EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la legenda reala » 23 avg 2011, 16:48

Dylan Dog je napisao/la:Po izgledu,prije ce biti ovaj Herber,on je mescini znao odigrati puno bolje nego sto bi se ocekivalo od igraca njegovog kalibra.
Pascal Roler ,proćelav omalen ,broj devet nosio nema ko drugi biti ,Green i Okulaja su crnci ,Demirel ne odgovara opisu kao ni Femerling .
Herber i Shafartczik ovaj drugi je tek na početku prave reprezentativne karijere ovo mu je faktički prvo pravo prvenstvo ,Herber je igrao i prije ali nije imao neku zapaženu ulogu .
Od stare Njemačke ekipe sa prethodnih prvenstava(koja je osvajala medalje ) su tu samo Sven Schultcze i Dirk ali ni oni ne odgovaraju opisu .Uz ove pobrojane gore to je bila ta ekipa bio je i Pešić tu i to je bilo to mislim da nisam nikog bitnog zaboravio ;) još Arigbabu ,Haman je igrao ,ali nije bio tada toliko bitan ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 avg 2011, 16:53

legenda reala je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Po izgledu,prije ce biti ovaj Herber,on je mescini znao odigrati puno bolje nego sto bi se ocekivalo od igraca njegovog kalibra.
Pascal Roler ,proćelav omalen ,broj devet nosio nema ko drugi biti ,Green i Okulaja su crnci ,Demirel ne odgovara opisu kao ni Femerling .
Herber i Shafartczik ovaj drugi je tek na početku prave reprezentativne karijere ovo mu je faktički prvo pravo prvenstvo ,Herber je igrao i prije ali nije imao neku zapaženu ulogu .
Od stare Njemačke ekipe sa prethodnih prvenstava(koja je osvajala medalje ) su tu samo Sven Schultcze i Dirk ali ni oni ne odgovaraju opisu .Uz ove pobrojane gore to je bila ta ekipa bio je i Pešić tu i to je bilo to mislim da nisam nikog bitnog zaboravio ;) još Arigbabu ,Haman je igrao ,ali nije bio tada toliko bitan ;)
Ma legendo za koga ti mene smatras,dobro ja znam ko je celavac Roler,igrao je u Opel Skylanersima u euroligi :lol: ,a ovaj na koga mislim je odigrao par odlicnih utakmica u relativno zadnje vrijeme,znaci moze biti na zadnjim olimpijskim igrama ili na evropskome prvenstvu u Spaniji,pogadjao onak trice iz ugla,ma bio je Herber da ga **** :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 avg 2011, 17:05

Dylan Dog je napisao/la: Ma legendo za koga ti mene smatras,dobro ja znam ko je celavac Roler,igrao je u Opel Skylanersima u euroligi :lol: ,a ovaj na koga mislim je odigrao par odlicnih utakmica u relativno zadnje vrijeme,znaci moze biti na zadnjim olimpijskim igrama ili na evropskome prvenstvu u Spaniji,pogadjao onak trice iz ugla,ma bio je Herber da ga **** :mrgreen:
Pa ti kažeš nekad prije ,što ne kažeš tačno .
Ma nebi ja rekao da je to Herber ,na prvenstvu u Španiji su još uvjek igrali ovi stariji ,na prvenstvu u Turskoj 2010 se desila smjena generacija i potop Njemaca skroz su loši bili .

jel on
slika
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 avg 2011, 17:08

Ma nema ko drugi biti,mada je mescini imao kracu kosu :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 23 avg 2011, 18:36

http://www.****.com/vesti/ostalo/r ... za-medalju" onclick="window.open(this.href);return false;

Dalipagić: "Nemamo tim za medalju"

Legenda naše košarke Dražen Dalipagić izjavio je da je veoma teško proceniti realne domete srpske reprezentacije na predstojećem prvenstvu Evrope u Litvaniji pošto "za razliku od nekih ranijih vremena nemamo tim koji može da nam garantuje medalju", prenosi Tanjug.

