BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Romariooo
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Romariooo » 24 mar 2011, 14:51

RacitilanA je napisao/la:ima jedna druga slike ove dvojice, nevjerovatna slicnost sa Ibrahimovicem i Robinhom... :D :D
vidio sam tu, jest bas je slicna, dobar fazon

rumuniju akobogda dobijamo lagano, ne zbog naseg velikog kvaliteta nekog sad trenutno, nego zbog toga sto su firgoši uzasno losi i svako ce ih pobijediti.

ako ih u zenici dobijemo, njihov moral ce biti dodatno srozan, tako da nece biti tesko dobiti ih i u rumuniji, oni su mentalno jako losi i ako ih ne dobijemo necemo nikoga
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 24 mar 2011, 14:52

Romariooo je napisao/la:Ova dvojica su narasli i sad su udarni tandem reprezentacije Rumunije

[youtube][/youtube]
Chuck Norris zna ko to tamo peva :lol: :mrgreen:
1921-2011

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 24 mar 2011, 14:53

emiiNa_ je napisao/la:.. eto ako su vam tooliko losi Sehic i Avdukic, a Hasagic (nedaj boze) ne mogne nastupiti zbog ozlijede .... .. ..
Pitam se gdje nam je sad Nemanja Supic, koji je bio ODLICAN golman?! .. Koji je bio uz BIH kad je bilo najteze, kad smo bili bez golmana?!

Odgovor: Nemanja Supic je jos jedan igrac BH reprezentacije, kojeg "smo" samo izkoristili kad nam je trebao :? .. sto ja zalosno! Da bih Pape pozvao Supica nebih bili u dilemi, i nebih imali ovdje razloga da se razpravljate ;)

:D
Supic je **** teska.
Bold: pravopisne greske :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 mar 2011, 15:03

Bilal je napisao/la:Bold: pravopisne greske
Jesi ih i pohvat'o. :roll: Nadam se da nećemo/ćete/ raspravljati o pravopisu na ovoj temi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 24 mar 2011, 15:07

Monolog je napisao/la:
Bilal je napisao/la:Bold: pravopisne greske
Jesi ih i pohvat'o. :roll: Nadam se da nećemo/ćete/ raspravljati o pravopisu na ovoj temi.
I to se bas potrudio :lol:
1921-2011

RacitilanA
Kontakt:

Post Postao/la RacitilanA » 24 mar 2011, 15:09

Mora se iskoristiti prostor. Zna se da ce Rumunija igrati dosta jace u odbrani jer je njima i remi dobar rez mada ce ganjati neki traljav gol iz kontre ili neki penal ili slicno..Tako da ce najveci posao biti probiti tu odbranu. Eh sad, na Dzeki ce biti 2 covjeka, moraju slati dvojicu na njega, i mi moramo iskoristiti u datim trenutcima tog igraca vise..

Ako krenemo kukavicki sa samo Dzekon u napadu i trebaju nas odmah kazniti..Treba krenuti sa 3 napadaca...
Zadnja izmjena: RacitilanA, dana/u 24 mar 2011, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 24 mar 2011, 15:12

Hasagić na golu.Zadnja linija , Mujdža , Spahić , Pandža , Lulić. Dva zadnja vezna , Rahimić i Medunjanin s tim da je Medunjanin ofanzivniji.Lijevi vezni Ibričić , desno Pjanić , Misimović polušpica i u špici sam Džeko.Po meni idealan sastav gledajući igrački kadar koji trenutno posjedujemo !

