FK Mladost DK

GK1996
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la GK1996 » 17 maj 2015, 22:54

L' Imperator je napisao/la:Gledao sam sve domaće utakmice Mladosti poslije Rudara i iznenađuje me to kako prvoplasirani tim na tabeli ne može napuniti ono "malo" tribine? Sve su to bile derbi utakmice (Goražde, Radnički, Bratstvo). Mislim da bi Mušija pod hitno trebao teren sa umjetnom travom natkriti balonom, jedino će tako privući onu publiku sa pruge na stadion.
P.S. I ja s pruge gledam :D
Podgrupa Crvene Legije na pruzi :D Vise obiljezja od Crvene Legije na istocnoj strani nego na zapadnoj tribini,navikli ljudi uz rostilj i mezu,kakvo navijanje kakva Legija :D

PS Naziv podBruke je Crveni patokari :urnebes: :D
Rudar Kakanj !!!

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 18 maj 2015, 08:09

gk1996- sta ti se desi sa bratskim klubom iz gabele...za koga sada navijas-za buducnost-..ali brzo ces odustati jer i oni dolaze iduce kolo u dk...a izgleda da si iti na svakoj utakmici mladosti cim si toliko upoznat...a evo ja te pozivam zadnje kolo na proslavu titule..

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Addict » 18 maj 2015, 09:00

GK1996 je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:Gledao sam sve domaće utakmice Mladosti poslije Rudara i iznenađuje me to kako prvoplasirani tim na tabeli ne može napuniti ono "malo" tribine? Sve su to bile derbi utakmice (Goražde, Radnički, Bratstvo). Mislim da bi Mušija pod hitno trebao teren sa umjetnom travom natkriti balonom, jedino će tako privući onu publiku sa pruge na stadion.
P.S. I ja s pruge gledam :D
Podgrupa Crvene Legije na pruzi :D Vise obiljezja od Crvene Legije na istocnoj strani nego na zapadnoj tribini,navikli ljudi uz rostilj i mezu,kakvo navijanje kakva Legija :D

PS Naziv podBruke je Crveni patokari :urnebes: :D
Kako god bilo vise Legije na pruzi nego Gusara na tribini. Kad dodjete do naseg broja kako kuci tako i na strani pricat cemo. Kad prestanete picati parole na carsafima za 19 godina postojanja (od cega niste postojali barem pola) i tada mozemo da razgovaramo. Kad vas prestane Mirzet kupovati s paketom pive opet mozemo pricati. Kad vam vasa nekad podgrupa prestane otimati transparente i kad prestanete moliti da ih vratite javite se. Dotada, drago nam je sto nas pratis.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 18 maj 2015, 09:44

Sve si dobro naveo za Gusare :D Djeca :D A Amare,samo gledaj sta bratski klub iz Gabele radi u zadnja tri kola ;) A naravno da ne pratim,nego tu je nas Mirsad King,pa pogledam galeriju kad mi se smije :D
Rudar Kakanj !!!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 18 maj 2015, 10:25

ziher je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Ne pratim ovu ligu toliko jer moj tim igra PL... Navratim na ovaj PDF cisto jer me zanima ko ce uci u PL...Ali za ove penale... pa je l logicno da ce se penali svirati za onu ekipu koja konstantno napada, stvara sanse, ulazi u 16, a ne za ekipu koja se samo brani, ne prelazi centar, i rijetko ili nikako ne ulazi u 16m...

