Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- Konstantin
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Svako ima pravo na svoje razmisljanje, ja sam svoje izneo, nema potrebe da se ponavljam,al cu samo da dodam par stvari oko kojih bi se tebali sloziti bez obzira na razliku u misljenju oko Antica.
Jel Srbija ima odlicnu ekipu-IMA
Jel Srbija trebalo da uradi mnogo vise-JESTE
Jel reultat jedino merilo u sportu-JESTE
Jel se daje ponovo sansa nekom ko od Francuske ima najbolju generaciju,a pri tom apsolutno nista ne uradi?-NE
Jel vodja onaj ko ne preuzima odgovornost-NIJE
Ko je doticnom magarcu kriv sto se brani protiv Nemaca, sto ide na nereseno sa Ganom,sto mu sudija ne svira penal protiv slabusne Australije...jadan je covek koji priziva srecu, znaci da il nema pameti bas mnogo il je nekvalitetna licnost.Sreca ne postoji, postoji samo tvoj rad,i u to se jedino covek normalan naravno moze da uzda.Sve je u zivotu ,ako ne napdas -ne osvajas,pa ti vidi....
Jel se daje ponovo sansa nekom ko od Francuske ima najbolju generaciju,a pri tom apsolutno nista ne uradi?-NE
Ko je doticnom magarcu kriv sto se brani protiv Nemaca, sto ide na nereseno sa Ganom,sto mu sudija ne svira penal protiv slabusne Australije...jadan je covek koji priziva srecu, znaci da il nema pameti bas mnogo il je nekvalitetna licnost.Sreca ne postoji, postoji samo tvoj rad,i u to se jedino covek normalan naravno moze da uzda.Sve je u zivotu ,ako ne napdas -ne osvajas,pa ti vidi....
Mi imamo dobru ekipu,odlicnu nikako,odlicnu ekipu ima samo nekoliko selekcija ovoga sveta mi medju njima nismo.Konstantin je napisao/la:Svako ima pravo na svoje razmisljanje, ja sam svoje izneo, nema potrebe da se ponavljam,al cu samo da dodam par stvari oko kojih bi se tebali sloziti bez obzira na razliku u misljenju oko Antica.
Kako u koju se ruku uzme,da je trebalo mnogo vise nije,pod to mnogo vise se smatra prolazak bar u 1/4,sto mi nikako nismo bili kadri da uradimo.
Protiv Ganaca uopste nismo isli na neresen rezultat,vec je to sticaj okolnosti kojim je doprineo Rajevac i njegova perfektna takticka zamisao gde se zatvaraju Lane i Krasic,napadace i ne treba zatvarati oni svakako bazena pogoditi ne mogu.
A sta bi ti radeo protiv Nemaca nego se branio,da vidim tu repku koja ce se nadigravati sa Nemcima osim par iz vrha koji imaju odlican napadacki potencijal,Argentina i MAradona se malo otvorili i op,4 veoma lagana komada,Englezi se otvorili i op jos laksa 4 komada.
Protiv Australije smo bili mnogo mnogo bolji nego kenguri,ali promasene prilike su nas kostale tako da na taktickom planu Antic nije mogao vise i svakako da je bilo bar malo vise srece mi bi prosli dalje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
Konstantin je napisao/la: Smeta ti balkansKi mentalitet kad tako zboris,da nisi mozda Europejac, to je tako biti" in"![]()
![]()
Elem, da se vratimo temi...
Kakva mu je biografija, sta to toliko njega izbacuje od ostalih, covek koji je u svojoj "bogatoj trenerskoj karijeri" samo jedne godine osvojio dva trofeja...u pm, zaista zavidan uspeh.Nije bitno koga je on vodio,vec sta je napravio kao trener.u Sportu su rezultati bitni, trofeji, a ne to sto je nekad neko vodio Barselonu ili Real.I Zvezda je nekad bila sampion Evrope i sveta,al vise nije.Od stare slave se ne zivi.
Ninkovic i Petovic su igrace osrednje klase inace da nesto vrede igrali bi u boljim klubovima i jacim ligama, tako da je iluzorno o tome i pricati.
