KUP BiH 2010/2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Crveni Barun
Kontakt:

Re: KUP BiH 2010/2011

Post Postao/la Crveni Barun » 28 apr 2011, 00:40

Evo novi sam na forumu zato poz ekipi koja sportski prati ovaj forum pošto je sutra finale kupa evo i moj prvi post će biti na tu temu mislim da je željezničar kvalitetnija ekipa a uostalom igraju i kući pa tako vjerujem da će pobijediti minimalno 1:0 jer će čelik odigrati bunker i pokušati izvući nulu pred uzvrat u zenici ali im to neće poći za nogama :mrgreen: iako hvataju europsko mjesto mislim da će željo ipak osvojiti kup
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 30 apr 2011, 18:00

samosarajvo je napisao/la:U nasem slucaju su pokusali da zguraju 3500 ljudi na mjesto za 2000 ....nije im se dalo ****..:)
Pretpostavljam da nije problem u cijeni vec sto je javljeno 2 dana prije...neko rece da kad se ide na gostovanja uvjek je tako dan ili dva prije se zna o kartama...slozit cu se sa njim ali robijasi su se oslonili na to da nece ni oni placati kartu kao ni manijaci u ZE jer je tako bilo u ligi pa su kontali i u kupu (nisu dugo dogurali dovde pa zaboravili :mrgreen: - sala mala ) ali ih je tu uprava zelje iznenadila a realno moglo se prije 7 dana naglasit da nece vaziti taj "reci..." (ne znam ga napisat do kraja :mrgreen: ) za kup vec samo za ligu jer se ipak radi o finalu istog :)

da je situacija u FKS malo bolja navijao bih za Celik ali posto nam je upitno trece mjesto vrlo vjerovatno cu navijati za Zeljeznicar...:)
džaba... i ako željo osvoji kup čelik ide u evropu :)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 03 maj 2011, 12:09

diego_TM je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:U nasem slucaju su pokusali da zguraju 3500 ljudi na mjesto za 2000 ....nije im se dalo ****..:)
Pretpostavljam da nije problem u cijeni vec sto je javljeno 2 dana prije...neko rece da kad se ide na gostovanja uvjek je tako dan ili dva prije se zna o kartama...slozit cu se sa njim ali robijasi su se oslonili na to da nece ni oni placati kartu kao ni manijaci u ZE jer je tako bilo u ligi pa su kontali i u kupu (nisu dugo dogurali dovde pa zaboravili :mrgreen: - sala mala ) ali ih je tu uprava zelje iznenadila a realno moglo se prije 7 dana naglasit da nece vaziti taj "reci..." (ne znam ga napisat do kraja :mrgreen: ) za kup vec samo za ligu jer se ipak radi o finalu istog :)

da je situacija u FKS malo bolja navijao bih za Celik ali posto nam je upitno trece mjesto vrlo vjerovatno cu navijati za Zeljeznicar...:)
Ukoliko Čelik ne osvoji KUP BiH, neće ići u Europu ako ne bude među prve 4 momčadi Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Still learning...

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 03 maj 2011, 15:19

domineysn je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:

Ukoliko Čelik ne osvoji KUP BiH, neće ići u Europu ako ne bude među prve 4 momčadi Premijer lige Bosne i Hercegovine.[/quote][/quote]
i ja sam mislio ali UEFA rekla od 2012. ili 2013. godine nisam siguran
Zadnja izmjena: diego_TM, dana/u 03 maj 2011, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 maj 2011, 15:24

domineysn je napisao/la: Ukoliko Čelik ne osvoji KUP BiH, neće ići u Europu ako ne bude među prve 4 momčadi Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Nece ga osvojit, ostaju u BiH :!:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 03 maj 2011, 17:26

Neće ni Čelik, ni Željo, ni Borac, ni Sarajevo, ni Rudar, ni niko u Europu svakako.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.