A po igracima Mladost itekako treba da igra PL jer vidim masu iskusnih PL igraca poput Srdjana Savica ili Rizvanovica... u ovoj ligi niko nema ni priblizno toliko dobrih igraca... i ako neko treba uci onda su to i oni jer se nece obrukati i ispasti odmah... doduse i oni ce vjerojatno ispasti naredne sezone kada bude smanjenje i kada bude 6 ispadalo... ali u ovim sadasnjim okvirima sa 16 timova i sa 2 putnika u nizi rang oni bi bez dileme opstali... a ovi ostali eventualno koji bi usli poput bratstva, radnickog i sl. poput fiseka bi poispadali jer nemaju kvalitetne igrace...
Bas zbog toga sto nisi upucen i nemas pojma onda ovaj tvoj post je totalno supljak,,,jer te iste mega zvijezde sto igraju u Mladosti su presmijesni i bez ocigledne pomoci sudija te ne bi prismrdili PL, ali budimo realno slabo ko je usao u PL bez pomoci sudija , ali brate ako ces svaku domacu pobijediti preko penala onda u najmanju ruku je smijesno i jadno i dzaba ti i Ronaldo ili Messi ako nisi sposoban dati tom jadnom Radnickom , Gradini 2-3 komada koji su dosli dole cisto sto su morali,,,Toliko o tim igracima mega zvijezdama
Pa stvarno si smarac lik, hajde bolan iznesi dokaze o penalima koji su nam svirani pa nas uvjeri u te tvoje tvrdnje. Svirano nam 5 penala od kojih su dva odlucila utakmicu. Protiv Rudara promasen penal, Gorazde dobili 3:0, Vas 2:1. Sve i jedan penal sem vec hiljadu puta spomenutog protiv Gradine, je bio cist penal. Jucer Bratstvo korektno dobili imali jos najmanje 5 dobrih sansi ali nece u go, pa i sami gosti priznali da je bilo igranje rukom. To sto ti sada pjenis i prozivas nema bolan niti trunke osnova. Mislim glumis nekog postenjacinu a u stvari si izrevoltiran situacijom u svom klubu i cinjenicom da je klub koji je do jucer igrao kantonalnu ligu glavni kandidat za najvisi rang bosanskohercegovackog fudbala. Daj se vise dozovi i ohladi sa tim djecijim prozivkama, proradit ce ti cir ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja pjenim ? Zbog cega? Alo jazavac ja nisam balavac nikakav ,samo pljujem i uvijek cu pljuvati ekipe koje pobjedjuju na nacin koji vi pobjedjujete a to je uz svestranu pomoc sudija,pa bila to prva liga federacije , liga prvaka ili neka x liga a koju pratim ,,te sad zelis da kazes da pola federacije nije u pravu a ti kao u pravu koji si i sam potvrdio da placate za "posteno sudjenje" alo covjece boli me ona stvarka za tim vasim klubom tako da apsolutno ne mogu vam zaviditi na vasem uspjehu ne samo na vasem nego bilo cijem jer tako nisam odgojen i zelim vam svu srecu i daljnjem radu ali barem ne prosipaj gluposti ovde i izigravati neku postenjacinu kako ti tako i taj tvoj MEGA klub koji ima svog "babu" s viska para koji diriguje ko ce gdje da sudi od prvog proljetnog kola,,,molim te ne kenjaj vise jer sam vas na sav glas hvalio dok niste poceli spletkariti po ovoj usranoj ligi.

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Addict » 18 maj 2015, 11:34

sodaacm je napisao/la:
ziher je napisao/la:
sodaacm je napisao/la: Bas zbog toga sto nisi upucen i nemas pojma onda ovaj tvoj post je totalno supljak,,,jer te iste mega zvijezde sto igraju u Mladosti su presmijesni i bez ocigledne pomoci sudija te ne bi prismrdili PL, ali budimo realno slabo ko je usao u PL bez pomoci sudija , ali brate ako ces svaku domacu pobijediti preko penala onda u najmanju ruku je smijesno i jadno i dzaba ti i Ronaldo ili Messi ako nisi sposoban dati tom jadnom Radnickom , Gradini 2-3 komada koji su dosli dole cisto sto su morali,,,Toliko o tim igracima mega zvijezdama
Pa stvarno si smarac lik, hajde bolan iznesi dokaze o penalima koji su nam svirani pa nas uvjeri u te tvoje tvrdnje. Svirano nam 5 penala od kojih su dva odlucila utakmicu. Protiv Rudara promasen penal, Gorazde dobili 3:0, Vas 2:1. Sve i jedan penal sem vec hiljadu puta spomenutog protiv Gradine, je bio cist penal. Jucer Bratstvo korektno dobili imali jos najmanje 5 dobrih sansi ali nece u go, pa i sami gosti priznali da je bilo igranje rukom. To sto ti sada pjenis i prozivas nema bolan niti trunke osnova. Mislim glumis nekog postenjacinu a u stvari si izrevoltiran situacijom u svom klubu i cinjenicom da je klub koji je do jucer igrao kantonalnu ligu glavni kandidat za najvisi rang bosanskohercegovackog fudbala. Daj se vise dozovi i ohladi sa tim djecijim prozivkama, proradit ce ti cir ;)