I nije Antic preuzeo repku kad je niko nije hteo,vec jednostavno kad je osetio da je trenutak da bi mogao sebe da eksponira preko generacije koja ima sve.Seti se tog velikog rodoljuba koliko je proteklih godina odbio savez.O utakmici sa Nemackom mogu samo da kazem bruka i sreca,da je Podolski dao gol primili bi jos tri komada.O rumunima nesto pricas koji su bili 4 u grupi, a priseti se lose francuske u BGD KOJA JE IMALA IGRACA MANJE skoro celu tekmu i jedva 1:1, Austrije koja nas je ubila na sred Mare, prijateljskih tekmi i jedne pobede u 4 utakmice....![]()
![]()
Slabusna Australija, zadnja repka mundijala nas poedi, i takvom coveku koji jos ne zeli da preuzme odgovornost za svoj neuspeh da se pruzi sansa, ma daj molim te..po cemu je on bolji od kosana zivadinoviva i ostalih,jel igrao mozda napadacki??
I zasto mora selektor da bude domaci strucnjak, ka mi to i nemamo?Nek savez plati Mancinija, ili Murinja, kad su vec imali za ono kepeca Klementea.
Inace, nadam se da ce u sledecem ciklusu Mihajlovic biti "ime" i da ce on voditi repku, sad ima autoritet,al nema iskustvo.
Nismo se razumili, ja sam Balkanac, (evropejac ne daj Bože). evropejci su oni koji su juče bili komunisti, danas štite prava onih koje privlači isti pol

Kakva je Mihajlovićeva ili Rajevčeva biografija? Ili Tumbina? Ili Jirgena Kolera? Čega su se to oni naosvajali u karijerama?
Da plate Manćinija?

Prije početka prošlih kvalifikacija ja sam se pribojavao više Rumuna nego Francuza koji su već tada bili u fazi raspada. Rumuni su 2008. na ep. u najtežoj grupi za malo stigli do četvrtfinala (Mutu fulio penal protiv Talijana na samom kraju tekme), a prije toga u kvlaifikacijama su bili prvi ispred Holanđana! Toliko o Rumunima. Što se tiče Austrijanaca, u Beču smo ih ponizili igrom (malo je to reći). Nek repka svaku tekmu pobijedi, pa makar kao Austrijance u Beogradu, ja se ne bih bunio.
E sad malo o sp. Grupu D su mnogi stručnjaci nazvali grupom smrti. švabe su stigle do trećeg mjesta, a gana je ispala nesrećno u četvrtfinalu. To mislim da dovoljno govori. Protiv Gane potpuno egal utakmica (to nam je bila ključna tekma), oni su došli do pobjede zbog naših grešaka (isključenje Lukovića i nevjerovatna greška Kuzme). Protiv Švaba smo imali sreće, ali su imali i oni (stativa Jovanovića, prečka Žigića i još nekoliko polukontri koje su uz malo sreće mogle završiti u mreži), a vidi šta su kasnije oni uradili Englezima ili Argentincima.
Australce smo uništili u prvom poluvremenu, propustili masu šansi, ali su i oni nas razbili u prvih 20-25 minuta nastavka (tad smo, po mom mišljenju, po prvi put nadigrani na sp). Kasnije smo opet promašili dosta toga, na kraju i greška Larionde. Australci uopšte nisu naivna repka kakvom sam je i ja smatrao prije sp, to su dokazali protiv gane kad su sat vremena imali igrača manje i potpuno nadigrali protivnika i dokazali su i na žalost, i protiv nas.
E sad jel kriv Antić što prvi golman i prvi napadač repke ne igraju u svojim klubovima, što Kuzmanović i Vidić igraju rukom u svom šesnaestercu kao neka dječurlija, što Krasić promašuje prazan gol protiv Australije, što larionda "ne vidi" ono što je više nego očigledno, što su glavni igrači repke podobro podbacili na sp (Krasić, Ivanović, Kolarov, Vidić, Žigić...) što ono đubre od novina "svet" piše kako su se igrači na treningu tuklii na taj način stvaraju pogrešnu sliku o atmosferi u repci (ovom prilikom želim sve živo i mrtvo da spomenem Robertu Čobanu i "novinaru" koji je sve to napisao). Mnogo je tu "krivaca" a sve se želi prebaciti na "sebičnog" Antića kojeg smo ne tako davno u zvijezde ukivali, a onda odjednom čovjek ima previsoka primanja. Pa šta bi onda trebali Englezi reći za Capella?