Ne postoje realni dometi naše reprezentacije pošto nemamo ekipu koja će nam garantovati osvajanje medalje. Pokazali smo na prethodnim takmičenjima da znamo prijatno da iznenadimo, ali i da razočaramo košarkašku javnost,rekao je Tanjugu Dalipagić.

On je dodao da se nada kako će naš nacionalni tim kao i pre dve godine u Poljskoj kada je osvojeno srebro uspeti da prevaziđe očekivanja i postigne veliki uspeh kada se to najmanje očekuje.

Na šampionatu nema izrazitih favorita, u principu svako svakog može da pobedi. Izdvaja se jedino Španija zbog Pau Gasola, koji je igrač van evropskih standarda. Mi smo, međutim, i njih uspeli dva puta da savladamo - u grupnoj fazi takmičenja u Poljskoj i prošle godine u četvrtfinalu šampionata sveta, tako da se nikad ne zna
,poručio je Dalipagić, osvajač pet medalja sa Evropskih šampionata, tri zlatne (1973, 1975, 1977) i po jednu srebrnu (1981) i bronzanu (1979).

Nekadašnji trofejni košarkaš Jugoplastike i reprezentacije Jugoslavije, a danas trener poljskog prvoligaša Polfarme Zoran Sretenović izjavio je da Srbija ima dobre šanse da osvoji neku od medalja, bez obzira na nešto slabija izdanja u pripremnom periodu.

Prvenstvo će biti izjednačeno jer većina reprezentacija nastupa u najjacem sastavu. Mi smo, uz Španiju, domaćina Litvaniju, Sloveniju i Tursku, jedan od favorita, koji može da se umeša u borbu za medalje,rekao je Sretenović.

On je dodao da se naš tim još uigrava i da su rezultati trenutno u drugom planu.

Očekujem mnogo bolja i agresivnija izdanja Ivkovićevih izabranika. Do sada smo na šampionatima znali od od starta budemo na nivou, što je odlika dobro psihološki pripremljenih ekipa,rekao je Sretenović, šampion Evrope sa reprezentacijom Jugoslavije 1991. i 1995. godine.

Poznati srpski trener Vladisav Lučić optimista je uoči odlaska naše selekcije u Litvaniju pošto kako je rekao "Srbija poseduje mladu, perspektivnu i odlično vođenu ekipu.

Iako ne igraju značajnije uloge u inostranim klubovima, naši košarkaši svake godine napreduju kada je kvalitet u pitanju. Poslednja dva šampionata vratila su veru u mogućnost srpske košarke, a da nije bilo sudijske nepravde na Svetskom prvenstvu u Turskoj trebalo je da osvojimo dve srebrne medalje.

Lučić očekuje neizvesno prvenstvo, ali ipak izdvaja nekoliko favorita.

Španija je ispred svih jer ima NBA zvezde braću Gasol i Rudija Fernandeza, Litvanija i zbog kvaliteta i kao domaćin mora da bude među favoritima, Francuska i Grčka takođe. Naša ambicije su poznate, a to je plasman u finale i obezbeđivanje vize za Olimpijske igre u Londonu. U svakom slučaju trebalo bi da budemo optimisti,zaključio je Lučić.

Evropsko prvenstvo u košarci biće održano od 31. avgusta do 18. septembra u Litvaniji.

Srbija će igrati u B grupi zajedno sa reprezentacijama Italije, Izraela, Francuske, Nemačke i Letonije

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 23 avg 2011, 19:02

http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=6633" onclick="window.open(this.href);return false;

EP: Francuska kompletirala ekipu

Umesto Antoana Dioa u tim je pozvan Stid Čikambud

Nakon dva neuspela pokušaja (1, 2) objavljivanja spiska putnika na Evropsko prvenstvo u Litvaniji, Vensan Kole se nada da više neće morati da menja sastav tima. U oba slučaja ekipu su prekrajale povrede. Poslednja u nizu je zadesila Antoana Dioa, a umesto njega za "petlove" će igrati Stid Čikambud, plejmejker Šalona.