Ja pjenim ? Zbog cega? Alo jazavac ja nisam balavac nikakav ,samo pljujem i uvijek cu pljuvati ekipe koje pobjedjuju na nacin koji vi pobjedjujete a to je uz svestranu pomoc sudija,pa bila to prva liga federacije , liga prvaka ili neka x liga a koju pratim ,,te sad zelis da kazes da pola federacije nije u pravu a ti kao u pravu koji si i sam potvrdio da placate za "posteno sudjenje" alo covjece boli me ona stvarka za tim vasim klubom tako da apsolutno ne mogu vam zaviditi na vasem uspjehu ne samo na vasem nego bilo cijem jer tako nisam odgojen i zelim vam svu srecu i daljnjem radu ali barem ne prosipaj gluposti ovde i izigravati neku postenjacinu kako ti tako i taj tvoj MEGA klub koji ima svog "babu" s viska para koji diriguje ko ce gdje da sudi od prvog proljetnog kola,,,molim te ne kenjaj vise jer sam vas na sav glas hvalio dok niste poceli spletkariti po ovoj usranoj ligi.
Dobro buraz hajde ovako razmisli: ako Mladost delegira sve sudije svako kolo, tj na utakmicama koje su im bitne (sto bi kostalo bruku para), potplati te sudije da sude kako im odgovara, ako se jos premiraju druge ekipe da igraju protiv protivnika (sto kosta opet bruku para), ako jos kupuju utakmice od protivnika (opet bruka para), zasto onda Mladost ima najplacenije igrace u ligi? Zasto imaju igrace na klupi koji bi mogli biti u udarnoj postavi bilo koje ekipe u ligi na punoj plati? Zasto daju najjace premije svojim igracima u ligi? Zasto idu uvijek u karantin dan prije utakmice i to u hotele gdje su istovremeno najjace ekipe iz premijer lige (zadnje kolo hotel ZENICA gdje im je uvijek karantin pred domacu utakmicu smjesteni bili Sarajevo, Celik i Zrinjski). U tom hotelu je npr budu smjestene reprezentacije gostujuce kad se igra medjunarodna na Bilinom u Zenici pa sad skontaj koliko kosta smjestiti 20 ljudi u takav hotel na nocenje SVAKU UTAKMICU KOJI IGRAJU KUCI s obrocima i dodatnim sadrzajem. Na gostovanje se isto ide dan ranije pa opet hotel i sve zajebancije. Zasto davati tolike pare kad ako je sve namjesteno mozes dobiti s juniorima? Evo ja ne zelim da se svadjam, de razmisli i daj mi odgovori na ovo svega ti.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 maj 2015, 11:40