Antić sigurno ima svoje krivice to ne sporim nikako (trebao je više prostora dati Tošiću i Mrđi,....), ali dal bi neko drugi išta bolje uradio, pitanje je.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Potpis.Devil je napisao/la: Mi imamo dobru ekipu,odlicnu nikako,odlicnu ekipu ima samo nekoliko selekcija ovoga sveta mi medju njima nismo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Antić odlazi posle meča sa Grčkom?
Prijateljska utakmica sa Grčkom biće poslednja na kojoj će fudbalsku reprezentaciju Srbije sa klupe predvoditi selektor Radomir Antić, piše beogradska štampa.
Čelnici Fudbalskog saveza Srbije navodno su odlučili da saradnju sa trenerom koji je "orlove" doveo do Mundijala raskinu kada je Svetska fudbalska federacija prošle nedelje odbila da mu smanji kaznu od četiri utakmice suspenzije zbog vredjanja sudije.
"Potreban nam je selektor od prvog dana kvalifikacija. Niko ne želi da preuzme odgovornost da nam reprezentacija krene u borbe za Evropsko prvenstvo bez prvog stručnjaka na klupi", rekao je za Večernje novosti potpredsednik FSS-a Dragoljub Vukadinović i najavio promenu.
"Većinski stav je bio da Antić treba da ostane ako mu se smanji kazna. Ali i da u slučaju da FIFA potvrdi sankciju, moramo da imamo selektora od prve takmičarske utakmice. Što se mene tiče, ovde je sada sve jasno", dodao je Vukadinović.
Antić će u ponedeljak okupiti reprezentativce sa kojima je učestvovao na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi i početi pripreme za prijateljski duel sa Grčkom, koji će se igrati u sredu na stadionu Partizana. Ubrzo potom trebalo bi i da bude smenjen.
Sportski žurnal navodi da je glavni kandidat za Antićevog naslednika trener Fiorentine Siniša Mihajlović. Pominju se i bivši treneri Crvene zvezde Slavoljub Musln i Ljupko Petrović, kao i nekadašnji predvodnik Partizana, Nemac Lotar Mateus.
Ako mene pitate, ovo je glupost. No, ne bih se iznenadio da Antić dobije nogu.
Prijateljska utakmica sa Grčkom biće poslednja na kojoj će fudbalsku reprezentaciju Srbije sa klupe predvoditi selektor Radomir Antić, piše beogradska štampa.
Čelnici Fudbalskog saveza Srbije navodno su odlučili da saradnju sa trenerom koji je "orlove" doveo do Mundijala raskinu kada je Svetska fudbalska federacija prošle nedelje odbila da mu smanji kaznu od četiri utakmice suspenzije zbog vredjanja sudije.
"Potreban nam je selektor od prvog dana kvalifikacija. Niko ne želi da preuzme odgovornost da nam reprezentacija krene u borbe za Evropsko prvenstvo bez prvog stručnjaka na klupi", rekao je za Večernje novosti potpredsednik FSS-a Dragoljub Vukadinović i najavio promenu.
"Većinski stav je bio da Antić treba da ostane ako mu se smanji kazna. Ali i da u slučaju da FIFA potvrdi sankciju, moramo da imamo selektora od prve takmičarske utakmice. Što se mene tiče, ovde je sada sve jasno", dodao je Vukadinović.
Antić će u ponedeljak okupiti reprezentativce sa kojima je učestvovao na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi i početi pripreme za prijateljski duel sa Grčkom, koji će se igrati u sredu na stadionu Partizana. Ubrzo potom trebalo bi i da bude smenjen.
Sportski žurnal navodi da je glavni kandidat za Antićevog naslednika trener Fiorentine Siniša Mihajlović. Pominju se i bivši treneri Crvene zvezde Slavoljub Musln i Ljupko Petrović, kao i nekadašnji predvodnik Partizana, Nemac Lotar Mateus.
Ako mene pitate, ovo je glupost. No, ne bih se iznenadio da Antić dobije nogu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- alan_kardec
- Kontakt:
A ljudi moji pa šta je ono sinoć, zar se i onakve šanse mogu promašiti.
Ne mogu da vjerujem! Igra ko igra dobra, čak bi se usudio reći odlična, ali fali nam taj hebeni napadač. Kvalifikacije su pred vratima, ja se više pribojavam Slovenaca nego Talijana. U svakom slučaju puno sreće srpskim fudbalerima u predstojećem kvalifikacionom ciklusu.
