Hrvatskoj je dovoljan i bod, dok Srbija ima još samo teoretske šanse za plasman na EP pošto moraju pobjediti doma Hrvatsku i u gostima Cipar, ali i da Slovačka kiksa kod kuće protiv Norveške.
SRETNO MINI VATRENI!
I evo vidis, i ovo je tipican primjer provokacije i vrijedjanja, samo ti to ni ne kuzis, a sve zato sto te, zaboga, vrijedja identitet Hrvata u BiH i sto se kao takvi ne ponasaju kako ti, inace bitan i relevantan faktor, zelis i ocekujes.D€LUX je napisao/la:Draga mi postala Hrvatska repka , prije nije bila bas al u zadnje vrijeme vidim da daju podrsku nasima npr. Izjava Darija Srne kada su slusali prenos Portugal- BIH , ili slike druzenja Ivana Rakitica sa Dzekom , Spahicem i Ibricicem.
I dragi su mi navijaci iz HRVATSKE tj. Zagreb , Split i dijaspora njihova , srcani su idu na utakmice i vole svoju repku i to jako cijenim. JEDINO sto mi na zivce ide su ovi BH.hrvati , njihove provokacije , vrijedjanja i njihovo opcenito ponasanje . da njih nema ja bih svako svjetsko i evropsko navijao za njih i zelim im uspjeh sve najbolje hrvatska dabogda sve osvojili , al nerviraju me ovi nasi hrvatici....
Strinić je bolji.Offside je napisao/la:Zašto Ćale nije na popisu. Igra u jakom klubu, štaviše odlično igra i ove godine je bio povezivan sa Liverpulom i Šalkeom. Pogotovo što je Hrvatska deficitarna na lijevom beku. Ne vjerujem da je Strinić bolji igrač, nadam se da nisu menadžerski lobiji u pitanju.
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma kakva Grcka, to treba gaziti, nema opravdanja. Oni ce izaci vjerovatno u 4-5-1 formaciji bolan.
Ta "prosječna" reprezentacija vas je dobila u sred Beograda, tako da iskaži više respekta..Devil je napisao/la:Grci vise nisu sto su nekada bili pod vodstvom velikog Otta,mislim ni tada oni nisu bili nesta no prosecna evropska repka koju nisu nosili igraci nego selektor.Sada dolaskom Santosa formacija im se promenila.Koliko sam primetio nisu vise tipicna defanzivna ekipa,vise krecu prema napred,a onda nazad ima itekako prostora.Onda Grci imaju slabo razvijene mlade igrace koji ce tesko da popune praznine odlaskom Karagounisa,Katsouranisa,Kirgiyakosa...i onda u narednim godinama trebamo ocekivati da Grcka potone skroz.
Ovo bi Hrvatska morala da dobije ako misli da ide na EP,i to rutinski bez puno peglanja.
Pa,prijateljske tekme su jedno,utakmice kvalifikacija su nesta drugo.To konacno morate da shvatite.U prijateljskim se radi na proverama unutar ekipe,na raznim kombinacijama kojima nema mesta u zvanicnoj tekmi.A i sta fali u tome sto su nas dobili,ako si gledao tekmu video si sta smo mi promasivali i trebali smo dobiti.Nadam se da si gledao pa da ne pricas na prazno.Ali ako pogledas malo bolje situaciju u Grckom fudbalu kako je ja vidim koji pratim fudbal videces da su oni samo jedna prosecna repka koja je igru bazirala na ultra defanzivnoj taktici i kada je bila mnogo jaca od tih repki,ja sam prema Grcima imao respect dok je Rehagelova taktika imala ucinak,tj.kada su uzeli EP 2004 tada sam itekako cenio Grcku,ali i tada je to bila zasluga pre svega Otta pa tek onda igraca od kojih vec nekoliko nema u ovim kvalifikacijama,i tako ce sve ici jer ne vidim jos u blizoj buducnosti nekog klinca koji bi mogao da bude naslednik Seitaridisa,Zagorakisa,Kafesa,Stoltidisa,Gianakopuolosa...jacky09 je napisao/la:Ta "prosječna" reprezentacija vas je dobila u sred Beograda, tako da iskaži više respekta..Devil je napisao/la:Grci vise nisu sto su nekada bili pod vodstvom velikog Otta,mislim ni tada oni nisu bili nesta no prosecna evropska repka koju nisu nosili igraci nego selektor.Sada dolaskom Santosa formacija im se promenila.Koliko sam primetio nisu vise tipicna defanzivna ekipa,vise krecu prema napred,a onda nazad ima itekako prostora.Onda Grci imaju slabo razvijene mlade igrace koji ce tesko da popune praznine odlaskom Karagounisa,Katsouranisa,Kirgiyakosa...i onda u narednim godinama trebamo ocekivati da Grcka potone skroz.
Ovo bi Hrvatska morala da dobije ako misli da ide na EP,i to rutinski bez puno peglanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.