KUP BiH 2010/2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Crveni Barun
- Kontakt:
Re: KUP BiH 2010/2011
Evo novi sam na forumu zato poz ekipi koja sportski prati ovaj forum pošto je sutra finale kupa evo i moj prvi post će biti na tu temu mislim da je željezničar kvalitetnija ekipa a uostalom igraju i kući pa tako vjerujem da će pobijediti minimalno 1:0 jer će čelik odigrati bunker i pokušati izvući nulu pred uzvrat u zenici ali im to neće poći za nogama
iako hvataju europsko mjesto mislim da će željo ipak osvojiti kup

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
džaba... i ako željo osvoji kup čelik ide u evropusamosarajvo je napisao/la:U nasem slucaju su pokusali da zguraju 3500 ljudi na mjesto za 2000 ....nije im se dalo ****..
Pretpostavljam da nije problem u cijeni vec sto je javljeno 2 dana prije...neko rece da kad se ide na gostovanja uvjek je tako dan ili dva prije se zna o kartama...slozit cu se sa njim ali robijasi su se oslonili na to da nece ni oni placati kartu kao ni manijaci u ZE jer je tako bilo u ligi pa su kontali i u kupu (nisu dugo dogurali dovde pa zaboravili- sala mala ) ali ih je tu uprava zelje iznenadila a realno moglo se prije 7 dana naglasit da nece vaziti taj "reci..." (ne znam ga napisat do kraja
) za kup vec samo za ligu jer se ipak radi o finalu istog
![]()
da je situacija u FKS malo bolja navijao bih za Celik ali posto nam je upitno trece mjesto vrlo vjerovatno cu navijati za Zeljeznicar...

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
Ukoliko Čelik ne osvoji KUP BiH, neće ići u Europu ako ne bude među prve 4 momčadi Premijer lige Bosne i Hercegovine.diego_TM je napisao/la:džaba... i ako željo osvoji kup čelik ide u evropusamosarajvo je napisao/la:U nasem slucaju su pokusali da zguraju 3500 ljudi na mjesto za 2000 ....nije im se dalo ****..
Pretpostavljam da nije problem u cijeni vec sto je javljeno 2 dana prije...neko rece da kad se ide na gostovanja uvjek je tako dan ili dva prije se zna o kartama...slozit cu se sa njim ali robijasi su se oslonili na to da nece ni oni placati kartu kao ni manijaci u ZE jer je tako bilo u ligi pa su kontali i u kupu (nisu dugo dogurali dovde pa zaboravili- sala mala ) ali ih je tu uprava zelje iznenadila a realno moglo se prije 7 dana naglasit da nece vaziti taj "reci..." (ne znam ga napisat do kraja
![]()
da je situacija u FKS malo bolja navijao bih za Celik ali posto nam je upitno trece mjesto vrlo vjerovatno cu navijati za Zeljeznicar...
Still learning...
Ukoliko Čelik ne osvoji KUP BiH, neće ići u Europu ako ne bude među prve 4 momčadi Premijer lige Bosne i Hercegovine.[/quote][/quote]domineysn je napisao/la:diego_TM je napisao/la:džaba... i ako željo osvoji kup čelik ide u evropusamosarajvo je napisao/la:U nasem slucaju su pokusali da zguraju 3500 ljudi na mjesto za 2000 ....nije im se dalo ****..
![]()
i ja sam mislio ali UEFA rekla od 2012. ili 2013. godine nisam siguran
Zadnja izmjena: diego_TM, dana/u 03 maj 2011, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Nece ga osvojit, ostaju u BiHdomineysn je napisao/la: Ukoliko Čelik ne osvoji KUP BiH, neće ići u Europu ako ne bude među prve 4 momčadi Premijer lige Bosne i Hercegovine.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Barca u srcu
- Kontakt:
Neće ni Čelik, ni Željo, ni Borac, ni Sarajevo, ni Rudar, ni niko u Europu svakako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.