Mlada repka potpuno razočarala.
Sa imenima kao što su Matić, Rajković-čelzi, Aleksić-Đenova, Ljajić- Fiorentina, Vuković - Psv, Milanović - Lok. Moskva, Tadić - Groningen..... ova repka po imenima spada u sam evropski vrh, ali vidi se da mnogo toga nije ukomponovano kako treba. Šteta jer su mladi na zadnjih nekoliko ep igrali značajnu ulogu, dva puta igrali finala, a sad će ostati kući (kao i Njemci koji su osvojili suvereno prošlo prvenstvo, što dovoljno govori kako je izjednačena konkurencija). Materijala ima sigurno i za naredne kvalifikacije.
Što se tiče ove "situacije" oko Antića, mogu samo reći - srpska posla! Nevjerovatno, ankon dvije godine sjajnih rezultata i odlične promocije srpskog fudbala, Živadinović i njemu slični žele otjerati čovjeka koji ima nešto što malo fudbalskih radnika u Srbiji ima - VIZIJU. Razlog koji navode ovi iz fss za smjenu Antića je više nego smješan. Da oni hoće dovesti nekog jačeg trenera od Antare pa ajde, nego se uveliko priča o mateusu
, o Vermezoviću
, Muslinu
Nešto se piše i o Mihajloviću. prvo ne znam dal bi on bio dobro rješenje, a drugo, čovjek je tek došao u Fiorentinu i sad da nakon dva mjeseca napušta posao, ne vjerujem. U svakom slučaju iskreno se nadam da će Antić ostati, a sinoć se vidjelo da ima podršku velike većine navijača.

Mlada repka potpuno razočarala.

Što se tiče ove "situacije" oko Antića, mogu samo reći - srpska posla! Nevjerovatno, ankon dvije godine sjajnih rezultata i odlične promocije srpskog fudbala, Živadinović i njemu slični žele otjerati čovjeka koji ima nešto što malo fudbalskih radnika u Srbiji ima - VIZIJU. Razlog koji navode ovi iz fss za smjenu Antića je više nego smješan. Da oni hoće dovesti nekog jačeg trenera od Antare pa ajde, nego se uveliko priča o mateusu

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Rajevac odbio FSS!!!
Spekulacije kažu da su sad glavni kandidati švabe Mateus i Rehagel.
Kad sam pročitao prekrstio sam se i lijevom i desnom.
Mateus je bio igračina, kao trener se ne sjećam da je uradio išta značajno u karijeri osim ulaska u lš sa partizanom. Nit je iskusan, nit je trofejan, znači čovjek nema ništa. Rehagel je posebna priča. Jel treba da postanemo poznati po konstantnoj bunkerici, a njega je i vrijeme pregazilo. Sve ovo mi miriše na neuspjeh u kvalifikacijama, da će se desiti neki novi "kazahstan". Kvalifikacije počinju za tri sedmice, mi nemamo selektora, a i kad dođe biće neki levat, garantovano. Ako se ne plasiramo na EURO 2012, direktni krivci će biti g.o.v.n.a.r.i. iz saveza.
KARADŽIĆU ODLAZI!!!!

Spekulacije kažu da su sad glavni kandidati švabe Mateus i Rehagel.

Mateus je bio igračina, kao trener se ne sjećam da je uradio išta značajno u karijeri osim ulaska u lš sa partizanom. Nit je iskusan, nit je trofejan, znači čovjek nema ništa. Rehagel je posebna priča. Jel treba da postanemo poznati po konstantnoj bunkerici, a njega je i vrijeme pregazilo. Sve ovo mi miriše na neuspjeh u kvalifikacijama, da će se desiti neki novi "kazahstan". Kvalifikacije počinju za tri sedmice, mi nemamo selektora, a i kad dođe biće neki levat, garantovano. Ako se ne plasiramo na EURO 2012, direktni krivci će biti g.o.v.n.a.r.i. iz saveza.
KARADŽIĆU ODLAZI!!!!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ipak Antara ostaje.Izgleda da je i Tole morao popustiti pod palicom Miska Raznatovica pa je Radomir na moje veliko zadovoljstvo i dalje selektor.Tako treba.
A sada na EP sa Radomirom&co.