Komsije, ne kontam zasto se peglate sa ovim "postenjacinama" ?Jos par bodova i tu je PL, a oni neka stimaju izmedju sebe kao sto rade godinama.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 18 maj 2015, 11:55

samo_lijevo je napisao/la:Komsije, ne kontam zasto se peglate sa ovim "postenjacinama" ?Jos par bodova i tu je PL, a oni neka stimaju izmedju sebe kao sto rade godinama.
Ma buraz i ja se evo pitam. Jednostavno mi je krivo da svi pljuju po nama. Da smo evlije i sunce nisam nikad rekao. Ima tu svega i svacega sigurno, ali da kad mladost izgubi kazu nisu platili, a kad pobijedi eto platili su, pa gdje god da se igra kazu sudjenje ne valja, eto ne mogu da svarim da je neko toliko poremecenog uma. I meni bi bilo krivo da me uprava laze svaku sezonu 10 godina i na kraju igraju da se prodaju 2-3 utakmice. Rudar je primjer sta se desi s klubom koji ima ljude kojima je samo licni interes u cilju ispred svega. Ja taj klub volim Bog mi je svjedok ali su taj klub raji ogadili ljudi koji sjede u upravi 100 godina i svake godine lazu iste lazi. I onda svu frustraciju cijela liga lijeci na klubu koji dolazi niotkud i bori se za promociju. Ja sam svjestan da postoji realna mogucnost da Mladost ne ide u PL jer su 4 kola puno i svasta se moze desiti. Jos je realnija mogucnost da ako Mladost udje u PL da odmah i ispadne jer ispada pola lige. Ali mi tesko pada da se toliko ide daleko pa stagod da se desi svako kolo je nastimano. Evo cak se sad govori da su i navijaci placeni... ja cu vam svima reci jer sam u upravi Crvene Legije i svaku ali bas svaku utakmicu sam bio i na strani i kuci: uprava FK Mladost je platila prevoz na samo DVIJE gostujuce utakmice. Sve ostalo finansiramo sami, salove, koreografije, prevoz, pirotehniku, ulaznice cak placamo i na domacem stadionu iako smo imali ponudu da ulazimo dzaba necemo jer zelimo da pomognemo klubu. Daj malo razuma majku mu pa da nam je Abramovic vlasnik nemamo toliko da kupujemo sve redom pa i navijace. Samo cekam da neko javi da smo platili necije drugo navijace da ne dolaze na nas stadion i jbg.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 18 maj 2015, 12:00

Ti si placen po posebnim tarifama jer si aktivan na FB i forumu i tamo promoviras klub ;)

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 18 maj 2015, 12:25

Addict je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Komsije, ne kontam zasto se peglate sa ovim "postenjacinama" ?Jos par bodova i tu je PL, a oni neka stimaju izmedju sebe kao sto rade godinama.
Ma buraz i ja se evo pitam. Jednostavno mi je krivo da svi pljuju po nama. Da smo evlije i sunce nisam nikad rekao. Ima tu svega i svacega sigurno, ali da kad mladost izgubi kazu nisu platili, a kad pobijedi eto platili su, pa gdje god da se igra kazu sudjenje ne valja, eto ne mogu da svarim da je neko toliko poremecenog uma. I meni bi bilo krivo da me uprava laze svaku sezonu 10 godina i na kraju igraju da se prodaju 2-3 utakmice. Rudar je primjer sta se desi s klubom koji ima ljude kojima je samo licni interes u cilju ispred svega. Ja taj klub volim Bog mi je svjedok ali su taj klub raji ogadili ljudi koji sjede u upravi 100 godina i svake godine lazu iste lazi. I onda svu frustraciju cijela liga lijeci na klubu koji dolazi niotkud i bori se za promociju. Ja sam svjestan da postoji realna mogucnost da Mladost ne ide u PL jer su 4 kola puno i svasta se moze desiti. Jos je realnija mogucnost da ako Mladost udje u PL da odmah i ispadne jer ispada pola lige. Ali mi tesko pada da se toliko ide daleko pa stagod da se desi svako kolo je nastimano. Evo cak se sad govori da su i navijaci placeni... ja cu vam svima reci jer sam u upravi Crvene Legije i svaku ali bas svaku utakmicu sam bio i na strani i kuci: uprava FK Mladost je platila prevoz na samo DVIJE gostujuce utakmice. Sve ostalo finansiramo sami, salove, koreografije, prevoz, pirotehniku, ulaznice cak placamo i na domacem stadionu iako smo imali ponudu da ulazimo dzaba necemo jer zelimo da pomognemo klubu. Daj malo razuma majku mu pa da nam je Abramovic vlasnik nemamo toliko da kupujemo sve redom pa i navijace. Samo cekam da neko javi da smo platili necije drugo navijace da ne dolaze na nas stadion i jbg.

