sukisp je napisao/la:Suvise je tu subjektivni stvari.
Pa dobro, ja sam se vec pomirio stim da je sad Ciro selektor, a ne Meho...ipak, i to sam vec par puta napisao, treba neke "sitnice" promjeniti, i mislim da Ciro moze tako proci kao nas selektor sve dok je ziv..treba se kaniti anonimusa a pogotovo iz PL, treba vise gledati igrace po evropi i treba se potruditi da mu jaja malo narastu pa da mi to primjetimo na njegovoj hrabrijoj taktici, a ne da igra kao *ickin *im :)

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 31 dec 2008, 12:32

znate šta je reko Papac kad su ga zvali u reprezentacijiju: Ma *ebo Ćiru, hajte vi bez mene! :mrgreen:

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 31 dec 2008, 13:42

ma boli me briga.Ciro ima nekakav dogovor sa savezom.Ciro ****

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 dec 2008, 14:38

e pa pasa pricaj ti sta hoces al prvo pogledaj intervju sa vedadom ibisevicem i vidi sta on kaze o ciri pa onda sa misketom dzekom pjanicem pa se javi na ovu temu..

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 31 dec 2008, 17:14

A_d_0 je napisao/la:e pa pasa pricaj ti sta hoces al prvo pogledaj intervju sa vedadom ibisevicem i vidi sta on kaze o ciri pa onda sa misketom dzekom pjanicem pa se javi na ovu temu..
U pravu si ADO, igraci zadovoljni sa njim i onda treba da ga podrzimo svi a ne kao pojedinci navijaci pricaju o njemu kao negativnoj osobi, to su POJEDINCI, to je sigurno. Sad ispadose oni neke patriote za svoju drzavu, ma pustite to, Ciro je legenda i ostat ce to.
Ciro samo tako nastavi
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 01 jan 2009, 12:58

čuj voli ITALIJU i Delpijera kad bi upoznao makar jednog italijana ne bi ih vise volijo.
nema veze sa temom, ali poručijo bi nekim bolje je da vole svoju općinu nego tuđu
zemlju pogotovo ITALIJU :ugeek:
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

CelticFan
Kontakt:

Post Postao/la CelticFan » 01 jan 2009, 14:27

Pozdrav svima iz Hrvatske, čitam malo ova prepucavanja o Ćiri, pa bih htio dati jedan objektivan komentar o njegovoj stručnosti. Činjenica jest da je Ćiro stvorio Vatrene ni iz čega, stvorio ime i rejting i da su svi uspjesi (i nakon njega), najviše njegova zasluga, a oni koji kažu da bi svatko 1998. uspio sa igračima koji su onda bili velike zvijezde i igrali u Milanu, Realu, Interu mogu reći da se grdno varaju. Ćiru su strašno poštovali i bojali se svi igrači, i Purgeri i Dalmatinci jednako, imao je autorit kao niti jedan trener poslije njega. Iz tog straha prema njemu, raznim trikovima on je stvarao atmosferu sloge i zajedništva. A to radi i sada u Bosni. Ćiro je veliki stručnjak i znalac o taktici, sigurno nije kao Murinho ili Wenger, ali da zna šta radi, zna sigurno. Ćiro će vas odvest na SP, u to sam 100% siguran i on je jedini koji može izvući maksimum iz ovih igrača, pa čak i malo više, pogotovo što mu je bosanski mentalitet u krvi. Ćiro zna sve što mora napraviti i koji se faktori moraju poklopiti da ode na SP i on će to sigurno napraviti. Još pogotovo kada ima takvu podršku navijača kakvu nikada u Hrvatskoj nije imao. Mada, vjerujte on bi volio i da mu se viće Ćiro **** jer mu se na taj način daje opravdanje za eventualni neuspjeh, a sa Ćiro majstore mu se stavlja daleko veći teret da mora uspjeti. Lukavi ste vi Bosanci :-) Ima on puno svojih mana, da stalno mora biti na ekranu, veliki je nacionalista i Tuđmanovac (odatle dolazi to Ćiro **** od BBB), ali to su sve sitnice naspram uspjeha koje će vam donijeti. Oni koji misle da su važniji igrači, nego trener i da su igrači zaslužni za uspjeh ne kuže igru koja se zove nogomet. Uglavnom, podržite Ćiru jer stari zaista zna što radi. Što se tiče saveza, oni su ga jednoglasno podržali i on mora biti uz njih da im vrati povjerenje, ali to će biti do jedne granice koja je već pređena i on će se njih sigurno znati rješiti jer predstavljaju prepreku ka uspjehu, sitne su to ribe za njega. Gledao sam tekmu Slo-Bih i mogu reći da igrači stvarno daju sve od sebe i da im je Ćiro svima našao idealnu poziciju na terenu, to je najvažnije da svatko da svoj maksimum, a to možeš, samo ako igraš na svojoj prirodnoj poziciji. Kada Ćiro još to malo posloži i kada ih galvanizira u svlačionici uspjeh će doći sam od sebe.