Ukoliko ne bude novih pehova, Francuska će u sledećem sastavu nastupiti u Litvaniji:

P: Toni Parker, Endru Albisi, Stid Čikambud,
B: Nando De Kolo, Mikael Želabal,
K: Nikolas Batum, Čarls Lombah-Kahudi,
KC: Boris Diao, Floran Pjetrus,
C: Žoakim Noa, Ali Traore, Kevin Serafan.

Francuska će na Prvenstvu Evrope nastupiti u grupi "B", zajedno sa selekcijama: Srbije, Nemačke, Italije, Letonije i Izraela.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 avg 2011, 19:06

u pm kako je ta "francuska" grupa jaka.. za razliku od ove naše gdje i mi imamo neke šanse za prolazak :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 23 avg 2011, 19:18

Novica Veličković neće putovati u Litvaniju na Evropsko prvenstvu! Medicinska komisija Košarkaškog saveza Srbije procenila je da sadašnje stanje povrede standardnog člana prve petorke našeg nacionalnog tima takva da on nije u stanju da odgovori najvećim naporima.

Veličković je preskočio sva tri pripremna turnira na kojima je igrala Srbija, u Ljubljani, Izmiru i Londonu, a za to vreme je radio individualno u Beogradu i trudio se da sanira atrofiju mišića, nastalu usled povrede kolena zadobijene tokom sezone.

Posle najnovijeg uvida u stanje povrede Novice Veličkovića, doktor reprezentacije Srbije, Dragan Radovanović, u ime Medicinske komisije Košarkaškog saveza Srbije, dao je sledeću izjavu:

- Novica Veličković je tokom boravka u reprezentaciji Srbije, uz terapije, rehabilitaciju i dozirane treninge, postigao napredak u svom oporavku od višemesečne povrede, sa kojom je stigao na pripreme državnog tima. Međutim, njegovo trenutno stanje ne može da odgovori visokim zahtevima koje iziskuje veoma intenzivno takmičenje, kakvo je ovogodišnje Prvenstvo Evrope u Litvaniji. Novica Veličković će sve do povratka u svoj klub, biti na terapijama pod nadzorom Stručnog štaba reprezentacije Srbije.

Ufffff veliki hendikep..... :cry: :roll:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 23 avg 2011, 19:51

Kako stvari stoje u Litvaniju ćemo s ovom ekipom:

P:Teodosić,Marković,Rašić
B:Tripković,Paunić
K:Tepić,Bjelica
KC:Savanović,Mačvan
C:Krstić,Perović,Marjanović