Koga to interesuje sto ti pises to oni ne mogu da shavate .Ovdje se raspravlja zadnjih 10 godina o kupovini potplacivanju I podmicivanju sudija .Nikako da da shvate da je to dosadno I bez veze .To sto Mladost spava po hotelima to je njima nezamislivo .Vecina iz autobusa izlazi na teren,tako da to njima ne vrijedi objasnjavat .Kupovina utakmica je tema kojom opravdavaju svoje neuspjehe I svoju muku.Mladost gubi u Jajcu navodno kupljenu utakmicu takodje u Livnu gube kupljenu utakmicu,Gosk ne dobija u Mostaru kupljenu utakmicu .To samo pokazuje da valjaju gluposti .To je nemoc I pslednji vapaj da se opravda sopstveni neuspjeh .Kad dodju u Kakanj vi ih docekate prijateljski I sjede s vama piju pive a kad dodju kuci udri po Mladosti I kako su pokradeni .Da su bili bolji dobili utakmicu .Gube bodove kod kuce I rasipaju zaradjeno zato sto im je sve jedno uprava im hoce u PL a boga mole da ne udju kao Rudar zadnjih 15 godina.Ma j..e vam se jos malo I odoste vi a narod je pricao I uvijek ce pricat

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 18 maj 2015, 12:28

ziher je napisao/la:Ti si placen po posebnim tarifama jer si aktivan na FB i forumu i tamo promoviras klub ;)
Sta me briga svaki post cener a ovi duzi 15. Danas dobar petobu.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 18 maj 2015, 18:20

Ma da nema Addicta,zihera,i ovog Amara nikad ne bih usao na ovaj forum,meni su kraljevi najjaci majke mi :urnebes: :urnebes:
Rudar Kakanj !!!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 19 maj 2015, 03:15

Addict je napisao/la:.
Dobro buraz hajde ovako razmisli: ako Mladost delegira sve sudije svako kolo, tj na utakmicama koje su im bitne (sto bi kostalo bruku para), potplati te sudije da sude kako im odgovara, ako se jos premiraju druge ekipe da igraju protiv protivnika (sto kosta opet bruku para), ako jos kupuju utakmice od protivnika (opet bruka para), zasto onda Mladost ima najplacenije igrace u ligi? Zasto imaju igrace na klupi koji bi mogli biti u udarnoj postavi bilo koje ekipe u ligi na punoj plati? Zasto daju najjace premije svojim igracima u ligi? Zasto idu uvijek u karantin dan prije utakmice i to u hotele gdje su istovremeno najjace ekipe iz premijer lige (zadnje kolo hotel ZENICA gdje im je uvijek karantin pred domacu utakmicu smjesteni bili Sarajevo, Celik i Zrinjski). U tom hotelu je npr budu smjestene reprezentacije gostujuce kad se igra medjunarodna na Bilinom u Zenici pa sad skontaj koliko kosta smjestiti 20 ljudi u takav hotel na nocenje SVAKU UTAKMICU KOJI IGRAJU KUCI s obrocima i dodatnim sadrzajem. Na gostovanje se isto ide dan ranije pa opet hotel i sve zajebancije. Zasto davati tolike pare kad ako je sve namjesteno mozes dobiti s juniorima? Evo ja ne zelim da se svadjam, de razmisli i daj mi odgovori na ovo svega ti.