A sada na EP sa Radomirom&co.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ova vijest me je strašno obradovala! Jutros čitam po netu i svugdje je pisalo da je skoro izvjesno da Antić odlazi, ali eto stvari su se promjenile, na svu sreću. Još nije definitivno da Antić ostaje, ali blizu su dogovora.
Baš me zanima kakve veze sa svim tim ima Miško Ražnatović? Ja koliko znam on je menadžer mnogih srpskih košarkaša, ima svoju menadžersku agenciju "Beobasket", do sada se, koliko znam nije spominjao u fudbalu pa mi nije jasno otkud da on posreduje u pregovorima. Srpska posla.
Baš me zanima kakve veze sa svim tim ima Miško Ražnatović? Ja koliko znam on je menadžer mnogih srpskih košarkaša, ima svoju menadžersku agenciju "Beobasket", do sada se, koliko znam nije spominjao u fudbalu pa mi nije jasno otkud da on posreduje u pregovorima. Srpska posla.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Misko je Antarin menadzer.alan_kardec je napisao/la:Ova vijest me je strašno obradovala! Jutros čitam po netu i svugdje je pisalo da je skoro izvjesno da Antić odlazi, ali eto stvari su se promjenile, na svu sreću. Još nije definitivno da Antić ostaje, ali blizu su dogovora.

Dosadno mi sada bilo pa evo igraci po prvenstvima koje imamo u ovoj sezoni.
Engleska:
Nemanja Vidic(Manchester United)
Aca Kolarov(Manchester City)
Nemanja Matic(Chelsea)
Bane Ivanovic(Chelsea)
Slobodan Rajkovic(Chelsea)?
Nenad Milijas)Wolwes)
Nikola-Zigic(Birmingham)
Goran Lovre(Barnsley)
Milan Jovanovic(liverpool)
Nemacka
Neven Subotic(Dortmund)
Nikola Petkovic(Frankfurt)
Gojko Kacar (HSV)
Zdravko Kuzmanovic(Stuttgart)
Ranisav jovanovic(Fortuna Dusseldorf)
Srdjan Baljak(Duisburg)
Antonio Rukavina(Munchen)
Aleksandar Ignjovski(Munchen)
Milos Maric(Bochum)
Spanija:
Dejan Lekic(Osasuna)
Ivica Dragutinovic(Sevilla)
Ivan Obradovic(Zaragoza)
Italija:
Adem Ljajic(Fiorentina)
Nikola Gulan(Fiorentina)
Vlada Avramov(Fiorentina)
Nenad tomovic(Geona)
Bosko Jankovic(Genoa)
Dejan Stankovic(Inter)
Dusan Basta(udinese)
Francuska:
Mateja Kezman(Psg)
Vujadin Savic(Bordeaux)
Branko Lazarevic(Caen)
Nenad Kovacevic(Lens)
Nenad Dzodic(Montpeillert)
Nemanja Pejcinovic(Nice)
Milan Bisevac(Valenciene)
Evo za sada lige petice sutra nastavljam.
Engleska:
Nemanja Vidic(Manchester United)
Aca Kolarov(Manchester City)
Nemanja Matic(Chelsea)
Bane Ivanovic(Chelsea)
Slobodan Rajkovic(Chelsea)?
Nenad Milijas)Wolwes)
Nikola-Zigic(Birmingham)
Goran Lovre(Barnsley)
Milan Jovanovic(liverpool)
Nemacka
Neven Subotic(Dortmund)
Nikola Petkovic(Frankfurt)
Gojko Kacar (HSV)
Zdravko Kuzmanovic(Stuttgart)
Ranisav jovanovic(Fortuna Dusseldorf)
Srdjan Baljak(Duisburg)
Antonio Rukavina(Munchen)
Aleksandar Ignjovski(Munchen)
Milos Maric(Bochum)
Spanija:
Dejan Lekic(Osasuna)
Ivica Dragutinovic(Sevilla)
Ivan Obradovic(Zaragoza)
Italija:
Adem Ljajic(Fiorentina)
Nikola Gulan(Fiorentina)
Vlada Avramov(Fiorentina)
Nenad tomovic(Geona)
Bosko Jankovic(Genoa)
Dejan Stankovic(Inter)
Dusan Basta(udinese)
Francuska:
Mateja Kezman(Psg)
Vujadin Savic(Bordeaux)
Branko Lazarevic(Caen)
Nenad Kovacevic(Lens)
Nenad Dzodic(Montpeillert)
Nemanja Pejcinovic(Nice)
Milan Bisevac(Valenciene)
Evo za sada lige petice sutra nastavljam.