Zbog povrede neće ići Velićković i vjerovatno Kešeljm, a berealno je očekivat da povede Milosavljevića.
Zbog izostanka Novice i Kešelja,dosta važniju ulogu u timu će dobiti Mačvan,Tepić i Bjelica,njih 3 će da nadoknade odsustvo ovog dvojca... :geek: ...Na pleju smo jaki,sa Teom,Markovićem i Rašićem..na bekovima,hmm onako...moglismo i bolje proći..Paun u odbrani jakodobar,ali u napadu prosjek,čaki ispod za ovo takmičenje...s druge strane Tripković,malo popravio igru u odbrani,mada je i dalje tanak..u napadu kad ga krene može šutati 6/6 ,7/7 za 3 poena....ali kad ga neće onda zna potrošiti i 10 šuteva,a ništa ne napraviti....voli forsirati šut,zna i pogoditi,ali ipak se ne može na njega računati na "tjesnom rezultatu"..on "puni" protivnike kad je 10+ :lol: .....Što se tiče krila....hm...bolje stanje nego na bekovima,ali osjetiće se odsustvo Kešelja i njegovh trojki iz "kornera"..Tepić u nešto boljoj formi,popravio malo igru..ne možebiti gori nego na SP u Turskoj :? ..Bjelica nije dugo igrao,ali izuzetno dobar i zahvalan igrač...u odbrani vrlo dobar,u skok igri...a zan i pogoditi kad dobije priliku...Vidjećemo kakvu će mu minutažu dati Duda...Krilni centri....Savan,možda i najkorisniji i najstandardniji član ove ekipe,čovjek "igra" košarku...može se osloniti na njega,ima muda,podiže atmosferu u ekipi...skače,šutira,dobar u odbrani...Mačvan..krajnje je vrijeme da on pokaže nešto više od svog talenta,i da se to osjeti na rezultatu..hrabar je,..sa većom minutažom,imaće i bolju statistiku.Kvalitet nesporan....
Centri:...O Krletu ne treba mnogo pričati,kapiten...dosta zavisi od njega i njegove igre,naš prvi i najbolji centar(eh da nam je još i Miičić :cry: )...Kosta..joj mati moja,nikad ga nisam gotivio,,ali zna dati neki svoj doprinos..uvjek je tu negdje na 10+poena,,,napravi i koji skok..ali loš u odbrani,previšemekan,blag...kao od pudinga pravljen...Moraće s više živosti igarti..Bobi Marjanović...sa onolikomvisinom i kilažom,mora biti hrabriji i drčniji u igri,,,posebno u situacijama kad je sa protivniko dosta nižim od sebe..treba više zakucavati :D i iznuđivati 2+1..može on,to...Samo da se malookuraži,pa da krene da "jede malu djecu"..(Ionako bi mu Frankeštajn pozavidio :mrgreen: )

abcde
Kontakt:

Post Postao/la abcde » 23 avg 2011, 22:59

Koliko poena je danas zabio Nowitzki i koliko jw igrao?
Ja ovu nemacku ne vidim za borbu za medalja cak smo i mi dobili njih na prosli eurobasket i tako smo ih eliminisali u drugu fazu naravno tada bez nowitzki.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 avg 2011, 23:05

abcde je napisao/la:Koliko poena je danas zabio Nowitzki i koliko jw igrao?
Ja ovu nemacku ne vidim za borbu za medalja cak smo i mi dobili njih na prosli eurobasket i tako smo ih eliminisali u drugu fazu naravno tada bez nowitzki.
zabio je 10 ja mislim. igrao je maksimalno 17-18 minuta, mozda cak ni toliko, odmarao je tamo negdje od 25 minute. nijemci sigurno nisu u onom prvom krugu favorita za medalju, ali kad imaju svoj dan, tj. kad krene jos dvojicu pored novickog i kamana mogu dobiti apsolutno svakoga.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 avg 2011, 23:10

Nazalost Dirku i drustvu je cetvrtfinale plafon. Vanjska linija ce im uzasno da sutira prvenstvu. A Dirk ne moze sam, i Kaman ce imati tu dosta padova. Da li ce uspjeti jos jednom da ih povuce, ja sumnjam. Ali opet bez obzira na sve, gledati prvenstvo sa Dirkom i bez njega je drugacije 8-) 8-)

Meni neostvarena zelja da vidim njega i Gasola u tandemu u istom timu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 avg 2011, 23:13

neno#4 je napisao/la:Nazalost Dirku i drustvu je cetvrtfinale plafon. Vanjska linija ce im uzasno da sutira prvenstvu. A Dirk ne moze sam, i Kaman ce imati tu dosta padova. Da li ce uspjeti jos jednom da ih povuce, ja sumnjam. Ali opet bez obzira na sve, gledati prvenstvo sa Dirkom i bez njega je drugacije 8-) 8-)

Meni on nije neki igrač ,protiv ovakvih naši slabi centara on sve negdje bježi od koša pa puca sa poludistance ništa ne može da odigra leđima prema košu ,na EP protiv jačih i kvalitetniji centara njega nema niđe.
Nego pitam te danas pamtiš li kad je zadnji put Vasiljević promašio dva slobdna :o :o