Pa dobro ovim postom si mi dokazao da apsolutno nemas pojma o cemu govoris. Kao prvo kako ti kazes imate siroku klupu sa igracima koji imaju najvecu platu u ovoj ligi, ok, vjerujem ti,imate najvece premije , takodjer ne sporim, idete u karantin (I to cak u hotel s obrocima, mozes ti mislit to),opet sve to stoji , ali vam u konacnici, sve nabrojano, nije dovoljno da pobjedis ikoga u ovoj ligi a da nemas barem neku pomoc od sudija,realno, jer do sada apsolutno niste nista pokazali da su ti vasi super placeni igraci iole bolji od nekih drugih igraca, manje placeni koji su u dr. timovima u ligi . I ti kao strucnjak kazes kada bi placali sudije, kao izveli bi juniore i tako ne bi trosili novac,NISI U PRAVU a evo zasto smislove, Izvedi ti te svoje juniore Mladosti protiv bilo koje ekipe ovde i sredi sa sudijom, i vjerujem da cete svaku tekmu izgubiti i u tom je slucaju dzaba pomoc sudija,jer niti jedan sudija ne moze u tolikoj mjeri pomoci ekipi recimo da im svira po dva tri penala po tekmi,ipak sve se ovo snima , Dovoljno je jedan crveni, penal, nekoliko zutih te na razno razne nacine sudija opstruise igru neke ekipe, A vama , sa ovim kako ti kazes MEGA PLACENICIMA morate imati barem po jedan penal po utakmici,Vi kada bi igrali s Juniorima i s "Babinim"parama ne bi se nikad plasirali jer jednostavno je ne moguce zbog pokrivenosti kamerama. Pa mislis da je taj vas Begovac ili kako vec sisao motku ? Pa covjek je vidio to prosle sezone od Slobode gdje je Azmir osim sto je imao najjaci sastav te je svu paznju zaokupio s marketing, za koji bih rekao da je super odradjen (s Cirom), kako bi pridobio ljude iz saveza i pazi sad opet je morao "sredjivati utakmice" da bi osigurao cilj.Zasto idete u karantin na domacim utakmicama? Pa zato sto danas igraci u BH nogometu nisu profesionalni,(vecina barem) **** se njemu za Mladosti Bratsvom ,Radnickim ili neki petim klubom,,,On je dosao uzeti kesh, a da bi se ti kao presjednik osigurao da nece mahmuran igrati , karantin je jedan od nacina da se zastitis ,kako bi se mogla ekipa skoncetrisati na tekmu koja slijeda, Ti igraci trenutni u Mladosti nisu djeca iz Dobuja, pa da vole tu Mladost to su igraci dosli uzeti kesh i cim kesha nestane ili pak drugi klub ponudi mu bolje uslove (ne nuzno i bolje ,mozda samo poznatiji klub) odose oni. Sretno vam u Orasju trebat ce vam

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 19 maj 2015, 03:52

sodaacm je napisao/la:
Addict je napisao/la:.