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 20 avg 2010, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.
da dodam milana jovanovica iz liverpoola(presao iz liege-a) i milosa krasica(danas potpisao za juventus)
Hvala,Engleze sam radio napamet i nisam ni obratio paznju,a za Krasica malopre sam video to na Wikiu ali nisam siguran bio.dino-92 je napisao/la:da dodam milana jovanovica iz liverpoola(presao iz liege-a) i milosa krasica(danas potpisao za juventus)
mogao si i treće lige stavljat
rajković je raskinuo sa chelseaijem

...što je više lome to je volim jače...
Mogao sam,ali nisam.jacky09 je napisao/la:mogao si i treće lige stavljat![]()
![]()

A sta fali ovim iz druge lige skoro svi su ili bili reprezentativci ili su trenutni reprezentativci.
Grcka:
Aleksandar Popovic(Kavala)
Aleksandar Simic(Larissa)
Nikola Beljic(Panserraikos)
Bozidar Tadic(Panserraikos)
Vladimir Ivic(Paok)
Kristijan Miljevic(Paok)
Holandija:
Aleksandar Rankovic(aDO DEN HAAG)
Dusan Tadic(Groningen)
Nemanja Gudelj(NAC Breda)
Jagos Vukovic(PSV)
Filip Djuricic(Herenven)
Igor Djuric(Herenven)
Belgija:
Nemanja Rnic(Anderlecht)
Stefan Scepovic(Cl.Brugge)
Bojan Jorgacevic(Gent)
Nebojsa Pavlovic(Kortrijk)
Včadan Kujovic (Lierse)
Jugoslav Lazic(lokeren)
Rusija:
Zoran TOsic (CSKA)
Uros Cosic(CSKA)
Mitar Pekovic(Anzhi)
Marko Lomic(Dynamo M)
Branimir Petrovic(KRyla Sovyetov)
Nenad Djordjevic(Kryla Sovyetov)
Dusan Andjelkovic(Rostov)
Dejan Radic(Rostov)
Ivan Zivkovic(Rostov)
Nikola Valentic(Sibir)
Jovan Golic(Spartak Nalchik)
Djordje Jokic(Tom Tomsk)
Aleksandar Lukovic(Zenit)
Darko LAzovic(ZeniT)
Ukrajina:
Milos Ninkovic(Dynamo K)
Ivan Milosevic(Karpaty)
Nemanja Tubic(Karpaty)
Milan Obradovic(Metalist)
Djordje Lazic(Metalurh D)
Igor Duljaj(Sevastopol)
Slobodan Markovic(Tavriya)
Zeljko Ljubenovic(Tavriya)
Stevan Racic(Volyn)
Sasa Stevic(Volyn)
Jovan Markoski(Vorskla)
Aleksandar Popovic(Kavala)
Aleksandar Simic(Larissa)
Nikola Beljic(Panserraikos)
Bozidar Tadic(Panserraikos)
Vladimir Ivic(Paok)
Kristijan Miljevic(Paok)
Holandija:
Aleksandar Rankovic(aDO DEN HAAG)
Dusan Tadic(Groningen)
Nemanja Gudelj(NAC Breda)
Jagos Vukovic(PSV)
Filip Djuricic(Herenven)
Igor Djuric(Herenven)
Belgija:
Nemanja Rnic(Anderlecht)
Stefan Scepovic(Cl.Brugge)
Bojan Jorgacevic(Gent)
Nebojsa Pavlovic(Kortrijk)
Včadan Kujovic (Lierse)
Jugoslav Lazic(lokeren)
Rusija:
Zoran TOsic (CSKA)
Uros Cosic(CSKA)
Mitar Pekovic(Anzhi)
Marko Lomic(Dynamo M)
Branimir Petrovic(KRyla Sovyetov)
Nenad Djordjevic(Kryla Sovyetov)
Dusan Andjelkovic(Rostov)
Dejan Radic(Rostov)
Ivan Zivkovic(Rostov)
Nikola Valentic(Sibir)
Jovan Golic(Spartak Nalchik)
Djordje Jokic(Tom Tomsk)
Aleksandar Lukovic(Zenit)
Darko LAzovic(ZeniT)
Ukrajina:
Milos Ninkovic(Dynamo K)
Ivan Milosevic(Karpaty)
Nemanja Tubic(Karpaty)
Milan Obradovic(Metalist)
Djordje Lazic(Metalurh D)
Igor Duljaj(Sevastopol)
Slobodan Markovic(Tavriya)
Zeljko Ljubenovic(Tavriya)
Stevan Racic(Volyn)
Sasa Stevic(Volyn)
Jovan Markoski(Vorskla)
Blize se kvalifikacije za EP a mi i dalje nemamo pravo resenje izmedju stativa.Disljenkovic se oprostio od repke,bas kao i Stojkovic pa nam tako ne preostaje nista nego da krenemo u potragu za golmanom koji moze odgovoriti zadacima.Citao sam na jednom portalu listu potencijalnih golmana pa da vidimo.