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 avg 2011, 23:23

neno#4 je napisao/la:Nazalost Dirku i drustvu je cetvrtfinale plafon. Vanjska linija ce im uzasno da sutira prvenstvu. A Dirk ne moze sam, i Kaman ce imati tu dosta padova. Da li ce uspjeti jos jednom da ih povuce, ja sumnjam. Ali opet bez obzira na sve, gledati prvenstvo sa Dirkom i bez njega je drugacije 8-) 8-)

Meni on nije neki igrač ,protiv ovakvih naši slabi centara on sve negdje bježi od koša pa puca sa poludistance ništa ne može da odigra leđima prema košu ,na EP protiv jačih i kvalitetniji centara njega nema niđe.
Nego pitam te danas pamtiš li kad je zadnji put Vasiljević promašio dva slobdna :o :o
Kaman tako igra.
A Sale, iskren da ti budem ne sjecam se.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 avg 2011, 23:29

neno#4 je napisao/la:

Kaman tako igra.
A Sale, iskren da ti budem ne sjecam se.
Ni ja kad danas ušo u igru prvi kontakt faul dva slobodna i hladno oba promaši ja se šokiro reko pa uvjek je imo oko 90% za jedan poen vidi sad :shock: :shock:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 avg 2011, 09:51

Ma ne vjerujem da će Njemačka ući u drugi krug pored Srbije, Francuske, Italije, Izraela i Latvije
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 avg 2011, 11:25

Evo gledao sam malo [ta kladionice kažu o predstojećem EP....tačnije radi se o kladionici Bwin...

Što se tiče konačnog pobjednika Eurobasketa,kvote su sljedeće:

Španija 1.75,Litvanija 4.65,Francuska,Srbija 10.00,Grčka 15.00,Turska 17.00,Njemačka 25.00,Rusija 35.00,Slovenija 43.00,Hrvatska 45.00...itd....Kvota na trijumf reprezentacije BiH na Eurobasketu je 301.00 :D (pa ko hoće da se obogati,neka navali :mrgreen: )....dok se najmanje šanse daju Ukrajini i Portugalu ,kvota na njihovu eventualnu promociju kao novog Evropskog šampiona je "samo" 1001. :mrgreen:

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 24 avg 2011, 17:28

http://****/main.asp?dir=news&newsid=41087" onclick="window.open(this.href);return false;

Casspi napustio Izrael, Rusi mogu bez Kiriljenka

Na turniru European Basketball Tour u Tel Avivu, Izraelci bez Casspija i Rusibez Kiriljenka pobijedili Poljsku te će u finalu odlučiti o pobjedniku.

Izrael, Rusija i Poljska u Tel Avivu odrađuju posljednje provjere pred Eurobasket. Poljaci su svoje već 'odradili' s dva poraza, pa će Izraelci i Rusi u srijedu odlučiti o pobjedniku turnira.

Izrael je svladao Poljsku 82:70 bez svoje jedine NBA zvijezde Omrija Casspija čije se koljeno još nije oporavilo od ozljede zadobivene na pripremema prije dva tjedna. Tako je Casspi obavijestio izbornika Arika Shiveka da će mu trebati još vremena za oporavak, a izbornik ga je onda poslao kući.

Casspi je bio najbolji strijelac Izraelaca u kvalifikacijama, ali tijekom priprema ionako nije odigrao niti jednu utakmicu. Izrael je protiv Poljaka imao u posljednjoj četvrtini i vodstvo 75:50 prije nego su izabranici Aleša Pipana smanjili zaostatak.

Rusi su susret protiv Poljske odigrali bez Andreja Kiriljenka i dugo su se mučili ali ipak došli do pobjede u posljednjoj četvrtini. Poljska je ovim porazom završila pripreme tijekom kojih su imali samo dvije pobjede u 10 utakmica. U skupini sa Španjolskom, Litvom i Turskom, a bez svojih najboljih igrača Gortata i Lampea, teško će proći dalje.

