RECI STA JE PROBLEM ?? de mi sad fino reciAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Nemojte se svadjat, bolje da meni pomognete vezi pesa i konekcije
1. Jesil instaliro PES
2.Jesil skino PES6JCenter i patch ?
3.Jesil kopiro onaj tekst u etc/hosts
Moderator/ica: Padovan
RECI STA JE PROBLEM ?? de mi sad fino reciAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Nemojte se svadjat, bolje da meni pomognete vezi pesa i konekcije
Uvijek uspori kada se igra protiv roba.S-Y-L-A-R je napisao/la:ajde robovi88 smijes li revans![]()
![]()
P.S. valjda nece usporit opet
Eto nek si ti brate mogo, da si mogo dao bi gol a ovako cekaj do sutra ili prekosutra kad vec mozesEmir_ZENICA je napisao/la:@robovi
Meni se nesto danas igra,jer mozda ja sutra necu moci
Pa da,o tome ti pricam ako ti je stopalo toliko prekino bi u 10-11 minuti a ne pred kraj poluvremena,razlog :Meda nisi mogao
i jos nesto onaj tutorijal izbrisi jer nije tacan,ima zvjezdice mjesto slovazato im i nece
brate dobio sam novi komp sad sam sve nastimo i ide ko ludoOTNYS_YNWA je napisao/la:Uvijek uspori kada se igra protiv roba.S-Y-L-A-R je napisao/la:ajde robovi88 smijes li revans![]()
![]()
Ceka na poluvremenu i onda uspori igrica. A ako odmah pritisne ne moze da igra jer mu pocrni ekran.
Tako sam ja shvatio.![]()
Na dvici
soba : ss.ba
pw : ss.ba
i ja sam radio po tvom i moze mirobovi88 je napisao/la:Eto nek si ti brate mogo, da si mogo dao bi gol a ovako cekaj do sutra ili prekosutra kad vec mozesEmir_ZENICA je napisao/la:@robovi
Meni se nesto danas igra,jer mozda ja sutra necu moci
Pa da,o tome ti pricam ako ti je stopalo toliko prekino bi u 10-11 minuti a ne pred kraj poluvremena,razlog :Meda nisi mogao
i jos nesto onaj tutorijal izbrisi jer nije tacan,ima zvjezdice mjesto slovazato im i nece
![]()
To za zvjezdice kako meni onda moze ???brate dobio sam novi komp sad sam sve nastimo i ide ko ludoOTNYS_YNWA je napisao/la:Uvijek uspori kada se igra protiv roba.S-Y-L-A-R je napisao/la:ajde robovi88 smijes li revans![]()
![]()
Ceka na poluvremenu i onda uspori igrica. A ako odmah pritisne ne moze da igra jer mu pocrni ekran.
Tako sam ja shvatio.![]()
Na dvici
soba : ss.ba
pw : ss.ba
Ovako majstore,robovi88 je napisao/la:RECI STA JE PROBLEM ?? de mi sad fino reciAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Nemojte se svadjat, bolje da meni pomognete vezi pesa i konekcije
1. Jesil instaliro PES
1.Skini PES6JScenter ovdje http://vanilladome.net/ (vidjet ces dole na dnu stranice pise PES6JCenter version 2.1)Analiticar=Ahmo je napisao/la:Ovako majstore,robovi88 je napisao/la:RECI STA JE PROBLEM ?? de mi sad fino reciAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Nemojte se svadjat, bolje da meni pomognete vezi pesa i konekcije
1. Jesil instaliro PES
1.Jesam samofks mi je preko teamwiewera to uradio
2.Patch sam skinuo i samofks ce mi to veceras instalirat, iako kaze da ne misli da je to zbog toga, a kakav pes6jcener sta to trebam uradit
3.I to sam uradio, al pise da ne moze preko interneta
Meni je i prvo i drugo stopalo.Emir_ZENICA je napisao/la:prvo vodim i u drugom mi po prvi put zastopa i izgubim
Jesam kopiro samrobovi88 je napisao/la:1.Skini PES6JScenter ovdje http://vanilladome.net/ (vidjet ces dole na dnu stranice pise PES6JCenter version 2.1)
ehh kad to skines, skini patch, koliko vidim patch si skinuo.
2.sad pokreni ovaj Pes6jCenter
kad ti se otvori na lijevo strani prikazat ce ti niz opcije i kliknut ces na te opcije po ovom redoslijedu (jedan klik na svaku opciju posebno)
1.Patch your host file
2.Ping Server
3.Deemaz Patch
Kad kliknes na te opcije onaj patch sto si skinuo kopiraj u C:Program files/Konami/Pro Evolution Soccer i zamijeni ga za vec postojecim exe-om ! i to je to!
Nego jesil kopirao onaj text u C:\WINDOWS\system32\drivers\etc/hosts![]()
unica je ušao i participirao, čeka tebe da participiraš!OTNYS_YNWA je napisao/la:Meni je i prvo i drugo stopalo.Emir_ZENICA je napisao/la:prvo vodim i u drugom mi po prvi put zastopa i izgubim
Hajde neko, uljazi. @Unica smijes li ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.