Moguci kandidati:
Sasa Stamenkovic(CZV)
Zeljko Brkic(Vosa)
Bojan Jorgacevic(Gent)
Andjelko Djuricic(Leiria)
Bojan Isailovic(Zaglebie)
Michel Rensing(bez kluba)
Danijel VUkovic(bez kluba)
Zlatan Alomerovic(Borussia II)
Sutra malo vise o ovome.
Moguci kandidati:
Sasa Stamenkovic(CZV)
Zeljko Brkic(Vosa)
Bojan Jorgacevic(Gent)
Andjelko Djuricic(Leiria)
Bojan Isailovic(Zaglebie)
Michel Rensing(bez kluba)
Danijel VUkovic(bez kluba)
Zlatan Alomerovic(Borussia II)
Sutra malo vise o ovome.
Dakle koga pozvati za golmana u narednim tekmama veliko je pitanje i mozda i najveci problem ovoga tima.
Pa krenimo redom sto se tice golmana.
Sasa Stamenkovic Po meni bez ikakve dileme najbolji golman lige,ne sto igra za nas ali trenutno u ligi nema boljeg.Veoma siguran na liniji,malo nesiguran u izletanjima ali kada se sve sabere jedan kvalitetan golman.Ne da bude reprezentativna jedinica ali za jednog od trojice sasvim konkurentan sa ostalim golmanima i morace se uzeti u ozbiljno razmatranje.
Zeljko Brkic Bez dileme najtalentovani golman JSL,sa predispozicijama da postane vrhunski golman,posto je jos mlad nema tu rutinu na nivou Stamenkovica ali Brkic pretenduje da u sledecem ciklusu kvalifikacija za SP bude cvrsta jedinica.Odlicne fizicke predispozicije,standardan u VOsi uz to i kapiten i mislim da je on buducnost naseg fudbala.
Bojan Jorgacevic
Odlicne partije pruza u Gentu,jedan od igraca kojeg navijaci Genta najvise vole.Dovoljan pokazatelj njegovog kvaliteta je sto ga je Preudhomme zeleo u Belgijskoj repki kao prvog golmana,ali Bojan to odbio.Sada ga isti taj Pruedhomme zeli u Twenteu i videcemo sta ce biti.Mislim da on u ovim kvalifikacijama treba dobiti priliku.
Andjelko Djuricic
Jos jedan golman na kojeg se treba obratiti paznja i koji bi po meni trebao biti u najuzoj konkurenciji sa Bojanom za jedinicu,veoma kvaitetan golman koji dobro brani u Portugalu.
Bojan Isailovic I on je kvalitetan golman negde u rangu sa Stamenkovicem.Nisam ga gledao odavno sigurno nekih godinu dana samo preko izvestajima i cini mi se da sasvim pristojno brani u Zaglebiu.
Michael RensingJa sam iskreno protiv njegovog branjenja,Davno se provlacila ova teza da Rensing brani ali sada je ponovo aktuelna.No imamo mi dosta golmana sa Rensingovim kvalitetima.Rensing zna biti odlican golman ali isto tako i kiks golman.Trenutno nema kluba sto je jos jedan razlog da mu se ne daje prilika.
Danijel VukovicIgrao za mladu repku Australije ali je izrazio zelju da igra za nas.Ovo leto trebao potpisati za Konyaspor ali se nesta oteglo i nista na kraju nije bilo.Ovoga momka nisam nikada gledao,tek sam ovo leto i cuo za njega pa ne mogu da govorim o kakvim se kvalitetima radi.