RacitilanA
Kontakt:

Post Postao/la RacitilanA » 24 mar 2011, 15:14

Fanfara je napisao/la:Hasagić na golu.Zadnja linija , Mujdža , Spahić , Pandža , Lulić. Dva zadnja vezna , Rahimić i Medunjanin s tim da je Medunjanin ofanzivniji.Lijevi vezni Ibričić , desno Pjanić , Misimović polušpica i u špici sam Džeko.Po meni idealan sastav gledajući igrački kadar koji trenutno posjedujemo !
idealno za 0-0 ili 1-0 za Rumune, nista od toga

RacitilanA
Kontakt:

Post Postao/la RacitilanA » 24 mar 2011, 15:18

Ovu utakmicu necemo dobiti ako barem 45 minuta ne odigramo sa 3 spica, to jest sa Dzekom, Muslimovicem i Ibisevicem u napadu..Gledao asm Francuska-Rumunija, Francuzi im jedva jedva dali gol u 85. minuti a imaju onakav napad....I plus je trener francuza izmijenio dosta u napadu da bi konacno dali gol...Mi sa jednim ili dva napadaca nikada necemo dati gol

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 24 mar 2011, 15:20

jaka je ova primjedba emine o supicu. nego, gdje je on stvarno, brani li covjek uopste? lulic je ipak stvoreni igrac za ofenzivnije aktivnosti. jako bi bilo dobro staviti subu na bok a lulica naprijed. ja sada nisam siguran ali mislim da je ibisevic ipak brzi od ibricica tako da ne vjerujem da ce on poceti od pocetka. brzina nas j..e! nego, sta se desava oko repke. kakv je ovo zastoj u vijestima
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Luís Nazário de Lima
Kontakt:

Post Postao/la Luís Nazário de Lima » 24 mar 2011, 15:20

RacitilanA je napisao/la:Ovu utakmicu necemo dobiti ako barem 45 minuta ne odigramo sa 3 spica, to jest sa Dzekom, Muslimovicem i Ibisevicem u napadu..Gledao asm Francuska-Rumunija, Francuzi im jedva jedva dali gol u 85. minuti a imaju onakav napad....I plus je trener francuza izmijenio dosta u napadu da bi konacno dali gol...Mi sa jednim ili dva napadaca nikada necemo dati gol
Tad se je Ruminija branila.Zar stvarno mislis da ce se protiv nas braniti ? Ljudima treba pobjeda kao i nama i to je to.
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 24 mar 2011, 15:22

Da vidimo hoće li mi i ova tema biti sretna .... :D :D :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2011, 15:23

Sa dva spica a ovakvom inace hronicno losom odbranom ni u ludilu.
To moze recimo priustiti Srbija,kad imaju Vidovica,Ivanovica,Kolarova u defanzivi.Mi ne.
Pjanic,Ibricic,Miske,Stila,Medunjanin itekako znaju zabiti gol.
P.S Supic se vratio u Javor.ne ide mi u glavu kako u prosjecnim klubovima ne moze izboriti status.
Nije vrhunski golman,ali vala nije ni tolika klocina.Sigurno mu se i dan danas stuca koliko ga Turci spominju. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RacitilanA
Kontakt:

Post Postao/la RacitilanA » 24 mar 2011, 15:27

Ma 3 spica i sve u napad pa da vidimo ko ce vise zabiti, ne mogu oni sa mutavim mutuem dati vise nego mi..neka bude 7-4 za nas i to je to..Mi ne mozemo, ne znamo i nikako ne mozemo igrati te tijesne utakmice sa kalkulisanjem...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2011, 15:30

RacitilanA je napisao/la:Ma 3 spica i sve u napad pa da vidimo ko ce vise zabiti, ne mogu oni sa mutavim mutuem dati vise nego mi..neka bude 7-4 za nas i to je to..Mi ne mozemo, ne znam i nikako ne mozemo igrati te tijesne utakmice sa kalkulisanjem...
Bilo je vec jednom 6-4.
Ali tada je Pape bio na terenu a ne na klupi.
I da, Pape uopste nije bio napadac ili spic igrac.Nego kao Pjana ili Miske pa ga zabi tri.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 mar 2011, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 mar 2011, 15:33

harishp je napisao/la:Sigurno mu se i dan danas stuca koliko ga Turci spominju. :mrgreen:
Hehe ma kad god sa nekim Turcinom ovdje popricam o fudbalu, dodje se na onu utakmicu u Zenici.
I onda uvjek isti komentari, kako ih je onaj golman ubio, za kojeg su mislili da je slab i da im je gol Salihovica izazvao psihozu. A tad su se svi jos nadali prolazku. :lol:

Nego bas sto kazes. Mislim isto da kod nas nije toliko bitno, dali igramo sa jednim ili dva spica. Bas naprotiv, vidjelo se u zadnjim utakmicama, koliko imamo potencijala u napadu sa nasim veznim redom. Brza transformacija igre je bitna, nju je Pape dobro uigrao, cak su nam vec pri losijoj igri tada Nijemci pravili komplimente za to. A Miske/Pjanic/Ibricic/Lulic/Stilic/Medunjanin (ko god da bude igrao) znaju gdje stoji gol. Jedino mozda Rahimic nije neki goalgetter. :D Ali mozda je vrijeme i za njega, da zabije koji. Pa cak i Spaha je protiv Mexikanaca imao dobre prodore, iz jednog je Miske zamalo zabio gol.

Kad se jos uz ovo sabere, da smo od Rumuna u veznom definitivno jaci, onda treba to jos mozda vise potencirati i time preuzeti loptu i samo naprijed. A jednu ili dvije ce Dzeko vec pospremiti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 24 mar 2011, 15:33

momci kakvo je stanje sa kartama? ja sutra polazim iz Beca aBd u ovo doba, pa reko da pitam dal ce biti karti i u subotu?

inace, kakvo je vrijeme dole? ovdje u becu se izgori, j**i me ako nema 20 stepeni :-D :-)

nadam se prepunim BP, ipak je ovo za mene najbitnija tekma u ovim kvalifikacijama .. kad ste vec krenuli sa sastavima, evo i jedan od mene :-)

Keno
Mujdza - Mravac - Spahic - Lulic
Rahimic - Besic
Pjanic - Misimovic - Medunjanin
Dzeko

Ne bude li golova do 45.min, ja bi izvadio il Medunjanina il Besica, a ubacio Muslimovica ili Ibisevica. S time bi jedan od ove dvojice (Medunjanin / Besic) malo vise obratio paznju na defanzivu (u slucaju lulicevih/mujdzinih probijanja)

A ako ga Muslim il Ibi ne uspjednu zabit barem jednom, onda ne znam ni ja vise :-D Steta sto nema Jahica i sto nije spreman, mislim kad bi on igro jos u odbrani umjesto Mravca da bi koliko toliko bili sigurniji pozadi ..

Pozdrav

RacitilanA
Kontakt:

Post Postao/la RacitilanA » 24 mar 2011, 15:42

ja sam cuo da nema karti, no buduci da si ti dijaspora, bit ce za tebe ali po promijenjenoj cijeni... :D
Zadnja izmjena: RacitilanA, dana/u 24 mar 2011, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 24 mar 2011, 15:43

Bilal je napisao/la:
emiiNa_ je napisao/la:.. eto ako su vam tooliko losi Sehic i Avdukic, a Hasagic (nedaj boze) ne mogne nastupiti zbog ozlijede .... .. ..
Pitam se gdje nam je sad Nemanja Supic, koji je bio ODLICAN golman?! .. Koji je bio uz BIH kad je bilo najteze, kad smo bili bez golmana?!

Odgovor: Nemanja Supic je jos jedan igrac BH reprezentacije, kojeg "smo" samo izkoristili kad nam je trebao :? .. sto ja zalosno! Da bih Pape pozvao Supica nebih bili u dilemi, i nebih imali ovdje razloga da se razpravljate ;)

:D
Supic je **** teska.
Bold: pravopisne greske :D
Eto neka je :D
bio je dobar dok je valjao!

-.-
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 24 mar 2011, 15:44

RacitilanA je napisao/la:ja sam cuo da nema karti, no buduci da si ti dijaspora, bit ce za tebe ali po promijenjenoj cijeni... :D
hahaha dobar si :-D ma hajd ba nek' bude koliko bude, samo da ja udjem :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.