Inače, u Hrvatskoj se itekako prate uspjesi Bosne(Ćire) i mogu reći da 99% ljudi želi vašoj Repki veliki uspjeh.
Muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko neće! Dinamo-BBB-Zagreb

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 01 jan 2009, 14:39

Tako je, svaka cast, Celtic.
U inat svima.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 01 jan 2009, 14:50

CelticFan je napisao/la:Pozdrav svima iz Hrvatske, čitam malo ova prepucavanja o Ćiri, pa bih htio dati jedan objektivan komentar o njegovoj stručnosti. Činjenica jest da je Ćiro stvorio Vatrene ni iz čega, stvorio ime i rejting i da su svi uspjesi (i nakon njega), najviše njegova zasluga, a oni koji kažu da bi svatko 1998. uspio sa igračima koji su onda bili velike zvijezde i igrali u Milanu, Realu, Interu mogu reći da se grdno varaju. Ćiru su strašno poštovali i bojali se svi igrači, i Purgeri i Dalmatinci jednako, imao je autorit kao niti jedan trener poslije njega. Iz tog straha prema njemu, raznim trikovima on je stvarao atmosferu sloge i zajedništva. A to radi i sada u Bosni. Ćiro je veliki stručnjak i znalac o taktici, sigurno nije kao Murinho ili Wenger, ali da zna šta radi, zna sigurno. Ćiro će vas odvest na SP, u to sam 100% siguran i on je jedini koji može izvući maksimum iz ovih igrača, pa čak i malo više, pogotovo što mu je bosanski mentalitet u krvi. Ćiro zna sve što mora napraviti i koji se faktori moraju poklopiti da ode na SP i on će to sigurno napraviti. Još pogotovo kada ima takvu podršku navijača kakvu nikada u Hrvatskoj nije imao. Mada, vjerujte on bi volio i da mu se viće Ćiro **** jer mu se na taj način daje opravdanje za eventualni neuspjeh, a sa Ćiro majstore mu se stavlja daleko veći teret da mora uspjeti. Lukavi ste vi Bosanci :-) Ima on puno svojih mana, da stalno mora biti na ekranu, veliki je nacionalista i Tuđmanovac (odatle dolazi to Ćiro **** od BBB), ali to su sve sitnice naspram uspjeha koje će vam donijeti. Oni koji misle da su važniji igrači, nego trener i da su igrači zaslužni za uspjeh ne kuže igru koja se zove nogomet. Uglavnom, podržite Ćiru jer stari zaista zna što radi. Što se tiče saveza, oni su ga jednoglasno podržali i on mora biti uz njih da im vrati povjerenje, ali to će biti do jedne granice koja je već pređena i on će se njih sigurno znati rješiti jer predstavljaju prepreku ka uspjehu, sitne su to ribe za njega. Gledao sam tekmu Slo-Bih i mogu reći da igrači stvarno daju sve od sebe i da im je Ćiro svima našao idealnu poziciju na terenu, to je najvažnije da svatko da svoj maksimum, a to možeš, samo ako igraš na svojoj prirodnoj poziciji. Kada Ćiro još to malo posloži i kada ih galvanizira u svlačionici uspjeh će doći sam od sebe.