Zlatan Alomerovic Jedino sto znam o njemu je da brani za BVB II,i da je izrazio zelju da igra za nas.Jos uvek je mlad,a kako kazu i veoma talentovan golman,mislim da bi ga prvo trebali probati u U21 pa tek onda u A repku pa ako bude kvalitet neka brani.
Sto se tice jos kandidata ima tu jos Marko Dmitrovic,Vilson Cakovic iz Zvezde koji ce za nekih 5-6 godina biti odlicni golmani ali su jos zeleni za repke,zatim tu je i Zivko Zivkovic rezervni golman Partizana...
Pa krenimo redom sto se tice golmana.
Sasa Stamenkovic Po meni bez ikakve dileme najbolji golman lige,ne sto igra za nas ali trenutno u ligi nema boljeg.Veoma siguran na liniji,malo nesiguran u izletanjima ali kada se sve sabere jedan kvalitetan golman.Ne da bude reprezentativna jedinica ali za jednog od trojice sasvim konkurentan sa ostalim golmanima i morace se uzeti u ozbiljno razmatranje.
Zeljko Brkic Bez dileme najtalentovani golman JSL,sa predispozicijama da postane vrhunski golman,posto je jos mlad nema tu rutinu na nivou Stamenkovica ali Brkic pretenduje da u sledecem ciklusu kvalifikacija za SP bude cvrsta jedinica.Odlicne fizicke predispozicije,standardan u VOsi uz to i kapiten i mislim da je on buducnost naseg fudbala.
Bojan Jorgacevic
Odlicne partije pruza u Gentu,jedan od igraca kojeg navijaci Genta najvise vole.Dovoljan pokazatelj njegovog kvaliteta je sto ga je Preudhomme zeleo u Belgijskoj repki kao prvog golmana,ali Bojan to odbio.Sada ga isti taj Pruedhomme zeli u Twenteu i videcemo sta ce biti.Mislim da on u ovim kvalifikacijama treba dobiti priliku.
Andjelko Djuricic
Jos jedan golman na kojeg se treba obratiti paznja i koji bi po meni trebao biti u najuzoj konkurenciji sa Bojanom za jedinicu,veoma kvaitetan golman koji dobro brani u Portugalu.
Bojan Isailovic I on je kvalitetan golman negde u rangu sa Stamenkovicem.Nisam ga gledao odavno sigurno nekih godinu dana samo preko izvestajima i cini mi se da sasvim pristojno brani u Zaglebiu.
Michael RensingJa sam iskreno protiv njegovog branjenja,Davno se provlacila ova teza da Rensing brani ali sada je ponovo aktuelna.No imamo mi dosta golmana sa Rensingovim kvalitetima.Rensing zna biti odlican golman ali isto tako i kiks golman.Trenutno nema kluba sto je jos jedan razlog da mu se ne daje prilika.
Danijel VukovicIgrao za mladu repku Australije ali je izrazio zelju da igra za nas.Ovo leto trebao potpisati za Konyaspor ali se nesta oteglo i nista na kraju nije bilo.Ovoga momka nisam nikada gledao,tek sam ovo leto i cuo za njega pa ne mogu da govorim o kakvim se kvalitetima radi.
Zlatan Alomerovic Jedino sto znam o njemu je da brani za BVB II,i da je izrazio zelju da igra za nas.Jos uvek je mlad,a kako kazu i veoma talentovan golman,mislim da bi ga prvo trebali probati u U21 pa tek onda u A repku pa ako bude kvalitet neka brani.
Sto se tice jos kandidata ima tu jos Marko Dmitrovic,Vilson Cakovic iz Zvezde koji ce za nekih 5-6 godina biti odlicni golmani ali su jos zeleni za repke,zatim tu je i Zivko Zivkovic rezervni golman Partizana...
a kakvu vezu ima rensing sa srbijom? po transfermarktu nema srpsko drzavljanstvo nit je ikad nastupao za neki srpski klub
Keva mu je Srpkinja,nema srpsko drzavljanstvo ali ga upravo preko keve moze izganjati.dino-92 je napisao/la:a kakvu vezu ima rensing sa srbijom? po transfermarktu nema srpsko drzavljanstvo nit je ikad nastupao za neki srpski klub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.