Izrael – Poljska 82:70 (16:20, 18:8, 21:17, 27:25)
Izrael: Eliyahu 19, Halperin 14, Green 11, Kadir 9, Blu 8, Nissim 8, Pnini 6
Polska: Kelati 19, Koszarek 13, Leonczyk 11, Hrycaniuk 10, Pamula 9, Berisha 3, Szewczyk 3, Szczotka 2, Kulig 0, Lapeta 0, Skibniewski 0, Waczynski 0

Poljska - Rusija 76:80 (25:19, 12:16, 19:23, 20:22)
Poljska: Berisha 21, Szewczyk 12, Koszarek 10, Hrycaniuk 10, Leonczyk 7, Skibniewski 5, Lapeta 4, Kelati 3, Szczotka 2, Waczynski 2, Wisiewski 0.
Rusija: Šved 22, Hrjapa 13, Monja 10, Fridzon 8, Mozgov 8, Bikov 6, Šabalkin 6, Voroncević 5, Antonov 2, Ponkrašov 0

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 24 avg 2011, 17:33

http://****/main.asp?dir=news&newsid=41089" onclick="window.open(this.href);return false;

Grci na +29, 'velika trojka' Italije 53 poena

Prvog dana Akropolis kupa Grci su protiv sveučilišta BYU nastavili pobjedničku seriju u pripremnim utakmicama, dok su Talijani pobijedili Bugare

Crnogorci su odabrali nastup na Adidas kupu u Istanbulu te otkazali nastup na Akropolis kupu, pa je umjesto njih za sudionika turnira u Ateni uletjela momčad sveučilišta BYU. Nažalost, u svojim redovima nemaju svoju prošlogodišnju zvijedu Jimmera Fredettea, najboljeg sveučilišnog strijelca prošle sezone koji je drafitran u NBA, tako da su bili prelak zalogaj za Grčku.

Već do odmora je bilo +26, a Grke jedino može zabrinuti treća dionica u kojoj su postigli samo sedam koševa. Kostas Koufos je bio najefikasniji s 24 koša uz 8 skokova, Vasileiadis je ubacio 16, a Fotsis 13 poena uz 6 skokova. Kod BYU Cougarsa je Rogers ubacio 20, a Abouo imao 16 poena i 17 skokova.

U drugoj utakmici Talijani su lakše nego što konačnih 74:71 pokazuju svladali Bugarsku. Italija je cijelo drugo poluvrijeme održavala vodstvo, dvije minute prije kraja imala i 74:62 nakon čega su Bugari završili utakmicu serijom 9-0.

Italiju su predvodili njihovi NBA igrači. Bargnani je zabio 19 uz 10 skokova, Belinelli je ubacio 18, a Gallinari 16 poena. Dejan Ivanov je bio najbolji kod Bugarske sa 17 poena i 10 skokova.

Grčka - BYU 83:54 (28:12, 24:14, 7:12, 24:16)
Grčka: Vasileiadis 16, Bouroussis 9, Sloukas 2, Xanthopoulas, Calathes 4, Fotsis 13, Papanikolaou 2, Mantzaris 3, Mavroeidis 2, Koufos 24, Vougioukas 2, Bramos 6
BYU: Abouo 16, Cusick, Zylstra 8, Martineau, Winder, Rogers 20, Harrison 3, Sharp 3, Hartsock 4

Italija - Bugarska 74:71 (21:16, 19:26, 18:9, 16:20)
Italija: Cinciarini, Poeta, Mancinelli 11, Bargnani 19 (10sk), Gallinari 16, Belinelli 18 (trice 4/6), Vitali, Maestranzi 5, Cusin 2, Datome 2, Carraretto, Hackett 1
Bugarska: Ivanov D. 17 (šut 7/19, 10sk), Ivanov K. 14, Avramov 12, Kostov 4, Videnov 5, Marinov, Rowland 11, Georgiev, Yanev, Gruev, Banev 3, Varbanov 5

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.