Inače, u Hrvatskoj se itekako prate uspjesi Bosne(Ćire) i mogu reći da 99% ljudi želi vašoj Repki veliki uspjeh.
Bravo za post ;) ...Potpisujem sve sto si rekao
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 01 jan 2009, 15:17

ciro ole ciro ole mi cemo u afriku a belgija dole....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 01 jan 2009, 15:24

meho kodro jedan je od nas!!!!!!!!!!!!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 01 jan 2009, 15:25

saiko1 je napisao/la:čuj voli ITALIJU i Delpijera kad bi upoznao makar jednog italijana ne bi ih vise volijo.
nema veze sa temom, ali poručijo bi nekim bolje je da vole svoju općinu nego tuđu
E moj Saiko@, malo pogledaj postove, cuj nema veze sa temom, vidis li da je to odvojeno od posta i nema veze sa bilo kojom temom na forumu, stvarno si me nasmijao pravo, e stvarno smijesno. :P :P :lol: :lol: :lol:

A ovo je tema "VELIKI MIROSLAV CIRO BLAZEVIC" i nemogu ti pricati puno o Italiji i DEL PIERU, cuj kad bi upoznao nekog talijana, nebi ih vise volio, e kamo srece da ja upoznam bilo koga iz talijanske reprezentacije, to bi bio dozivljaj za mene i radovao bi se kao malo dijete.
Jeli tvoja "TURSKA"

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 01 jan 2009, 15:48

goldboy je napisao/la:meho kodro jedan je od nas!!!!!!!!!!!!
Pa idi onda na njegovu temu i daj komentare,koji ces qrac ovdje? Vecini je samo da vrijedja Ciru da bi ispali pametni.

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 01 jan 2009, 15:50

amir je napisao/la:
saiko1 je napisao/la:čuj voli ITALIJU i Delpijera kad bi upoznao makar jednog italijana ne bi ih vise volijo.
E moj Saiko@, malo pogledaj postove, cuj nema veze sa temom, vidis li da je to odvojeno od posta i nema veze sa bilo kojom temom na forumu, stvarno si me nasmijao pravo, e stvarno smijesno. :P :P :lol: :lol: :lol:

A ovo je tema "VELIKI MIROSLAV CIRO BLAZEVIC" i nemogu ti pricati puno o Italiji i DEL PIERU, cuj kad bi upoznao nekog talijana, nebi ih vise volio, e kamo srece da ja upoznam bilo koga iz talijanske reprezentacije, to bi bio dozivljaj za mene i radovao bi se kao malo dijete.
Jeli tvoja "TURSKA"
ha ha ha pa u tome i jes problem što je odvojeno od posta a samim tim se nalazi ispod svakog tvog posta
pa me bode u oko i onda mi ovako oči nekontrolisano reaguju :roll: :roll: :roll:
Izvini moram te pitat da ti nisi možda žensko kad sanjaš o igračima,šminkerima italijanima :mrgreen:
ĆIRO šminkeru vole li tebe ovako :?: :D :D :D

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 01 jan 2009, 16:08

:ugeek:[/quote]

Jeli tvoja "TURSKA"[/quote]
ha ha ha pa u tome i jes problem što je odvojeno od posta a samim tim se nalazi ispod svakog tvog posta
pa me bode u oko i onda mi ovako oči nekontrolisano reaguju :roll: :roll: :roll:
Izvini moram te pitat da ti nisi možda žensko kad sanjaš o igračima,šminkerima italijanima :mrgreen:
ĆIRO šminkeru vole li tebe ovako :?: :D :D :D[/quote]

E stvarno znas nasmijati covijeka, bas si me oraspolozio :P :lol: :D :)
E stvarno me iznenadjujes sa besmislenim komentarima. Pustu te djecije, daj koji ozbiljan post

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 01 jan 2009, 16:13

ha ha ha želim ti sretnu novu godinu :mrgreen:

omar33
Kontakt:

Post Postao/la omar33 » 01 jan 2009, 16:31

CelticFan je napisao/la:Pozdrav svima iz Hrvatske, .
:arrow: vodi ga sebi majke ti (i muniba s njim)

sta je to on napravio kod vas? sta? to trece mjesto sa onakvim igracima mogao je bilo ko. sto se stalno na to pozivate? pogledaj kolko je klubova i reprezentacija uhelacio?

jednostavno: NULA-COVJEK, NULA-TRENER bola.

cao.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 01 jan 2009, 18:06

OMARE tolko si glup da je to drama....ma kakva drama horor...ti mislis o e igrica FOOTTBAL MANAGER da sastavis sastav i igras..e debilcino..treba imat mozga sastavit taj sastav....mogo je suker rec necu da igram isto tako boban prosinecki al nisu jer postuju CIRU..strah ih bilo od njeg...trebas imat autoritet jer kad imas 16 extra fudbalera ti stavis 11 i niko se od rezervi neljuti...ramisljaj...ccc

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.