Pa dobro ovim postom si mi dokazao da apsolutno nemas pojma o cemu govoris. Kao prvo kako ti kazes imate siroku klupu sa igracima koji imaju najvecu platu u ovoj ligi, ok, vjerujem ti,imate najvece premije , takodjer ne sporim, idete u karantin (I to cak u hotel s obrocima, mozes ti mislit to),opet sve to stoji , ali vam u konacnici, sve nabrojano, nije dovoljno da pobjedis ikoga u ovoj ligi a da nemas barem neku pomoc od sudija,realno, jer do sada apsolutno niste nista pokazali da su ti vasi super placeni igraci iole bolji od nekih drugih igraca, manje placeni koji su u dr. timovima u ligi . I ti kao strucnjak kazes kada bi placali sudije, kao izveli bi juniore i tako ne bi trosili novac,NISI U PRAVU a evo zasto smislove, Izvedi ti te svoje juniore Mladosti protiv bilo koje ekipe ovde i sredi sa sudijom, i vjerujem da cete svaku tekmu izgubiti i u tom je slucaju dzaba pomoc sudija,jer niti jedan sudija ne moze u tolikoj mjeri pomoci ekipi recimo da im svira po dva tri penala po tekmi,ipak sve se ovo snima , Dovoljno je jedan crveni, penal, nekoliko zutih te na razno razne nacine sudija opstruise igru neke ekipe, A vama , sa ovim kako ti kazes MEGA PLACENICIMA morate imati barem po jedan penal po utakmici,Vi kada bi igrali s Juniorima i s "Babinim"parama ne bi se nikad plasirali jer jednostavno je ne moguce zbog pokrivenosti kamerama. Pa mislis da je taj vas Begovac ili kako vec sisao motku ? Pa covjek je vidio to prosle sezone od Slobode gdje je Azmir osim sto je imao najjaci sastav te je svu paznju zaokupio s marketing, za koji bih rekao da je super odradjen (s Cirom), kako bi pridobio ljude iz saveza i pazi sad opet je morao "sredjivati utakmice" da bi osigurao cilj.Zasto idete u karantin na domacim utakmicama? Pa zato sto danas igraci u BH nogometu nisu profesionalni,(vecina barem) **** se njemu za Mladosti Bratsvom ,Radnickim ili neki petim klubom,,,On je dosao uzeti kesh, a da bi se ti kao presjednik osigurao da nece mahmuran igrati , karantin je jedan od nacina da se zastitis ,kako bi se mogla ekipa skoncetrisati na tekmu koja slijeda, Ti igraci trenutni u Mladosti nisu djeca iz Dobuja, pa da vole tu Mladost to su igraci dosli uzeti kesh i cim kesha nestane ili pak drugi klub ponudi mu bolje uslove (ne nuzno i bolje ,mozda samo poznatiji klub) odose oni. Sretno vam u Orasju trebat ce vam

Koliko vidim da ti imas pojma o cemu pricas.Ronaldo voli Real Madrid isto koliko Mesi Barcelonu.Lova burazeru samo lova .Nemozes ni doktoru otici bez love.Kad love nestane j...s ljubav .To oslanjanje na domace igrace je sranje I neku ljubav .Zato Engleska reprezentacija kad izadje na svjetsku scenu nikad nista .To su ti domaci igraci.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 maj 2015, 10:45

Pa dobro vam je momak i odgovorio. Gradina dođe sa svojim igračima, djecom, juniorima, plate 250-400KM, toliko vi dobijete za premije znači.

I trebaju vam još i sudije da takvi igrači dobiju Gradinu, a sve imena, sve imaju love ko blata, hoteli, karantin ovo ono :D

K'o što u nas igrač rek'o: "Jbt, pa ova Mladost namjesti utakmicu (sudije) sebi i još i premije igrači za to dobiju, a mi nemamo plate tolike pa nas ne mogu uzet opet" hahah

I usput, da ne bude sve o kupovini. Mladost je bila moj favorit za ulazak prvu polusezonu kad su i igrali bolje stvarno, a sad već... I onu sezonu tek kad ste ušli ekipa je bila dobra, al nije imala sreće pa se borila za opstanak.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 19 maj 2015, 13:54

A kad ce video ? :D

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 22 maj 2015, 18:53

Mladost oslabljena putuje po bod(ove), bez Savića i Džafića protiv Labudova...
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 22 maj 2015, 18:58

patriot je napisao/la:Mladost oslabljena putuje po bod(ove), bez Savića i Džafića protiv Labudova...
:o jbt pa ko će pucat penal :?:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 22 maj 2015, 19:08

cokara je napisao/la:
patriot je napisao/la:Mladost oslabljena putuje po bod(ove), bez Savića i Džafića protiv Labudova...
Znas li ti pucat?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 22 maj 2015, 19:21

bega_afc je napisao/la:
cokara je napisao/la:
Znas li ti pucat?
Ja četiri godine puco i dosta od mene ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.